- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
linuxforum
csendes tag
válasz
linuxforum #11874 üzenetére
Azért annyiban elhamarkodott volt az örömöm, hogy a tevékenységek között ugyan megjelent már a futás, de a részletes adatokat nem bírom előcsalni, bárhogyan is érintgetem.
-
linuxforum
csendes tag
-
linuxforum
csendes tag
Nagy az én bánatom! Majd egy éve vagyok félig boldog tulajdonosa egy Amazfit Bip karórának, amit futáshoz használok. Két hónapja az akkumulátora kidagadt, így garanciálisan cserélték. Előtte talán kétszer, azóta azonban elég gyakran leáll futás közben a mérés, és minden mért adat elvész.
Ráadásul egy ideje már a Mifit app a sikeres mérések adatait sem veszi át. A km és a kalória bejut az app-ba, de a tevékenységnél azt mutatja, hogy nincs tevékenység, így a futás részleteit már nem tudom megnézni. A karórán azonban mutatja a futás adatait.
Van valakinek valami ötlete, ami szervízbezarándokolás nélkül segíthet, legalább abban, hogy az adatok bekerüljenek a telefonos alkalmazásba? -
linuxforum
csendes tag
Sziasztok!
Amazfit BIP-hez próbáltam telepíteni a módosított Mi Fit appot egy S4-es telefonra, 5-ös Androiddal, de a telepítést az "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenettel fejezi be.
Hogyan tudnám feltelepíteni a módosított alkalmazást, hogy kiexportálhassam a gps adatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest