- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pumukli23 #25820 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Tény eddig XP-t használtam egy SSD miatt váltottam
Az a szívás, hogy átállítottam, de akkor sem észlel jelet, na majd próbálom a mikrofont letiltani(először a macbookal is szívtam, mert a korábbin amit elloptak még külön jack volta ab és a a kimenetnek, itt meg kombi, és nem akarta bementenek érzékelni, szerencsére az OSX alatt tudtam váltani)
-
kutga
félisten
válasz
pumukli23 #25801 üzenetére
Persze, eddig ebayen néztem egyet jó áron de elvitték előlem. Most leginkább iponnál nézelődök de kicsit sokallom az árát a 90W-osnak (a 120-asban feleslegesen csücsül az upgrade bay így a kisebbet venném), meg próbálok felhajtani egy használtat rendszergazda ismerősöknél. Ki tudja még mi lesz.
Ha esetleg neked is van jó ötleted szívesen veszem.
-
kutga
félisten
válasz
pumukli23 #25740 üzenetére
Köszi, így már tisztábban látom a különbségeket. Eredetileg 120-as lett volna de elfogyott, az alapján amit írtál viszont inkább ezt kellene venni úgyhogy várok. Meglesem mekkora töltőt adtak a géphez.
Igen a nagyobbikba lehet pakolni merevlemezt meg DVD írót.
MOD
alexan
Az enyémen úgy lehet ki-bekapcsolni a taccspadot ha a kis narancs ledet nyomom meg kétszer, úgy próbáltad? Eszközkezelőben van felkiáltójeles eszköz?Amúgy nem tudom milyen oprendszerrel vetted, de én kb. a második napon miután megvettem csináltam rá egy tiszta win installt a HP szemetek nélkül. Taccspad drivert pl fel sem raktam.
-
deathtania
senior tag
-
válasz
pumukli23 #25637 üzenetére
Köszönöm, 2530p-ből elég sokat láttam az apróban, de azért az már nagyon kicsinek tűnik nekem.
Ez a 6930p nagyon tetszetős masina: Nem is kicsi, nem is nagy, árban is vannak jó darabok! Ez valahogy jobban tetszik még a TP T400-asnál is. Köszönöm szépen, most már ráérek filózgatni, hogy mi legyen -
-
psyho85
aktív tag
válasz
pumukli23 #25226 üzenetére
Én kérek elnézést, valóban nem adtam elég info-t.
Tehát:
Win7
ATi X2300
a képernyő pedig max. 1280x800A gond pedig az, hogy játékokban a natív felbontásnál kisebbre véve nem húzza szét teljes képernyőre. Simán csak Win asztal alatt ha állítom ott igen, de ott meg natívban használom.
-
ro_bert17
őstag
válasz
pumukli23 #24938 üzenetére
Én hasonlót nem vettem észre. Nálam a winben alig változik a fényerő. Ez alig észrevehető (egyelőre legalább is), és nekem úgy tűnt, hogy legfőképp bekapcsolás után jelentkezik, amit később már nem tapasztalok.
Szerk: annyit csináltam tegnap éjjel, hogy kikapcsoltam a környezeti érzékelőt, meg egy chipset drivert tettem fel az intel oldaláról. -
jorden06
senior tag
válasz
pumukli23 #24928 üzenetére
a 6930p-ben nem lehet, hogy a ambiant-sensor rakoncátlankodik?
Egyébként ha már itt tartunk, ki mit ajánl VGA driverként a notikba? Én személy szerint mindig a HP oldaláról letöltött drivert használom (abból is általában kettőt raknak fel, mindig van egy 2009-es - szerintem ez lesz az, ami neked kell a hdmi-hez!, és egy pár hónapos frissített kiadás, én többnyire az újabbat választom)
Régebben próbálkoztam az AMD oldaláról is friss driverek letöltésével, de az új packok 200MB környékén vannak, és annyi extra programot tartalmaznak, amikről fogalmam sem volt, hogy mire jók, h inkább hagytam, mondván úgy sem használja ki az én kártyám.
spyduck: vajon az Elitebook szériát is frissítik majd az új platformra?
-
jorden06
senior tag
válasz
pumukli23 #24528 üzenetére
Igy tettem, es sajnos nem olvashato a hdd
kivettem, beleraktam egy kulso rackbe, rakotottem egy gepre, de mar az automatikus futtatas resznel fagyott, ugyhogy megprobaltam csokkentett modban total commanderrel masolni, de szinten fagyott egyes (minden masodik) fileoknal. szoval elvittem a mokushoz, hatha o tud vele kezdeni valamit.
ez bad sector, vagy milyen hibajelenseg? vagy csak siman tonkrement?
olvastam valami fagyasztasrol is... az mire jo, es milyen esetekben segit?
-
qwertly
addikt
válasz
pumukli23 #24273 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,a hálózatok között megjelent egy új eszköz a otthon-nas ha rá megyek akkor a kidob a böngészőbe 192.168.1.103 ahol a felhasználó nevet és jelszót kell megadni.Na innen nem tudok belépni mert akármilyen jelszót adok meg nem fogadja el.Sajnos nem találom a cd az mi is lehetne az alap jelszót ha valaki tudja legyen szíves írja meg -
-
1501N
tag
válasz
pumukli23 #23438 üzenetére
Szia!
Kösz siker!
Sajna nem nagyon tudom ragasztani, pont egy bepattanó rész törött, gyanús, hogy a ragasztó nem bírná ki. Illetve pótolni is kéne a hiányzó darabot valamivel.
Mindenesetre most kafa, a windows gomb nem működik, de a betűim megvannak.Bár épp ma olvastam, hogy: ""Rövidesen kiderül, mi lesz a Tisztaszoftver programmal ... „Őszintén hiszünk abban, hogy az új megállapodás a 21. századi Magyarország érdeke is, hiszen a világ digitális közös nyelve a Windows, amelynek ismerete nélkül versenyhátrányba kerülnének a magyar diákok és a fiatal szakemberek” – írta a cég a válaszában"."
-
dh66e
veterán
válasz
pumukli23 #23259 üzenetére
Köszönöm a választ akkor ezt rosszul tudtam.
Jó hogy mondtad.Most ment eddig lanról a net kihúztam a kábelt bekapcsoltam a wifit és most megy wifiről szépen.
Az is működik ha be van kapcsolva a wifi és csatlakoztatom a lan kábelt akkor mindkét hálózati kapcsolatot látja.Még azt megnézem hogy ha újraindítom a gépet és csak wifizni szeretnék akkor mi a helyzet.
szerk:
Meg is van, be volt kapcsolva kilépés előtt a wifi és bekapcsolás után rögtön bekapcsol és hibaelhárítót sem kell futtatnom. -
-
-
norbert83
csendes tag
válasz
pumukli23 #22895 üzenetére
így van etöl félek én is.hogy veszek egyet ami egyáltalán nem jó és akkor feleslegesen dobtam ki a pénzt.nagyon sok helyen néztem de sajnos nem találtam olyan áron nx9010-hez felső részt.vagyis va de nekem drága pláne,hogy egy komplett felső rész kell kábelekkel zsanérokal tehát mindennel.de köszönöm meg nézem ott ahol írtad hátha.
-
sziku69
őstag
válasz
pumukli23 #22787 üzenetére
Ok, de mi okozza ezeket a fehér foltokat? Illetve nem igazán folt formájúak hanem teljesen szabálytalan alakúak!! Hallottam valahol, hogy a billentyűzet miatt lehet, de nem értem milyen összefüggésben van a kettő. Engem nem igazán zavar, de ha tényleg a billentyűzet miatt van esetleg, akkor egy billentyű csere esetleg megoldhatná a problémát?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
pumukli23 #22796 üzenetére
Most visszaolvastam és azt hiszem az én gépemre nem Magyarországon aktiválták a care packet...ilyen esetben is elvégzik a javítást?
Volt valami kavar ezzel korábban ahogy látom.Igen, különben pontosan így képzelem el a dolgot ahogy írod!
Így kellene működnie.
Mindegy, hétfőn felhívom őket és kiderül.
Legalább kitisztítják a beporosodott kijelzőm is. -
Thusor
őstag
válasz
pumukli23 #22736 üzenetére
Én most cseréltem ki nem olyan rég a merevlemezem egy Seagate momentus XT hybrid-re. Ebben ugye SSD és merevlmez is van egyszerre, sajnos a 3D driveguard nem hajlandó támogatni, mert nem látja a merevlemezt csak az SSD-t. Neten próbáltam keresni megoldást de eddig nem jutottam sok eredményre.
-
-
Daniel Alves
őstag
válasz
pumukli23 #22676 üzenetére
Itt lesz a kép
device manager(#22679) Duliee :everest programmal semmit nem tudtam kezdeni... Mellesleg már lehet minden franc drivert feltettem de most már a kijelző sem 100% hol sötétebb hol világosabbra vált át.
-
n_stolz
tag
válasz
pumukli23 #22668 üzenetére
Négy és fél éves gép
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki szintén HP (hasonlókorú) laptopjával történt ez az USB lehalás, majd rá egy hónapra az alaplap is tönkrement. Ez jellemző hiba, számíthatok én is erre?
Mert akkor nem biztos hogy érdemes költeni rá (arra gondoltam, ha a bios frissítés nem segít, akkor veszek pcma-s usb meghajtót) -
biega
aktív tag
válasz
pumukli23 #22620 üzenetére
Az a gondom, hogy kb. 2 hónapra 32bites Win7-et kell felraknom a gépre. Utána viszont szeretném a gyári állapotot visszaállítani (most 64bites van rajta), ezért szerettem volna a Recovery DVD-ket csinálni. Úgy tudom, ha ráteszek egy másik oprendszert, akkor a F11-re már nem jön fel a Recovery Manager.
-
(Bundás)
addikt
válasz
pumukli23 #22466 üzenetére
Maga a termékkód nincs levédve, csak a márka. A kód alapján meg elvileg ugyanazon áramerősség, feszültség értékkel és csatlakozóval rendelkezik mint az eredeti. Ám anyagminőségileg (mint belülről, mint kívülről) köze sincs az eredetihez sajnos.
Az Ipon amúgy azt válaszolta eredetit árulnak, egy másik szintén hétezer Forint környékén áruló cég pedig, hogy nincs raktáron, rendelésre hoznak, de az ára alapján utángyártottnak véli.
Szóval érdekes... nem beszélve arról hogy már hamisítják is a töltőket. -
apuc
őstag
válasz
pumukli23 #22405 üzenetére
Szuper, ez megnyugtató.
Bár most ismét beszéltem velük- hogy utálhatnak már szegények- és a szervizest nem tudták adni nekem- a munkafelvevő vagy ügyfélszolis ígérte hogy ők visszahívnak, a rendszerükben nincs még infó róla.
Remélem nem csak lerázott - bár szerintem ők örülnének a legjobban ha megszabadulnának tőlem és a nyüves notimtól..
A gyereket sajnálom csak, egyre reménytelenebbül kérdezi meg esténként hogy mizu a laptopjával.. -
-
vorsprung
csendes tag
válasz
pumukli23 #22347 üzenetére
Eleinte felpörgette, aztán láttam a szalagkábel utolsó milliméterén, hogy 1-2 réz vezetőfólia mintha meg lenne törve (gondolom a sok próbálkozástól). Levágtam az egészből azt a millimétert szép egyenesre. Azóta fel se pörög a vinyó, mikor bekapcsolom a gépet.
Most várom, hogy megjöjjön az új kábel és az USB vinyókeret. Remélem kiderül melyik volt a ludas...
Ami jobban idegesít, hogy DVD-ről bootolni akarva is non system disk üzenetet kapok.
Vagy ahhoz is kell csatlakoztatott vinyó?
(Persze, úgyis ír rá előbb utóbb, de az elején, mikor beolvassa a DVD-t, akkor sztem nem feltétlen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest