- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
deathtania #25809 üzenetére
Feltettem egy régebbi drivert ezzel megy, csak éppen itt meg nem tudom kikapcsolni a tapi padot
-
DUNKENSTEIN
tag
Érdekes, fel van telepítve a tapipad drivere, de egyszerűen nem tudom előcsalogatni sehogyan sem a synaptics programját
-
DUNKENSTEIN
tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a tapi pad illetve egy rádugott usb egér sens-e más legyen probook 4535s esetében?
Úgy értem, hogy van egy 3600DPI-s egerem, aminél a sens-et lejjebb húztam a Windows-ban, de ilyenkor a touch pad nál is megy le a sens. Valahogy meg lehet oldani azt, hogy a kettőt külön lehessen állítani?
-
DUNKENSTEIN
tag
De ennyire nem lehet elcseszve a kód, mert ennél ezerszer gyengébb gépeken meg fut fainul. Mondjuk lehet a 2 vga nem jön be neki
(#25705) sagit: Legközelebb ezek közül vegyél valamilyet
-
DUNKENSTEIN
tag
Az egyébként miért van, hogy a Counter Strike 1.6-ban lemegy az fps 40-60 ra 1 füstben.
Ez azért vicces, mert ugye '99-es játék és az utódja a Source meg elfut majdnem fixen 100fps-el.
Probook 4535s
-
DUNKENSTEIN
tag
Érdekes, Probook 4535s esetében az F22-es BIOS -al javították, hogy aksiról nem tud bootolni a Windows. Ehhez képest most is csomószor van, hogy aksiról képtelen bootolni a rendszer. Lehet, hogy most meg a totális TrueCrypt titkosítás miatt áll fen ez az eset?
Mert ha másnál F22-es el jó de nálam nem miközben nekem fenn van a TrueCrypt akkor jelentem HP felé aztán idővel javítják -
DUNKENSTEIN
tag
Valaki próbálta a Windows 8-at a notiján?
És ha igen, tapasztalatok? Valami sebesség növekedés volt esetleg?
-
DUNKENSTEIN
tag
Titkosítom TrueCrypt-el az egész HDD-m (640GB) már csak 12 óra és vége (3 órája megy már).
H-h ilyen "lassan" csinálja a 4535s? Pár fórumban az 1 terás HDD-re írtak 20 órát
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
Dhampir #25479 üzenetére
Hát a ventri elég keményen hangos, sőt még mindig mert teljesen le akarja hűteni magát. Igazából furcsa, hogy üzleti noti ilyen sokáig ilyen hangosan próbálja hűteni magát, de fülessel nem zavaró
Amúgy nekem nem jött be a game, anno hasonlóban a Metro 2033 volt ami nagyon bejött, de az még az asztali gépemnél volt, mert azon elfutott
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
deathtania #25476 üzenetére
Gyorsan elrohantam a tecsóba és volt!
Feltettem és játszottam is most vele fél órát!A legkevesebb fps az 24 volt (ekkor 4 ilyen önjelölt rambo jött rám) a legtöbb 68 amikor egy pusztán futkorásztam tök egyedül. Az átlag meg 35 volt így épületek közt, gazban meg 1-1 ember gyepálás közben.
Azt tegyük hozzá, hogy érezhetően melegedett a noti közben
-
DUNKENSTEIN
tag
Kíváncsiságból kipróbáltam milyen játékra a Probook 4535s
Cs 1.6: Fix 100fps, de egy füstben már 40
Cs Source: Fix 100Fps 1 füstben is fix 100, 2 ben már 40-50
Cs Go: Fix 25 fps
League of Legend: 40-50 fps, ha 3v3 van mennek a spellek akkor olyan 20 (ezen meglepődtem eléggé mondjuk)A kérdés: Hogyan lehet az, hogy a '99-es játékban 1 füstben 40fps míg a 2004-ben (ami most cserélt 1-2 éve enginet) fix 100?
(Mid-high grafika, blur kikapcsolva, dx 9.0)
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
Thusor #25413 üzenetére
Pedig hidd el, tudom mit adtam meg neki (mivel mindenhova ugyan azt használom a fórumok kivételével) és azzal nem enged be.
Ellenben most sikerült frissíteni jelszó nélkül is a május 15-ös bios-ra. (68CPC Ver. F.22)
Valahol lehet olvasni ehhez valami részletes changelog-ot? Mert hp oldalán nem igazán találtam
UPDATE: Találtam mégis:
- Fixes an intermittent issue where a system that is using AC power does not power on (boot) when the system is not connected to a battery.
VÉÉÉGRE
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
DUNKENSTEIN #25384 üzenetére
Még érdekelne a megoldás, márha van
-
DUNKENSTEIN
tag
Sziasztok!
Tettem a Probook 4535s-re ProtectTools-al Pre-boot securiry pw-t.
Ez szép és jó, de egy idő után levettem mert megelégedtem a Win7 logonjával. Csakhogy ez a csoda tett a BIOS-ra is ezzel a lendülettel egy pw-t, ami pedig nem a Pre-boot is jelszó. Ez nem is okozna gondot, de így nem tudok a BIOS-ban állítani semmit, mert guestként tesz be mindig (lévén, hogy nem tudom a jelszót). Ez akkor gondolom gondot fog okozni amikor frissíteném majd a BIOS-t.
Kicsit érthetetlenül írtam, de a lényeg annyi lenne, valami trükkel le tudom satírozni a bios ismeretlen jelszvaát, hogy ne csak guest-ként tudjak nézelődni a bios-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest