- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Igen?? Az nagy baj ugyanis amikor telepíted, kell lennie egy olyannak, hogy ki kell választanod, hogy hanyadik generációs intel drivert tegye fel az IGP-hez! A Te esetetben a HD3000-es szériát kell választanod a 2. generációs intel processzor miatt! Mivel ha innen töltesz le vmit az tartalmazza az intel drivert is. Ha ez nem így lenne akkor nem működne a VGA kártya választód!
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
Ez nagyon macerás dolog! De próbálj meg innen letölteni!
Sajnos ilyen MOD driverek mennek a HP laptopjan, de ezeke se probléma mentesen!Az újakat nem tudom milyenek, mert én még mindig a 13.4-essel tolom, amivel eddig nem volt gondom. A többivel a szokásos fényerő állítási lehetőség nem működött! De azóta már megjelent vagy 6 frissítés is és lehet már olvosolták!
-
-
-
-
-
-
-
albi31
aktív tag
Nem tudod megtisztítani,csak ha darabokra van szedve,sőt még a ventilátort is külön szét kell majd szedned(mert itt van felgyűlve a kosz.por),kitakarítani...ha te magad nem tudod megoldani(szerszámok,tapasztalat),akkor vidd be egy szakszervizbe(kimondottan notebook-laptop)....de ne számítástechnika boltba!Normális helyen olyan 6-7eFt körül megcsinálják!
-
rizso
addikt
Szívesen! Nekem tetszett a dv6 touchpad világítása, még kikapcsolt touchpadnél is
-
F1stat
csendes tag
Szerintem a képen ahol a két különböző fekete műanyag(a fényes a nem fényessel) találkozik ott lehet lepattintani, nem a legelején. Találkoztam már pár ilyennel. Ezeknél a görbület miatt kb fél cm szélességű az előlap, nem csak egy műanyag lap. Csak egy tipp, élőben lehet máshogy fest.
-
kutga
félisten
Igen de valszeg csak az ívelt előlap a műanyag toldalékhoz. Nehezen tudom elképzelni hogy ne lehessen levenni.
Itt a videón mondjuk nem csinálja meg.
Nálam a DVD meghajtó két oldalán volt két pöcök, azokat felfeszítve lepattant.
Külföldi fórumról:
Remove the original HP DVD drive face plate from the old drive. It can be removed by working it back and forth to loosen the faceplate. Once it is loose you should be able to pull the faceplate off.
Vagyis kicsit mozgatva látnod kellene hol ugrik le.
-
Daert
őstag
-
deathtania
senior tag
-
ZewaDeluxe
tag
Igen, lehetséges... ...De tudod hogy van ez: ha kétséged van, semmi kétség. Lehet, hogy én vagyok szűk látókörű vagy gyanakvó, de ilyen helyről nem vásárolok.
Ha más nincs vagy nem lesz, akkor kiesik a kis HP... Hál' Istennek most nem sürgős, bőven van időm nézelődni...
-
Z86
őstag
Nem tűnik bonyolult eljárásnak, itt a 61. oldalon
-
amol
addikt
Befele semmiképpen. A legjobb ha leveszed a hátlapot, kiveszed a ventilátort (ha hozzáférhető) és külön kifújod a gépet és a ventit is.
jorden06! Az enyémben 830-as van, gond nélkül működik. Ocz-t néztem még de a Samsung megbízhatóbb. Nem nagyon teszteltem, sajnos az élményindex a SATA2 miatt "csak" 7.7
Kb. 15 másodperc alatt bebootol (W7 Pro64).Szomy! Például ilyet
-
kutga
félisten
Üdv!
Én kapásból 3 recovery lemezt kaptam. Egyikkel a gyári állapotot lehetett visszarakni, a partíciókiosztással és az összes feltelepített driverrel, alkalmazással, a másik kettőn pedig egy 32 és egy 64 bites Win7 OEM telepítő van, ami semmi mást nem rak fel csak az oprendszert, a partíciókat is állíthatom és a driverek, alkalmazások közül is csak azokat pakolhatom fel amik kellenek.
-
-
Daert
őstag
-
scorpy02
aktív tag
-
-
Vukmir
aktív tag
-
Pocok256
veterán
Igen Hdmi -n full HD monitorra tettem ki a jelet
Native alatt meg a sima kijelzőjét értem igen a 1366*768-at.pethYeti:
Vidkarit is megráncigáltad ? Mert az még sokat jelent bár elképzelhető, hogy azért a multi jóval igényesebb mint a campaignAmúgy helyesbítenék most néztem kicsit jobban megráncigálva így is eléri a 87 -88 fokot a proci bár az tény, hogy ennél magasabb nem lesz
Még szerencse, hogy nem bf3 zok
-
Pocok256
veterán
Nekem nem pont ez a típusom van hanem HP Pavilion dv6-6b08eh, de ahogy néztem megegyezik a két gép alja. Szóval én vettem egy Cooler Master NotePal E1 hűtőt alá max járatnál kb 5 fokot jelent pontosabban annyit, hogy így már stabilan tartja a 80-81 fokot és e fölé nem megy soha. Míg előtte 89 fokot is elérte pl BF3 alatt :/
-
Érdekes, nekem svéd gépem van és megkérdezték magyart, vagy angolt kérek... aztán lehet hogy majd svédet kapok.....
A visszaigazoló mail svéd/angol nyelven jött...lehet, hogy majd én is szívokVan rá magoldás keress rá. Rá lehet tenni a nyelvi csomagokat free, de a frissítéskor lehetnek problémák, úgy hogy szerintem frissítsd fullra, majd utána magyaríts.
Vistara itt van
XP-hez, Vistához úgy is befejeződött a MS aktív support, javítás. -
Daert
őstag
Ma felhívtam a HP ügyfélszolgálatát a Recovery disc ügyében.Valamiért nem volt hajlandó a gép kiírni mindkét DL lemezt,gondoltam megkérdem mit lehet tenni.Csak a gép sorszámának megfelelő,a géphez gyárilag tartozó recovery disc-et tudják megrendelni.Nem lehet más nyelvűt kérni.
Ugyanakkor felmerült bennem a kérdés hogy lehet-e egyáltalán az angol Win7 home premiumot magyarítani,valahogy nekem nem sikerült magyar nyelvi csomag letöltése és telepítése.Van valakinek erre vonatkozó infója? -
-
-
pethYeti
addikt
-
Thusor
őstag
Akkor telepítsd fel serial nélkül, és telepítés után aktiváld a Windowst telefonon keresztül. Felhívod a microsoft-ot, van egy ingyenes telefonszám, ott pedig beregisztrálhatod a géped hátulján lévő license segítségével. Nekem se akart aktiválódni a windows csak telefonon keresztül.
-
leyo76
senior tag
felesleges, ha újra rakod a gépet, win7-el, törölhetsz mindent újra oszthatod a merevlemezt a win7 ismét csinálni fog neked egy "recovery" partíciót, akár tetszik akár nem, az ott lesz, igaz, az kisebb méretű lesz, de ott lesz (mellesleg el kellene hogy férjen ennyi...)
-
-
-
A recovery azt a célt szolgálja, ha mondjuk esetleg valami történik a Win7-tel akkor onnan egy teljes friss rendszert tudsz visszaállítani / hasonlóan a Ghost-hoz/ inkább érdemes meghagyni ,ha mondjuk eladod a gépet. Mivel minden driver és segédprogram telepítve van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged