- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53081 üzenetére
O.K. köszönöm.
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53079 üzenetére
Köszönöm! Akkor valamit nagyon félre értettem egy korábbi válaszodban, hogy a palm fém, a többi minőségi műanyag. A többire nem szeretnél válaszolni?
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53057 üzenetére
Bocsánat, de mintha a hirdetésben a Power G7 teljes fémházzal lenne? Akkor most mi az ami mégis műanyag? Vagy én is elvesztem már az ezer féle kivitel között. Megtennéd, hogy a korábbi azon kérdésre is kitérsz, hogy akkor most hogy néz ki a “sorrend” ezek között? Mondjuk az Elitebook-tól Power G7-ig. Engem inkább az anyaghasználat, kijelző minősége, hosszabb távú hibamentes működés érdekelne. Procit bármekkorát tehetnek ilyen, meg olyan házba is, ha a körítés gagyi, akkor az egész az lesz.
Köszönöm a türelmedet. -
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51693 üzenetére
Köszönöm
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #51686 üzenetére
Lenne pár kérdésem. A Dragonfly és az alaptípusok között mi a különbség. Elitbookban is van, de nem látom a leírásokban az eltérést. A Spectre zsanérjai hogy bírják a rendszeres tablet használatot, javíthatók, vagy gazdasági totálkár. Ha annyira szuper, akkor miért cseréled a feleségednek évente? Én biztos, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak, egy évig meg bármi elmegy hiba nélkül, szinte még a legigénytelenebb is. Bocs nem kotorászni akartam a szokásaidban.
-
zonusz
aktív tag
Az Elitebook 840, 850 G6-ról mit érdemes tudni. A kijelzőben milyen változatok vannak, honnan lehet tudni melyikben milyen van.Honnan érdemes beszerezni normális áron gyári garanciával. Gondolom az SSD-t és a memóriát "büntetlenül" lehet cserélni, a legkisebb felszereltség is elég, később fejleszthető.
Nekem egy békebeli 8460 van hibátlan, csak lassú és nehéz, 2 és fél kiló. Sajnos a fedlap peremén elöl, a nyitógomb felett a műanyag megrepedt, vélhetőleg észszerű áron nem javítható.
Köszönöm. -
zonusz
aktív tag
Megoldódott, köszönöm.
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
8460p a beteg, nem tudok a W7-be belépni. Ujjnyomatolvasóval ment eddig, most azt írja ki, hogy nincs a gépben, a jelszóval meg nem enged belépni, azt írja nincs engedélyezve. Csökkentett módba be tudok lépni, és ott működik az ujjnyomatolvasó is, tehát nem hardveres a hiba. Mit próbáljak tenni?
Köszönöm. -
zonusz
aktív tag
Van azért jó példa is. Nekem fekete képernyő, villogó CapsLock. Szerviz, először hdd hiba, majd rövid beszélgetést követően újabb vizsgálat, és alaplap hiba diagnosztizálva. Mindkettőt cserélték öt nap alatt. Igaz, hogy a védő tokot is ott hagytam, de karcmentesen vehettem át hibátlanul, helyszínen kipróbálva. Nagyon korrektek voltak, sms, e-mail mindenről. Bár nagyon rendesek voltak, azért bízom benne, hogy soha többé nem látom őket, mert nem lesz újabb hiba.
-
zonusz
aktív tag
Budapesten melyik Hp szervizbe merjek menni?
-
zonusz
aktív tag
Már megint gond van! Úgy látszik mégsem a memória bűnös. Elitebook 8460p (garis, fél éves) bekapcsolás után először CapsLock és ScrLk villog kétszer - több alkalommal, ez BIOS hibát jelezne -, majd újra indul és akkor már csak a CapsLock villog folyamatosan, nem reagál semmire, rövidesen beindul a venti fullon és kikapcsolni sem lehet, csak akksi ki módszerrel. Tudom vigyem szervizbe, de szerintem addig volt karcmentes, ezt meg nagyon szívesen elkerülném. Éppen azért vettem ezt, mert egy stabil gépet szerettem volna az elkövetkező évekre, hát sikerült. Valaki?
-
zonusz
aktív tag
válasz
albi31 #28294 üzenetére
Köszi, a memóriákat is kivettem, lehet, hogy az segített. Még egy éves sincs és nem a bányában használom, teljesen karcmentes, azaz vigyázok rá. A BIOS a legfrissebb. Sajnos a felvillanásokat nem számoltam, remélem többet nem is kell figyelnem. Esetleg valami teszt, amivel utólag megállapítható a hiba?
-
zonusz
aktív tag
Hp8460 Elitebook CapsLock és ScrL villog, a BIOS-ig se jut el. Szmos újraindítási kísérlet után akku ki vissza, semmi, illetve egyszer csak elindult persze kék halállal. A venti állandóan pörgött. Olyan időszaka is volt, amikor saját maga próbálkozott az újraindulással - hallottam, hogy a cd-t felpörgeti -, de a képernyő fekete maradt.
Végül az akku ki, bekapcsológomb hosszas lenyomása után elindult és azóta is hibátlanul működik. Ha megúszható, nagyon nem szívesen vinném szervizbe, mi lehet a probléma, visszatérhet? Köszi, -
zonusz
aktív tag
Esetleg így estefelé erre valaki?
Elitebook 4860p-nél mi okozhatja, hogy az utóbbi időben rendkívül lassan csatlakozik (T-mobil), bár a Connection Manager szerint csatlakoztatva van, de í hálózatot jelző kis ikon csak "homokórázik" és az esetek nagy százalékában 1-2 perc után hibát jelez. Lényegében az elsődleges DNS kiszolgálót hiányolja. Az ezzel kapcsolatos beállítások automatán vannak.
A másik, amit már kérdeztem, az az, hogy alvó üzemmódból indulásnál miért nem működik a hálókártya. Az eszközkezelőben le van tiltva, illetve azt írja ki, hogy egy már fut a memóriában, persze nem működik. Ilyenkor vagy letiltom-engedélyezem, vagy gép újra indul. Az energia beállításoknál minden ezzel kapcsolatosat letiltottam. -
zonusz
aktív tag
Elitebook 4860p-nél mi okozhatja, hogy az utóbbi időben rendkívül lassan csatlakozik (T-mobil), bár a Connection Manager szerint csatlakoztatva van, de í hálózatot jelző kis ikon csak "homokórázik" és az esetek nagy százalékában 1-2 perc után hibát jelez. Lényegében az elsődleges DNS kiszolgálót hiányolja. Az ezzel kapcsolatos beállítások automatán vannak.
A másik, amit már kérdeztem, az az, hogy alvó üzemmódból indulásnál miért nem működik a hálókártya. Az eszközkezelőben le van tiltva, illetve azt írja ki, hogy egy már fut a memóriában, persze nem működik. Ilyenkor vagy letiltom-engedélyezem, vagy gép újra indul. -
zonusz
aktív tag
Bár látom kérdéseim nem közérdekűek, de nem adom fel. Arra tud valaki mondani érdemit, hogy mi lehet az oka annak, hogy kikapcsolás után miért nem kapcsol vissza rendesen? Ezalatt azt kell érteni, hogy a képernyő fekete, a kurzor látszik és működik, de a képernyő fekete. ctrl+alt+del-re bejön a szokásos menü és onnan tudok programot indítani, ami tökéletesen működik, de az asztal nem jelenik meg. Most visszaállítási ponttal visszaállítottam, amire azt írta ki, hogy ismeretlen hiba miatt nem sikerült, viszont minden újra látható, működik. Utoljára egyébként csak a True crypte-tet telepítettem, ami most is működik. Tipp??
-
zonusz
aktív tag
Jelent-e problémát, ha egy micro pendrive-ot állandóan benne hagyok a notebookban. A gépet - usb aljzatot, azon keresztül az alaplapot -gondolom nem zavarja, de azt sem tudom, esetleg a pendrive-ot.
pl: http://www.lexar.com/products/lexar-echo-zx-backup-drive-0?category=207 -
zonusz
aktív tag
Kérdeztem már, tudom, de senki nem vette észre. Esetleg valaki? Az miért van, hogy alvó állapotból feléledéskor a Connection Manager azt írja ki, hogy az eszközkezelőben le van tiltva a kártya. Ilyenkor sárga felkiáltójeles, én letiltom, majd engedélyezem és akkor működik. Nem lehet ezt úgy megoldani, hogy az ébresztés után csak csatlakozni kelljen?
Köszi. -
-
zonusz
aktív tag
Az miért van, hogy alvó állapotból feléledéskor a Connection Manager azt írja ki, hogy az eszközkezelőben le van tiltva a kártya. Ilyenkor sárga felkiáltójeles, én letiltom, majd engedélyezem és akkor működik. Nem lehet ezt úgy megoldani, hogy az ébresztés után csak csatlakozni kelljen?
-
zonusz
aktív tag
24272-re senki? Úgy kérdezem akkor, hogy miként lehet az Elitebook 8460p-ben a gps-t használni. Úgy látom ki és bekapcsolás megy, de a Connection Manager nem látja.
-
zonusz
aktív tag
GPS-ről. Nekem Elitebook 8460p van, amiben van gps, de a GPS and Location csak ki-be kapcsolja, és bekapcsolva is csak azt írja ki, hogy a helyzet nem állapítható meg. (A telefonom hibátlanul látja a műholdakat). Egyébként van benne SIM kártya is. Miként lehetne munkára bírni? A Connection Managerben sem látni. Köszi.
-
zonusz
aktív tag
Elitbook 8460 induláskor rettenetes hdd hangot ad, mintha lemezt karistolna valaki. Ez normális? Az első bekapcsolás óta csinálja, egyébként működik és utána csöndes, de ez!
-
zonusz
aktív tag
Az Elitebook 4860p-hez milyen drivert, szoftvert kell, illetve érdemes letölteni a honlapjukról?
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=hu&cc=hu&prodNameId=5056943&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=22&taskId=135&swEnvOID=4059#93211
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest