- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ro_bert17 #34919 üzenetére
nálam nincs engedélyezve a tpm, ez csak egy netes kép a bios ezen részéről, mert nem akartam fényképezővel foglalkozni.
én magamnak beállítottam a bios passt és azt hittem hogy ez már igazán nem nagy szám, hogy le is zárom utána a gépet külön kóddal, hát erre tessék, kell egy külön program, ami csak lassítja a rendszert. -
sagit
veterán
válasz
ro_bert17 #32721 üzenetére
Én rendeltem egy ilyen uSata -> mSata adaptert, de még nem próbáltam ki. Ami biztos az az hogy a gyári felfogatással lötyög a gépben, papirzsepivel vagy más sufituninggal kell kiékelni.
Használtan vettem én toshiba 128-as ssd-t az aprón, vagy 3-4 hónapig vadásztam rá. 220/200 Mb/s-et tud. Nem lötyög, koppra passzol, sokkal jobb mint a gyári vinyó.
Újan most ilyet vennék: [link]
Vagy a 120-as verziót, bár az drága. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ro_bert17 #27852 üzenetére
Itt tulajdonképpen részemről ott b@szták el, hogy aki átvette pár napot mondott hogy kész lesz. Ha mondja egy hónap, mert ehhez a típushoz nehéz alkatrészt beszerezni azt mondom oké, de persze ilyenről nem volt szó.
Amikor írták múlt hét pénteken, hogy megjött az alkatrész, még arra is azt mondtam hogy ha így alakult oké belefér mert most kapták még meg csak...De hogy állítólag ott az alkatrész már 1 hete, és nincs még most sem kész ez már szerintem nagyon nem korrekt...Főleg hogy egy Elitebookról van szó. Illetve azt sem tartom korrektnek, hogy 2x kell rájuk írniuk hogy méltassanak válaszolni, miközben többen is elolvasták...
Na de mind1 ez van, máskor ha lesz ilyen gondom nem oda viszem ahová vittem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ro_bert17 #27849 üzenetére
Mint írtam a gépemnek olyan hibái voltak, hogy töltő sistergés 2.5 éves..., vinyo szektorhiba, illetve kis kopás a gépen...Na most ezek olyan problémák hogy márka illetve típustól függően bármilyen gépnél lehet, még egy 2 milliós gépnél is megeshet, szóval ezt nem az Elitebookra fognám.
A szervizről viszont szívesen mondanék pár csúnya szót, de ahogy nézem, nem mind1 hova viszed, mert van ahol 1 nap és kész, de van ahol nem mint látod az én esetemben is lassan 1 hónap és még azt se tudom mikor adják ide. Szóval van ahol nem szeretnek dolgozni...Még elég barátságos vagyok velük, pedig az e-mailemre is 2x-i ráírással válaszoltak pedig intelligensen fogalmaztam. A maira viszont természetesen még nem reagáltak, pedig visszajelzést kapok azoktól akik elolvassák, mindössze 4-en látták eddig...
Bemenni nem fogok ahová leadtam mert felesleges,mivel nyomon tudom követni, és külső szervizben van valahol mlg. Viszont ha jövő héten nem lesz kész biztos kiverem a balhét.Amúgy ezt írtam most nekik:
Lényeg:
"Érdeklődnék egy garanciális szervizelés miatt.
2012.09.05 adtam le egy HP Elitebook 8530W típusú gépet garanciális szervizelésre a Lehel utcai szervizükbe. Már azóta több mint 3 hét eltelt, írtam önöknek több mint egy hete, és említették múlt hét pénteken jött meg az alkatrész, azaz 7 napja..Én mondtam már a múltkori üzenetemben, hogy a nagyon sürgős lenne hogy visszakapjam a gépem, ezért ismét kérdezném mikor várható hogy kész lesz? Eredetileg leadás követően pár munkanapról volt szó, de már azóta 23 nap telt el, illetve számomra elképzelhetetlen, hogy 1 hét alatt ne tudnák megcsinálni ha megjött az alkatrész...." -
malwy
senior tag
válasz
ro_bert17 #26434 üzenetére
Nem bántam meg. Biztonsági funkciókból rengeteg van, de mikor előjött a sparekeyes cucc, ott már tudtam, hogy sok lesz már a jóból, végén sikerül még a biost is lezárnom. Így annyit csináltam, hogy windows 8 kapott aranyos ujjlenyomatos beléptetést, ami a családon tesztelve: működik is.
Kijelző pedig teljesen jó, úgyis egyszer beállítod magadnak, aztán jó. Ha meg többen nézzük, le kell hajtani, ki kell vezetni külső monitorra valóban.
-
pumukli23
senior tag
válasz
ro_bert17 #25237 üzenetére
Guglin ilyet találtam.
Az enyémnek annyi a baja, hogy néha a bogyók nem ugranak vissza a helyükre miután kinyitottam a fedelet, valamint ha bezárom, akkor kicsit lötyög, mozog. Tehát ha lecsukom és kattan a zár (és tartja a kijelzőt) akkor van egy 1-2 mm-es rés, ami miatt mozog a kijelző.
(Régebben itt a fórumon mintha azt mondta volna valaki, hogy még a 6930p idején - a modellciklus vége felé - ezt javították egy másfajta zárszerkezettel és mintha picit más bogyók is lennének a kijelző tetején. Erről van valakinek infója?) -
Magnum_
nagyúr
válasz
ro_bert17 #25237 üzenetére
igen, pont abban, nehéz bezárni és magától kinyílik. Nekem egy alsó burkolat csere utána a javított zárszerkezet nem működött és valamit reszeltek a kis gombocskákon, amik a monitor káváján vannak, tudod, amik beakadnak. Tehát nagy összeg a reszelés nem lehet, ha maga a zárszerkezet marad érintetlenül.
-
sagit
veterán
válasz
ro_bert17 #25002 üzenetére
igen néztem
sőt ebben a gépben volt ez az ssd mert tőle vettem
csak most nem votl rá elég pénzmagom hogy megvegyem az ssd-t
fontosabbnak láttam hogy vegyek tokot, + 2gb ramot + usb bővítést és caddy vételt
erre így is elment 15-16kha 3 hét múlva is meg lesz amikor lesz rá pénzem akkor rárepülök, de arra nem kérhettem meg hogy addig ne is hirdesse, és ezért kezdtem el alternatívát keresni
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #24047 üzenetére
Töltőről le, töltőre fel: HP smart adapter pop up? Ez mi ez?
"A teljes teljesítmény eléréshez csatlakoztasson a bla, bla,...."
90W-os a táp, akkis jó. HP fórumon pici hüpizés:
"in Windows Explorer go to the following:
1- C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\HP Quick Launch
2- Delete file HP CnbToaster.dll
3- Delete file HPUSRMSG.exe
4- Delete file HP Smart Adapter Help"
Létezik erre valami kúltúrált megoldás?Szerk: HP kik löcsn gomb elugró ablakok engedélyezése pipa ki, így nem jön a pop up üzenet. Nem fosztom meg magam, valami később előkerülhető fontosabb tartalom elől?
-
zetecR
addikt
-
spyduck
nagyúr
válasz
ro_bert17 #21323 üzenetére
1év garibővíés + 2év garibővítés
Duliee: Nagyon gyönge az anyaghasználata! Nem ajánlom ezt a típust. Mennyid van rá és mik az igényeid?
-
törölt tag
-
rybank
senior tag
-
herendi
tag
válasz
ro_bert17 #16180 üzenetére
Ha ki tudod tomoriteni az AHCI-s driver csomagot, akkor lesznek benne inf, sys, dll,... kiterjesztesu fajlok. Ezeket kell integralnod a telepitobe.
"jaj bocsi. Én már magamra vettem"
Nem rad gondoltam, az Xp telepitoreOtt kell ulni az egesz telepites alatt, mert 2 percenkent kerdez vmit.
-
herendi
tag
válasz
ro_bert17 #16176 üzenetére
Nem ismerem a geped alaplapi chipset tipusat, de ha intel, akkor az intel.com-on keress drivert.
"Az integrálás többi része nem izgat."
Ok, csak egy otlet volt, ha mar ugy is kinlodsz a AHCI driver integralassal.
"nem kell 5 percenkent vmi hulye kerdesre valaszolni"
Ha beallitasz mindent elore (serial, halozat, user,...), akkor nem fog a telepito kerdezoskodni a telepites kozben.
-
herendi
tag
válasz
ro_bert17 #16153 üzenetére
Ha nincs opcio a BIOS-ban, akkor integrald a Xp telepitobe az AHCI drivert.
Mondjuk akkor en mar integralnam az osszes drivert es service pack-ot is. Sot, az osszes szukseges beallitast, serial key, halozati beallitas,... es akkor csak bootolsz rola es a vegen kesz is a gep, nem kell 5 percenkent vmi hulye kerdesre valaszolni.
-
törölt tag
válasz
ro_bert17 #15463 üzenetére
Köszönöm, és a recovery partíviót hogyan tudom kiírni? Mert legalább az kézzel fogható legyen, sose lehet tudni.
Az a baj a recovery- vel am hogy szűz rendszert nem tudok csinálni mert visszarak minden HP progit meg az összes drivert, vagy rosszúl tudom?Olyat is olvastam hogy a HP-nek vannak DVD-n windows-ai és lehet tőlük kérni postán.
Valaki csinált már ilyet? -
válasz
ro_bert17 #15187 üzenetére
Szakújságírók - szaktudás - ugyan már... persze tisztelet a kivételnek, de sok idióta van, aki újságírónak mondja magát abban a témában, amihez tökhülye. Pl. amikor a Porsche 911 Turbo tesztjében azt írja negatívumnak, hogy kicsi a csomagtartó...meg drága... vagy a HP-ról azt írja, hogy kevés notebookot ad el... de gondolom neked 17 évesen sokkal nagyobb a tapasztalatod, mint az enyém
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest