- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
Catman
aktív tag
Itt egy táblázat, hogy melyik villogás mit jelent: [link]
De általában x hosszú és y rövid villogás szokott lenni, pl. 5.3 általában alaplaphibára utal...
Nekem pont ez az 5.3-as villogás volt, 10-ből 6-7-szer nem akart elindulni. De ha elindult, utána tökéletesen működött. Cserélték az alaplapot.
-
FRENK1988
veterán
Na látod. Juzer error volt
(#29016) B-L-A-C-K : már ku*vulnak elfelé. Emlékeztet egyik üzeltemre
Amúgy a helyedben egy kis szösszenetet írnek a logoutra. Ezzel kapcsolatban. És ha új gépet kapol akkor még jól jöhet ki esetleg a HP de ha nem akkor elég nagy blama lenne nekik -
kenand
veterán
Van olyan is, hogy azért sem érdemes frissíteni, mert pl. egy okosított BIOS már az újabbra nem megy fel.
Így van ez pl a 2530p-nél és a 2510p-nél is. legújabbat nem lehet whitelist mentessé tenni. Akkor meg csak kimondottan HP alkatrészt lehet bele tenni. Pedig időnként jól jön egy olcsóbb, vagy nagyobb tudású hardware -
Z86
őstag
Nekem a 2009 augusztusi F11 van fenn.
Én nem szoktam a BIOS-t babrálni, csak akkor ha nem működik megfelelően a gép. Úgy vagyok vele, hogy az egy kényes folyamat, ha véletlenül valami hiba lép fel, annak a megoldása sok macerát jelent. Inkább hagyom.
Persze ettől még érdemes lehet frissíteni, ha valamit javítottak a későbbi verziókban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest