- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
n_stolz #30863 üzenetére
Szia,
Nincs lehetőséged egy másik adapterrel megnézned, vagy egy multiméterrel ellenőrizni? Mi van az akkumulátor kérdésével, mert arról nem szóltál. Amit leírtál az nem tűnik elsőre táp, ill. töltő-áramkör hibának, bár nem teljesen értettem. Ilyen hiba jelenséget az alaplapi feszültség szabályozók (MosFet), és kapcsoló (Schmitt-Triger), nem gyakran okoznak. Az alaplapon lévő táp-aljzatra gondoltál, amikor a rendellenes érintkezési problémát felvetetted a tápcsatlakozónál?
-
albi31
aktív tag
-
NEMO1968
őstag
válasz
n_stolz #29709 üzenetére
Köszi.
Igen így valszeg a VGA-d nem hibás.
Sajna be kéne sétálnod egy szervizbe egy bevizsgálásra,mert ettől függetlenül lehet szalagkábel is.
Nem szeretnélek költségekbe verni,inkább ne legyen igazam,de ezt csak szervizben tudják konkrétan megmondani.
Van új is sztem.
Itt próbálj meg nézelődni,esetleg telefonálni.
Lehet hogy itt ] is lesz. -
-
-
-
Z86
őstag
válasz
n_stolz #16282 üzenetére
Nincs mit.
Arról a vinyóról nincs személyes tapasztalatom, esetleg kérdezz rá a HDD-s topikban, minden esetre az 5400-as fordulatszám csendes működést, a 2 tányéros kialakítás pedig jó adatelérési időt sejtet. Szerintem korrekt választás.
Ha a vista elfutott rajta, akkor a win 7 is menni fog, az egyetlen kérdés a driveres támogatás.
Lehet, hogy magától talál hozzá megfelelőket a win update, de az sem kizárt, hogy a vistás driverekkel kell gépészkedni. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
n_stolz #10225 üzenetére
Tudom ajánlani a laptopalkatreszek.hu-t, nagyon korrektek, ha nem akarod szétszedni magad nyugodtan beviheted, nem fognak egy vagyont legombolni rólad bevizsgálás címszó alatt.
#10230 Khelben: A DriveSpeedet nem fejlesztik tovább amennyire tudom, nekem több újabb meghajtóval is csődöt mondott már.
-
rekid
addikt
válasz
n_stolz #10225 üzenetére
hat figy. a ventit mindenkepp le kell szedni márcsak a proci érintetlensegenek erdekeben is. aztan szagolgasd meg ha amper szaga van kuka. hameg egyertelmuen ebbol szallt ki a fust kuka. a processzorod erdekeben. Nézz egy notebook bontot ha mar nem garis a gep vagy akar kerj egy arajanlatot egy szerviztol a ventire.
-
localhostadm
tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
n_stolz #2417 üzenetére
Tudomásom szerint Litiumos akksikat nem kell bejáratni, nincs memória effektus.
Azt szokták tanácsolni, hogy első alkalommal töltsd kb. 12 órát. Ezek az akksik nem szeretik, ha teljesen lemerítik őket, ill. használat nélkül is elvesztik a kapacitásukat.
Még az is játszhat, ha nem akksiról használod, akkor kiveszed a gépből, de néha akkor is használni kell. Minden akksinak van egy ciklusa, hogy hányszor lehet tölteni, de ezen belüli is nagyon el lehet rontani a dolgot. -
yash
senior tag
-
yash
senior tag
válasz
n_stolz #1368 üzenetére
Igen, le kell töltened külön. A Security Manager fogja össze a modulokat, mint lb BIOS mahináló modul, Embedded Security modul (security chip kezelő)... és ugyanigy az ujjlenyomatleolvasó mudolt is fel kell telepitened, és akkor beépül a listába. Tehát, telepitsé srorend: 1. Security Manager, 2. tetszőleges modulok.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
n_stolz #1256 üzenetére
én tudom róla aztat, hogy láptoppom jobb alsó sarkában vagyon, és qrva idegesítő volt, amíg hozzá nem szoktam.. ugyanis gépelés közben mindig hozzáért a csuklóm, oszt sipákolt, hogy hát ezt az ujjnyomot ő biza fel nem ismeri..
de mondjuk vindózba bejelentkezéskor kényelmes, nem kell jelszót pötyögni..meg haverok eljátszanak vele, hátha beengedi őket... mert ugye 99,5%-os pontosságot garantál a hp..
amúgy a Credential Manager for HP Protectools nevű bizgentyű monyákolja a dolgokat, ez ott van a HP oldalán a drivereknél; meg gondolom a driver cd-n is, ha leledzik olyan.. feltelepíted, rebút, aztán egy varázsló végigvisz az ujjmonyat-reggelés lépésein..
két hiba, amit tapasztaltam:
- ha alvásból ébresztem fel a gépet, akkor néha sokat kell várni, hogy újra működjön..
- ha nagy a prociterhelés, és beolvas egy nem azonosítható ujjlenyomatot, akkor az asghost.exe szépen megzabálja az egyik procimagot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged