Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Szia!
Nekem ezzel a Proook 650 G1-el, bár másik gép, de hasonló volt. BIOS-ban semmi stb...
Alapvetően a Windows-ban kellett álltani apponként, hogy mit használjon.Ez egy másik gép éppen amiről írok, de ez az a menüpont... itt ki lehet tallózni az exe-t és ezután már majd azzal viszi amit a user akar. Felteszem ez így lesz annál a gépnél is.
-
csixy
addikt
HP250G1 volt az. Két verziója volt. Én az egyszerűbbet kaptam, +4 Giga RAM-mal megtáltosodott. Azt mondták, hogy jelentgető program van rajta. Student verzióju Win 7 home volt rajta. Én megvártam, amíg megfrissítette magát windows 10-re és kivettem belőle a winyót az utolsó állapotában és elspájzoltam és tettem bele egy SSD-t és újratetepítettem, Win 10 home verzióval. Még mindig húzza az igát a fiamnál a szomszéd faluban. Semmi baja nincsen. Jó gép. ... A vinyót azóta már bedaráltam más célra.
-
-
-
-
Részemről semmi gond, csak azért voltam cinikus, mert te is az voltál
De tényleg semmi probléma, és most már ezt is tudjuk, hogy van ilyen, hogy a chipset fél órát járatja a rendszert, miután beadja az unalmast. Tényleg nem tudtam róla
Amúgy 2 napos szülinapi bulim volt a hétvégén, ma délutánra szedtem össze magam úgy-ahogy...
-
-
Chaser
legenda
Tudod mit? Megnézem az enyém működik-e
Párat eladtam már, de mindenkinél ment egy usb-n a házikó, szóval kíváncsi vagyok.
Egyébként nem kutattam semmit, olvasgattam mi folyik itt a HP topikbanfene se nézte mikori dátum, ennyi hsz TP topikban 1-2 nap alatt is lemegy
SeniorTilla: DVD-USB kábel eleve egy USB végű, házban lehet más az elektronika és kér tápcsatit, de mindenki azt mondta megy eggyel, szóval passz. A TP DVD meg szabvány DVD TP matricával, de azért kíváncsiságból megnézem majd házikóban is. Nem vita volt ez, én nem tapasztaltam még ilyet/nem kaptam ez irányú visszajelzést sem.
-
-
-
-
NEMO1968
őstag
Ezt telója,ill a brutusz beállítás is befolyásolja.(a gépen és a telón is)
Ha bepipálod pl. a hitelesítő kód kérését,(vagy valami ilyesmi),akkor az első párosodásnál így viselkedik.
Van ahol gond nélkül összeáll a telóval pl. XP alatt,WIN 7- nél már lehet hogy nem is megy kód nélkül a párosítás.
Szal nem csak az NFC sajátja ez a viselkedés.
-
Répapüré
tag
-
Köszi! (+ zsolthee)
Tehát ez egy ismert jelenség, de gondolom nincs semmilyen káros hatása (az idegen kívül). ITT találtam egy megoldást (szűrve), de mivel ehhez a registry-t kéne buherálni, ezért lehet, hogy hagyom. Mivel szinte mindig van vmi háttérzaj, vagy zene, ezért nem annyira irritáló. Lényeg, hogy nem káros.
Ami jobban izgat, az a melegedés. Korábban már kifújtam sűrített levegővel a gépházat, meg a cpu-ventit, és érezhetően fúj is a cooler, de baromi meleg a kiáramló levegő.
Ez is természetes ennél a típusnál?szerk.: van ez a power assistant - megpróbálok lakotni vele valamit...
-
malwy
senior tag
Mert aprón egy trimmel nyűgös (lehet flottul megy, de azért nem tuti) ssd-t találtam drágábban, mint amennyiért p l.egy ocz agility3-asat kap az ember garanciával, újonnan.
Tehát nem a mérettel indokoltam, hanem, hogy jóval drágábbak az azonos kaliberű 1,8asak.
Szerk.: Az meg megint más dolog, hogy lehet nem tűnne fel. De méreten kívül nem nagyon látom előnyüket.
Egyébként már a 2530p-ről írok, gyors ez hdd-vel is
Ami gondom van, hogy ha összezárom kicsit nyomkodható a teteje, jobb oldalon nagyobb mértékben, mint balon, alapból nem fekszik a gumialátéteken/lábakon.
-
Ulius80
tag
Köszi a választ
!még annyi,hogy nagyon melegszik a proci,kitakarítottam a ventit,újra is pasztáztam,de mintha mitsem csináltam volna!Esetleg lehet kapni nagyobb ventit bele,hogy jobb legyen a hűtése?sima online játéknál felmegy 70'C-ra is!Ja,ha hallatszik a hdd-nél kis zaj(sípolós,halk,de hallható)az baj?Ha dolgozik a gép akkor nem!köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged