Új hozzászólás Aktív témák
-
ficere
aktív tag
válasz
DUNKENSTEIN #25867 üzenetére
Hivatalosan a hp honlapján található xp driver hozzá.Mindenesetre kipróbálom a Driver Genius Pro-t.
Köszi a tippet. -
válasz
DUNKENSTEIN #25859 üzenetére
Én is arról beszéltem természetese, ugyanakkor a használati jog simán átruházható, mint a memóriakártya, vagy winyó. (OEM esetén a HW-el együtt , MSDN esetén sehogy)
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25859 üzenetére
most adtatok egy jó ötletet, hogy miből írjak polgári jog tanszékre következő félévben évfolyamdolgozatot.
érdemes volna ezt a kérdéskört kivesézni, hogy akkor most szoftvert lehet-e adni-venni...
de nekem ettől még mindig nincs office 2010-em. amúgy a termékkulcskártya esetén ha újrahúzom a gépet akkor is felrakhatom ismét, igaz?
-
válasz
DUNKENSTEIN #25857 üzenetére
MSDN-es kulcs mióta ruházható át?
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25812 üzenetére
ez már csak ilyen.
esetleg próbálj meg vmi segédprogit keresni a neten, amivel lehet külön állítani az egeret és tapipadot. -
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25808 üzenetére
az egérnél a synaptics-os fülön sem tudod megnyitni?
-
csabiks
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25786 üzenetére
a tapipad érzékenységét lehet állitani a synaptics beallitasainal (ha fel van teve a driver)
-
válasz
DUNKENSTEIN #25682 üzenetére
Nem a TrueCrypt felé?
---
Továbra sincs ötlet hogy HP8510p miért nem tud USB-ről bootolni?
Annyit vettem észre, hogy ha USB-HDD van rádugva, arról akar indulni, ha pendrive- akkor fel sem ajánlja. -
Dhampir
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25633 üzenetére
Most próbálom a ProBookon.
Alapból több driver települ, és jók. Az Internetkapcsolatom sebessége nagyot nőtt, a rendszer nem tűnik gyorsabbnak a Windows 7-nél, de még nem foglalkoztam a rendszer optimalizálásával.
Megpróbálom telepíteni az ATI video drivert, erre kíváncsi leszek, mert ez az Achilles-sarka ennek a típusnak.
-
Siriusb
veterán
válasz
DUNKENSTEIN #25546 üzenetére
Az sem mindegy, milyen titkosítási algoritmust használsz, processzor igény terén lehet jelenős különbség.
-
kutga
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25483 üzenetére
Jó játék pedig az összes Stalker, a hangulat bőven ellensúlyozza az esetleges grafikai hátrányokat. Mondjuk a COP szvsz már egész pofásan néz ki, de nekem mindig is az első rész tetszett a legjobban.
Az én gépemben A6-os CPU dolgozik, és a venti a korábbi gépeimhez képest meglehetősen hangosan teszi a dolgát, de azért nem zavar mert legalább mindig hűs levegőt fúj, csak ritkán melegszik érezhetően be, mondjuk amikor a macska odafekszik a kiömlőnyílás elé.
-
Dhampir
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25480 üzenetére
Mekkora élsimítással próbáltad? Jól nézett ki a grafika?
(#25481) rizso
Tapasztalatom szerint a gyári Linux rendszermaggal és a Windows-szal működik szépen a ventilátor, egyéb Linuxos disztribúciók esetében szinte folyamatosan erősen pörög, és melegszik a gép. Valószínűleg a CPU frekvenciát (?) kellene beszabályozni az utóbbiak esetében.
-
rizso
addikt
válasz
DUNKENSTEIN #25480 üzenetére
Nem találkoztál még igazán hangos géppel
Én nem vettem észre öcsém Probookján (4535s, A4-3305m+7450m), hogy durván hangos lenne.
-
Dhampir
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25477 üzenetére
Köszönjük a próbát! A ventilátor nagyon zúgott eközben?
Egyébként tetszett a COP?
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25474 üzenetére
tescogazdaságosban tutira akcijóóós.
-
Dhampir
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25474 üzenetére
Szuper!
-
kutga
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25471 üzenetére
Call of Pripyat.
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25471 üzenetére
s.t.a.l.k.e.r. - Call Of Pripyat
-
Dhampir
félisten
válasz
DUNKENSTEIN #25450 üzenetére
A STALKER COP-ot lenne kedved kipróbálni?
(#25451) asound
Nekem még sosem volt ujjlenyomat-olvasóval felszerelt gépem, de kíváncsi lennék rá.
A laptopnak nagyon jó a hűtése.
-
Thusor
őstag
válasz
DUNKENSTEIN #25412 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de a HP csodálatos programja nem kreál rá jelszót. Pontosan azt ad rá amit te adtál meg a windowsban. Én is így használom jelszóval és ujjlenyomattal.
-
pumukli23
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25407 üzenetére
Elitebookoknál azt rebesgetik, hogy bios jelszó nem tudása egyenlő egy alaplapcserével. Probooknál nem tudom van-e más megoldás.
-
DUNKENSTEIN
tag
válasz
DUNKENSTEIN #25384 üzenetére
Még érdekelne a megoldás, márha van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest