- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP ZBook G5 notim. Elégedetten használom már majdnem egy éve, de van két dolog, amit nem sikerült megoldanom. Kérlek, ha tudtok, akkor segitsetek !
1. Nem tudok hosszú i betűt irni a saját billentyűzetével. Elvileg a bal oldali CTRL gombra van rászitázva, de semmilyen billentyűkombinációval nem sikerült előcsalnom.
2. Ha rádugog a HDMI portjára egy monitort, akkor azt felismeri, de képet nem sikerül rá kiküldenem. Hiába teszem át klónozásra, vagy kiterjesztésre az Win asztal beállitásait. Próbáltam a BIOS-ban átállitani diszkrét VGA-ra a grafikus rendszert, de úgy sem sikerül.
Köszi előre is mindenki segitségét!!!
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Van egy ProBook 4730s típusú notim, amiben ehy Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi adapter van. Nem vagyok vele megelégedve. Rosszabb a vételi képessége mint az előző laptopomnak (Dell Inspiron 9400). Azon gondolkodtam, hogy ha lenne olyan Wifi adapter, aminek kimondottan jók a "vételi képességei" és be lehet tenni a jelenlegi helyére, akkor lehet, hogy beruháznék rá.
Van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
-
ratkaics
senior tag
válasz
Turbobacsi #24515 üzenetére
Milyen külső házat fogsz használni? A DVD helyére pontosan mi kell, hogy be lehessen tenni oda a HDD-t?
-
ratkaics
senior tag
válasz
Turbobacsi #24513 üzenetére
Igen, maradt a dvd író a gépben. Nem kell nekem a nagy tárhely, mert a NAS-omat hálózaton érem el és ott tárolom az adatokat.
-
ratkaics
senior tag
válasz
Turbobacsi #24489 üzenetére
Hogy érted, hogy "mit csináltam a vinyóval?" Kivettem....
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen laptopot. De van vele egy "kis" gondom. Beletettem egy intel x25-m (120GB) SSD-t és néha nem ismeri fel boot-oláskor a noti az meghajtót. Nem jövök rá, hogy mi okozza. Már egy párszor kiszedtem meg visszatettem, aztán elindul. De nem jövök rá, hogy mi a baj.
Nincs valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest