- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szert tettem egy használt 8460p-re. Nem, nem a kamionról esett le, az exemé volt, ő most váltotta le egy TP P50 Workstation-nalVan benne 4 giga Ram, i5-ös processzor, pontosan milyen most nem tudom, de nem U-s az biztos, 250-es Hdd meg az alap tn kijelző, Win7. Esztétikailag nem a legszebb, de elmegy.
Elfelejtettem, az akksi még legalább 3 órát bír, tehát egész jó állapotban van
Szerintetek érdemes még ezt az öreg gépet tuningolni, ssd-ram-win10 vonalon, vagy inkább így ahogy van eladni és kipótolni egy újabbra?
Igazából semmi extrára nem használnám, csak tartalom fogyasztás, netezés, ilyenek... -
Biqci
aktív tag
válasz
Catman #52630 üzenetére
Megmondom frankón, ez a gép már kiszolgálta az idejét. Már terveztem, hogy lecserélem, de eddig gyakorlatilag hiba nélkül nyomott le nálam 9 évet. Persze ssd került bele, a ram ki lett bővítve amennyire lehet, de csak az akksit kellett kétszer cserélni, pedig kapott rendesen. Amíg megy, addig ok, de ha beadja a kulcsot, ezt elhantolom és megkeresem az utódját
-
Biqci
aktív tag
válasz
Catman #52626 üzenetére
Köszi a segítséget. Megnéztem a táblázatot, de nem tökéletesen értem. Tehát most az van, hogy 5-ször villan, majd kis szünet után újra 5-ször és ezt teszi 5-ször. Tehát 5.5 szerintem. Namost az első táblázatban csak 5.4-ig van. A második, ami nekem inkább passzol, mert jócskán 2015 előtti a gép, valami olyat ír, hogy "a következő táblázatban a villogások következetesek, az egyes szekvenciák között szünet van". Nekem ötször villog, tehát akkor ez a lényeg. Eszerint pedig alaplap gond van. Jól okoskodom?
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Egy 6930p Elitebook néhány napja produkál olyat, hogy bekapcsoláskor a logo megjelenése után kb. 2 percig semmit sem csinál, csak a CapsLock+NumLock villog 5-ször ötöt. Utána egy picit vár, majd beindul, minden gond nélkül. Később semmi gondot nem mutat, úgy működik mint eddig. Mi lehet a gond? -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Van a családban egy 6930p, 8440p és 8540w Elitebook. Namost az a helyzet, hogy kell vennem egy wlan repeatert, mert eléggé legyengül a jel a gyerekszobákban. A routerem tudja a 2,4 és 5GHz-es frekit is, de a laposok tudják-e az 5-öst, mert ha igen akkor olyat lenne érdemes venni, de ha nem akkor felesleges. Már kinéztem a szemem, de nem találtam semmit erről. Szerintetek elég a 2,4-es, vagy inkább a duál a jobb megoldás?
-
Biqci
aktív tag
válasz
Kolondrum #40490 üzenetére
Némi közelharc árán, de sikerült a 10x-i altatás és mindig ébredtek. Bár elég valószínűtlen életszituáció, de tesztnek megfelel.
Az érdekes még, hogy a 8440-re és a 6930-ra még a hivatalos megjelenés előtt, az Insider programmal lett 10-es, míg a 8540-ra a hivatalos megjelenés után a felkínált frissítéssel ment fel, tehát nem azonos forrásból lettek telepítve.
-
Biqci
aktív tag
válasz
adika4444 #40485 üzenetére
Nem tudom van-e különbség Win10 és Win10 között, de nálunk három Elitebook van, 6930p, 8440p és 8540w. Amint lehetett felraktam a Win10-et mindre, de csak egy bugot találtam. A lányom 8540-én néha eltűnik a tálcáról wifi és a hangerő ikon, minden más rendben üzemel. A fiamnak kifejezetten jobban tetszik mint a 7-es. Ezért olvasom furcsálva a sok panaszt.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről. Egy barátom nézte ki a fiának, megtetszett neki a 17-es kijelző. -
Biqci
aktív tag
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.1 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 225.053 MB/s
Sequential Write : 162.092 MB/s
Random Read 512KB : 181.089 MB/s
Random Write 512KB : 131.722 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 8.267 MB/s [ 2018.3 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 17.455 MB/s [ 4261.4 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 142.782 MB/s [ 34858.8 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 49.608 MB/s [ 12111.4 IOPS]Test : 100 MB [C: 32.3% (19.2/59.5 GB)] (x5)
Date : 2012/11/09 8:54:46
OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)Ilyen lett a 6930p SSD-vel. Szerintetek érdemes még mókolni rajta, vagy megfelelőek az eredmények?
Bocs, de egyenlőre csak másolni tudtam az értékeket. -
Biqci
aktív tag
válasz
FRENK1988 #29010 üzenetére
Na most van egy kis problem: beraktam a caddyba a hdd-t, ujraindításkor kiírja, hogy ctrl+alt+del lehet indítani. Ekkor csak akkor tudom a rendszert ilindítani, ha belépek a bios-ba, ott manuálisan kiválasztom az ssd-t és enter. Feláll a rendszer és a caddyban levő hdd ami az előbb még megvolt most eltünt. Mi a frász van?
-
Biqci
aktív tag
Beraktam az új Samu ssd-t, feltelepítettem a zsír új win7-et, és a sentinel 99%-os kondíciót ír ki. Ez így jó? Tudom, hogy nem lehet hdd-hez hasonlítani az ssd-t, de a fiam asztali gépében a 6 éves hdd 100/100-as.
-
Biqci
aktív tag
Ma meghozta a futár a Kínából rendelt caddy-t, így végre berakhatom az ssd-t a 6930p-mbe. Mivel azonban még nem csináltam ilyet, eléggé tanácstalan vagyok. Ha esetleg tudnátok segíteni a szükséges lépéseket és beállításokat illetően azt nagy köszönettel venném!
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy kis ideje ha Youtube-on nézek videókat nem folyamatos a lejátszás. Kb 6-7mp lejátszás után kb. 3-4mp-re megáll a kép. Ez mind hd, mint normál felbontásnál megvan, míg ha egyébként hd filmet nézek, a KMPlayer röccenés nélkül visz mindent. -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Az ebay-ről rendelnék caddyt a 6930p-mbe, de látom van fizetési lehetőség PayPal mellett még BillMeLater fizetésre is. Azt írja, hogy az új felhasználók az első vásárláskor 10$ kedvezményt kapnak, ha legalább is jól értettem. Nem tudom valaki próbálta már ezt a fizetést, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban, mi lehet a buktató? Mert így nagyon csábító, 15$ helyett csak 5, plusz free shipping. Már-már túl szép.
-
Biqci
aktív tag
válasz
deathtania #28001 üzenetére
Az IC-n kérdeztem meg a multkor a kalauzt, hogy hol van a 220-as csatlakozó(már hozzászoktam, hogy a Lajtán túl alap), erre mondja, hogy sokan beperelték a MÁV-ot, mert tönkrevágta a (szó szerint idézve:"kütyüt") gépüket. Na itt van a magyar valóság.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Elitebook 6930-as gépemen ha Chrome böngészőt használva előjön olyan jelenség, hogy először csak lefagy a kép (pl. nem lehet scrollozni), majd elmegy a kép egy pár másodpercre, mintha kikapcsolna a kijelző. 1-2 másodperc elteltével helyreáll, de az oldalak lefagynak amit ki is ír(az oldalak nem válaszolnak, bezárás vagy várakozás), plusz jön az alábbi figyelmeztetés: "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt. A(z) Intel Graphics Accelerator Drivers for Windows Vista(R) képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." Van amikor nem jön vissza a kép, ilyenkor bekékül a rendszer, ujrabootol de leáll a boot. Ilyenkor a gép kikapcs, bootlogonál Esc, majd elindítva a bootot be tud indulni. A gépen most Win7 32 bit van, ezzel vettem és még nem volt időm felrakni 64bit-es Wint. Explorert ha használom, ott még egyszer sem produkálta ezt. Mi lehet a gond? A gépnél kellene keresgélni vagy a Chrome a bibi? -
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a SanDisk SSD berakható 6930p Elitbook-ba. Az eredeti hdd-t akarom kicserélni, ezt találta szerintem elég kedvező áron. -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy 6930p-s notit, leváltva az eddig használt jó öreg asztali gépet. Szeretném a gépet újrarakni. Eddig a régivel nem kellett sokat vacakolni, benyomtam egy jól bevált Xp telepítőt, azon rajta volt az összes driver, kis idő alatt felment, kész. Most elmentem a HP oldalára, megtaláltam a drivereket, csak az a gond, hogy nem igazán vagyok képben mire is lenne szükségem, annyi minden van itt, pl. touchpad driverből kettő is van, stb. Ezért kérném a segítségeteket, hogy esetleg van-e valakinek egy összegzése az ilyenkor feltétlenül feltelepítendő driverekről Win7 Ultimate 64bit-hez.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest