- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zonusz #53077 üzenetére
Igen, fémházas:
Strapabíró kialakítás, prémium megjelenés.
Fertőtleníthetőség, teljes mértékben alumíniumból készült ház és MIL-STD kategóriájú
strapabírás jellemzi ezt az időtálló, prémium megjelenésű számítógépet.ITT a gyári leírás, elég részletesen le van benne írva minden.
-
-
albi31
aktív tag
válasz
zonusz #28436 üzenetére
Hát én számítottam erre egy belépő kategóriás notinál,na de a tiednél?Hogy melyiket válaszd?pfúú..hát nézz utána itt a apróhirdetéseknél,hogy ki árul több típusú HP-t,és kérdezd meg tőle nyugodtan,emlékszem valakire,csak rég nem találkoztam a nevével,ő az :"SeniorTilla"
-
albi31
aktív tag
válasz
zonusz #28293 üzenetére
Sajnos mostanság a Compaq olcsó kategóriája szokta ezt a hibát produkálni(a különböző villogások különböző kódokat jelentenek,ezeket itt találod!),de egy Elitebook-nak azért nem kellene,én a helyedbe a memóriafoglalatokat megtakarítanám egy már nem használt fogkefével+alkohol(ha nincs speciális zsíreltávolító spray-d..a WD40 nem az!!!)
Nézd meg még azt is,hogy van-e frissebb BIOS,mint a tied.Ha van,frissítsd! -
kutga
félisten
válasz
zonusz #25766 üzenetére
A napokban én is kapok egy olyat. Jól teszi a dolgát?
alexan
Nem sima OEM Win7-et raktál rá? A gyárit visszarakni nem biztos hogy jó ötlet ha már eddig sem működött. Szerezz egy MSDN 7-est, ha az is megvolt és nem megy akkor szerviz, úgyis van rá gari még bőven.Anno engem is megkerestek a PH!-ról mindenféle renew meg külföldről hozott gépekkel, de én nem kértem belőlük, lehet kifogtál egy hibás darabot.
-
Yuden.Yari
csendes tag
válasz
zonusz #23576 üzenetére
HD Sentinel mit mond a HDD-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged