- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BénaNyurga #30825 üzenetére
milyen vastagságú és mennyi gap pad kell ebbe?
-
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30816 üzenetére
Először azt írod, hogy nincs rá gari, utána pedig azt, hogy 1 év gari van hozzá... Amúgy honnan lehetne bontott akksit venni? Keresgéltem a neten meg itt a fórumon is, de nem találtam, persze lehet, hogy rosszul kerestem.
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30811 üzenetére
Kösz a segítséget, nélküled tuti agyvérzést kaptam volna...istenkirály ez a driver genius
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30807 üzenetére
Na feltettem a Driver Geniust, talált pár drivert, amelyeket letöltöttem, és telepítettem. Most a scan-nél semmit sem talál, tehát elvileg fenn van minden, Újraindítottam, eszközkezelőben továbbra sem látom a wifit, és a Driver Genius Hardware info-ja a Network adapter fülön ezeket írja ki:
- RealTek Semiconductor RTL8102E/8103E Fast Ethernet NIC
- Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter (ennél a MAC adress és a maximum link speed unknown)
A wifi gombra továbbra sincs semmi reakció. Érdemes még szívnom vele órákat, vagy szervíz?
Kösz a segítséget. -
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30802 üzenetére
köszi szépen!
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30805 üzenetére
Köszi, megpróbálom...de elég bosszantó, hogy a wifi beizzítása több időbe telik, mint rendbe vágni az egész gépet mindennel együtt. De az Aida-ban ott kellene lennie nekem is a bgn adapternek nem?
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga #30803 üzenetére
Szia!
Az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál 3 elem van: két bluetooth, meg egy fast ethernet hálózati adapter, azokkal semmi probléma. Felette az egyéb eszközöknél van egy hálózati vezérlő, ami sárga felkiáltójeles (nem is talál illesztőprogramot neten keresztül). Az lenne a wlan? Megnéztem bnőm HP630-án, ott a hálózati kártyáknál két elem van: Atheros bgn wifi adapter, és egy realtek pcie fe family controller.
(Egyébként azzal is szívtam, nem is merem újratelepíteni a wifivel való sz@pás miatt)...Most böngészem AIDA-val, az Eszközök/Windows eszközök/Hálózati kártyák listában sem találom az Atherso bgn wifi adaptert (a masik notin fenn van).
-
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30799 üzenetére
Én múltkor vittem egy laptopot hasonló problémák miatt, 10 ezer forint volt takarítással együtt (már ha volt mit takarítani benne belül), aztán közölték, hogy nem ez volt a baj és nem javult semmit a melegedés...
-
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30793 üzenetére
átböngésztem a egy csomó fórumot és ott megtaláltam hogy ez hiányzott. köszi. felraktam és megy egész jól a touchpad.
-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga #30787 üzenetére
Ez pedig kb egy OEM W7 árával drágább, amit adnak hozzá.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30786 üzenetére
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30783 üzenetére
És micsoda? Én ilyen felszereltséget (Proci-videókari-memória trió) nem láttam ennyi pénzért, de tényleg
-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga #30778 üzenetére
Az miért a HP hülyesége, ha nem néz utánna, hogy a hőn áhított gépén milyen oprendszer támogatás létezik?
Ha az az eléképzelése hogy benzint akar tankolni, miért vesz turbodiesel-es autót? Ha tudja, hogy ő W7 bubus, és vesz egy W8 only gépet, az miért a gyártó hibája?----
ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
Költői túlzás.
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30780 üzenetére
Okés
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30778 üzenetére
És ezt nem lehet kikódolni belőle?
Nem igazán ismerem a win8-at. Ha nincs visszafelé kompatibilitási probléma a programokkal, megy rajta minden ugyanúgy, akkor végül is lehet az lesz a végső megoldás. Csak kicsit pofára ejtik a népet, ez a gáz. -
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30776 üzenetére
Hát igen, biztos visszaviszem, de kérdés, hogy egy másikkal nem ugyanígy járok-e? Másik modell meg nem kell, ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30768 üzenetére
Esetleg ehhez tud valaki valami infót hozzátenni? Mert nagyon el vagyok keseredve, hétfőn vissza is viszem, csak azt nem tudom, hogy ha cserélik, nem ugyan ott leszek-e megint?
A w8-at szeretném elkerülni. Hihetetlennek tűnik számomra, hogy nem akar teljesen együttműködni a w7-el. -
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30772 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30768 üzenetére
nem ide akartam
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30764 üzenetére
Már most nem tudom, mert leszedtem azt is, ami elvileg jó volt pár másodpercig, utána meg megnéztem mind a 4 lehetőséget, de egyikkel sem lett wifi
-
F1stat
csendes tag
válasz
BénaNyurga #30753 üzenetére
Tegnap telepítettem egy ilyen gépet HP Pavilion G6-2200sh Windows 7 64bites rendszerre. Ugyan így nem volt semmi driver. Csak ezekkel a driverekkel ment!
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30749 üzenetére
Az a baj, hogy kiskönyv nincs hozzá, az ég egy adta világon semmi, csak a garancia papír, meg ez az userguide, de ebben meg semmi használható nincs
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30747 üzenetére
Hmm?
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30744 üzenetére
Ó, azt nagyon megköszönném.
Am pontosan ugyanez: http://www.hpshop.hu/?sku=D4Y36EA
-
kozyadam
tag
válasz
BénaNyurga #30734 üzenetére
Az egész gépet körbe infráztam, minden irányból.
A webkamerába csak azért világítottam bele, mert az érzékeli az infrát, és így tudtam, hogy a távirányító küldi a jelet.
Az infra vevőt a gépben lehet cserélni? Vagy érdemesebb lenne valami szoftveres varázslat?Egy TVre lenne rákötve a gép néha, és kényelmesebb lenne a távirányítóval szöszölni, mint mindig odamenni a laposhoz, ha szüneteltetni szeretném, vagy bármi.
-
Kakumix
senior tag
válasz
BénaNyurga #30734 üzenetére
.
-
pumukli23
senior tag
válasz
BénaNyurga #30713 üzenetére
11 kerülettel arrébb vidd, a harmadikba.
Ahol voltál, meg nettó panaszkönyv kb azzal a szöveggel, amit itt leírtál. -
válasz
BénaNyurga #30727 üzenetére
Köszi a tippet, pont jókor jött: ott hagyom éjszakára
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #30717 üzenetére
Nincs mese, itt alaplapot kell cserélni valahol, valakinek, garanciában.
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #30715 üzenetére
Nehéz mit mondani erre, amikor nem kapcsol ki vagy be (esetleg kettő óra után csak, stb..), táp és akku "együttlét" kell, hogy elinduljon, nincs töltés, szóval ehhez nem kell műszer...
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga #30713 üzenetére
Szia,
Ez nem semmi......pedig rossz az alaplapon lévő táp, ill. töltő-áramkörön a szabályzás, kapcsolás (MosFet).
-
törölt tag
válasz
BénaNyurga #30702 üzenetére
elég lesz
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga #30700 üzenetére
Service Tag (gyári szám) elégnek kell lennie.
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga #30698 üzenetére
Vidd akkor szervízbe, majd megnézik és megmondják, hogy mit kell cserélni és az mennyi lenne (ha már nem garanciás).
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga #30696 üzenetére
Próbáld másik gépen a Te töltődet, vagy a Te gépeden egy másikat, hátha a töltővel van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged