- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ktommy91 #54516 üzenetére
Amit írtam fogó jó: 2 módon szoktam kiszedni, vagy a fejénél "rászorítok", mivel recés megfogja, vagy ha jó vékonyhegyő a fogód, akkor belemegy a most szétbarmolt részbe, és úgy is kijön. fúrás meg óvatosan és nem lesz gond. Én akksis csavarozoval csináltam lassan, nem sérült a menet sem.
-
-
Pr3s
aktív tag
válasz
ktommy91 #26188 üzenetére
annyira jó hogy nem is olvasol vissza, miért került rá xp, de leírom, win 7 alatt minden weboldal faszányosan megy, kivétel a nyamvadék facebook, akármilyen vírusírtót is aktam fel hozzá, xp alatt pedig képzeld megy az a retek oldal is, szóval nem lehurrogni kéne hanem értelmes tanácsot adni, hogy hogyan lehetne megoldani, elvileg ez egy szakmai fórum, a hurrogásra ott a facebook, ajánlom használd! :-D
-
Siriusb
veterán
válasz
ktommy91 #25735 üzenetére
Ki használ windowst manapság?
(#25730) kenand:: ilyen jellegű kalandom volt már. teljesen korrektek voltak.
Gyermekek. Én még emlékszem, amikor mindent telefonon kellet aktiválni egyik melóhelyen, mert internet csak 1 gépen volt.
No meg arra is emlékszem, amikor még betárcsáztam... -
deathtania
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
ktommy91 #25552 üzenetére
köszönöm, mindjárt leis töltöm és felteszem
bluetooth-t i külön lekell szedni és nem elég hozzá a Realtek Local Area Network (LAN) Driver kell az alatta lévö atheros is ami külön a bluetootht kezelni? csak azért kérdem mert már belekavarodtam kicsit h mi mihez kell és miaz ami ugyan arra jo mint a másikcsak más a neve stb stb :S
-
cassius.clay
senior tag
válasz
ktommy91 #25455 üzenetére
Nem tudom mi bajod az A8-as Apu-val de szerintem nagyon jó. Én eddig csak inteles laptopokat használtam, előtte elvétve a kezeim közé került egy két AMD Athlon x 2,a mivel úgy voltam hogy siralmasan szar. Most Dv6 6b08eh-m van A8-as APU-val, és elmondhatom rohadt jó. Előtte Intel i5-ösöm volt és egyáltalán nem érzem a különbséget ( Sőt, ez valahogy nekem még fürgébbnek is tünik érzésre).
-
Sanyabá
senior tag
válasz
ktommy91 #24353 üzenetére
"A billentyűzeten keresztül szívja a levegőt." Akkor ezek szerint a Te billentyűzeted olyan mint a szita?
Na jó, úgy látom nem érted a viccet.De félre téve a viccet, vajon az ilyen levegő beszívással nem jut be több szennyeződés a gépbe? Vagy ez kiküszöbölhető azzal,hogy használat után mindig csukjuk le a fedlapot?
-
Pocok256
veterán
válasz
ktommy91 #24193 üzenetére
A gyár SSHDD nek hívja innentől nincs min vitatkozni ezen a téren
darvak
Hát egy tömörítés és a háttérben futó dota 2 meg starcraft 2 meg 1 full hd videó nézése multitasknak számít akkor csináltam már, de itt a vinyó a szűk keresztmetszet ilyen téren. Nem hiába hangoztatják 1 SSD csodákra képesAmíg nincs addig egy egyszerű másolás is képes kicsinálni a gépet sajnos
-
fazr
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz
ktommy91 #23587 üzenetére
Kiegészítés:
Úgy tudom a szervizben jelezheted is, hogy hibásan szerepel a rendzserben a garancia idő, és akkor átírják a számla alapján a dátumot. Hallottam olyanról is, hogy ezt automatikusan megcsinálják. Főleg régebbi szériás renew gépeknél fordul elő, hogy sokáig álltak egy raktárban, és közben fogyott a garanciaidő. -
válasz
ktommy91 #23589 üzenetére
Mert a kereskedőhöz is valamikor odakerül a gép.
Én pl nem a weboldalon néztem meg.Az én gépemen van HP Support Assistant, beolvassa a gép Serial-jat + típusát és ki is dobta, hogy a 2011.december 06án vásárolt gépem garanciája 2011 okt-tól már ketyeg
, én ezt fogom figyelembe venni, amikor még veszek hozzá plusz két évet, mert garanciaidőn belül lehet hosszabítani.
-
-
kopasz78
csendes tag
válasz
ktommy91 #20547 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben megoldódott a gond. Minden driver fent volt, és mégsem ment a vga váltás. De pár óra szórakozás,és keresgélés után bios frissítés lett belőle,és abban volt valami javítás. Tehát azzal volt a gond.
Másik kérdés hogy ebben a lapiban van bluetooth? Mert írták hogy ebben nincs talán. de már nem vagyunk benne biztosak, mert azt még nem sikerült éltrekelteni -
icons
addikt
válasz
ktommy91 #20029 üzenetére
Designed capacity: 11 mWh (és annyira is van feltöltve, és annyi a full-ja is).
Elvileg 55Whs az akksi. Ez 11 milliwattóra, ami az ötezrede az eredetinek
. Nekem ezzel még az 5perc is soknak tűnik
.
Van valami tipp, hogy mégis mi a fene lehet ez? :S (ismerőstől vettem, nekik több is volt, és a többi mind jó, elvileg (ráírás szeritn) ez is 55 Whs...)
-
-
-
válasz
ktommy91 #9262 üzenetére
Igen, ehhez komolyabb router kell. Ott meg lehet adni MAC-address-enként, hogy ki mekkora max. sávszélességet használjon, vagy akár le is lehet tiltani. Én csináltam ilyet anno a boltunkban, amikor az egyik srác állandóan torrentezett, a többiek meg lassan tudtak dolgozni...
Nem értette, miért jön minden ilyen lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest