- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
kenand #29080 üzenetére
HP optimalizált-al és a windows 7 gyári kiegyensúlyozott beállításokkal próbáltam ott csinálja továbbra is. Megpróbálom még teljesítménycentrikuson is. Hátha úgy jobb lesz. De mondom ha csak filmet nézek, vagy zenét hallgatok akkor nincs gond. Akkor kezdődnek a problémák ha mást is csinálok a háűttérben pedig megy a video vagy a zene.
-
Thusor
őstag
válasz
kenand #28765 üzenetére
Hihetetlen, hogy mit megengednek maguknak a nagyobb gyártók. Olyan drága az a fránya apple gép...nem mondom szép, meg jó..de annyit nem ér amennyibe kerülnek ezek újonnan. De a HP sem jobb, üzleti gépeiket jó magasra lövik be, ezzel szemben a garanciaügyintézése mint egy konzumer gépé, kivéve ha helyszini garid van mert akkor kinyalják a popódat is
.
-
papa019
senior tag
válasz
kenand #28735 üzenetére
Hardverekben ilyen szempontból nem vagyok otthon, de nem lehet az USB vezérlőn (gondolom a Chipsetben van) fw-t frissíteni?
Vagy nincs valami ilyen megoldás?Tudom, hogy az USB3 kicsit más világ, de az is gyengélkedett, mikor megvettem a gépet és segített rajta egy fw frisítés.
-
zsolthee
senior tag
válasz
kenand #28733 üzenetére
Meg kellene nézni egy ilyen tesztet, hogy caddy-ben ill. a gyári HDD helyén mekkora a mért sebesség.
Valaki biztos mérte már mert eléggé népszerű téma ez a fajta bővítés itt ebben a topicban.
Te is csak azt írtad, hogy "szerintem".
Azért mert 2530-nál a DVD helyére teszik a vinyót még nem jelent semmit. Ha nem is számottevően, de lehet eltérés..
De hát kinek mi a parktikus. Ha mégis vissza kell tenni a drive-ot, akkor nem kell annyit csavarozgatni.papa019
Nincs jobb ötletem hirtelen...
Ezekre a perifériákra vonatkozó beállítás meg szerintem nincs is több a BIOS-ban.
8530p-ben nézegettem, de semmi. -
deathtania
senior tag
válasz
kenand #28733 üzenetére
elvileg ahol gyárilag van a hdd az talán támogat sata3at, de a hdd csak sata2es, az optika pedig sata2es csatin volt. a caddy nem tudom, hogy melyiket támogatja, remélem a 2-t mindenképp. szerintem ma délután kipróbálom, és tolok egy sebesség tesztet, hogy mennyiben változott, hogy átraktam máshova.
-
sagit
veterán
válasz
kenand #28703 üzenetére
Szia
Lehet a win8 chipset drivere volt akkor a botrányos, de szűz win7-tel is lassabb volt. Miután végigcsináltam amiket leírtam akkor jött össze ez az eredmény.
Egyébként neked nincs meg 2510p-hez ez a fájl? : 2510P-dsdt-quiet-fan-V4.rar
Netről levették mindenhonnan, pontosabban privátra rakták az összes 2510p/2530p stb anyagot amihez NBR-ről köze van nando4-nek. Bannolták onnan és úgy döntött hogy innentől csak pénzért segít.Itt a sztorija: [link]
Írtam neki mailt hogy küldje már el ezt a fájlt, válaszolt is de azt mondta hogy nem segít ingyen tovább. 20$-t kellene "adományozni" és akkor az összes fájljához hozzáférhetek 2510/2530-nél is.
Az F10-es moddolt bios szerencsére megvolt. Ha érdekel valakit felraktam ide. -
pumukli23
senior tag
válasz
kenand #25818 üzenetére
Ez csak a win7 kedvessége. A vezérlőpult/hangok/felvétel fülön a vonalbemenet legyen az alapértelmezett. (Bár egyszer agy asus szivatott ilyesmivel, ott hiába állítottam be, csak akkor működött, ha addig letiltottam a mikrofont.. pedig beépített mikrofon abban nem volt, csak a jack csatlakozó...)
-
kutga
félisten
válasz
kenand #25816 üzenetére
Eszközkezelőben és a hangoknál van felismert eszköz?
Javaslom itt érdeklődj, jobb ötletem sajnos nincs:
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
-
-
sagit
veterán
válasz
kenand #25710 üzenetére
nem, utána se néztem
de abban biztos vagyok hogy ettől gyorsabb
attól is gyorsabb amit asszony most használ ( PATA 160-as Samu)már azzal is bőven elvan, ez felüdülés lesz neki
saját SSD projektem most szünetel, mert beruháztam erre a kis masinára
20k-ért postával jó volt, már csak bill kell hozzá -
Laybee
őstag
válasz
kenand #25382 üzenetére
Fényerőszabályzás le van tiltva a biosban és változik a fényerő és csak win7 alatt, ubuntu alatt nem. Ventilátornak semmi baja, úgy sípol időként mint valami morze jelzés. De annyira nem zavaró. 2530p-nél is érdemes egyforma ramot beletenni? Most Hynix féle van bent. Esetleg tud valaki linkelni olyan dokumentumot ahol részletesen le van írva, pl hogy kell bill. kivenni vagy a ventilátort kitisztítani? Köszi előre is.
-
sagit
veterán
-
mrmegtette
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest