- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Persze tudom óvodás kérdés volt, teljesen kiszolgálta az igényeimet, makulátlan állapotban van, asztali gépként használtam, de ez elég mélyen sértett hogy egy alaplap ilyen drága bele, egyébként is tervben volt egy 14"-os gép vásárlása, így valószínűleg belevágok. Kérdésem, hogy lehet e így értékesíteni szerintetek a gépet? Szóval tudtok olyat, aki vett már így gépet hogy vállalta a javítás terheit magára? Mert ha vannak ilyen emberek akkor érdemes meghirdetni.
-
kutga
félisten
Itt van utángyártott 90W-os töltő, én inkább azt venném, vagy vadásznék egy gyárit, az viszont drágább lesz.
Utángyártott hálózati töltő HP Compaq Business Notebook 6510b
Szerviz milyen árat mond?
-
eastsider
nagyúr
és az msdnaa is átalakul.. király... elvileg olyan lesz, hogy kell egy eredeti win kulcs, hogy kapj kulcsot az msdn-es winekhez... fuckin' jó...
amúgy a billentyűket simán ki lehet pattintani, meg vissza... lehet nem jól pattant össze alatta a mechanika, vagy mi... nézd meg... esetleg pattints le óvatosan egy másikat (sarkainál megfogod és jönni fog, nem fog eltörni... és nézd meg, az hogy van összerakva
-
pumukli23
senior tag
Általában ha oldalról felfeszíted, akkor kipattan.
DE inkább keress youtube-on róla videót , van egy csomó féle, elmondják mire kell figyelni. Lehet, hogy a 6510b-hez is találsz.
Nézz meg 4-5 videót, azokban összesen már biztos elhangzik annyi infó, ami elég lesz a cseréhez
(A töröttet próbáld megragasztani.. már ha úgy tört el.) -
zsolosz
tag
Köszi, tudom hogy visszafelé kell olvasgatni...
már kb. 1000/ezer/-el vissza is olvastam, de kifolyik már a szemem, s nem találok ilyesmi info-t
konkrétan ilyen nincs
semmi baj, ha csak ennyit bír, viszont ha többet kell bírjon, szeretném érvényesíteni a garanciát hozzá...
Külön köszönöm annak, aki szíveskedik leírni, nála hogy van ez.
/akksi üzemidő tól-ig, dv5 pavilion-nál, az enyém 1120eh/ -
Márky
tag
Ha néha felvillan(kb. 3 másodpercenként), az azt jelenti, hogy alvó állapotban van...
és ilyenkor nem csak az villog, hanem a kibekapcs gombnál lévő led is egyszerre villog vele...
Szóval sztem NE vedd ki csak úgy az akksit, hanem hibernálj, vagy kapcs.ki.
véletlenül nem az van beállítva az energiagazdálkodási lehetőségeknél, hogy amikor lehajtod a tetejét, akkor alvóba menjen? És te meg nem várod meg, míg kikapcsoljon/hibernáljon, hanem lehajtod?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen,ott működik!
Fennvan 1 xp is, pont ugyanaz a driver való xp és vista alá is (totalcommander fileösszehasonlítással derült ki), xp alatt működik és az OSD is megjelenik a monitoron, vistán nem is működik és az OSD sem jelenik meg (a hangra sem pl, de a hangerőt szabályozza, csak nem látszik mennyire, míg xp-ben igen)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Én tudom, mert ott vettem nemrégiben renew gépet, és ezt megkérdeztem tőlük.
Ramcsere nem okoz garanciavesztést, viszont amennyiben hibás lesz a gép, visszaküldöd gariba, és kiderül, hogy a memória a hibás, akkor hp-ék megfizettetik veled az egészet!Ergo vehetsz bele új ramot, de a régit érdemes megtartani, vagy legalább 1 modult belőle!
(ha hiba van, akkor visszateszed bele és úgy viszed el szervizeltetni)amúgy ramról jut eszembe, az lehetséges h az 1 és 2gb-os modulok egymás mellett mennek dualban? Mert everest szerint ez az eset áll fenn nálam, meg haver notijában is
-
Maxiri
tag
Vista alá tettem XP-t. Szóval Vista volt előbb, ezért nem készített rendes bootloadert. USB floppym nincs, és már az XP ment is mielőtt írtam, csak natív kikapcsolva indult. Ezt a vista nem szereti, de az xp igen. A sata drivert felraktam xp-re, de így sem akar natív bekapcsolva elindulni. Most összehoztam, hogy beinduljon a Vista és lehet is választani az elején a Vista bootPro jóvoltából, ami olyan bugos, hogy nem tudok olyan gombot nyomni, amire ne egy error, debug albak jönne elő. Hála az előzőekben megnevezett programnak, csináltam bootloader backupot, amit nem allított később vissza, és letörölte az ntldr-t, ami az XP boot lelke. Szóval NTLDR nélkül nehéz lesz XP bootolni
és ennek megfelelően próbálkozás során nem is sikerült semilyen natívval elindítani az XP-t. Az XP meg nem látja a bluetooth-t és nem akar satázni. A tököm kivan vele
. Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában, ne kíméljen
-
Maxiri
tag
Szia! Nekem régen egy AlbaComp (Clevo) gép csinálta ezt velem. Ez azért van, mert az akku már nem tudja tartani a feszültséget, de áram van benne. Mivel a windows, vagyishát a gép azt nézi, hogy mekkora feszültség van még az akksiban, ahhoz méri, hogy mennyi áramot tud leadni. Hülye egy probléma, elsősorban azért jön elő, mert állandóan be volt dugva töltőre (használtan vettem és töltőn volt az előző tulajnál állandóan, amiről nem szólt
). Úgy sikerült késleltetnem a hibát, hogy TÖKIG(amíg le nem állt a gép, tehát a windows nem kapcsolt ki
) lemerítettem jópárszor a gépet és TÖKIG feltöltöttem. Töltés közben meg nem volt bekapcsolva. Így sikerült a 20-30 percet (persze ment tovább is, csak annyi idő után írta 0%-nak) ~1 órára feltornáznom. Összesen a gép bírta min fényerőn jó másfél órát (nagyonnéha 2-t).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest