Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
SZIGMA #50537 üzenetére
Közbe gépközelbe kerültem. Van egy felkiáltójeles ismeretlen eszköz, ugyanúgy ACPI driver kellene neki is. Próbáltam automatán keresni, de semmit se talált. Te ehhez nem emlékszel hogy honnan szedtél le drivert?
#hpq
Kikapcsoltam, és most elsőre kikapcsolt a laptop rendesen. Még tesztelgetnem kell azért, de jó lenne ha ez megoldaná.Köszi a segítségeteket!
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van nálam egy HP Pavilion laptop ami különböző szoftveres gondokkal került hozzám (eldobta a wifit, fagyások, stb.). ezeket egy friss Win 10 telepítéssel sikerült megoldani, azóta hibátlanul megy.
Viszont van egy másik gond amiről szóltak, és amibe én is belefutottam sajnos a friss telepítés után is.
Kikapcsolom a gépet, majd a bekapcsoló gomb ezek után is világít, valamint a proci ventije is forog folyamatosan. Hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kapcsol ki teljesen.
Az az érdekes hogy következőnek amikor bekapcsolom a gépet, majd kikapcsolom, akkor kikapcsol magától. Ma viszont ugyanúgy rossz volt, először nem akart kikapcsolni, majd másodjára már igen.Találkozott valaki esetleg hasonló problémával?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
HP 2ZK18EA típusú Pavilion laptop drivereivel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Gyári oldalon az illesztőprogram lapkakészletnél a következőek vannak -> KATT
-Intel Dynamic Platform and Thermal Framework Client Driver - Kaby Lake (Windows 10 v1803)
-Intel Management Engine Interface (MEI) Driver - Kaby Lake (Windows 10 v1803)
-Intel Chipset telepítő segédprogram és illesztőprogram – Kaby Lake (Windows 10 v1709/v1803)Ezekből több verzió is van, gondolom a legfrissebbet érdemes felrakni. Viszont a Dynamic Platform and Thermal.. illetve Intel Management... érdemes felrakni? Rengeteg driver van fent de asztali géphez is csak az alapot szoktam. Laptopnál meg igazából
chipset,vga,audio,lan,wifi,bt,touchpad,card reader,intel rapid nem elég? Kell ez a sok fölösleges dolog?Illetve honnan a fenéből tudjam hogy most Realtek wifi driver kell vagy Intel? Rakjam fel intelt aztán ha nincs wifi akkor törlés és mehet fel a realtek?
Mi a francért nem lehet sorozatszám szerint leszűkíteni a kört egyetlen 1 fajtájú driverre. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősöm mondta hogy telepítsem már újra a gépét. Ami egy HP 620 típusú laptop. Pontos verziószámot nemtudok mondani de ez nemis lényeg mert nem hardveres gond van hanem szoftveres.
Alapból járt hozzá egy Win 7. Mielött akartam volna csinálni egy újratelepítést ( azt amit a gyár adott a lapihoz win 7-et ) megnéztem és megvolt minden, recovery partíció meg tools partíció. Ez eddig okés is de most kezdődtek a gondok.
Halvány lila foggalmam sincs hogy kell ennél a hp gépnél a partícióról visszaállítani a wint. Nyomtam boot-nál egy esc - > majd F10 de itt nemtaláltam semmi olyat ami arra utal hogy pl gyári beállítás visszaállítása vagy bármi ilyesmi. Volt egy olyan hogy factory defaults vagy mi, már nem emlékszem. Rámentem ok restart semmi. Akárhogy kutakodtam a bootnál a beállításoknál sehogyse tudtam előhívni a recovery menüt. Mit rontottam el? tudnátok segíteni?
köszönöm előre is.
üdv: jozsi252
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest