- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathtania #35951 üzenetére
Akkor gondolom átírták a garancia kezdetét a rendszerben arra a dátumra, amikor eladtam neked, ami a számlán is szerepel. Ez pozitív, és kösz a visszajelzést
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #35856 üzenetére
ma jött a DPD futár (elég hamar, ahhoz képest, hogy csak csütörtökre ígérték), és kaptam egy bontatlan újnak tűnő (antisztatikus csomi hegesztve) HGST 1TB-s hdd-t. csütörtökön (vizsgám után) kipróbálom, a Toshibát meg visszaküldöm nekik postán.
-
Dell XPS
veterán
válasz
deathtania #35871 üzenetére
Alul óvatosan leszedet a 2db csavart takarót (gumi), hogy ne sérüljön, majd belülről megfogva a keretet lassan körbe haladva kipattintod a bezelt. Nem kell hozzá szétszedned a notit, mindenhez hozzáférsz. Viszont a tisztításhoz teljesen rommá kell szedned, és az alaplapot ki kell venni az alsó házból.
-
stratova
veterán
válasz
deathtania #35871 üzenetére
Valahol erre lesz.
-
MurdR
veterán
válasz
deathtania #35867 üzenetére
Egy takarítást és pasztáztatást azt intézek, az a biztos, persze.
Közben olyanokat is olvastam, hogy teljesen normális hogy terhelés alatt 100fok fölé megy. -
MurdR
veterán
válasz
deathtania #35865 üzenetére
Köszi, közben leszedtem egy értelmes catalystot, most minden oké, a GPUz Intelnél nulla
Most beállítottam hogy a dedikált menjen, és nyomtam egy kis CSt. A GPU dióda 10 perc után 80-90fok környékén van. Nem sok az egy kicsit? -
Gedeon31
addikt
válasz
deathtania #35862 üzenetére
Köszönöm
megnézem .
-
Gedeon31
addikt
válasz
deathtania #35858 üzenetére
Az volt rajta . Köszönöm. Lehet legközelebb leszedem , aztán beolvasztom a win 8.1 -nek nagyobb helye legyen eléggé sokat foglal hagytam neki egy 45 GB partíciót ,de csak 18 GB maradt és még officet nem tettem fel.
-
misx
senior tag
válasz
deathtania #35858 üzenetére
Szerintem ez csak a FreeDos, mert nekem is van, így foglalt lett a D:\ meghajtó. A 8 GB-ból csak kb. 200 megát foglal el, driverek nincsenek rajta.
Ha jól emlékszem, 2 partíció volt gyárilag a lemezen. Az első lehetett a HP-s cuccoké. Lehet majd később Partition Managerrel leszedem, egyelőre elfér. Viszont erre már nem lehet bootolni, így nem sokat ér.
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #35855 üzenetére
most beszéltem velük, sikerült egy normális, a jogszabályokhoz is értő (talán jogász kollégával?) megbeszélnem a dolgot, és küldenek jövő héten egy új hdd-t. remélem az már jobb lesz.
amire hivatkoztak, hogy "azonos használati értékű", tehát felújítottat is küldhetnek... mondom azért ennek a merevlemeznek a teljesítménye messze elmarad a gyári újtól, és egy merevlemezt felújítani azért elég körülményes dolog, és én nem tapasztaltam, hogy ugyanolyan specifikációval rendelkezik, mintha új lenne, messze elmarad a gyári értékektől. (egy autónál is a gyárból kiguruló nem fogja ugyanazokat a teljesítménybeli értékeket produkálni, mint egy 5 éves felújított...)
a végén már mondtam, hogy tudja mit, küldjék vissza az eredeti lemezt, mert annak legalább a teljesítményével nem volt gond, rendesen, gyári értékeken írt és olvasott, igaz volt rajta 32 badsector... -
zsolthee
senior tag
válasz
deathtania #35853 üzenetére
"Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje nem lehetséges."
Nem láttad, hogy ezt írta a HD Sentinel??Viccet félre téve: Egy nagyobb ISO fájl másolásával nem próbálkoztál?
~5700db jpg állomány esetében nem csodálkozok az ekkora átviteli sebességen... -
Khelben
nagyúr
válasz
deathtania #35849 üzenetére
Nem lehet, hogy be van kapcsolva a hibernálás?
-
zsolthee
senior tag
válasz
deathtania #35812 üzenetére
Nem a szerviz a ludas, ő is csak azt szereli be amit kap. Ha esetleg letesztelte volna előtte...
(#35813) SeniorTilla
Erre mondtam itt korábban a fórumon, hogy nem kell az Elitebooktól elájulni. Azért mert fél millióért árulják egyáltalán nem képvisel minőségi felső kategóriát. Cégeknek még csak-csak megéri nagyobb tételben venni, mert úgy némileg olcsóbb, de boltban...Azt hittem, hogy az évek alatt javult valamennyire a HP ügyfelekhez való viszonya, de ezek szerint nem . Persze, más gép is elromlik, máshol is vannak gondok, de ilyet nem lehet megtenni.
Csak röviden egy másik HDD-s story, ha már így benne vagyunk:
Ügyfél bemegy a szervizbe, mert rossz a HDD(160GB, SATA). Valóban. Szerviz kicseréli, de 1-2 hét múlva kakukk neki ismét.A gyártó nem küld 1 hónapig alkatrészt, ügyfél tajtékzik. Végre megérkezik a disk, csak az véletlenül IDE-s.
Ügyfél most már nem akarja használni sem a gépet az alkatrész megérkezéséig, ott hagyja a szervizben és vad levelezésbe kezd a magyarországi képviselettel.Több hónapig(!) javítatlanul állt a szerviznél a noti mert nem voltak képesek küldeni 160GB-os HDD-t.
Azért a pofám leszakad. Ha már hetekig vár szerencsétlen és még baki is közbejön, nem érdemel meg esetleg a kedves felhasználó egy 250GB/320GB-osat? Mert nem HDD beszállítási probléma volt, csak épp 160-ast nem tudtak biztosítani. A végét nem tudom a történetnek, de sokat elárul a cég mentalitásáról...
Anno a Fujitsu Siemens is gyártott nagyon sok gagyi gépet (Amilo L1310 és társai), de sokkal rugalmasabbak voltak. Nem droidok ültek ott az asztalnál, hanem emberek. -
válasz
deathtania #35826 üzenetére
Az azonos használati érték azt jelenti, hogy ugyanolyan, mint az új. Ez egy HDD esetében, aminek meghatározható öregedése és élettartama van, nem hiszem hogy helytálló.
-
válasz
deathtania #35823 üzenetére
Ezer helyen fent van a neten, pl. ITT
Szomorú, hogy olyan alapvető dolgokat sem tartanak be sokszor márkaszervizek, mint a jegyzőkönyvezés. Én ma kaptam vissza egy Saeco kávégép árát (130 ezret), mert 3x produkálta ugyanazt a hibát garidőn belül, és a márkaszerviz a végén több, mint 1 hónapot ült rajta. Kicsit az asztalra kellett csapni, de visszfizették az eredeti árat.
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #35826 üzenetére
sőt, tovább olvasgatva.
"Jótállás, szavatosság
4.1.
A HP az általa felhasznált és beépített alkatrészek gyártási vagy anyaghibáira az alkatrész beépítésétől számított 6 (hat) hónapos jótállást vállal." -
Ice&Lime
veterán
válasz
deathtania #35817 üzenetére
Hú de gáz, ellenmondás már megint, sajnos nem meglepő ez a jelenség itthon.
Egyébként nem szabadna felújított alkatrészt kapnod, de ettől függetlenül kaphatsz, biztos infóból tudom.
Ezzel még kicst elleszel egy darabig, csipkedni nem fogják magukat. -
válasz
Hívd fel őket ismét, és emlékeztesd, hogy újonnan vásárolt készülék garanciális javításánál a törvény azt írja elő, hogy csak új vagy azzal azonos minőségű alkatrészeket lehet beszerelni. Egy HDD-t nem lehet felújítani, ez fizikai lehetetlenség, tehát simán kaptál egy használt rossz hdd-t. Azonnal cseréljék ki és kártalanítsanak.
Előtte beszélhetsz a Fogyvédelemmel is, mit tanácsolnak.
-
iNOE
újonc
válasz
nc...
ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy nem-e vmi piszkos pénzszerzési trükk van-e ezekben...
magyarul: lehúzás
broáf... -
válasz
deathtania #35812 üzenetére
Lehet panaszt tenni, és kell is. Egyszer egy panasz után kapott az ügyfél egy ajáűndék akksit a dv7-eshez.
-
válasz
deathtania #35803 üzenetére
Ez nem a hdd hibája, hanem az adatátvitelé. Olvasd ki. Soha de soha nem küldtek vissza használt hdd-t garis cserében. De miért nem kérdezed meg a szervizt?
-
válasz
deathtania #35665 üzenetére
A bad sector egy nagyon konkrét hiba. Nekem amikor ilyennel vittem vissza gépet (vevőimnek intézem), mindig szó nélkül cserélték a HDD-t, ami kapott egy új win-t.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
deathtania #35621 üzenetére
Akkor még gyorsan vidd be és intézd el, és emellett panaszkodj a hdd-re és hátha kicserélik.
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #31409 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
deathtania #31406 üzenetére
Még mindig van olyan a windowsban? Akkor mindenképp próbálj meg egy rendszervisszaállítást.
Idáig csak utálkozó véleményket hallottam a 8-ról, igaz nem nagyon érdekel a téma, nem járok utána.Csak kíváncsiságból, nálad bevált?
Ha jól tudom, steam most már nyomul a linux felé is, szóval ez előbb-utóbb nem jelent majd problémát.
(#31407) Nixon18
Szerencsére nekem nem kell a munkámhoz semmi olyan, ami kizárólagosan csak winen fut, mindennek van alternatívája. Személy szerint nagyon sokat tudok szenvedni, csúnyákat gondolni, neadjisten csúnyákat mondani, amikor leülök egy windowsos gép elé. Annyi apróság - is - van, ami megkönnyíti, gördülékenyebbé teszi a tevékenységet linuxon.
Most barkácsolgatok egy programot a munkámhoz, de előre szívom a fogam, hogy windowsra is portolnom kell, mert másnak is kell majd használnia; emiatt már az elején jönnek a kompromisszumok
Érdekességképpen: a linux topikban többször volt szó arról, hogy nagyobb cégeknél is állnak át linuxra, csak az dolgozik windowson, akinek feltétlenül muszáj. -
Siriusb
veterán
válasz
deathtania #31402 üzenetére
Ha linuxszal működik, akkor kizárásos alapon a Windows 8 a ludas. Mondjuk én életemben nem láttam még, nem is akarom, szóval sokat nem tudok mondani. Eszközkezelő, vagy mifenének hívja az MS, ahol látni lehet a hardvereket, mindent rendben lévőnek mutat?
Vagy downgrade-elni nem tudsz win7-re? Limitált a tapasztalatom vele, de elég jól összerakott rendszernek találom.
Persze ha jóarc akarsz lenni, használhatsz linuxot is.Szerk:
Most olvasok vissza, hogy pár napja még működött. Nem frissítettél? Esetleg ott ment el valami a kocsma felé. Vagy nem raktál fel valami külön kezelő programot a wifihez menet közben? Mert akkor ott kellene túrkálni. -
Siriusb
veterán
válasz
deathtania #31400 üzenetére
Esetleg tölts le egy linux liveCD-t, ezekkel telepítés nélkül kapsz egy oprendszert, és próbáld ki azzal.
-
válasz
deathtania #31188 üzenetére
Valszeg a szervizesek is azt javasolják makd, hogy tedd újra a wint a recovery-ről, esetleg egy másik hdd-re, teszt miatt.
-
wwhy
veterán
válasz
deathtania #31181 üzenetére
esetleg egy géptípust írhatnál ....
-
Buster17
addikt
válasz
deathtania #31101 üzenetére
Mindent feltettem és még mindig ugyan az a hiba
-
Buster17
addikt
válasz
deathtania #31101 üzenetére
Drakensang
Holnapután megpróbálom megint. -
Buster17
addikt
válasz
deathtania #31097 üzenetére
Ez is megvolt ha jól rémlik
-
válasz
deathtania #31090 üzenetére
OK, csak vigyázz, ne csússz ki az egy évből, az akksira csak 1 év van. jún. 6-ig érvényes
-
válasz
deathtania #31086 üzenetére
Szerintem hívd fel a supportot a 06-40-200-629 számon, ők segíteni fognak. Mondd el, hogy rossz az akksid, és kéred a cseréjét.
-
válasz
deathtania #31082 üzenetére
amúgy milyen géped van?
-
válasz
deathtania #31079 üzenetére
HP szerviz-t hívd fel, ott megmondják.
Valszeg a program nem mér jól, gondolom
-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #31078 üzenetére
na jó, ez nekem tök fura. feltöltött, 37% elhasználódás 38Wh kapacitás. most kihúztam, hogy lemerítem megint, és megnézem akkor mi lesz. nyomok egy battery check-et, írja, hogy dugjam be az AC adaptert a teljes teszthez. bedugom, utána nézem: 16% elhasználódás 51Wh kapacitás. tudja valaki, hogy miért van ez?
-
válasz
deathtania #31026 üzenetére
Most vettem észre ezt az alternatívát: Samsung XE500 ATIV Smart PC
-
válasz
deathtania #31024 üzenetére
Tetszetős masina (review), nekem is bejönne, főleg a 10+ órás üzemidő, és a használhatóság miatt.
Viszont a teljesítménye csak irodai programokhoz, böngészéshez, alap multimédiás feladatokra elegendő, az 1 év gyártói garancia meg röhejes ebben az árkategóriában.
Egyedül ITT láttam 2 év garival, de a +1 év lehet, hogy az Extreme Digital saját szervizének a garanciája - rá kell kérdezni!
-
NEMO1968
őstag
válasz
deathtania #30422 üzenetére
Nézd,annak én is örülök,hogy megoldotta a gondod.
Viszont itt a lényeg a pontos fogalmazás.
Ha valaki visszaolvassa a topicot,és ez alapján azt hiszi,hogy BIOS reset-et csinált,jön sírva,hogy mégsem jó.
Tényleg nem kötözködő és szőrszálhasogató akarok lenni,de így van sajnos. -
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #30408 üzenetére
Akku ki, hálózatról le, bekapcs gonb több mint fél percig nyomva tartani, ezután bekapcs akksi nélkül hálózatról, majd ha minden oké visszarakhatod azt akkut.
-
Dell XPS
veterán
válasz
deathtania #29976 üzenetére
Szia,
SzaboZE-t kérdezd meg, hogy van-e neki rossz billentyűzetből. Szerencsés vagy nem igazán szokott ilyen esemény után normálisan működni.
-
middleaged
tag
válasz
deathtania #29702 üzenetére
Már semmi okom, hogy tovább halogassam a gariztatást.
A helyzet az, hogy a gyári állapothoz képest + 4 giga ram, SSD az ODD helyén, ODD rackban, ez eredeti 750 gigás vinyó csordultig.Bár a kérdés hülyén hangzik,de most mindent alakítsak vissza, töröljek, ill. másoljak át adatokat, szóval gyakorlatilag hozzam a vásárláskori állapotba, mielőtt elküldeném a gépet?
Háztól-házig garis,valószínűleg senkivel nem fogok találkozni személyesen az ügyben, a legközelebbi szerviz is vagy 100 km.
Bocsi, alexan, nem az általad kommentelt témához szántam. -
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #29691 üzenetére
Persze, hogy visszakapcsol
-
germinator66
aktív tag
válasz
deathtania #29689 üzenetére
Nyugodtan kikapcsolhatod, halkabb lesz!
-
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #29674 üzenetére
Ja bocsi én mpc-home cinemaról beszélek, az meg ezerszer jobb mint a vlc
-
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #29667 üzenetére
Keresem de nem találom már mi volt az :S
-
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #29665 üzenetére
A num lock kiíratás nekem is régi nyűgöm, csak az alap telepített OS-el volt kijelezve utána akármilyen drivert tettem fel sose mutatta. Vannak programok amik kiírják de amiket próbáltam egyik se írta ki pl játék közben, nem látszott, csak ha asztalon voltam.
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #29654 üzenetére
Nálam is ez van ezért 12.8 van fent, de pethYeti a hp pavilion dv6 os teszt topikba leírta a megoldást bár még én nem próbáltam ki, de elviekben jónak tűnik.
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #29642 üzenetére
Valszeg bepróbálom
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #29638 üzenetére
Én nem tettem fel semmi HP vackot... Egyedül a fingerprint driverét tettem fel külön és ugye a amd catalyst.
Bár fingerprintet már felismeri, de olyan programot ami kezeli is még nem tettem felDe legalább eszközkezelőből eltűnt a felkiáltójel
-
madmike
őstag
válasz
deathtania #29638 üzenetére
Nekem is hamarabb bebootol mint a W7, de az esetek 30-40%-ában az asztal helyett csak egy fekete képernyő jön be egy kurzorral. Ilyenkor ctrl+alt+del, kijelentkezés, rákattintok a fiókomra és utána már jó. Találkozott más ilyennel?
Más, 4535s-em van és nem müködik a funkció gombos fényerő állitás és a touchpadon a scroll. Leszedtem a hp oldaláról minden drivert, de nem mennek. -
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #29633 üzenetére
w8-at se érdemes telepíteni mert egy ...
-
rossitibi
tag
válasz
deathtania #29185 üzenetére
Ez megvolt! Tudom hogy üres az új hdd! Ennyire azért nem vagyok kuka!
Bárhova állítom,ugyanez a hibaüzenet! Egyébként látja a pendrive-ot,ki is tudom választani hogy arról induljon de semmi.
NEMO1968
Ezt hogy érted? Másoljam át azt ami a hp pendrive-on van egy másikra és azon próbáljak meg módosítani? Vagy próbáljak meg feltenni egy másik windows-t egy másik pendrive-ról és utána próbáljam meg a hp félét?
-
válasz
deathtania #29134 üzenetére
Így van, teljesen értem, ezért írtam hogy az én gondom nem szervizzel volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
deathtania #29134 üzenetére
Nem egészen így van, CHS annyi hogy nem válaszol egyből annak ellenére hogy látták a levelemet, illetve elfelejtették a hibás vinyót kicserélni. Plusz már úgy volt kész a gép, elmentem érte de helyszini kiporóbálás után ujabb hibák léptek fel (alaplap amivel eddig nem is volt gond). A HP viszont folyamatosan hibás alkatrészt küldött nekik, és 71 nap után sem hajlandó új gépet adni, inkább addig küldözget alkatrészt a CHS-nek míg jó nem lesz a gép. PEdig már az ügyet a HP reklamációs osztály kezeli folyamatosan, de egyszerűen nem akarnak új gépet adni, ami magát a HP-t minősíti hogy 71 nap után itt tartunk.
Persze azért nem írom le a HP-t mert ez kivételes eset, de hogy ha saját pénzemből veszek gépet (azaz nem cégnél kapom) biztos nem HP lesz...
-
lancsika
csendes tag
válasz
deathtania #29096 üzenetére
Szia, ezzel már próbálkoztam, de nem megy. Liux dvd sem indul és win7 sem. Boot menüt beállítottam.
Addig eljut, hogy betölt, ki tudom választani, hogy Suse linux, failsafe Linux, vagy Recovery. Bármelyiket választom tölt, aztán fekete kép jön be, login kér és jelszót, ezekt is beírom a felhasználói logint. Ez jön ki felhasználói login+kukac jel szerű+linux+> és utána nem tudom mit kell beírni.
Szóval valahogy törölni kellene ezt az egészet a gépről. -
válasz
deathtania #29118 üzenetére
Na, első lépéskor a Microsoft átirányított a HP-hoz, mivel előretelepített rendszer volt a notin...
Jön a HP... -
válasz
deathtania #29109 üzenetére
Nagyon sok dolgot kéne újrapakolnom,majd az ünnepeknél decemberben max
A gondom az, hogy eredeti a win, újratelepítéskor szerintem fel kell hívni Bill bácsit, mert csak matrica van a masinában, azt sem tudom jó-e a kódom 64 bitre :S -
válasz
deathtania #29106 üzenetére
kikapcsoltam azt hiszem
. Nagy gáz ha megy?
Nekem az előbb lefagyott a gép. Az a baj hiába van benne 8gb, 32 bites a rendszer, ezért most nem telepítenék újra... -
FRENK1988
veterán
válasz
deathtania #29102 üzenetére
igen 8-10 minimum.
-
FRENK1988
veterán
válasz
deathtania #29100 üzenetére
Ha nincs hardver hiba akkor szvsz csak óradíj. Ha meg baj van akkor meg ...
-
Sziszifeca
őstag
válasz
deathtania #29095 üzenetére
hát sajna nem jó így sem :S Viszem service-ba, csak szerintem drága lesz nem?
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #29056 üzenetére
Azt is néztem, de ez most Primo Ramdisk
Itt egy jó kis teszt: [link]
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #29052 üzenetére
Hát azt elhiszem
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #29052 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
deathtania #29048 üzenetére
8460p-n pedig ilyen a 830-as ssd-vel:
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #29042 üzenetére
Majd mutasd mit tud
Sokat fog gyorsulni az tuti.
-
ussseal
tag
válasz
deathtania #28940 üzenetére
Ennyinél szerintem még biztosan nem cserélik, de B-L-A-C-K kollega esete után én a helyedben nem erőltetném annyira a kontaktust a HP szervizzel (pontosabban csak azzal a bizonyossal) hacsak nem muszáj.
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #28925 üzenetére
IOPS = műveletek száma per másodperc
Ahogy a grafikon fejlécén is láthatod, pontosan 4k tesztet linkelt Oliverda. ( nem véletlenül)
QD4= 4 egyidejű lekérés
QD64= innen egyértelmű -
kenand
veterán
válasz
deathtania #28920 üzenetére
Főleg akkor látod a különbséget ha SATA 3-as vezérlőd van. Ha csak SATA 2, nem biztos, hogy sokkal jobban jársz a drágábbal.
Bocs most látom mindkettő 3 azaz SATA 3-as...
-
pethYeti
addikt
válasz
deathtania #28920 üzenetére
Mindenképpen megbízhatóbb/stabilabb, mint a vertex 2, érdemesebb az agilityt venni egy + ezrest megér simán.
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #28911 üzenetére
Egy jó tanács csakis ocz vertex 3, ha már ocz... a 2 technológiailag túl sok hiányossággal küzd, agility 3 meg nem éri meg az ocz vertex 3 hoz képest
-
luckyman
aktív tag
válasz
deathtania #28908 üzenetére
Unokaöcsém hozta az angoloktól, doboz nélkül. Az alján volt ráírva a garancia időtartama, ezen kívül nem utalt semmi arra, hogy renew vagy refurbished lenne. Ettől még lehetett az.
Az éves kitakarításról és pasztázásról a szerviz kétszer is gondoskodott garancia alatt. A szerviz egyébként kifogástalan, a futárral volt némi probléma egyszer, nem komoly. Később egyszer hívtam egy házhoz jövő szerelőt, onnantól én pasztáztam. Többen mondják, hogy hűtés szempontjából a legrosszabb készülékek közé tartozik. Előtte egy Dellem volt, hangját nem hallottam sose. Később úgy gondoltam, hogy az AMD rossz tulajdonsága ez a rendkívüli melegedés, de állítólag az Inteles Pavilionok is hasonlóan kakák.
Dobálás nem volt, a gyerekek lökték le, de azt meglepően jól bírta. Nincs kizárva, hogy hozzájárult a korai halálhoz, de itt a fórumon is és a szerelő is típushibaként jellemezte.
Na mindegy, egy darabig marad a kölcsöngép meg a telefon. -
sagit
veterán
válasz
deathtania #28894 üzenetére
-
SHOKKZjE
csendes tag
válasz
deathtania #28886 üzenetére
megprobaljuk, de elég az 1iket
a jobbost
-
marinea2
addikt
válasz
deathtania #28882 üzenetére
Szinte teljesen mind1. Nagyon fosul lettek megcsinálva ezek a Hp-k
-
Gwen1977
csendes tag
válasz
deathtania #28791 üzenetére
Köszi szépen ez segitet de hangom még mindig nincs
...a fülhallgató csatlakozásnál van hang de önállóan nincs hangja!
-
Dell XPS
veterán
válasz
deathtania #28736 üzenetére
Szia,
Nem mindkettő interface SATA III.?
-
zsolthee
senior tag
válasz
deathtania #28708 üzenetére
Ha SSD-t teszel a HDD helyére akkor az már nem fog annyira melegíteni.
Szerintem caddy-be nem érdemes tenni a rendszer lemezt mert lassabb lesz.(#28730) B-L-A-C-K
Ha lesz onnan is híred megosztod velünk? Engem legalább is érdekel, hogy mit tehet ilyenkor a vásárló... -
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #28565 üzenetére
Na ja én is erre tippeltem.
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #28557 üzenetére
Az a elitepad egész cuki mennyibe fájhat ?
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #28480 üzenetére
ez is lehet megoldás, bár én jobban örülök ha nem lötyög a gépben semmi húrcibálás közben
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #28480 üzenetére
Nem akartam már írni de így van
Amúgy ahogy nézem szinte minden gyártónak van ZIF ssd je (1"8 as).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
deathtania #28455 üzenetére
Attól még lehet aksi probléma, már hasonlót tapasztaltam egy asus gépnél, valószínű az aksi egy idő után már megfogja magát adni. De persze ez csak egy feltételezés lehet, más is vele...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
deathtania #28453 üzenetére
Valószínű aksi probléma lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
deathtania #28441 üzenetére
Felhívtam őket az előbb, egy másik gyerek vette most fel (nem az aki pénteken), ő már mondta mindent írjak le neki e-mailbe, mellékeljem a számlát, munkalapot, és minden tőle telhetőt megtesz. Na most akivel 1 hete beszéltem semmi ilyet nem kért...
Mondtam ezek után már csak új gép lenne számomra az elvárt, illetve a minimum...Mondta sajnos mivel 2 évnél idősebb ezért ez már nem lehetséges....Nem értem ha 3 év gari van rá miért nem cserélhetik 2 év után. Csak javítás van.... Mondom oké, és újabb hónapokat várjak akkor hogy esetleg kész legyen. Mondta kivételes esetekben cserélhetik, mondta az enyém már annak számít, de erről nem ő dönt így továbbítja a dolgokat, és pár napon belül értesítenek. Mondtam akkor ha lehet tényleg pár nap legyen, mert az előző kollégája egy hét alatt nem csinált semmit, mondta minden tőle telhetőt megtesz.
Szóval itt tart a dolog...
-
Pocok256
veterán
válasz
deathtania #28428 üzenetére
Nyugodj meg csak mérési hiba ;-)
-
papa019
senior tag
válasz
deathtania #28275 üzenetére
Megvagyok évek óta DVD meghajtó nélkül, de azért köszönöm.
Egyébként nekem nem kivételkor tört le a pöcök... Rá akartam tenni a caddyre, de azon kicsit reszelni kellett, hogy belemenjenek a pöckök, így folyamatosan próbálgattam bele az előlapot, aztán egyszer véletlenül rossz helyen fogtam meg levételkor és az a pöcök tört le, amit először lehet kiakasztani, amikor kiveszed az ODD-t...
A lapiban így is stabil az előlap, de amikor nem volt benne még a caddy, akkor néha lepattant róla elég egyszerűen... -
papa019
senior tag
válasz
deathtania #28271 üzenetére
Ismerős helyzet. Én szerdán raktam be egy caddy-t a Probookomba.
Az ODD előlapjának levétele nekem is egy rémálom volt (elmehet a HP a...), aztán nagy nehezen megoldottam, de sikerült letörnöm egy pöcköt.
Hál'Istennek az előlap így is stabil, remélem az is marad a caddy-n. -
deathtania
senior tag
válasz
deathtania #28271 üzenetére
problem solved: kicsit megmozgattam, még egy kicsit p*csölgettem vele, mire szépen magától föld körüli pályára állt a kis pöcök vége. erről ennyit, de legalább lejött...
amúgy tud valaki ajánlani nekem usb 3.0-s külső racket a dvd írómnak?
-
popp
aktív tag
válasz
deathtania #28245 üzenetére
Nincsen led a caps lockon, de más led sem világít/villog.
-
Ck.
addikt
válasz
deathtania #28231 üzenetére
Nincsen...azmiaz?
-
Dell XPS
veterán
válasz
deathtania #28223 üzenetére
DDR3-1066 CL6: 11,22 ns ciklusidő
DDR3-1066 CL7: 13,1 ns ciklusidő
DDR3-1333 CL5: 7,5 ns ciklusidő
DDR3-1333 CL6: 9,0 ns ciklusidő
DDR3-1333 CL7: 10,5 ns ciklusidő
DDR3-1600 CL6: 7,5 ns ciklusidő
DDR3-1600 CL7: 8,75 ns ciklusidő
DDR3-1600 CL8: 10,0 ns ciklusidő
DDR3-1866 CL6: 6,42 ns ciklusidő
DDR3-1866 CL7: 7,49 ns ciklusidő
DDR3-1866 CL8: 8,56 ns ciklusidő -
SzaboZE
addikt
válasz
deathtania #28215 üzenetére
És mivel nézted? Mert ha szoftverrel, az annyit is ér. Az akkud kapacitásából és a töltésveszteségből számol ki egy értéket, de nem sok köze van a reálishoz. Emellett hiába vesz fel mondjuk 51W-ot, ha a gyártó beállította a minimumot 90W tápra, akkor nyekeregni fog a kisebb miatt a gép és - ha kell, ha nem tiltani fog funkciókat. Nekem Dell Precisionöm van (130W igény), ha 90W táppal használom, akkor iszonyú lassan tölt és a cpu-t sem engedi pörögni. Ennek ellenére simán elég a teljesítménye, még fullhd film is megy. Ha a géped alacsony energiafelhasználású módban is elég teljesítményt nyújt, akkor nem lesz gondod.
-
FRENK1988
veterán
válasz
deathtania #28218 üzenetére
ipon oldalon nézem csak pár 100 ft a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest