- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
-
-
K1nG HuNp
őstag
Sosem költöttem még oprendszerre/programra, filmre, zenére az életemben, játékra is csak akkor ha online, könyvre pedig csak azért mert még nem vettem e-book olvasot. Magyarorszagon tokeletesen fenntarthato ez a fogyasztoi forma jelen allas szerint, és nagyjából az egész világon is (néhány helyre kell egy VPN).
Szóval semmi sem good-deal
A humble bundlet is szimplan azert tamogatom minden honapban, mert charity és sok jó gamet dobnak. Ez a hónap most pl nekem megérte a 15$ szintet is.
Mateviktor:
HP 250 G3 -
-
-
-
pmheros
őstag
Elitebook 8530P tulaj vagyok.
Általánosságban nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár enyémben nagyobb proci van és terhelés alatt melegszik(, ezért aztán a ventit is szereti tekerni). Viszont a teljesítménye nagyon rendben van. Az összerakása is hibátlan, nagyon kellemes készülék.Az adott készüléket pedig meg kell nézni vásárlás előtt.
-
dh66e
veterán
Ezt nem hiszem el.
Kínomban fogtam gép kikapcsol akku kivesz mondom hátha.akku vissza gép elindít és nincs hibaüzenet látja a pendriveot is.
Ez az akku dolog nem fért a fejembe így HP support asssistant elindít,akkukezelés lefuttat ezt írja:
Állapot: Kalibrálandó(21)
Lehet hogy akkut kell vennem.Most kb1 órát bír.Nem tudom ez a kalibrálás segíthet e vagy placebó? -
-
-
Tyren
aktív tag
És erre van esély, hogy a HP lépéseket tegyen az ügyben? Valakinek tapasztalat?
A szervízben próbálkoztam, de ők ugyebár csak szerződéses partnerek és hát tőlük ennyi telik. Az adott helyzethez képest még rugalmasak is, mert eddig mindig összerakták nekem a gépet, amíg vártunk az alkatrészre, hogy tudjak rajta dolgozni addig. -
dh66e
veterán
Na ez gyorsan meggyógyult,szerintem szórakozik velem ez a gép.
Gondoltam gyorsan belenézek a gyomrába hátha tényleg csak kontakt hiba.Leszedem a hátlapot erre jön a párom hogy gyorsan megnézné a mailjeit.Berakom az aksit meg a lan kábelt elindítom a gépet erre kiírja hogy új hardvert talált és telepíti a szoftvert.Most megint működik a kamera.Már nem is akarom érteni miért csinálja ezt a piszok munkát. -
dh66e
veterán
Szétkaptam teljesen(kijelző részt nem bántottam) a HP620-as gépemet hogy kiderítsem mi okozza a korábban felvetett problémámat, a win7 újrarakása nem segített .Elég korrekt módon van összeszerelve ez a noti mindenhez pikk pakk(na jó vagy 30db csavart kitekertem
) hozzá lehet férni.
Szóval minden csatlakozót lehúzgáltam,gép kipucol(minimális por volt benne bár a billentyűzet tálcájában volt némi "salakanyag") az összeszerelés már gyerekjáték volt.
Láss csodát összerakás után a win7 rögtön telepített valamilyen usb-s illesztőprogramot és megszűnt a hiba létezni.Valószínűleg kontakt hiba volt.
Esetleg valakinek kell táv segítség a szétszedéshez az számíthat rám főleg ha a billentyűzethez akar hozzáférni elkelhet a segítség ráadásul megspórol nem kis időt és nem is teszi tönkre az alsó fedlapot. -
LacBp
tag
Szóval...
dv5 1180eh tv tuner mpeg4 minidgtv témában!
Kértétek,hogy bizonyítsam képpel az állításom!
akkor
[ez a tunerkártyám] és ha jól emlékszem akkor péntek vagy szombati duna tv -s Mága show -bólHa nektek más a tv -tunereket, akkor elnézést! s kérlek szóljatok! Nekem az eladó srác azt mondta, hogy ő ezzel vette újonnan boltból.
Kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra is!
-
pumukli23
senior tag
Nem kapcsol be automatikusan, meg kell nyomnod a gombját.
Olyan elképzelhető, (ha a biosban be van állítva, hogy a kettő nem mehet együtt) hogy ha bedugod a lan kábelt, akkor bontja a kapcsolatot wifin, majd kihúzod, csatlakozik. De ehhez előtte bekapcsolva kellett lennie a wifinek. -
dh66e
veterán
Közben próbaképpen kikapcsoltam egy funkciót a biosban és van megint wifi,de csak ha lefuttatom a hibaelhárítót..
....és működik a wifi gomb is.
Viszont az érdekelne hogy tudom ezt kikerülni.Úgy tudtam ha kihúzom a lan kábelt a notiból akkor a wifi automatikusan bekapcsol vagy ehhez kell valamilyen beállítást eszközölnöm?Mi tartja a wifit tiltott állapotban? -
LacBp
tag
tudom , hogy mpeg2 vel nem tudom fogni! de mégis csak jött. A srác elmondása szerint nem cserélt benne. Viszont tegnap azzal néztem a kisvárost a dunán
Ha ehhez kép kell?! akár kirakhatok egy dunás háttérképet és lefényképezhetem...
Nem azért írtam le hogy nagyzoljak, hanem, hogy esetleg valakinek ilyen típusa van, próbálja meg!
Majd ha lesz kedvem szétszedni, leírom a pontos típust a kártyáról.
-
WolfLenny
senior tag
Feltöltve kell eltenni. Ugyanis álló helyzetben is szivárog némi áram belőle. Természetesen nagyságrendekkel kisebb mártákben. Azonban ha az aksi eléri a mélykisülés állapotot (azaz nulla szint) akkor gyakorlatilag kuka az aksi. Nem tudsz vele mit csinálni.
Nekem pl. voltak ceruza aksijaim. Kb. fél év múlva vettem elő és próbáltam feltölteni. A korábban 80-100 fotót kibíró aksi kb. 5-6 felvétel után már villog.Ha nem nagyon használod aksiról (Én sem) akkor kb. hetente vagy kétehetente használd aksiról, majd töltsd fel újra. Így kevésbé használódik el, de az állásban sem megy tönkre...
-
lbalog01
tag
-
zsolthee
senior tag
Egészen pontosan:
"A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek."
Előnyök, hátrányok -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
dh66e
veterán
Na megvan.
Egy 620-as lett a vége (15.6" HD CORE 2 DUO T6670 2, 2GHZ, 4GB ram, 320GB hdd, DVD-RW, INTEL GMA X4500HD) Nekem bőven elég lesz.
A délutánt rászántam megnéztem pár gépet volt ami erősebb volt ennél jó áron de úgy le volt harcolva hogy csak na,már a hangja is sejtette hogy ez bizony nem keveset futott..Este aztán megnéztem ezt kipróbáltam és nem tököltem tovább.
Kérdéseim a következők:
32bites win7 home van rajta érdemes ezt lecserélni 64bitesre?Amennyiben igen akkor honnan érdemes drivereket leszedni hozzá a magyar hp letöltő oldal az naprakész vagy nézzek más oldalt?
Holnap szétkapom biztos ami biztos egy pucolást megejtek rajta.Sokáig kell élnie. -
pumukli23
senior tag
Nézz 6930p-t is, ebből nem fogsz találni nehalem alapút mint pl a g62-ből, de több ismerősöm is vett az elmúlt hetekben használtan ilyen gépeket 70-90k körüli áron. És ezen klopfolhatsz húst is
Igaz egy gép teljesítményét sok minden befolyásolja, de pl itt találsz egy igen jó listát a mobil procikról: [link]
Minél fentebb van a listán, annál jobb.
Látszik, hogy egy Intel Core i3 330M (amit több g62-ben is láttam) és egy Intel Core 2 Duo P8600 (elég sok 6930p-ben csücsül) nincs nagy különbség. Alapvető különbség, hogy ennél az i3asnál a proci tokjába tettek még egy gpu-t is, míg a core2-nél az alaplapon van egy integrált intel chip. -
-
pumukli23
senior tag
Fujit vegyél nyugodtan, de NE Fujitsu Siemenst!
Az A530 (ha jól emlékszem az AH a fényes kijelzős, azt én kerülném) egész jó gép, olcsó, 3 év garanciával. 2010-es modell, gondolom azóta már van utódja, érdemes utánanézni.A két hp közül én a g62-t választanám, de használt laptopnál minden állapot függő! Ha találsz, nézz meg egy újat valahol kiállítva, utána pedig a használt gépet vedd szemügyre. Nyüstöld egy kicsit, teszteld megfelelő progikkal, figyelj a ventire, hűtésre. Pl hd sentinellel meg tudod nézni hány órát ment benne a vinyó, így lehet tudni mennyit használták a gépet az egy év alatt. Az ilyesmit nem árt tudni, ugyanis nem véletlenül árulták 1 év garanciával őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged