- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #2026 üzenetére
Köszi! Jó kis összehasonlitast csináltál! Nekem elsőre kicsit természetesebb el tűnik a Honor (nem gondoltam volna), de sok esetben a Motor lényegesen részletesebb fotó készít. A színek tekintetében talán egy hajszállal nekem a Honor tetszik jobban, bár nem mindegyik képen. Hát, nem tudnám megmondani, melyik jobb...
Viszont a közeli virágos fotóval meglepődtem, mennyivel sötétebb fotó készített a Honor, és mennyivel erősebb a blur. -
dave0825
őstag
válasz
ghiottone #1960 üzenetére
Szintén revanced. Amúgy nekem is, jó is volt, órákig hallgattam kocsiban, mindig mutatta (ott léptettem számot), hazaértem, szólt tovább az erősítőn, közben telefonoztam (Facebook, játék), aztán feltűnt, hogy eltűnt.
Megállítottam a zenét, eldobtam oldalra a kapszulában, elindítottam, utána jó lett (csak fura, hogy régen egyszer sem csinált ilyet, remélem, nem szokik rá).
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #1901 üzenetére
Nekem jobbnak tűnik úgy egészében. Simább a működés, és én úgy nézem, a kamera is javult, bár azt nem írta a valtozásnapló. Érdemben, amit használnék, és gyakorlati értéke is van, nem találtam semmit. Talán hogy megjegyzi a kamera utolsó beallitását, amivel kilepsz, és azzal nyitja meg legközelebb. Az akkumulátorok faragták valamit, és a képszerkesztőn. Lett valami AI okosság, AI festés, vagy mi, amivel egy kisebb képből nagyobbat csinál úgy, hogy kipótolja az AI a hiányzó részt. Igazi marhaság..
-
Ferenczi Áko
addikt
-
eurolac
senior tag
válasz
ghiottone #1577 üzenetére
Nem lehet h ezzel az Android System SafetyCore cuccal van összefüggésben? Tegnap olvastam róla le is kaptam a telóról főleg h terhelheti a rendszert !
https://pcforum.hu/hirek/28976/google-android-safetycore-titkos-foto-vizsgalo-alkalmazas-biztonsag
Lehet nem jól linkeltem, másolni kell...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #1467 üzenetére
Az a bajom vele, hogy magától éjszakai módra vált, ha kevés a fény. Nagyon zavaró.
Ez azért is érdekes, mert ha automatikusan hosszú zaridovel lövi a képet kevés fény mellett, akkor minek külön éjszakai mód?
Én is úgy használom, AI nélkül, természetes módban, de még úgy is túlszaturál. Amit megint nem értek, mert ha van még 2 másik, "színesebb" mód, akkor a természetes miért nem lehet tényleg az?
-
pruzsi
őstag
válasz
ghiottone #1390 üzenetére
Üdv. Eddig 6 fajta üveg fóliát próbáltam 3-7 ezer Ft között.
Ebből kettő jó volt de nem tok barát kicsit nehezebben vettek egy egy képernyő érintést szélnél 1-2 mm feljött egy cuppogott.
A másik 4 - egy azonnal megrepedt.3 nal pedig lehetetlen kivezetni a buborékot.
Most megrendeltem az alisat amit linkeltélEddig egy mobillal sem jártam így se sajáttal se maséval
-
eurolac
senior tag
válasz
ghiottone #1390 üzenetére
Üvegfólia ilyen ívelt kijelzőnél felejtős szerintem. (Eddig azt használtam, de ez az első ilyen ívelt kijelzős telóm) Nekem megfelel a gyári is, tudok vigyázni a dolgaimra. Hidrogélt még nem használtam, azt olvastam róla h ütődések ellen is jobban véd mint a sima gyári. Csak azt nem tudom, hogy a tok mennyire nyomná fel a találkozásnál, mennyire tartós.....a gyárival jól el van a tok nem bántja. Szóval nem tudom, hogy megbánnám e ha leszedném a gyári fóliát....?
-
btomp
csendes tag
válasz
ghiottone #1314 üzenetére
Ez a beállítás (most teszteltem) csak a főképernyőre kitehető MI javaslatok kártyán megjelenített, vagyis javasolt appokat kezeli. Amit eleve nem használok mert szeretem ha fixen ott van az az app amit odateszek..
Nyilván kell az MI, vannak fantasztikus megoldások, de ha nem sikerül ezeket kikapcsolni akkor utálni fogom ezt a részét. (Újraindítás nem változtatott)Van néhány design (óra, tárcsázó stb) ami pontosan olyan mint a 20 pro-n, azon lehetett volna ennyi év alatt csiszolni, nem értem a dolgot
Ami még zavar az a galéria. Az elrejtés funkció a régiben tetszett, ebben körülményes, lassú, fura. De ok, megszokom. Azt viszont nem értem, hogy ha beállítottam egy elrendezési sorrendet és egyik mappából mondjuk másolnék néhány képet, akkor miért nem az általam korábban elrendezett sorrendben vannak az albumok? Ez a régiben olyan gördülékenyen ment. Sokat rendszerezem a képeimet, ráadásul az összes eddigi okostelóm képeit hordozom magammal.
Ne tévesszen meg titeket, hogy panaszkodok. Nagyon jó telefon, én csak szőrszálhasogató vagyok.
-
btomp
csendes tag
válasz
ghiottone #1312 üzenetére
Köszi a választ, ezt már beállítottam.
Az értesítő sáv többi része zavar, ahol a gyorskapcsolók lennének, szerintem feleslegesen foglal el egy képernyőt.
Ezt majd megszokom..Ami fontosabb az az alkalmazás lista (nekem nincs kint főoldalon az összes app) ahol a legfelső sorban mindig ajánl 4 appot. Az oldalsó sávban pedig 2-t. Ezeket az MI javaslatokat szeretném eltüntetni mert nagyon nem sikerül neki eltalálni mit szeretnék.. az alkalmazáslistában az lenne a logikus ami eddig mindig, hogy a legutóbb használt 4 alkalmazást mutatta. Vagy legalább kikapcsolható lenne valahogy.
Az oldalsó sávból megnyitható appoknál is kb 3at használok, azt akarom ott látni, nem felesleges ajánlásokat.
Ezek eddig a Honor20 pro-ban tökéletesek voltak.
Van a beállításokban egy asszisztens szekció ahol elvileg az ajánlható appokat lehet kiválasztani.
Kiszedtem az összesből a pipát, de ugyanúgy ajánlgat. Aztán kipróbáltam 4 app beállításával, hogy akkor legyen mindig ugyan az, de azt sem vette figyelembe. -
válasz
ghiottone #1226 üzenetére
Engem nem zavar, a Samsung is már kezdi elfelejteni meg a többi is, meg sosem használtam a szélek funkcióit mindig kikapcsoltam. Egyedül a fólia felrakás nehezebb ha cserélni kell, a Magic 5 Promon még a gyári van, de a már vettem olyat folyadékos uvs felrakásút az jó.
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone #1174 üzenetére
Köszi!
Sajnos már lassan nem releváns a véleményem, mert annyira romlik a szemem, hogy már a pwm mentes IPS telefon/laptop is fárasztja (régen a laptopot 8 óra után sem éreztem meg), meg egyre homályosabb is a látásom és nehezen látok, szóval "user error", de amúgy egészséges szemű embernek, aki csak PWM érzékeny, nem hiszem, hogy bármelyik Honor bántja a szemét. Nekem már van lencsehomály, az erek károsodnak és idegpályák folyamatosan... -
Localmatador
tag
válasz
ghiottone #1069 üzenetére
Szerintem is várd meg a tapasztalataidat, és esetleg utána vásárolj specifikus töltőt.
Nálunk a családban van egy Honor 90 és a Honor 200 is, a Huawei Mate 20X 40W-os gyári töltőjével töltve őket abszolút élhető idők jönnek ki. Természetesen a telók kiírják a "Szuper töltés max. 40W" szöveget és egy óránál hamarabb meg szokott lenni a 20->100%-ra töltés. Nekem ez elég, nem akarok 10k+ összeget combosabb cuccra kiadni. Arról nem is szólva, látom a hozzászólásokből, nehéz tuti gyári Honort beszerezni, sok a hamisítvány.
Van itthon Baseus GaN 75W és Blitzwolf GaN 75W töltőállomásom, valamint Ugreen 65W töltőfejem is régebbről. Mindegyik PD szbaványú. A Blitzwolf elvileg tudja a HSC vagy milyen Huawei gyorstöltő-szabványt is az egyik dedikált portján, de bárhová dugom a Honorokat, 30W- nál többet nem tudok kicsikarni egyik cumóból sem.
-
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1011 üzenetére
Érdekes módon a munkahelyi gépemen ez baseus oldal fullra le van tiltva.
Telefonon szerencsére meg tudtam nézni.
Szóval akkor ez a 65W-os Baseus töltő feltölti kb. 1 óra alatt teljesen, gondolom, akkor biztos tudja a Honor specifikációit.
Igazából ezzel már előrébb vagyok.
Köszi! -
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1007 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor ez már közel van a gyári töltő adataihoz.
Én amivel próbáltam eddig, azok közül a samsung 25W-os töltő volt a legjobb, sőt gyorsabban töltötte érzetre, mint ahogy a azt a 25W-ból kiszámolná az ember
Viszont a 65W-os az nem töltötte gyorsan, hiába írta hogy gyorstöltés, ott percek teltek mire 1% belement...
Szóval ezért agyalok, hogy minél jobb töltőt vegyek.Melyik tipus a tied?
-
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1005 üzenetére
Köszi!
Ezeken a magyar oldalakon is az a baj, hogy nem vagyok biztos hogy 100W-os
mivel a nevében 100W van írva, de a dobozán a képen meg 65W szerepel
a Baseus magyar oldalán sincs belőle 100W-os csak 65-ös.
Igazából az a kérdés, hogy a Honor 200 Pro-nak elég a GaN5 vagy 6 kell?
Vagy bármilyen jó az első 6-ból?
Nehéz így kitalálni -
osonte
őstag
válasz
ghiottone #892 üzenetére
Köszi a beszámolót. Én egyelőre maradok a gyári fóliánál, nem karcolódik, nálam egész jól bírja. Persze leejtésnél nem véd, de szerencsére az nem szokott megtörténni.
carbonblack: Nálam is a gyári fekete tok hibátlan, sehol nem kopik, olyan mint új korában. Ezekszerint fehéret nem ajánlott venni.
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone #841 üzenetére
A gyári fóliát nem kezdi ki a szélénél. A sima 200-nál nekem ami nem gyári tok volt és magasabb, az elkezdte felszedni a fóliát és por ment a fólia és telefon közé... Azóta csak a gyári tokot merem venni, ami nem védi a kijelzőt, viszont nagyon jó a gesztusvezérléshez, illetve nagyon minőségi, cserébe nem olcsó.
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone #796 üzenetére
Nekem is pont az tetszett meg nagyon a mostani felhozatal közül (Huawei Watch Gt 5 Pro),
értelmespontosabb Honor óra most nincs szerintem, főleg EKG-val.
Nekem a legfontosabb a viszonylag pontos pulzusmérés + EKG és abban eddig egyedül az Apple Watch tudott orvos által is elfogadott eredményt mutatni. Most ez a Huawei óra elég komoly szenzor fejlesztéseken esett át, bár lehet csak marketing szöveg, de egy próbát megérhet. Nekem nagyon nehéz pulzust mérni (nem sportolok, simán nyugalmit), sokszor 40-60 -at ugrál a pulzus és az Apple óra tudta egyedül lekezelni. A Samsung EKG-ja meg számomra simán kuka, állandóan fibrillációt jelzett, közben meg kiderül, hogy soha nem fibrillált a szívem...
Mindenesetre ha valaki vesz egy ilyen órát, akkor írhatna róla pár sort. -
-
feloman
aktív tag
válasz
ghiottone #562 üzenetére
Szia!
Így lassan egy hónap használat után mi a véleményed a telefonról - fotózás hogy tetszik vele?
Még egy hónapot várnom kell a cégnél a telefon cserére, még van időm tapogatózni hogy milyet vásároljak - nekem ajánlottad a Pixel 8a mellett ezt a telefont a Fotós topikban. Köszi ha megírod a tapasztalatodat! -
Rhino82
aktív tag
válasz
ghiottone #639 üzenetére
Felveszem vele a kontaktot, köszi. Ő ezzel foglalkozik? Vagy csak megvált a készüléktől és maradt még nálla tok? Alzán most néztem egy kihajthatósat és ami miatt szeretem az alzát, hogy csomó mindent ha éjfélig megrendelsz, akkor másnap reggel már ott is van a boxban.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
ghiottone #582 üzenetére
Igen ettől félek én is.
Valaki aki régebben használ honorokat esetleg nem tudja, hogy a honor mennyire szokta tartani a frissítési ígéreteit?
Erre elvileg 3+4 év van, de látva hogy fél évente dobálják ki a honorokat…azért kicsit kételkedem ebben a 3 évben. De remélem valaki rám cáfol. -
klimokrisz
tag
válasz
ghiottone #562 üzenetére
"Fotós topickban" van ilyene valahol?
Linket tudnál küldeni ??
Saját éjszakai fotók (Honor 200 pro)
Egy esős éjszakai séta
A Perseidák maximuma a Tejút íve alatt -
Rhino82
aktív tag
válasz
ghiottone #549 üzenetére
S23/24 és iphone 15 mellett én is nagyon nézegetem a honort. Hetek óta nézegetem és valahogy nem tud meggyőzni sem a samu sem az alma, hogy jobb vételek lennének most a 200 protól. Nyers erőben nem sokkal marad el tőlük, kamerában szerintem hozza is a szintjüket.
a 12 gb ram és az 512-es tárhely meg sokkal időtállóbb mint amit a másik kettő adna ennyiért…sőt még drágábban is.
s24 és az i15 300 felett kezdődnek a 8/128-asok…
Egyedül a méret ami nekem mellettük szól, de azt szerintem meg tudnám szokni mert eddig csak jókat hallok a honorrol.Illetve még a rendszer biztonsága, kiforrottsága (ez az en hülyesegem) ami miatt kicsit félek és ezért nem egyértelmű nekem a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest