- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
dave0825 #1781 üzenetére
Sajnos én is tapasztaltam ilyen furcsa fakó színeket. A MagicOS 9-re frissítés óta jött elő párszor, azelőtt sohasem. Azt nem sikerült kideríteni, hogy mi hozza elő ezt a jelenséget, de valószínű, hogy valamilyen erős fény után jelentkezett.
Alapból egy kicsit háttérbe is küldtem a telót. Jelenleg nincs időm foglalkozni vele, plusz el is vette a kedvem a 9-re frissítés óta a hívásrögzítő működésképtelensége. A Nova Launcher azóta is kompromisszumos. Nem ez lesz a kedvenc telóm... -
Nashville
tag
válasz
dave0825 #1658 üzenetére
Minden nap keresem-kutatom én is. Tegnap írtam Volkodav-nak az XDA-n (Ő a Topicgazda ott, ahonnan a korábbi megoldás származott).
Semmi változás sajnos, csak gyűlik a reménykedők tábora. Minden fejlesztő vagy hacker hallgat, valószínűleg az Android 15 feladhatja a leckét nekik.
Csak azt nem értem, hogy miért nem biztosított a downgrade? Biztos vagyunk jó páran akik feladnánk a MagicOS 9 újdonságait a hívásrögzítőért cserébe, de lehetnek másnak egyéb inkompatibilis problémái is pl. egy magára hagyott tovább már nem fejlesztett, de 8-on még működő app esetében. -
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #740 üzenetére
Nem tűnt el, viszont ez az állapotsáv valami gusztustalan lett.
Olvastam előtte hogy nagyobb lesz, vastagabb, de ez undorítóan nagy, nagyifon lesz belőle lassan, hiába a nagy képernyő, ha minden ugyanúgy nagyítva van rajt, nem fér el több tartalom, mert minden óriási. Le van véve a méret kisebbre alapból nekem, de így is ronda (dpi-t szoktam állítani fejlesztőiben, de ezen meg csak pár van, ami rendesen illeszkedik).
-
válasz
dave0825 #728 üzenetére
Sajnos mi is próbáltuk a fiam Asus 10 telefonja sem tudja csak 2.0-ás. A H. M. 5 P. az tudja mert a telken így nézzük a stream csatornákat. A régebbi Lenovo 11 5G tabom is tudta mert akkor azon keresztül moziztunk, a mostani tabom már nem tudja az is csak 2.0. Általában a csúcs készülékek 3.1-3.2.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest