- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
vlesi69 #1277 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy ne lehetne megszokni.. Én is megszoktam a Honort úgy, hogy a Samsunghoz és Xiaomihoz képest egyáltalán nem tetszett. Előtte meg évekig Huawei vonalon voltam, utána meg a Samsung, Xiaomi nem jött be
De így is állítom, hogy a Samsung "élmény" jobb mint a többi.. -
mirci18
addikt
válasz
vlesi69 #1133 üzenetére
De a Vodafonnak nincs stabil rendszere. Tesóm telefonja vodás gyakorlatban gyakran vannak elérési problémái.
Plusz nálunk a komplett család magenta 1-es így ingyen beszél mindenki mindenkivel így számomra öszeségében kedvezőbb.Azt tapasztalom hogy drágább valamelyest a Telekom de stabilabb és ügyfélközpontúbb.
Más
A fotókkal ti mennyire vagytok megelégedve?
Alap beállításokon próbáltam beltérben fotózni.
Vaku nélkül esélytelen vakuval is gyakorta lövi mellé a fókuszt.
Ha bekapcsolom a mi segédet sokáig fotóz.
A felbontást normál módban állítani nem tudom.Szóval nem annyira tűnik jó fotós telefonnak mint az elődje a P30 pro.
-
zordi
tag
válasz
vlesi69 #1137 üzenetére
https://gizzmo.hu/fali-tolto-adapter-maxcharge-pro-100w-gan-ice-white/item/82768?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=17725210972&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAu8W6BhC-ARIsACEQoDDPrqDPCwr3X7nEB-7p2D7C_EW0CYtcTz5eNBum3wqw28ix2t21P3saAuLOEALw_wcB
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
vlesi69 #1054 üzenetére
Én is szeretem, mert laptopot (Dell/Mac), telót (Samsung), tabletet (Xiaomi) jól tölt. Furcsállom, hogy ezzel nem boldogul. Nem vagyok híve a túl gyors töltésnek sem, de reméltem, hogy 30-40 wattot kihoz belőle-
A Honor családtagé, neki nem nagyon vannak kütyüi, így lehet, hogy neki jobb lesz a dedikált töltő.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vlesi69 #1054 üzenetére
Most néztem egy 30 wattos Ugreen pd töltővel - 20 százalékról 51 perc kellett 100-ra.
-
lcee79
addikt
Szia!
Megnézem ezeket, bár már kaptam egy ajánlatot itt privátban egy ilyen 66Wos töltőre.
De azt nem tudom, hogy a xiaomi 67W-os töltője ennyire más lehet?
hogy semmi reakciót nem tudott kiváltani a honorból, míg a samsung 25W-osra egyből írta, hogy szuper gyors töltés indult.. -
kp78
addikt
A gyári fólia maradt rajta, azzal nagyon jól működik.
Egyelőre az alap dolgokat állítom be rajta, sim nélkül.
Sehol nincs is ez telefonadatoknál feltüntetve, hogy 430 vagy 431?
Engem mondjuk a hívásrögzítés nem érint, nem éltem vele eddig sem.
Majd talán holnap este teszek bele sim-et, és megnézem, h ez a hívásrögzítés megvan-e.
Amúgy tiszta Huawei, meg azért kicsit iOS is, amit nem bírtam megszokni (főképernyőn középen keresés, vezérlőközpont) Majd talán pár év múlva megint teszek egy próbát.
Durván másolják egymást a gyártók amúgy, h a másik rendszerről jövő embereknek a kedvében járjon.
Gyári flip tok kár, h nincs. (ha jól tudom) -
dave0825
őstag
Jó sok éve Novát használok, csak sajnos P30 óta a gesztusvezérlést is, és ezen nem szeretik egymást, úgyhogy kénytelen voltam nagyjából hasonlóra szabni a gyári Launchert, már aránylag megszoktam. Komplett rendszer szinten szoktam jól levenni a méretet, a telefonban "betűméret" néven van, de a legkisebb is nekem nagy, fejlesztőiben 443 dpi-t jelent, ha lejjebb veszem (tehát a dpi-t magasabbra írom), már szétesik minden, nincs egy következő szint, amivel jól illeszkedne minden, pl. a navigációs panelen nem mennek összébb az ikonok, tehát soronként ugyanannyi marad, csak kisebb lesz az egész.
P30-on 360 volt a gyári, ha jól emlékszem, én 420-on használtam, tök jó volt, csak itt már újabb android, új felület, nem minden szereti a méretcsökkentést. :( Most meg még az állapotsáv is nagyobb lett...
Pár kép, hogy jobban érthető legyen, 443 dpi-n (gyári "legkisebb" méret a betűméret beállításban), és 460 dpi-n, ami kb. nekem jó lenne:
Kép443_1
Kép460_1
Kép443_2
Kép460_2
Kép443_3
Kép460_3Látszik a panelen, hogy nem mindent húz össze, és pl. a fejlesztői beállítások alján az "alapértelmezett" gomb is szétesett, máshol is találkozni ezzel, csak pár példát mutattam. P30-on nem volt ilyen gond az egyéni dpi-vel, legalábbis az értelmes, kerek számokkal.
-
Ferenczi Áko
addikt
Pontosan.. Ez között a két telefon között szerintem ízlés és a felhasználói felület szerethetősége, kezelhetősége dönt már.. A Xiaomi mellett szól ,hogy a végletekig testre lehet szabni, viszont sok alkalmazást csak számítógéppel lehet letiltani, és a reklámokat is szeretik az arcunkba tolni. A Honor felülete letisztultabb, egyszerűbb.
Mindenesetre mind a két telefon olyan, mint ha felső kategória lenne.. -
dave0825
őstag
Igen, volt 1 hétig Xiaomi 14-em (brutál jó hardver, brutál összegányolt rendszer. Legalábbis több év Honor 8, több év Huawei P30 után), de nekem se ment a Nova egyáltalán, ezen a Honoron megy, de néha furán laggol, meg csinál érdekes dolgokat, így nagy nehezen, de most próbálom szokni a gyárit.
Más: ti hol szoktátok, vagy mivel nézni a képernyőidőt? Az akkumulátor beállításaiban csak a mai napot írja, nem az utolsó feltöltéstől számolja.
-
Nashville
tag
Volt egy kis elírásom, nem hangrögzítőt akartam írni, hanem mindenhova hívásrögzítőt. A lentebbi kérdés is az ACR harmadik féltől származó hívásrögzítő appra vonatkozott, de néha tévesen hangrögzítőnek írom a hívásrögzítőt
🫣.
Ha már hangrögzítő (most tényleg az, tehát ami diktálomként használható) akkor csakis az Easy Voice Recorder a Digipomtól remek tényleg, a gyárit sohasem használtam az nekem fapados.
Tehát a hívásrögzítő az más tészta, aminek a hangállományait - hogy egy kicsit bonyolítsam a dolgo-t a gyári hangrögzítő appban lehet lejátszani ott ömlesztve van az összes hívásfelvétel és keresni is lehet benne. A felvételek a Honor tárcsázóban a hívás előzményekből is lejátszhatók.
A hívásrögzítő csak ezen eljárás szerint működik: [Reddit] , de ugyanez van a nagymúltú XDA-n is csak a Redditen emészthetőbben van leírva. Gyári Hívásrögzítő APK-t kell telepíteni (talán indiai ROM-ból van kiszedve) és ADB-n keresztül kell aktiválni. Csak így működik és csak C431-en. Már több mint egy hónapja használom és minden pillanatban tökéletes úgy, mint a P30 Pro-n. -
Nashville
tag
A laptoppal más is lehet a probléma. Nekem egy 1,5 éves Asus laptopon az MTK-s WiFi kártya szarakodott, qrva sokat olvastam utána mire kaptam egy tippet hogy szerezzek bele egy Inteleset. Vettem egyet az Alin biztos forrásból, belepattintottam a laptopba azóta minden hasít rajta jobban mint előtte, új korában és egyszer sem volt wifi eldobás. Szóval valamikor hardveres a probléma, de ahogy olvasom Z. É. T posztját valamikor a WiFi-s router cseréje a megoldás.
-
janeszgol
félisten
Igen, ez a Honor 200 Pro szerintem is egy jó eresztés.
A Magic 5 Pro vs Magic 6 Pro közül én is az ötöst venném. Ezt a 6-os tesztjénél is megírtam. A Honor Magic 5 Pro egy nagyon jó készülék.
És kamerában szerintem a Magic 5 Pro sok esetben jobb, mint az utódja. Jobb képeket lő, illetve jobb hangminőségben vesz fel. Rahedli videót megnéztem és nem változott a véleményem. Itt az egyik kedvencem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest