- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
Fitzgerald #1397 üzenetére
Érdekes dolog ez a kijelzővédelem, sok múlik a szerencsén is szerintem. Mint írtam lentebb, én is a minőségi edzett üveg mellett voksoltam eddig. Egy korábbi telóm Huawei Mate 10 Pro mobilommal úgy jártam, hogy kb. 1,8 magas polcról lerántották egy iratköteggel. Járólapra érkezett kijelzővel. Csattant is, bennem megállt az ütő pár másodpercre. Az edzett üvegfólia több darabra tört, de a kijelző és a teló sértetlen maradt. Majdnem uez...a feleségem egyik Samsung telóján szintén edzett üvegfólia. Kiesett a kezéből kijelzővel lefelé szőnyegpadlóra esett. Se az üvegen, se a kijelzőn nem látszott egy karcolás sem, de maga a kijelző panel megadta magát, teljes cserés lett volna. Valami kell rá az biztos, ami nem befolyásolja magát az élményt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Fitzgerald #1397 üzenetére
Létezik
Nekem Samsung S9 edge-en volt ilyen, jó cucc, bár ha nem jól van felrakva és el kezd feljönni, akkor ez sem tart örökké.. -
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1380 üzenetére
Valami ilyesmire gondolok én is....
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1376 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1374 üzenetére
Nem, de érdekes...
-
válasz
Fitzgerald #1371 üzenetére
Nálam is 3.1 van
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1371 üzenetére
Az egy pont olyan comment mint a tiéd most, a cikkben viszont egyértelműen 4.0-át ír.
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1369 üzenetére
Elég nagy a szórás ... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1367 üzenetére
UFS 4.0 a 200Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Fitzgerald #1360 üzenetére
Bőven jó..
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #1351 üzenetére
Na, notifikációk már megjönnek, a DND-t ha bekapcsolom az órán, akkor random jelleggel néha bekapcsol a telefonon is, és fordítva. Az Androidos alarm clock-kal nem szinkronizál, ezt még meg kell fejtenem. Ha Mi Fitnessben állítok be ébresztőt, az működik az órával.
-
Carline
őstag
válasz
Fitzgerald #1331 üzenetére
Itt bootloadert nem fogsz tudni nyitni. Régen még lehetett, de már megszüntették.
Szerk: Ha valamit le akarsz tiltani az appok közül azt a beállítások / alkalmazások menüben is le tudod tiltani. (akár chrome, youtube is) Amit nem, azt az ADB módszerrel meg tudod tenni.
-
Orgi
addikt
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én másik telefonhoz vettem Ikeás töltőt és remekül működik, szuper készülék. Ezeket a szabványokat támogatja:
"Az USB-C töltő kompatibilis ezekkel: Power Delivery (PD 3.0), Quick Charge (QC4+ / gyorstöltés) és Programmable Power Supply (PPS / programozható áramellátás)."Ha a Honor ezek közül vmelyikkel kompatibilis, akkor fog menni 45 W-al.
-
dave0825
őstag
válasz
Fitzgerald #1323 üzenetére
Feleségem Realme Gt Master töltője is hiába 60W-os (pontosan nem tudom), 5V 2A-rel tölti (10W), mert azt a szabványát tudják együtt közösen (maga a töltő alapból 2-3 félét tud csak). Egy asztali 65W-os töltő 60W-tal tölti (20V 3A) az enyémet, mert az elég sokféle szabványát tud. Sajnos úgy megvariálták ezeket már, hogy hiába a pl. 24W, lehet az 20V-1.2A, lehet 6V-4A, 8V-3A, stb. Most csak mondtam valamit, de ez a lényeg, hogy a W-tal legegyszerűsítették, csak sajnos nem elég azt tudnia a felhasználónak.
Az IKEA-s töltő 22.5W-tal tölti, ugyanaz, mint a P30 gyári töltője. Rendeltem, mértem, és ennyi biztosan.
Egyébként az említett asztali 65W-os töltő (Blitzwolf BW-S26) is 20%-tól már csak 38W-tal töltött, feloldott kijelzővel pedig 14-18W között mozgott. Lezárt képernyővel tölt csak jobban, és nem 100%-ig 60W-tal, bőven nem, sokkal előbb lejjebb veszi.
-
TTomax
félisten
válasz
45W Samsung gyári ki is írja max45 nincs egy óra...100W gyári kiírja 100Wmax még gyorsabb
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én egy Aukey 30wattos pd és egy 65wattos Baseus GaN töltőt használok. Olyan 1 óra körül feltölt majdnem mindkettő kevesebb, mint 20%-ról 100%-ig. Jónak kell lennie az Ikeásnak is.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Én Samsung 25w-os töltővel töltöm, elég gyorsan táplálja..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #39 üzenetére
Ez oké, de a vacak hűtés, vacak szoftver, vacak összeszerelés az nem az SoC hibája. Azt nem írhatod, hogy ha valahol rossz, akkor mindenhol rossznak kell lennie. Persze ha mindenhol rossz, akkor nincs mit csinálni, mindenhol rossz.
Lásd SD888 és SD8 gen1. Ezeknél nincs olyan telefon, amit jónak lehetne nevezni fogyasztás, melegedés területén. Sz SD888-as készülékek csúcsán a sima Xiaomi 11 van, de az is csak elfogadható. Igen van Xiaomi 11-em, van Xiaomi 12-m, amit imádok, de melegszik és merül. Ennél a kettőnél maga az SoC a tré.De az sd8 gen2 nem ilyen. 1 éve kint vannak az ezzel szerelt telefonok. Ha már van egy olyan (amúgy több is van, Xperia, Asus Zenfone, Samsung Galaxy S23 széria), ahol kimagasló, akkor az nem SoC hiba.
És vélhetőleg az sd8s gen3 sem ilyen lesz. -
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #30 üzenetére
Na nézzük, mit is sikerült kiagyalnod. Tehát szerinted mivel egy Poco telefonban rossz az üzemideje (állítólag, nem is saját tapasztalat) az sd8 gen2-nek, ezért mindenhol rossznak kell lennie. De bezzeg a másik Poco a sd8s-el az nagyon jó üzemidőt hoz, szóval itt is hoznia kellene, a tesztelőt is kiokosítod, hogy rosszul végezte a munkáját, mert itt is jónak kell lennie, sőt kimagaslónak az üzemidőnek, de persze azt is hozzáteszed, idézem:
"Csak hát szélesebb körben egyelőre nehezen mérhető hogy hogyan teljesít, mert van talán 3 készülék eddig ami használja, ebből kettő az elmúlt hetekben jelent meg."
Ekkora égbekiáltó baromságot még nem olvastam itt.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #36 üzenetére
Itt hülyeséget te írsz, ami szembe megy mások tapasztalataival, de ezen nem is zavartatod magad. Én is kijavítok sok mindenkit, ha hülyeséget ír és ez a jövőben is így lesz.
A személyeskedést meg befejezhetnéd, öcsi. -
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #34 üzenetére
Hát igen. A személyeskedés az érvek hiánya.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #30 üzenetére
Én pedig találok egy rakás tesztet, ami téged cáfol meg.
"Bármi, amit SD8 Gen2-vel szereltek az kimagasló akkuidőt hoz."
"Nem."De.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fitzgerald #26 üzenetére
Haver. Szerinted egy SD8 Gen2-es teló nagyon szar akkuidőt produkál? Itt az S23 széria, az Asus telefonja, amik kimagaslóan jó akkuidőt hoznak. És akkor szerinted az az igaz, ami a Poconál van, hogy szar akkuidőt kellene hoznia.
Tekintsd már meg a Notebookcheck tesztet. Olyan értékeket, amit a sima S23 hoz még egy Note vagy S2x Ultra sem hozott.
Bármi, amit SD8 Gen2-vel szereltek az kimagasló akkuidőt hoz. Kivéve a Pocod, nyilván szoftveres vagy más hardver a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest