- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Localmatador
tag
válasz
bollokcs80 #1077 üzenetére
Az Ampere appot én is használom, de sajnos nem a teló által felvett teljesítményt méri, hanem csak áramot. Azt pedig nem tudni, hogyan kezeli a Power Delivery többféle feszültségszintjeit, ezáltal nem mérvadó.
Például egy OnePlus Nord4-et a Baseus töltőm nyomatja 65W-tal (USB-C kijelzős kábel alapján, ami eddigi használatom során elég megbízhatónak bizonyult), az Ampere meg kijelez 5200 mA-t Most akkor azt milyen feszültségen méri? Ha 5 V-on, akkor az 26W, ha 9V-on akkor 46,8, ha 20V akkor 104W lenne, szóval csak irányadónak jó ez az app.
Nem is értem, miért nem lehet átállítani teljesítmény-mérés kijelzésére. Vagy azt a Pro/ fizetős verzió tudná? -
Localmatador
tag
válasz
ghiottone #1069 üzenetére
Szerintem is várd meg a tapasztalataidat, és esetleg utána vásárolj specifikus töltőt.
Nálunk a családban van egy Honor 90 és a Honor 200 is, a Huawei Mate 20X 40W-os gyári töltőjével töltve őket abszolút élhető idők jönnek ki. Természetesen a telók kiírják a "Szuper töltés max. 40W" szöveget és egy óránál hamarabb meg szokott lenni a 20->100%-ra töltés. Nekem ez elég, nem akarok 10k+ összeget combosabb cuccra kiadni. Arról nem is szólva, látom a hozzászólásokből, nehéz tuti gyári Honort beszerezni, sok a hamisítvány.
Van itthon Baseus GaN 75W és Blitzwolf GaN 75W töltőállomásom, valamint Ugreen 65W töltőfejem is régebbről. Mindegyik PD szbaványú. A Blitzwolf elvileg tudja a HSC vagy milyen Huawei gyorstöltő-szabványt is az egyik dedikált portján, de bárhová dugom a Honorokat, 30W- nál többet nem tudok kicsikarni egyik cumóból sem.
-
Localmatador
tag
válasz
mirci18 #1067 üzenetére
Nekem hívás/sms lista átvitelére már több alklalommal bevált az SMS backup & restore:
https://play.google.com/store/search?q=sms+backup+and+restore&c=apps&hl=hu
Ingyenes, Samsung -> Huawei/ Honor között és Samsung -> OnePlus között is használtam már. Google fiókba ment, onnan másoldódnak át az adatok, nálam olyan ~4000 sms-t és ~2000 hívást simán átvitt. Annyi, hogy telepítése után be kell állítani alapértelmezett üzenet és tárcsázó appnak a gyári helyett, adatátvitel után viszont visszaállíthatod az eredeti alkalmazást, és az SMS backup appot le is törölheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest