Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek van ilyen telefonja
Vettem rá egy tokot, ami jól védi, de mivel a kameránál is takar, így vastag azon a részen, és billeg, meg annyira nem is nőies... (és természetesen ez nem tetszik neki, mert nem az a fontos, hogy védjen, hanem minden más.) Szerintem jó.
Van olyan tok, amit valahogy máshogy oldottak meg, és nem olyan vastag a kameraszigetnél, és ajánlanátok?
Köszi!
-
lcee79
addikt
Amúgy szereztem olcsón ide a munkahelyemre 45W-os samsung töltőt, igazából az is ilyen hogy 60-80%-ig gyorsabb, és végül is ez a lényege, ha nagyon le van merülve és kell bele 5-10 perc alatt annyi amennyi belemegy, arra hasznos. De a teljes töltés nem sokkal gyorsabb, de úgy is kellett még egy töltő, ja és persze ez Galaxy S22 Ultrához jó, mert sok telefon nem is tudja... Szupergyors töltés 2.0
Igen azért is írtam a kamerát példának, hogy hiába dobálóznak a számokkal
Sőt van kb 12 éves, 16 Mpixeles tükörreflexes gépem, annak a szintjét sem fogják megütni még egy darabig a telefonok
De azzal még nem lehetett olyan jól videózni, így jobban szeretek telefonnal.
(az még belevette a fókuszálás hangját, elég rossz visszanézni a videókat amiben a gyerekek ide oda mozognak)
-
lcee79
addikt
Én most kipróbáltam úgy hogy amazon fiókkal veszem meg, mert azt is felajnánlja
És ott írta is hogyDe volt már olyan külföldi webshop ahonnan vmi kis asztali tartót vásároltam, és az ottani akciós áron megkaptam, szállítási költség 0 ft, és itt volt másnapra
Magyaroszágról meg nem feltétlenül szokott ez megtörténni. -
lcee79
addikt
Tesztekben azt mondták, hogy 0-60%-ig tölti 100-al és utána lecsökken és "lassan" tölti, hogy kímélje az akksit.
De akkor igazából így olyan, mintha nem is lenne annyira gyorsPl a Samsung 25W-os töltője az 5000 MaH-s akksit nem sokkal több idő alatt tölti fel,
hiába tűnik úgy a számok alapján, hogy negyed annyi idő lenne...
Ez lassan olyan, mint régebben a megapixelek, hogy hiába volt soksok megapixel egy telefon kamerája, egy másik kevesebb megapixellel (és persze sokkal magasabb áron) mégis jobb képeket csinált...
A számokra nem lehet hagyatkozni. -
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
Ha most így hónap végén lenne több pénzem, ezt a csomagot meg is venném
ezt írtam, hogy a spanyol honor oldalon black friday-ben ilyen akció is van, ha valakit érdekel.+pencil: 99,99 euro
+HONOR CHOICE fülhallgató X5: 49,90 Euro
+HONOR SuperCharge hálózati adapter (max. 66 W) Fehér: 29,99 Euro
5% kuponkód pluszbanés akkor ebben van egy 66W-os honor töltő is.
-
-
lcee79
addikt
Igen sajnos így van, ahogy írod.
Igazából szinte mindig minden telefonom a saját gyári töltőjével töltök
Soha nem vettem ilyen gagyi kínai töltőket, kábeleket stb.
De ezek a Baseus cuccok amúgy néha jobbnak tűnnek mint a gyári.
Az biztos, hogy csak azért, hogy kirpóbáljam nem veszem meg mindkettőt.
Ha múltkor nem vitte volna valaki el az alzából a bontottat, akkor már nem is lenne gondom...
Fenes se gondolta volna, hogy miközben nézegettem az oldalt, hogy esetleg más kell-e onnan, addig simán megvette valaki az 1-etlen darab bontott/visszaküldött példányt.
És hogy azt ennyire leárazzák, hogy 38%-al volt olcsóbb mint az új, csak egy kibontás miatt?Van olyan hogy kb 1000 ft-al áraznak le ilyenkor egy többszázezres terméket...
-
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1011 üzenetére
Érdekes módon a munkahelyi gépemen ez baseus oldal fullra le van tiltva.
Telefonon szerencsére meg tudtam nézni.
Szóval akkor ez a 65W-os Baseus töltő feltölti kb. 1 óra alatt teljesen, gondolom, akkor biztos tudja a Honor specifikációit.
Igazából ezzel már előrébb vagyok.
Köszi! -
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1007 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor ez már közel van a gyári töltő adataihoz.
Én amivel próbáltam eddig, azok közül a samsung 25W-os töltő volt a legjobb, sőt gyorsabban töltötte érzetre, mint ahogy a azt a 25W-ból kiszámolná az ember
Viszont a 65W-os az nem töltötte gyorsan, hiába írta hogy gyorstöltés, ott percek teltek mire 1% belement...
Szóval ezért agyalok, hogy minél jobb töltőt vegyek.Melyik tipus a tied?
-
lcee79
addikt
Igazából ha nem is a GaN-nak van köze, csak ahogy jönnek az újabb töltők, egyre újabb szabványt is használ
És mint lejjebb volt írva, tudja a
Huawei Fast Charge Protocol
Huawei SuperCharge Protocol
gondoltam akkor veszek egy több portos töltőt, és akkor egy darabig jó lesz, mert mostanában ugye semmihez nem adnak töltőt, és már lassan egy 6-os elosztóban nem lesz annyi luk, hogy egy időben töltsem a tableteket, laptopokat, telefonokatÉs hasonló áron vannak, 15-20.000 környékén van mindegyik amit találtam,
így elkezdtem utánajárni hogy mi lenne a jó.
De hiányos információk alapján nehéz jókat találni.
Honor ügyfélszoláglatán csak annyit tudott mondani, hogy melyik boltokban vehetek hozzá töltőt, de semmi technikai specifikáció. Meg hogy nincs magyarországon Honor Shop.
Így nem is találni olyan egyszerűen 100W-os töltőt, meg 66W-os vezeték nélküli töltőt.
Még ha végtelen pénzem is lenne rá, akkor se. -
lcee79
addikt
válasz
ghiottone #1005 üzenetére
Köszi!
Ezeken a magyar oldalakon is az a baj, hogy nem vagyok biztos hogy 100W-os
mivel a nevében 100W van írva, de a dobozán a képen meg 65W szerepel
a Baseus magyar oldalán sincs belőle 100W-os csak 65-ös.
Igazából az a kérdés, hogy a Honor 200 Pro-nak elég a GaN5 vagy 6 kell?
Vagy bármilyen jó az első 6-ból?
Nehéz így kitalálni -
lcee79
addikt
Hát gondoltam, ha már úgysem adnak töltőt mostanság semmihez
Akkor ezért a 18.000 ft-ért amennyiért adják ezt a honor töltőt, annyiért inkább vennék egy olyat, aminek nagyobb a tudása, és akkor egy darabig jó, amíg ki nem találnak újabb szabványokat.
DE újabb szabványokat szerintem minden évben ki fognak tlaálni
Most is poénból rákerestem, hogy van-e GaN6, naná hogy volt már olyan is.
Baseus P10162705212-00 GaN6 Pro 100W EU fehér gyorstöltő adapter 1m USB Type-C - Type-C kábellel
szóval ez akkor még több mindent tud, és persze még drágább, de legalább 4 dolgot tud egyszerre tölteni
De az előzőt is megtaláltam már 15.000 környékén...
A lényeg az hogy 100W-os GaN töltőt 3-5.000 ft-ért biztosan nem fogok találni.
Egy vmilyet mindenképp érdemes lenne, mert jó lenne, ha annyival lehetne tölteni, amennyire a telefon engedi. -
lcee79
addikt
Találtam egy töltőt ami GaN5-ös (eddig még azt se tudtam, hogy még ezeknek is vannak verzió, de ezek szerint van.)
BASEUS GaN5 Pro Fast 100W
És itt felsorolja
Quick Charge 4.0
Power Delivery 3.0
Pump Express
Samsung Adaptive Fast Charging
Huawei Fast Charge Protocol
Huawei SuperCharge ProtocolSzóval itt gondolom a huawei-es érvényes a honorra is.
Tehát ez feltételezhetően tudja 100W-al is tölteni
Már csak az az egy baja, hogy még drágább mint a gyári
igaz, hogy 2 eszközt lehet vele egyszerre, de akkor se mondanám olcsónak...
Bár lehet hogy érdemes keresgetni, hátha van ahol olcsóbb, akkor ez legalább esélyes hogy jó is lesz. -
lcee79
addikt
Ja úgy mindenkitől kérdezve, hogy
én is pont töltővel kapcsolatosan akartam kérdezni, hogy bármilyen töltő jó lehet hozzá, aminek a nevében ott van a GaN?
Mert ha rákerestem Honor 200 pro töltőre az emagon akkor kihozozz egy rakás GaN töltőt
van drágább, olcsóbb, és lehet hogy jók lennének ezek is, nem? -
lcee79
addikt
válasz
szedo149 #988 üzenetére
Van egy 15W-os Samsung vezeték nélküli töltő, az tölti ennyivel
De másfajta nincs, amivel próbálni tudtam volna.
Vezeték nélkül ez sem rossz, nem teszi tönkre legalább -
lcee79
addikt
Hát sajnos a 65W-os az 2%-ot töltött bele 4 perc alatt kb...
Tehát az nem volt nagyon nagy szám
A sima 25W-os viszont gyorsabban tölti. 1 perc alatt 3% simán belelent
Úgyhogy még az eddig a legjobb.
De majd előbb utóbb, ha látok olcsóbban mint a 18.000 ft, akkor majd veszek. -
lcee79
addikt
Bluetooth fülessel még nem hallgattam, de maga telefon ahogy szól az szerintem jobb min,t amiket eddig hallottam, pl az én S22 Ultrámnál is szebben szól
Szóval minőségi hangszóró van benne az biztos.
De ki tudom próbálni egy Galaxy Buds FE-vel.#964osonte:
Tölteni még nem tudtam olyan alacsony szintről, hogy legyen értelme, ha majd lemerül 10 körülre, akkor majd lemérem
De a Samsungokat jól tölti
-
lcee79
addikt
Visszavittem ebben a szép havas időben a töltőt, ebbe a kis GSM boltba
Kicserélte a bolt egy Samsung 65W PD Power Adapter Trio-ra
Hát ez elég jó biznisz lett (tegnap 6000-et adtam az előzőért)
És úgy is samsung telefonjaim is vannak, azokat jól tölti, s22 ultrát most töltöm vele
Az kiírja, hogy Szupergyors Töltés 2.0 -
lcee79
addikt
Szia!
Megnézem ezeket, bár már kaptam egy ajánlatot itt privátban egy ilyen 66Wos töltőre.
De azt nem tudom, hogy a xiaomi 67W-os töltője ennyire más lehet?
hogy semmi reakciót nem tudott kiváltani a honorból, míg a samsung 25W-osra egyből írta, hogy szuper gyors töltés indult.. -
lcee79
addikt
És tölti gyorsan?
Én vettem ma itt kaposváron egy telefonos boltban 6000ért egy xiaomi 67w-os töltőt, de arra nem kapcsol gyorstöltésbe. A 25w-os samsungnál igen.
Szóval ezzel csak 1-el több töltő lett itthon.
De majd megnézem, hogy fél óra alatt mennyi megy bele, hogy legyen összegasonlítási alapom, de a gyorstöltést nem írja az biztos. 😞 -
lcee79
addikt
válasz
Ferenczi Áko #948 üzenetére
Mindenképp vennék valamit, mert van otthon 2 tablet 4 telefon
és csak 2 samsung töltő a többi régebbi 1-2-5W-os, mindenképp jó lenne vmi komolyabb, legalább 1.
Meg max veszek egy 45W-os ikeást
Akkor már elégmost ráfrissítettem, már nem volt raktáron a bontott...
-
lcee79
addikt
Ja lehet hogy az lesz, remélem árul valaki.
Mostanában mintha csak iphone meg samsung lenne meg esetleg xiaomi
Egy webshopban nézegettem tegnap 30 oldal samsung galaxy a55 tok volt
és 1 egész oldalt sem tett ki a honor 200 pro tok...De mondjuk itt a hozzászólások számából is lehet látni, hogy nem olyan sok a vevő...
-
lcee79
addikt
válasz
Szilágyi84 #941 üzenetére
Ez nem pont az a 100-as amit én írtam (ez ahogy nézem nagyob és type-c)
De ahogy látom eddig még senki nem töltögette fel olyan szupergyorsan.
Amúgy azt mondták a tesztben hogy 0-60-ra 15 aztán belassul... -
lcee79
addikt
Köszi!
Akkor lehet hogy megnézem ezt az ikeás töltőt, de közben észrevettem, hogy az alzában bontottan 11500... tehát 38% kedvezmény a bontottra, annyiért lehet hogy veszek.
Aztán a gyári az gyáriTok jól néz ki, szerintem, de igazából nem tudom mennyi idő alatt jön meg onnan, nekünk jó lenne ha minél előbb itt lenne, 1-2 nap múlva...
Aztán majd rendelünk max ilyet is, mert nem pénz érte -
lcee79
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettünk a feleségemnek egy ilyen telefont (telekomnál még egy honor lite-ot is adtak érte, amit majd a kislányunk kap meg
szóval megérős volt így. ), főleg a DXOmark kameratesztek alapján és aztán ár alapján ez mellett döntöttünk, előző nem csinált vmi jó képeket.
Reméljük jó lesz, még csak tegnap este lett bekapcsolva először...
De az lenne a kérdésem, hogy nekem otthon csak legjobb esetben 25W-os samsung töltőim vannak, gondoltam megveszem a gyári töltőt hozzá, akkor már legyen...
De azért arra nem gondoltam, hogy majdnem 20.000-ért találok csak.
Érdemes megvenni azt a töltőt olyan drágán? Ha nem akkor milyen töltőt érdemes ami hasonlóan gyorsan tölti, type-c-s és mint a kábel. Vagy van olyan hely ahol meg lehet venni olcsóbban ezt a gyárit (csak mert több videóban is megemlítették, hogy csak a gyári tölti 100al minden mással csak 20-30W-al sikerült)
És igazából van jó fajta tok ami védi a kamerát is és a telefont is, és vmennyire nőies
és ajánljátok?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest