- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ezt hogy lehet kikapcsolni? Örületbe kerget az értesitéseivel ! Minden feloldásnál valamire megkapom,nagyon idegesítő.
-
TTomax
félisten
A gyári fóliához én annyit tennék hozzá hogy alig bírtuk leszedni fél év után...
Vágtak rá nekem egy hidrogel Pécsen a mobilvilágban.... természetesen fél órán belül felnyomta a tok..ott próbálgattuk mit rakjunk rá,mert a gépet nem lehetett tokbarátabra vágni...Próbálgatás közben találtuk a Note 13 4g üvegfóliát szinte hibátlan méretűnek...Gyorsan vágott nekem egyet a hölgy hidrogelböl. az egyedöli hiba vele,hogy a szelfi kamera egy lyuk nem pedig kapszula ami így a kapszula közepére esik,ha pontosan van felrakva akkor pont nem zavar be mert a kapszula két kamerája közé esik...Ez így most hibátlan.. A lényeg ha valaki vágat fóliát akkor a Redmi Note 13 4g-t vágassa rá,nem bánja meg.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1612 üzenetére
A 100Wos töltő és a kábel kell hozzá .
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1608 üzenetére
Nálam csak azzal müködik, a 45W-os samsung gyári töltövel nem... kábel gyári Honor.
-
TTomax
félisten
válasz
Zsolty20 #1586 üzenetére
Egyik gyártó sem tudja megoldani aki a T-vel üzletel... sajnos ez van Ebben az esetben a véglegest nem a Honor hanem a T küldi, (valamit biztos, hogy beleraknak) és ez kb sajnos minden gyártóval így van. A javítási szintet pedig a Google adja...
De ha ilyen érzékenyen érint 30 nap késés akkor ez nem a te telefonod,mindegy is hogy miért ezt bizony akkor cserélni kell, mert nem gondolom hogy a jövőben változni fog . -
TTomax
félisten
válasz
Zsolty20 #1584 üzenetére
Az hogy a C430ra nem jött ki, nem a Honor sara....Nem kell szolgáltatói telefon venni, mert azok üldögélnek rajta.
Egyébként meg hagyjuk a Samsung polirozást, ott sincs kolbásznól a kerités, rendesen szivatva van a nép a oneUI7el.....
Annyira fontos a frissités vegyél iphonet...
-
TTomax
félisten
Azért azon csodálkozom, hogy nem lehet márkás tokot venni a 200Prora...
-
TTomax
félisten
Engem az AOD érdekelne mindig láthatóan...
-
TTomax
félisten
Nekem pont ilyen tokban tört szét az S10+om... és azért esett ki a kezemből mert egy kézzel fogtam és telefonáltam volna... de kinek hogy. Azóta rendes tokot és üveget használok lehetőleg UW ragasztósat.
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1410 üzenetére
Aham,gondoltam. Én ha tudom merre megyek akkor is bekapcsolom a navit mert látom a rendört dugót stb, fényképezni szerintem rémálom az ilyen tokkal mert két kezessé teszi a telefont cserébe viszont semmivel nem véd jobban mint egy normális tok... na mindegy, gondoltam hogy az áll mögötte hogy igazán nem is használod a telefont.
-
TTomax
félisten
válasz
Kronos3000 #1408 üzenetére
Mindig érdekelt,hogy akik ilyen tokot választanak azok pl hogyan fényképeznek egy kézzel vagy hogyan rakják a a telefon autós tartóba vagy egyáltalán hogyan hívnak fel valakit ha csak egy kezük szabad. (Minden bántás nélkül)
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1380 üzenetére
Valami ilyesmire gondolok én is....
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1376 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1374 üzenetére
Nem, de érdekes...
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1371 üzenetére
Az egy pont olyan comment mint a tiéd most, a cikkben viszont egyértelműen 4.0-át ír.
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1369 üzenetére
Elég nagy a szórás ... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1367 üzenetére
UFS 4.0 a 200Pro
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1346 üzenetére
Android 15 mikorra várható?
-
TTomax
félisten
válasz
mirci18 #1339 üzenetére
Hát nem tudom, most hosszú idő óta az egyik legjobb telefonom ez a 200Pro... kamerában kb az összes samsungot veri,de volt Pixel7prom is attól sincs messze a telefon.
Azért azt ne feledjük ez egy felső középkategóriás telefon, az áráért kb a 90%-át hozza a csúcsnak fele árért. -
TTomax
félisten
válasz
Fitzgerald #1323 üzenetére
45W Samsung gyári ki is írja max45 nincs egy óra...100W gyári kiírja 100Wmax még gyorsabb
-
TTomax
félisten
Próbálta valaki a GCAM-ot?
-
TTomax
félisten
Én is vettem egy ilyen készüléket. Még ismerkedünk, de eddig nagyon pozitív. A kamera nagyon tetszik, a rendszer sebesség hibátlan.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Az jó... 170körül reális.Viszont most nagyon sok van eladó belőle.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
2év gari,de hova?
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest