- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Nekem inkább pozitív tapasztalat a frissítés eddig a Honornál, Xiaomi után. Az asszonynak a Xiaomi 13 májusi biztonsági szinten ragadt, úgy kellett egy-két hete "rátrükközni", hogy szeptemberi legyen, illetve mások is beragadtak annál a telefonnál. A Honor meg általában az előző hónapi biztonsági szinten van, ja és magától frissül.
-
-
Ferenczi Áko
addikt
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem szoktad ledobálni a telefonodat, akkor a gyárit hagyjad rajta.. Én 15 év alatt 1x dobtam le egy telefonomat, és ha gyárilag van rajta fólia, akkor azt szoktam rajta hagyni. Mondjuk volt már olyan telefonom, hogy a gyári fóliára tettem üveget is 😵💫
-
Ha 6,9-es lenne se küldeném vissza...
Ritka az a telefon (én mint kényszeres cserélgető mondom, értékeléseim láthatóak..) amiben minden megvan.
Jó akkuidő, szép kijelző, jó kamera, kiváló beszélgetési minőség, és most újba 210k...Nem is értem, hogy lehet ilyen olcsó...Volt annyi telefonom mint az Isten nyila, de most leragadtam itt... Mindig volt valami ami nem jött be, vagy a kamera volt gyengébb, vagy a beszélgetési minőség volt gyatra ( ez nagyon sok telefonnál így van, itt vérzett el a legtöbb nálam ) ..... Hátránya ? Talán, hogy nem IP68, nem fogom nyáron bevinni a vízbe azt ennyi. -
ghiottone
nagyúr
Én hagytam a gyárit rajta még, de annak viszont a jobb alsó szélét picit felnyomják a tokok, még ez a Tudia is - de ennek a toknak a széle viszont magasabb, mint a kijelző, így legalább jobban véd. A lekerekített szélű telóknál mindig az a félelmem, hogy pont ott fogom nekivágni véletlenül valaminek.
-
Ferenczi Áko
addikt
Ugyan olyan fluid, röccenésmentes.. Én már egy ideje úgy vagyok vele, hogy a középkategóriában is csinálnak olyan jó telefonokat, amin túl felesleges fizetni egy erősebb telefonért.. Pl Honor 200 Pro, Xiaomi 13T Pro.. Papíron nem az adott gyártó csúcskészüléke, viszont ezt egyáltalán nem érezni használat közben..
-
Nashville
tag
Hello!
A telefon nem csak hétköznapi használatban teljesít remekül én speciel hasonló árkategóriában jobbat nem tudok elképzelni. A szűk 2,5 hónap alatt a fotós és videós képességeiért még jobban odavagyok. A RAM és a ROM mennyisége több, mint elég.
Nem melegszik, gyors a GPS, mindkét SIM-et remekül kezeli és oda-vissza jó a hívás minősége. Az ujjlenyomat és arcfelismerés kiváló.
Nálam csak egy gond van, az ultrahangos közelségérzékelő elég sokszor furcsán viselkedik pl. ha túl gyorsan a "tárcsázás" után rögtön a fülemhez teszem nem zár le a képernyő és időnként kivilágít a telefon beszélgetés közben, erre még nem jöttem rá, hogy miért csinálja és ez itt a fórumon egyelőre csak kettőnket zavart a többiek nem panaszkodtak.
Végül, de nem utolsó sorban egy fekete pont a Telekomos telefonoknak, hogy a hívásrögzítőt nem lehet megoldani rájuk, mert a Build számuk C430. Ha ez neked nem releváns akkor oké.
A tabletet csak tartalomfogyasztásra használtam eddig és ezekre tökéletes. Egyszer sem akadt meg a rendszer, nagyon szép a kijelzője és az akkumulátor is sokáig bírja, szóval nem csak rá akarják sózni az emberre, hanem tényleg jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest