- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Alladin888 #1744 üzenetére
Van
Telefon híváslistában jobb felül 3 pötty > hívástiltási szabályok.
3 lehetőséget is találsz ott. -
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1665 üzenetére
Én azért nézegetem, mert ha majd a gyári, most rajta lévő fólia viseltes lesz, akkor nem biztos, h erre az ívelt kijelzőre tudok úgy tenni fóliát, ami nem jön fel a tok miatt, vagy simán csak attól, h a kijelző lehajlik.
-
kp78
addikt
Ilyen fóliát próbált már vki? [link]
Mennyire nehéz feltenni? -
kp78
addikt
válasz
klimokrisz #1214 üzenetére
Ez nem flip tok.
Smart view flip tok nincs hozzá, nem támogatja érthetetlen módon, hiszen lássuk be, azért ez egy szinte Huawei szoftveres telefon.Itt van pár flip tok, de ezekről nincs tapasztalatom.
[link] ; [link] ; [link]
Az utolsót smart view toknak írják, de vmi app-ot kell letölteni hozzá, és azzal vmi működik, de alapból semmi extra funkciója nem lesz. -
kp78
addikt
válasz
Darellus92 #1212 üzenetére
-
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1119 üzenetére
Még a 20e/hó csomaggal is 228e. [kép]
Vmi extra ügyfélkedvezmény, vagy tripla előfizetés (mobil, tv,vezetékes internet) kellett még oda.
De nyilván h neki ez így is úgy is van, akkor jól teszi, h kihasználja, h jó áron adnak neki telefont.
Nekem céges előfizum van, nem tudok rá hűséget vállalni, cserébe 5e a havi számlám, és nem tudom túllépni, mert nincs mit túllépni. -
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1116 üzenetére
Vmelyik szolgáltatónál kellett ennek történnie, vmilyen csomagra vállalt 2 év hűségidő vállalása mellett. T-nél 275e Dominó csomaggal (hűség nélkül) a két telefon (Honor 200 Pro + lite).
Szerintem még mindig a MM-os beszámítós ár volt a legjobb, amennyiért bárminemű rablánc nélkül hozzá lehetett jutni. -
kp78
addikt
Megjött egy tokom ami végre nem csúszós, stabil a fogása, így nem érzem, h minden pillanatban ki akar(na) csúszni a kezemből.
Sajnos kék nincs / nem volt belőle. [link]
Ha vki máshol találna kéket, linkelje majd be, vagy küldje el privátban.
Saját képek >> [kép] [kép] [kép] [kép]Úton van még egy ilyen >> [link] , ez lehet még jobban fog védeni.
Ebben a shop-ban sokféle tok elérhető 200 Pro-ra. >> [link] -
kp78
addikt
válasz
mirci18 #1059 üzenetére
Nekem a gyári smart view flip tok hiányzik.
Plusz hiába veszel Aliról utángyártottat, a funkciót nem tudja a telefon. -
kp78
addikt
A vezérlőközpontban jobbra fent lévő "MI-javaslatok" panelt nem lehet vhogy eltűntetni?
Próbáltam már mindent, de nem találom.
Teljesen feleslegesen foglalja a helyet. -
kp78
addikt
Eddig nem próbáltam, de most kedvedért meghallgattam ezt, meg ezt, (sőt ezt is & ezt is) mert ezek elég jól benne vannak a fülemben.
Semmivel sem éreztem rosszabbnak a hangzást, mint P30 Pro, P40 Pro, vagy Samsung S23 telefonnal. A bt headset-em Earfun Air Pro 3.
Nem tudod vmelyik MM-ban kipróbálni, hogy magad tudd eldönteni?Kíváncsi lennék mások milyen bt fülessel / fejhallgatóval, és milyen zenével elégedetlenek ennyire.
-
kp78
addikt
Én két helyen kérdeztem meg (Szombathely, Győr), mindkettőben azt mondták, h a Honor 200 Pro esetében a 30e kedvezményhez bármilyen (rossz, törött, nem működő, nem okos) telefon jó, csak az imei száma olvasható legyen róla / belőle.
Én Győrben vettem végül, mert Szhelyen semmilyen sem volt, egy törött kijelzős, működésképtelen régi Samsungot vittem, aminek még levehető a hátlapja, és akksi alatt a címkén ott az imei. Lecsippantotta a vonalkódját, és mondta,h megy a kukába.
Amúgy a srác elmondása szerint kétféle beszámítás van.
Egyik amikor a leadott telefon értéke 0, és meghatároznak előre egy összeget, amit jóváírnak, és van az, amikor megnézik / beárazzák amit viszel, és az alapján mondanak vmit.
Osztrák MM-ban is kérdeztem nemrég, ott Samsungokra volt / van 80€ beszámítási bónusz, de ott (is) csak a működő, listájukon szereplő készülékeket veszik be, egy általuk meghatározott áron, és a max. a 80€ amit kaphatsz, szóval mint nálunk az utóbbi eset.
Teljesen hibátlan, működő, gyönyörű állapotú Samsung Tab2 7.0 tabletre is azt mondta, h nem tudja beszámítani. -
kp78
addikt
Miért vennéd az Alzánál, ha a MediaMarkt-nál -30e Ft kedvezménnyel 200e-ért megkapod, ha viszel egy bármilyen telefont, aminek az IMEI számát ki tudják olvasni.
-
kp78
addikt
Ikeás töltőről volt szó korábban, hogy szépen teszi a dolgát.
>> [link]
Én speciel nem vagyok híve a "15 perc alatt töltsük fel a mobilt", csak ha nagy ritkán sietős dolgom van. De általában direkt lassú töltőket használok.Jobban védő toknak most ezt találtam, és a következő rendelésbe valószínű bele fogom tenni.
-
kp78
addikt
válasz
Levente75 #925 üzenetére
Esetleg ezt is érdemes megnézni. BlitzWolf BW-BC4
-
kp78
addikt
Ez az Aliról rendelt tokod mennyire csúszós?
-
kp78
addikt
A mágikus kapszulánál mi az a "szépség"?
Bár a médialejátszást leszámítva a többit sem értem, és nem tudtam kipróbálni.
Meglepett, h ez a dynamic island így le lett nyúlva az almástól. Mikor a tesztet olvastam anno, nem is maradt meg.
Lehet vmi értelmes dologra még használni a médialejátszó vezérlésen kívül?
A képernyő durván lekerekített a P40 Pro után. Ez szinte egy az egyben a P30 Pro kijelzője.
De majd csak újra megszokom ezeket a nagyon kerek széleket. -
kp78
addikt
8.0.0.170 a legfrissebb szoftver?
-
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #905 üzenetére
431-es a győri MM-s
Durvának hangzik ez a 12/512 memória.
Az iPhone-ok meg még mindig 128-nál járnak horror pénzért is.
Na persze a Samsung sem túl bőkezű ezen a téren. -
kp78
addikt
A gyári fólia maradt rajta, azzal nagyon jól működik.
Egyelőre az alap dolgokat állítom be rajta, sim nélkül.
Sehol nincs is ez telefonadatoknál feltüntetve, hogy 430 vagy 431?
Engem mondjuk a hívásrögzítés nem érint, nem éltem vele eddig sem.
Majd talán holnap este teszek bele sim-et, és megnézem, h ez a hívásrögzítés megvan-e.
Amúgy tiszta Huawei, meg azért kicsit iOS is, amit nem bírtam megszokni (főképernyőn középen keresés, vezérlőközpont) Majd talán pár év múlva megint teszek egy próbát.
Durván másolják egymást a gyártók amúgy, h a másik rendszerről jövő embereknek a kedvében járjon.
Gyári flip tok kár, h nincs. (ha jól tudom) -
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #889 üzenetére
Nem ismerem a true phone tárcsázót, ahogy a Honort sem.
Így még bekapcsolás után sem fogom tudni megállapítani, h mit kaptam.
Vki tenne fel 1 képet a jobbnak vélt tárcsázóról?Én most gyorsban csak 1 ilyet vettem hozzá, h vmi legyen, aztán majd megkeresem a tuti kombinációt, mint Kuplung a Papírkutyákban.
Carbonblack
Neked ezzel van problémád? -
kp78
addikt
Úgy tűnik belevágok egy MM-os feketébe.
200-ért (egy régi telefon leadással) ez nagyon jónak tűnik.
Jól gondolom, h kívülről nem fogom tudni, h 430 vagy 431-et fogok-e kapni?
Fólia gondolom minden értékesítési csatornán van a kijelzőn. Ez mennyire használható?
Nem szoktam üvegfóliát tenni a telefonjaimra. -
kp78
addikt
Van lehetőség a Honor 200 Pro esetében videózás közben váltani az első és a hátsó kamerák között?
Vagy ezt csak a Samsung (S23 biztosan) tudja?
előre is!
-
kp78
addikt
Bizony nem rossz ár.
Akinek Honor óra is kell(het), annak a Yettel feltöltőkártyás vétel is jó opció, 267e Ft. -
kp78
addikt
válasz
Szilágyi84 #587 üzenetére
Szolgáltatás nélkül, listaáron >> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest