- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucebanner
friss újonc
A fényképezőt megnyitva korábban felül itt volt az "AI" ki-be kapcsolója a hdr mellett. Az most hova költözött?
Frissites után amúgy én sem vártam nagyon vele, talán ez nem okoz gondot, azt irta telepítés indításakor, hogy folytathatom a dolgom addig ő telepít a háttérben.
-
Brucebanner
friss újonc
Köszi mindenkinek, hát telepitettem én is a 9et. Meglátjuk mit mutat majd.
-
Brucebanner
friss újonc
Itt szekál már egy ideje a 9es frissítés. Pár hozzászólást olvasva elbizonytalanodtam hogy érdemes e ezt felrakni? A kamera minőség tényleg romlott? Lehet hogy a gyártó elhúzta a mézes madzagot aztán rájöttek hogy túl jó a kamera ezért fokozatosan vissza rontják a frissítésekkel vagy ebbe már én gondolok csak bele túl sokat? A legfőbb érvem a telefon mellett a a fotós képességei voltak amivel meg is vagyok jelenleg elégedve, de nem szeretném ha rosszabb lenne ennél.
Mit gondoltok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest