- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyZoly
tag
Nyugi, én Samsungról szokom át. Az ott megszokott funkció fele nem is létezik Honornál, és fordítva. Hiába Android alapú mindkettő, majdnem olyan különbségek vannak, mintha iOS után kéne váltani.
Én már annyira megszoktam 3 év alatt a Samu rendszerét, hogy így 3 hónap után is sokszor azokra állna rá a kezem. -
ghiottone
nagyúr
-
btomp
csendes tag
Na megvan a bibi.
Csak üres területre tapicskolva lehet váltani az oldalak között. Ez a terület nő meg a magic ring mutatásával. Anélkül alig marad üres terület a teló szélein. Vagy huzogathatom a teló tetején de oda meg nem ér el az ujjam.
Na ez egy kicsit zavar. Meg néhány apróság.. de még alakul!(Már nem tudtam szerkeszteni a korábbi h.sz.-t, oda akartam írni)
-
mirci18
addikt
Az sms-eket és a hívás listákat nekem visszaállította minden alkalommal lehet azért mert az adot telefonomon nekem mindíg volt biztonsági mentés.
A kamera sziget engem nem kinézetre zavar hanem hogy a telefon nem tud tőle stabilan feküdni. Plusz folyton karcolhatja bármi.
-
mirci18
addikt
Gratulálok a telóhoz.
Szerintem duplikálni fogja a képeket.
Én mostanában többféleképpen helyeztem üzembe új telefon adat adat áttöltés szempontjából.
Google által és külön applikációval is.
Elvileg minden média átkerült de rendszerezetenül.
Ami jobban zavar az az hogy a programok hiába települnek fel egyik sem mentette el a belépési adatokat.
Na ezzel volt pár óra szívásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest