- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferenczi Áko #1626 üzenetére
Szoktam nézi az eladó telefonokat több 200 Pro és Magic 6 Pro van eladó mint a többi. Pl én a 5 Prot tartottam meg a 6 Pro helyet.
-
válasz
Alladin888 #1446 üzenetére
Nekem nem zabálja az akkut, de más telefonjaimnál sem. Bár én megvettem és nincsenek reklámok. Akkor csak a kis lezárási ikon marad.
-
válasz
Alladin888 #1435 üzenetére
Novával működik, alapból nem. Csak egy lezárási ikon van, vagy a be ki kapcs gomb.
-
válasz
Ferenczi Áko #1276 üzenetére
Mindent meg lehet szokni, kinek melyik jön be. Én használtam Samsungot, Xiaomit, Huaweit, Honort, Motorolat, és egyikkel sem volt gondom és megszoktam.
-
válasz
ghiottone #1226 üzenetére
Engem nem zavar, a Samsung is már kezdi elfelejteni meg a többi is, meg sosem használtam a szélek funkcióit mindig kikapcsoltam. Egyedül a fólia felrakás nehezebb ha cserélni kell, a Magic 5 Promon még a gyári van, de a már vettem olyat folyadékos uvs felrakásút az jó.
-
válasz
Ferenczi Áko #1168 üzenetére
Szerintem megéri bár nekem még nem volt a 200 Pro de tetszik és követem a fórumot mert lehet hogy a párom 90-esét cserélném 200 Prora de lassan a 300-as jön. Én 23 Ultráról váltottam 5 Prora és ezt is tartottam meg a 6 Pro helyet.
-
Ez is jó ár, bár nem ismerem a típust. Sajnos futottam már bele olyanba hogy gyors-gan töltőnek hirdették de nem volt az. Ezek a töltök általában nehezebbek mint egy hagyományos, amit rendeltem is könnyű volt és nem gyorstöltő, még az AlzaPower 20 wattos is nehezebb volt annál.
-
Ha érdekel valakit a töltő ma még akciós.
https://www.speedshop.hu/tactical-nett-warrior-gyorstolto-adapter-usb---2-type-c--100w--sarga-c94356 -
Én is a Gboardot használom már jó pár éve, számsor felül, de egy ami zavar, régen a gyakrabban használt ékezetek a felkiáltó és kérdőjel kint volt közvetlenűl, a frissítések után meg váltani kell a számokra mert ott van. Beállításokban lehetne kezdeni vele valami? Mert nekem nem sikerült, nem találtam.
-
válasz
bollokcs80 #1056 üzenetére
Más fórumokon is írtam már, Blitzwolf, Baseus, nagyon jók, és két méteres gyorstöltő kábeleket is vettem, de van még Samu 25-40 wattos töltőim is. Egy telefonomhoz sem használtam a gyári töltőt meg kábelt.
-
válasz
bollokcs80 #1038 üzenetére
Az jó töltő. De mindenkinek Huawei-Honor töltő kell. Az Ikeás 40 wattos is feltőlti kb egy óra alatt kiírja szuper gyors töltés, és gyorstöltő kábel is van hozzá, annál nagyobbat nem próbáltam de van gyári 66 wattosom is, vezeték mentesen is ritkán töltök. Néha kellhet egy gyorstöltés, és van választék.
-
válasz
Ferenczi Áko #910 üzenetére
Sajnos az új Pixel kilencesekkel vastagon fogott a ceruza, a plusz memória is drága. Régen bővítés mikró sd pluszba 128 gb 5000 ft, most meg a plusz memória 20000 ft.
-
válasz
Szilágyi84 #837 üzenetére
https://www.alza.hu/honor-supercharge-power-adapter-max-66w-eu-d7789344.htm?evt=ac&pos=1
De mint fentebb, az Ikea töltő is tökéletes. -
Honort nem tudom de Huawei Watch Gt3 Prom az támogatja, tudja az EKG mérést meg az új 5-ös is. A telekomnál meg drága a 200 Pro még úgy is hogy a Litet adják hozzá, a 20000 ft havidíjon meg vissza veszik, és csak ha azt kéri az ügyfél akkor 207. A Médiába 230 és 20 havi kamatmentesre is.
-
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_honor-200-pro-12-512-gb-dualsim-feh%C3%A9r-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1457731.html?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=psm-product%20feed&utm_content=1457731&aku=d5b3c10e78eb427e0cac28219f851093
A 90-es fórumon is ajánlottam a 90-es helyett egy érdeklődőnek. -
válasz
dave0825 #728 üzenetére
Sajnos mi is próbáltuk a fiam Asus 10 telefonja sem tudja csak 2.0-ás. A H. M. 5 P. az tudja mert a telken így nézzük a stream csatornákat. A régebbi Lenovo 11 5G tabom is tudta mert akkor azon keresztül moziztunk, a mostani tabom már nem tudja az is csak 2.0. Általában a csúcs készülékek 3.1-3.2.
-
válasz
Szilágyi84 #680 üzenetére
Meg jönnek az ünnepek és kezdődnek az akciók.
-
válasz
Albert.Tamas #624 üzenetére
Akkor még a pénztárca, meg ha szolgáltatónál vennéd mekkora kedvezményt adnának. A Honor kb 280 körül van, a Xiaomi most jött ki az 330 és már a tévé elfogyott hozzá. Én használtam már több Xiaomit és Honort azért írtam hogy én is nehezebben tudnék választani. Még egy alternatíva S24 Fe?
-
válasz
Albert.Tamas #618 üzenetére
Nehéz a döntés? Én sem tudnék egyből dönteni szerintem mert mind a kettő nagyon jól sikerült darab. Ha meg tudod nézni, tapogatni valahol mindkettőt úgy talán könnyebb lenne, kamera mindkettőben jó, méret azonos, mindkettőben van már vezeték nélküli töltés. A Xiaomi gyors már ha játszol olyan játékot amihez kell a proci teljesíménye.
-
válasz
Ferenczi Áko #599 üzenetére
Megnézem majd, de azért több teszt is jó lenne akár a Mobilarénán, minél több annál jobb az összehasonlítási alap.
-
válasz
Ferenczi Áko #589 üzenetére
Néztem én is, belerakták már a vezeték nélküli töltést is, jó kamerák, gyors. Remélem lesznek tesztek is. Most kéne választani 200 Pro kontra 14T Pro erősen el kéne gondolkodnom. De addig is H. M. 5 P.
-
válasz
Razzor two #585 üzenetére
Sajnos a Nova csak a Samuval működik rendesen. Eddig amilyen telefonokat használtam és az A14 már rajta volt a Nova már nem működött rendesen, de inkább túlnyomó részben ha gesztusvezérléssel használtam.
-
válasz
Pinyo16689 #560 üzenetére
Páromnak vettem egyi type c 3.5 a másik meg dupla és tőlteni is lehet közben. Aztán áttért egy Huawei bluetooth fülesre.
-
válasz
Pinyo16689 #533 üzenetére
Én minden telefont 60 Hzen.
-
válasz
Szilágyi84 #518 üzenetére
Biztos. Már most is olcsóbb, bár tabot nem adnak hozzá.
-
válasz
Pinyo16689 #514 üzenetére
Fentebb írták hogy sz@r a hangja és valaki ajánlotta a Dolbyt? vagy valami hangzásjavítót. / nem kerestem vissza /.
-
válasz
Razzor two #510 üzenetére
Fentebb írták a Dolby hangzás állítást. Vagy másik zenelejátszót is kipróbálni. A Nova meg nem százas a 14-el.
-
https://baseus.hu/index.php?route=product/search&search=Aut%C3%B3s%20t%C3%B6lt%C5%91
https://www.alza.hu/alzapower-car-charger-c520-fast-charge-power-delivery-fekete-d5759923.htm?kampan=adw1_alza_pla_all_ad_prislusenstvi-pro-mt_c_9063037___599757179027_~140019591514~&gclid=CjwKCAjw59q2BhBOEiwAKc0ijb-1E81ukx6pO9McX8qDiUT4X9u2Y7WEaXdPEkZdHTPiwVYWxcJ7XhoCPg8QAvD_BwE -
válasz
Pinyo16689 #350 üzenetére
Ezzel a apró hibával én is találkoztam / Magic 5 Pro /, van hogy függőleges tartásból elfordúl. Talán egy frissítés megoldja.
-
-
Nekünk nincs gond a Honorokkal / M 5 P, és 90-es / de a laptopom szokot sz@rakodni hogy eldobja a wifit otthon. Digi van, páromnál Voda. Elötte a laptopon Linux volt most Win 11 és Hp laptop Amd 5... és Linuxal állandóan ledobálta a netet Win 11-el egyszer egyszer csak. A fiam megnézte a fórumokat és cserélni kellene a wifit. Lehet hogy haladni kéne a korral a telefon valamiért nem bírja a wifit?
-
Tudnátok segíteni! A kollégám hívott hogy a felesége beüzemelte a telefont, / Honor Magic 6 Lite a felület ugyan az /, kezdésnél véletlenül a Yahoot pipálta ki keresőnek, és a Googlet szerette volna. Hol lehetne átállítani guglira mert az istennek sem találtam.
-
válasz
Pinyo16689 #164 üzenetére
Az biztos!!!! Egy tesztet szívesen olvasnék róla itt.
-
válasz
Pinyo16689 #112 üzenetére
Mikor megnyílt a Westend és abba a Media Markt a plazma tévéhez ami 1500000 ftért adtak, egy Suzuki Swiftet adtak ajándékba.
-
válasz
Cornholio84 #98 üzenetére
Emagnál rendelted? A Médiába hamarabb meg van. Én tavaly ott rendeltem a M5 P-t és a Honor 90-et. A Honor 90-et előszőr az Ematól rendeltem, de nem akart megérkezni, lemondtam és a Médiába rendeltem meg és pár nap alatt át is lehetett venni.
-
válasz
Pinyo16689 #64 üzenetére
A Magic 5 Pro az az, ezt nem tudom hogy miért nem. Szerintem butitott csúcs készüléknek indúlt, mint a Xiaominál 13 Pro csúcs de a 13T Pro butitott de jó.
-
válasz
Nashville #56 üzenetére
A többi fórumot olvasva sok embernek fontos a hívásrögzítés és csak a 431-es tudja alapból. Sajnos nem nagyon lehet tudni hogy ki hol veszi és melyiket kapja. Az én Magic 5 Prom és a párom Honor 90 a Médiába vettem / elörendelésbe / és mind a kettő 431-es, de volt aki szintén ott vette és 430-as.
-
válasz
Pinyo16689 #51 üzenetére
Sajnos! Én egy Magic 5 Prot használok, és a telken nincs okos tévénk / még bírja a régi addig nem cserélem le / és van egy type-c-hdmi adapterem ami csak usb 3.0 felfelé működik és azzal kötöm a tévére és a stream csatárnákon nézzük a filmeket. A fiam "csúcs,, Asus 10 is csak usb 2.0.
-
válasz
Roland861010 #48 üzenetére
Az már régi kiadás de én meg Applet nem vennék. Volt egy hétig de vacak, nem testreszabható mint egy Android.
-
Úgy jó ajánlat, a tab menne eladásra, a töltő meg jó ha van. A Honor 90 is úgy vettem hogy tabot adtak hozzá, a tabot 50-60 ért már nem emlékszem, adtam el. Azt sajnálom hogy a Honor de a Xiaomi sem ad ki szimes tabot. Az utolsó szimes tab a akkor Huawei M5 volt sokáig használtam. Még gondolkodok de lehet rendelek egy 200-at, és akkor a páromnak is egy majd csúcs telefonja lenne, bár ő el van két három évig egy telefonnal.
-
válasz
janeszgol #40 üzenetére
Egyetértek hogy ezek a procik fogyasztás és melegedés terén vackok, a 8.1 nem is volt sokáig mert kihozták a 8+1-et ami már jó volt sebesség, fogyasztás, melegedés, a 8.2-es is jó S23 U, H.M.5.P. egy 8.3-asal szerelt mobil csak a Magic 6 Pro volt de inkább az 5 Pronál maradok. Amúgy meg szerintem a 200 Pro egy jó kis telefon de drága a nyitóár, bár ki honnét nézi és hova kategorizálja a telefont. A párom Honor 90-ese sem volt olcsó de ez képstabilizátoros és zoomos, sztereó hangszórók, vezeték mentes töltés, szóval egy jól felszerelt telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest