- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
A Samu 45w és a 25w töltője között 10 perc különbség van, tehát semmi értelme.
A megapixel meg tudjuk, hogy nem számit. A lényeg az F érték ( rekesz) , ebben volt nagyon jó a Honor 20 pro, ha jól emlékszem 1,7 volt, míg a többi gyártó 1,9-2 közötti kamarákat adott ki. Minél kisebb a rekeszérték annál több fényt enged be .
Ezért van az új csúcskészülékekbe állítható rekeszérték. -
-
osonte
őstag
Az elképzelés jó és logikus is amit szeretnél, szóval én értem a dolgot, de szerintem mindenképpen kompromisszumos töltőt fogsz csak találni és hogy mi mennyi idő alatt tölti fel, azt csak akkor tudod meg ha már megvetted a töltőt és ténylegesen teszteled (vagy valaki leírja itt Neked). Mondjuk a korábban írt 50 perc már egész jó érték. Persze, hogy az akku élettartamára melyik töltő milyen hatással van, ami nem gyári azt is csak a jövő mondja majd meg.
Amúgy meg ezekkel a töltőkkel is variálnak folyamatosan, egyszerűen nem tudsz olyan töltőt venni, ami 1 év múlva mindent tölt nagy sebességgel (mondjuk talán most sem), mert úgy is kitalálnak valamit mindig... -
osonte
őstag
A GaN-nak semmi köze, hogy mennyivel tölti a Honort, az egy gyártási technológia a töltőre vonatkozóan: [link] .
Nekem még a régebbi (nem GaN) 100W-os gyári Honor töltőm van, az Alza-nál meg már a GaN 100W-os gyári töltőt árulják, az a kettő tölti maximum teljesítménnyel, más nem fogja. A Honor direkt olyan szabványt használ, amit a saját töltője old meg tökéletesen, minden más lassabb lesz. -
lcee79
addikt
Találtam egy töltőt ami GaN5-ös (eddig még azt se tudtam, hogy még ezeknek is vannak verzió, de ezek szerint van.)
BASEUS GaN5 Pro Fast 100W
És itt felsorolja
Quick Charge 4.0
Power Delivery 3.0
Pump Express
Samsung Adaptive Fast Charging
Huawei Fast Charge Protocol
Huawei SuperCharge ProtocolSzóval itt gondolom a huawei-es érvényes a honorra is.
Tehát ez feltételezhetően tudja 100W-al is tölteni
Már csak az az egy baja, hogy még drágább mint a gyári
igaz, hogy 2 eszközt lehet vele egyszerre, de akkor se mondanám olcsónak...
Bár lehet hogy érdemes keresgetni, hátha van ahol olcsóbb, akkor ez legalább esélyes hogy jó is lesz. -
osonte
őstag
A lényeg az, hogy akkor csak a Honor töltő lesz megfelelő 100%-ban.
Nekem még a MediaMarkt-ban sikerült ezt vennem, még kábel is van hozzá, de mindenhol készlethiányos: [kép] .
Az új töltő, ami az Alza-ban van, az type-C csatlakozós és GaN töltő, szóval nem véletlenül drágább, de azt hiszem nincs kábel hozzá, a telefonhoz kapott kábelt tudod használni. Oda van egy 1500 Ft-os kuponom appban rendelésnél, azt oda tudom adni Neked (bár lehet Neked is feldobja). -
osonte
őstag
Majd írd meg mennyi idő alatt tölti fel a Honor 200 Pro-t. A Samsunghoz nagyon jó lesz az biztos. Főleg ha eredeti Samsung töltő, sok kis GSM bolt Ali-ról rendeli a töltőket (tapasztalat), tisztelet a kivételnek. Én már töltőn nem spórolok, ha 30 ezer Ft, akkor sem (MM, Alza, apple.hu stb...).
-
Szilágyi84
senior tag
Annyira nem lestem csak az össz végidőt. A 100-as már lehet, hogy erős én annyira nem nyomatnám az a fél óra kibírható szerintem a 66tal. Amúgy az előző 2,5 éves Realme GT2 Pro gyorsabb volt az tényleg 30 perc 5-ről 100ra, de max 1 napot bírt jó esetben. Ez most nagyon jó tényleg akksiban s nem kell naponta tölteni.
-
kp78
addikt
Ikeás töltőről volt szó korábban, hogy szépen teszi a dolgát.
>> [link]
Én speciel nem vagyok híve a "15 perc alatt töltsük fel a mobilt", csak ha nagy ritkán sietős dolgom van. De általában direkt lassú töltőket használok.Jobban védő toknak most ezt találtam, és a következő rendelésbe valószínű bele fogom tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest