- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Pinyo16689 #1097 üzenetére
A Honor eddig úgy csinálta, hogy minden második széria jön globális piacra másrészt a kínai premier mindig előbb van, ha lesz is belőle valami, az már csk jövőre ér ide.
Egyébként igazad van, sokszor értelmetlen az évenkénti frissítés.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Localmatador #1078 üzenetére
Nekem a fizetős van, kijelzi a feszültséget is: [kép] [kép].
Kijelzős kábelem.ninvs, korábban volt egy USBs kis kütyüm, amit a kábel és a töltő közé iktatva mutatott értéket, de úgy vettem észre a mostani gyorstöltésekkel nem tud mit kezdeni. A programot nézve olyan 3.7 ès 4.2 között változik a feszültség (Samsung S21FE-nél). Ha nagyon lemerül,akkor vesz fel kb 20 wattot (5A/4V).
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Localmatador #1074 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy a Baseuson is kifog ez a töltési protokol. A hamisított töltőt honnan lehet megismerni? Én most innen szemeltem ki egy 66 wattosat: [link]
Sajnos régebben Samsungnál is ráfáztam ezzel, ott is sok (egyébként megbízható) bolt árult gagyikat....
Akit egyébként érdekel, töltés méréséhez ez egy nagyon jó program: [link] -
bollokcs80
Korrektor
válasz
vlesi69 #1054 üzenetére
Én is szeretem, mert laptopot (Dell/Mac), telót (Samsung), tabletet (Xiaomi) jól tölt. Furcsállom, hogy ezzel nem boldogul. Nem vagyok híve a túl gyors töltésnek sem, de reméltem, hogy 30-40 wattot kihoz belőle-
A Honor családtagé, neki nem nagyon vannak kütyüi, így lehet, hogy neki jobb lesz a dedikált töltő.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #1038 üzenetére
Megjött ma a teló, egy gyors tesztet csináltam vele, 15 százalékról a Gan2-es töltővel és 5 amperes C-C kábellel kb. 20 watt körül szívta fel az áramot.
-
bollokcs80
Korrektor
Arról van valaiknek tapasztalata, hogy Baseus Gan2 Lite töltővel kb. milyen a töltési sebesség? (Nem vágyom a 100 wattra, ha 30-40 wattal megy, az már bőven jó.)
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
A gyári fólia mennyire masszív, érdemes esetleg másikat felrak(at)ni? Családtagnak, aki használná, törtek már a kezében kijelzők....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest