- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
dave0825 #1781 üzenetére
Sajnos én is tapasztaltam ilyen furcsa fakó színeket. A MagicOS 9-re frissítés óta jött elő párszor, azelőtt sohasem. Azt nem sikerült kideríteni, hogy mi hozza elő ezt a jelenséget, de valószínű, hogy valamilyen erős fény után jelentkezett.
Alapból egy kicsit háttérbe is küldtem a telót. Jelenleg nincs időm foglalkozni vele, plusz el is vette a kedvem a 9-re frissítés óta a hívásrögzítő működésképtelensége. A Nova Launcher azóta is kompromisszumos. Nem ez lesz a kedvenc telóm... -
Nashville
tag
válasz
dave0825 #1658 üzenetére
Minden nap keresem-kutatom én is. Tegnap írtam Volkodav-nak az XDA-n (Ő a Topicgazda ott, ahonnan a korábbi megoldás származott).
Semmi változás sajnos, csak gyűlik a reménykedők tábora. Minden fejlesztő vagy hacker hallgat, valószínűleg az Android 15 feladhatja a leckét nekik.
Csak azt nem értem, hogy miért nem biztosított a downgrade? Biztos vagyunk jó páran akik feladnánk a MagicOS 9 újdonságait a hívásrögzítőért cserébe, de lehetnek másnak egyéb inkompatibilis problémái is pl. egy magára hagyott tovább már nem fejlesztett, de 8-on még működő app esetében. -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #1599 üzenetére
Az óra helyettesítésére van megoldás: [link]
Ez 9-en is tökéletesen frissül nem akad meg. Van ingyenes verziója is, de érdemes megvásárolni. Több éve használom már, van mp kijelzése is. -
Nashville
tag
válasz
Alladin888 #1598 üzenetére
Pár napja natív hívásrögzítőt pótolandó a Cube ACR-t próbálgatom. Nem akarom megvásárolni mert csak ideiglenesen lesz a telómon (remélhetőleg! 🙏), ezért az egyik "virágboltból" hozott példányt próbálgattam, de pár nap múlva csak csendet vesz fel. Most egy másik helyről választottam egy példányt. Ha egy hét múlva is jól működik, akkor egy ideig jó lesz. Ugyanazt a módszert használja, mint a többi 3rd party alkalmazás, azaz a hívott fél hangja a környezeti zajoktól függő minőségben hol jobban hol szinte egyáltalán nem hallható. Egyik szoftver jobb mint a másik, de tökéletes sohasem lesz csak a natív a 100 százalékos.
Másik kérdésedre a válasz. Sajnos eddig nem találtam megoldást MagicOS 8-ra visszatérni. Milyen könnyű volt ez a "régi" világban. Letöltöttem aztán TWRP alól azt csináltam amit akartam. Mióta nincs hivatalos bootloader nyitás meg van kötve a kezünk sajnos...
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #1597 üzenetére
Szia, én is sajnálom, hogy így jártál, akkor ezek szerint mindenkinél ez a helyzet. Amikor rádöbbentem, hogy mit okozott a 9-re frissítés akkor naponta többször is néztem van - e változás, de nincs sajnos most sem. Volkodav az XDA-n nem reagál a neki szegezett kérdésekre, de hátha jön egy "megmentő" hamarosan.
-
Nashville
tag
válasz
Alladin888 #1583 üzenetére
Szia igen hackelni kell, de egyelőre csak a MagicOS 8-ra tudod megoldani. [link] [link] MagicOS 9-re sajnos nem, ha 8-od van akkor ne frissítsd 9-re míg nem lesz egy tuti megoldás. Sokan várják nagyon, viszont érdekes módon bestreal fóruntársnak működik. Nem tudom, hogy hogyan lehetséges ez, mert elég sokan szenvedünk miatta.
-
Nashville
tag
válasz
Alladin888 #1571 üzenetére
Köszi, de ha neked ACR van az nem releváns, mert a natív hívásrögzítő a lényeg, amikor a hívott fél hangja is tökéletesen érthető minőségben hallható minden körülmények között. Ezt csak C431-es build-számú (Honor tárcsázós) telefonokra lehet rávarázsolni.
Amúgy automatikusan nem fog frissülni az OS, ha nem akarod. -
Nashville
tag
A többieknél hogy áll a hívásrögzítő MagicOS 9-re frissítés után? Persze akiknek ez fontos szempont és végrehajtották a megfelelő beavatkozást még a 8-on.
Azért is kérdezem mert valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy frissítés után még 1,5 órát kellett volna nyugton hagyni a rendszert. Én persze gyorsan újraindítottam kétszer is. Hibákat nem tapasztaltam így sem látszólag minden okés kivéve a hívásrögzítőt. -
Nashville
tag
Nem jó hír: gyorsan megnéztem az XDA-n, de sajnos nem oldották még meg MagicOS 9-re a hívásrögzítést úgyhogy egyelőre várni kell... 😩
-
Nashville
tag
Na basszus egy valamire nem figyeltem. A hívásrögzítő a 9-re frissítés után nem működik pedig nekem ez a prioritási lista legtetején van.
Mostanában zűrös napjaim vannak, ha esetleg valakinek sikerül megoldást találn rá ne tartsa magában. Ha esetleg én leszek a gyorsabb majd írok tutorialt. Na, de hátha valaki ügyesebb lesz. 🙏 -
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #1543 üzenetére
Ennek nem jártam utána sajnos (tőlem szokatlanul), mert időhiány miatt mindent egy lapra tettem fel. Valahol olvastam amúgy, hogy nem megy a downgrade.
-
Nashville
tag
válasz
Brucebanner #1540 üzenetére
Ha nem találsz megfelelő tesztet, akkor jó lenne egy ismerős aki frissített már 9-re, így ugyanazon körülmények között összehasonlítható lenne a két rendszer fotós képessége.
-
Nashville
tag
Csak egy rövid visszajelzés a MagicOS 9-ről főleg a Nova Launcher használóknak.
Nincs sok időm nyomogatni a telót, de eddig még nem volt vele probléma. A fotós képességeiről nincs mit részleteznem, nekem megfelel,ha jók a fényviszonyok, akkor hozza amit kell. A rendszer elég gyors, talán zökkenőmentesebb egy kicsit, mint a 8 vagy csak placebo, de a lényeg, hogy a mindennapi használatban remek, nincs akadás, fluid a rendszer.
Na és a Nova: hála a jó égnek nem lett szarabb, maradt minden ugyanúgy, ahogy 8-on a sajnálatos korlátaival együtt. A 3 gombos navigációra 5 év gesztusvezérlés után is vissza lehet szokni. Kellett pár nap, de a sok finomságért megéri amit a Nova nyújt.
Szóval Novások frissíthettek! -
Nashville
tag
Szevasztok, kicsit már régen jártam itt. Látom, hogy kijött a Magic OS 9. Látom, hogy kell majd neki pár újraindítás vagy pár nap mire helyrerázódik az "agya", továbbá a fotós képességben írtátok, hogy valami nem okés, bár ezt szoftveresen tudják majd javítani.
Én még 8-on vagyok Nova Launcherrel, valahogy csak nem bírtam elviselni a gyári indító korlátait ezért a már megszokott gesztusvezérlést feladtam a 3 gombos navigációért, mert csak úgy működik "normálisan" a Nova. Idővel tapasztaltam, hogy még így is akadozik néha, amit egy újraindítás mindig megold, de még ezen negatívumok ellenére sem adom fel a Novát.
Valami más anomália jelentkezett már azóta használat közben a Magic OS 9 felrakása után?
Aki Novát használ annak kicsit fluidabb lett a rendszer vagy semmi változás a 8-hoz képest? -
Nashville
tag
Sajnos össze sem lehet hasonlítani a gyári és bármilyen app hívásrögzítés minőségét Zajos környezetben kuka a Cube ACR is (persze jobb a semminél sőt a külső appok között a legjobb) és a headsetről rögzítésről nem is beszéltem. A gyári mindig, minden körülmények között No1.
-
Nashville
tag
Köszi, igen én is kerülni szoktam az ilyen klónozásokat, backupokat, de most a teszt miatt fontos lenne.
Esetleg Google One szinkronizációval volt már neked vagy valakinek sikere?
Az appok konfigurálásának és a rendszer teljes testreszabásának ujrakezdését akarnám megspórolni, mert még semmire sem volt használva a teló szóval semmilyen SMS, fénykép, fájlok nem releváns csak a beállított alkalmazások és a rendszer.
Igen iPhone-on tökéletesen működik irigylem is őket amikor pillanatok alatt ott folytatják az új telón ahol abbahagyták a régin. -
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #654 üzenetére
Az egyetlen különbség, hogy csak a C431-en oldható meg a hívásrögzítés, mert azon van Honor tárcsázó. A C430 Google tárcsázós.
A Telekomnál szinte 100%, hogy C430 van.
Írd be felül a gyorskeresésbe, hogy C431 és minden ezzel kapcsolatos beszélgetést látni fogsz. -
Nashville
tag
Na ez remek, hogy így sikerült. 👌
Én még sohasem csináltam ilyen másolást egyik telefonról a másikra.
Egy Honor 90-es teló testreszabásában egy egész napos melóm benne van, de resetelnem kellene egy hiba tesztelése miatt. Valahogy le kellene menteni az appokat és a rendszerbeállításokat hogy a teszt után ne kelljen mindent elölről kezdeni.
Milyen módszerrel tudnám azt megoldani, ami tuti jól működik és mi az amit az ajánlott módszer nem klónoz át?
Gondolok itt az appok adatainak és beállításainak, a rendszer energiagazdálkodás, Automatikus indítás, Másodlagos indítás, Futtatás háttérben beállításokra is.
A Honor Suite-al kell az ilyen "klónozást" megoldani? -
Nashville
tag
válasz
klimokrisz #571 üzenetére
Ha nem lenne ilyen telóm, akkor fotós szemszögből nézve ezeket a fotókat látva azonnal megvenném. 😉
-
Nashville
tag
Sajnos egyes rendszerüzenetek nem kapcsolhatók ki. Nem értem én sem, hogy miért. Amikor pl. én adok engedélyt, hogy valami megjelenjen más alkalmazások felett akkor minek küld értesítést amire rá kell mindig nyomni hogy eltűnjön...
Egyetlen megoldás van sajnos az ilyen üzenetekre: az apátia 🤐 -
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #530 üzenetére
Elutaztam már csak rövid ideig tudtam tesztelni. A telefonhoz tökéletes, szépen húzza a vonalat a hegy húzása mentén. Már nagyon megörültem, de sajnos a tabletnál annyira rendellenesen merőlegesen kell tartani, hogy az már kényelmetlen és úgy sem lehet szépen írni vele. Nem tudom, hogy ez mitől függ lehet, hogy a fóliától... Ez a toll, de fogom még tesztelni: [link]
-
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #477 üzenetére
Az elvárásokat tekintve akkor már nem is kérdés a 200 Pro. Én is kb. 3 évig tervezek szóval hiába plusz egy év a támogatottsága a M6-nak, ha már nem releváns.
A képernyőidővel sohasem foglalkoztam, mert nagyon sok appot használok és hogy normálisan működjenek az akkumulátor optimalizálásnál tiltom és az Alkalmazásindításnál kézi kezelést választom így jobban merül a teló, de cserébe nem tölt újra, amikor a háttérből előhívom, szóval a SOT egyénfüggő. Az akkumulátorral elégedett vagyok semmi gond nincs az üzemidővel.
Egy ceruzát rendeltem a tablethez éppen futásban van, ha aktuális lesz még neked, akkor írok róla tapasztalatot. -
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #470 üzenetére
peanar segítsége elég korrekt, mert az tud ebben neked segíteni akinek mindkettő járt már a kezében. Nézz még YouTube- os összehasonlító videókat plusz biztos lehet már találni pár angol nyelvű oldalt ami segítségedre lehet (régebben amikor megjelent a 200 Pro még nem volt). A 100 ezer különbséghez add még hozzá a tablet árát is.
-
Nashville
tag
Hello!
A telefon nem csak hétköznapi használatban teljesít remekül én speciel hasonló árkategóriában jobbat nem tudok elképzelni. A szűk 2,5 hónap alatt a fotós és videós képességeiért még jobban odavagyok. A RAM és a ROM mennyisége több, mint elég.
Nem melegszik, gyors a GPS, mindkét SIM-et remekül kezeli és oda-vissza jó a hívás minősége. Az ujjlenyomat és arcfelismerés kiváló.
Nálam csak egy gond van, az ultrahangos közelségérzékelő elég sokszor furcsán viselkedik pl. ha túl gyorsan a "tárcsázás" után rögtön a fülemhez teszem nem zár le a képernyő és időnként kivilágít a telefon beszélgetés közben, erre még nem jöttem rá, hogy miért csinálja és ez itt a fórumon egyelőre csak kettőnket zavart a többiek nem panaszkodtak.
Végül, de nem utolsó sorban egy fekete pont a Telekomos telefonoknak, hogy a hívásrögzítőt nem lehet megoldani rájuk, mert a Build számuk C430. Ha ez neked nem releváns akkor oké.
A tabletet csak tartalomfogyasztásra használtam eddig és ezekre tökéletes. Egyszer sem akadt meg a rendszer, nagyon szép a kijelzője és az akkumulátor is sokáig bírja, szóval nem csak rá akarják sózni az emberre, hanem tényleg jó. -
Nashville
tag
Az új szoftver tényleg nem cseszte el a hívásrögzítőt. 👌
Az viszont tényleg gáz, hogyha ilyen bugok vannak benne, mint ez az alvásidős dolog.
A hangok kezelésre én külön appot használok: [link] egy évre kb. 2000 Ft előfizetéssel. Remek cucc érdemes kipróbálni a részletes profilbeállítási lehetőségek miatt. 1,5 éve tökéletesen működik. -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #431 üzenetére
Hívásrögzítőnek nem kavar be?
-
Nashville
tag
A térerő nagyon stabil, nincs irreális melegedés, főleg tokban nem érzem. Míg nem jött meg a tok akkor a nagy nyári forróságban volt, hogy meglepődtem, de normál körülmények között nem melegszik túlságosan. Samsung Galaxy watch Active 2-vel gond nélkül párosodott, jön a hívás és egyéb értesítések amiket beállítok
A rendszer tökéletesen stabil a támogatás meg nem is érdekel, mert 3-4 év múlva úgyis le kell váltani. -
Nashville
tag
válasz
Razzor two #422 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Nekem eddig nem volt gond a hanggal azért is érdekelt, hogy melyik beállítás volt a nyerő nálad, mert az a Dolby nem piskóta a P30 Pro-nál.
A Novát sajnos eladták és a fejlesztői csapatból (kb 12-en voltak) már csak egy maradt így lassul a fejlesztés. Itt egy link a szomorú hírről: [link]
Onnan tudom, hogy tuti nem jó Android 14-en, hogy a családban van egy Honor 90 is és a frissítés előtt tökéletes volt a Nova, amint frissítettem Magic OS 8-ra jöttek a használhatatlanságig gyűrűző laggolások..Szomorú, de fel kellett valahogy építenem a Honor Launcher indítóját, hogy valamelyest használni tudjam, de sohasem fogja még csak megközelíteni sem a Novát, mert fényévekkel van lemaradva. Szóval valóban kell egy hónap mire mindent beállítasz.
Ezt az intelligens tokos dolgot szerintem sem tudja. Az ultrahangos közelségérzékelő a legnagyobb csalódás ebben a telefonban, nagyon sokszor kivilágít a háttérben, ezt nagyon nem bírom benne. Mondjuk egyszer sem nyomtam még el az arcommal, de akkor is idegesítő. Amúgy nagyon szeretem, mert szupergyors a rendszer nincs egyéb baja nálam. -
Nashville
tag
válasz
Razzor two #416 üzenetére
Szia, üdv az exP30 Pro- sok között. Ha a klónozással minden jól működik, akkor biztos sok időt megtakaríthattál. Én viszont mindig tiszta lappal indulok sohasem viszek át app- és rendszerbeállításokat, mert sajnos akkor is lehetnek anomáliák, amikor nulláról indul az ember. Reméljük nem találkozol ilyenekkel. Az a Dolby hang a P30 Pro-ban tényleg durva, itt végül milyen hangbeállítás győzött meg?
Az akksi egy idő után be fog állni nem szokott gond lenni vele.
Nem panaszkodtál a Novára, akkor ezek szerint jól működik neked nincs akadozás a gesztusoknál, mintha le lenne maradva a reagálással?
A Bluetoothal minden rendben van nálam, milyen probléma lépett fel nálad?
Az ujjlenyomat mellett az arcfelismerés is brutáljó, nagy távolságból és elég nagy szögben képes felismerni sőt kitűnő fényviszonyok között napszemüvegben is.
Tok ajánlásokat a keresővel találhatsz, az Aliról elég jó minőségűeket lehet találni azokból tettem be linkeket.
A portré kifogástalan és most fesztiválos éjszakai videófelvételekkel is kísérleteztem, tökéletesen élesen vette fel ami a színpadon volt és a hang is meglepően jó, nem lett dobozhangú ez kellemes meglepetés volt. -
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #413 üzenetére
Ez azért elég részletes válasz volt, gondolom fel voltak már készülve ilyen kérdésre. Mezei halandó, ha meglát egy ilyen leírást fejvesztve rohan egy "almásboltba". 😂
Hol laksz pontosan? A megyei meghatározás elég tág. Nyíregyházi vagyok, de fogok járni Szolnokon csak még nem tudom, hogy pontosan mikor. Vagy ha Te jársz erre itt is kipróbálhatod a telefonommal a leírás alapján elő lennék készülve. -
Nashville
tag
Sajnos ez csak Launcherekkel fog menni, de egyes Android 14-es telefonok nincsenek barátságban ezekkel pl. a Novával sem.
Sajnos egy elfogadhatót sem találtam közülük ami nekem megfelelne így most gyárin vegetálok, amit már így-úgy megszoktam, de nagyon hiányzik a Nova minden előnyével együtt. -
Nashville
tag
Hello, lehet hogy azóta már nem is aktuális a kérdésed, de ha mégis akkor:
1. ez szubjektív, néha még különböző android rendszerek között is idegesítő a különbség mondjuk egy MIUI-t is idő megszokni. Írod, hogy volt Huawei telód akkor simán vissza tudsz állni ez szinte ugyanaz
2. Sajnos vannak problémák gyári fejegység esetében. Én nem használom de a keresőben keress rá.
3. igen, tökéletes a dual SIM kezelés és egészen elfogadható az aksi üzemideje, bár nem tudom hogy ez mennyit befolyásol rajta, mert majdnem mindig két kártyám volt
4. ezt nem tudom sajnos én nem is szeretem a kijelző védő üveget mert könnyen lepattogzik a széle
5. na ez meg azért nem releváns, mert úgyis kb. 3 fog elmenni normálisan (persze lehetnek kivételek), nálam a P30 Pro sajnos csak 3,5 évet bírt.Javaslom, hogy olvass vissza pár hozzászólást vagy keress célzottan kulcsszavakra úgy sok fontos infót megtudhatsz még pl a kameráról mert az brutáljó. Nem minden körülmények között, de amire eddig használtam nem kellett volna jobb, talán egy komolyabb zoom képesség jól jönne. A portré fotózás viszont zseniális.
-
Nashville
tag
Csináltam még egy tesztet most 10%-ról 86%-ra töltöttem 100W 33 perc, 40W 39 perc. 6 perc különbség. De cserébe legalább jó nagy a töltő! 😁
Nagyon fasza kis töltőre találtál tudsz küldeni egy linket?
Ennyit a Huawei és a Honor egyedi gyorstöltési technológiájáról az Ikea megfejtette a titkot. -
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #387 üzenetére
Szóval akkor nem csak a zárképernyő animáció a probléma.... hát akkor már ki se próbáld amit ajánlottam.
-
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #380 üzenetére
Az akksi nekem nagyon jó, használat közben beáll majd, pár töltés után valószínűleg nem lesz vele gondod.
Ha csak a képernyő lezárás/feloldás animáció hiányzik, akkor ezt az appot ajánlom figyelmedbe: [Screen Lock Pro]
Igaz ilyen célból nem használtam, csak a Nova Launcher miatt kellett mert az akkori gyári Huawei launcher nem engedte hogy Nova alól használjam a screen lock widgetjét. Ez az app volt a favorit ami orvosolta a problémát. -
Nashville
tag
válasz
Razzor two #372 üzenetére
Hello,
én most is ezt a telefont venném nem bántam meg.
Nálam csak egy olyan dolog van ami hiányzik a P30 Pro-ból az pedig furcsamód a közelségérzékelő.
Sajnos ennek a Honor 200 Pro-nak ultrahangos a közelségérzékelője.
Sajnos nem zárja le a képernyőt, ha a hívásindítás pillanatában (még a híváshang előtt) gyorsan a fülemhez teszem. Ha elveszem a fülemtől majd vissza akkor lezárja. Szóval ez eléggé bosszantó. -
Nashville
tag
Na szuper, szívesen. Ezért is jók a tesztek. Még jó hogy adták hozzá ajándékba különben eldarálnék egy pár szitokszót, ha 15 ezret adtam volna érte.
Jó - jó jött közben egy komment, hogy 20%- ig nem nem mértem, mert addig adja le a legnagyobb teljesítményt "akár" 100 wattot is. Pfff mondjuk legtöbbünknek 20%-80% között lenne releváns. -
Nashville
tag
Megnéztem ezt a töltés gyorsaság dilemmát, hogy van-e értelme a 100 W-os Honor töltőt megvenni hozzá ha van egy Huawei 40 W-os gyorstöltő otthon.
Ugyanolyan körülmények között 20%-ról 100-ra a hozzá adott 100 W-os Honor "gyors"töltő 44 perc alatt végzett, a Huawei 40 W-os pedig 50 perc alatt.
Na erre nincs magyarázat! Csak 6 perc a különbség!
Elvileg 2,5-szer gyorsabbnak kellene lennie nem? Azaz 20 perc alatt végeznie kellett volna.
Itt van a két töltő fotója:
-
Nashville
tag
Már hogyne maradhatna, szólásszabadság van és kulturáltan leírtad, nem is szaroztad le a telót. Persze, hogy vannak jobbak, mondjuk amit vettél helyette az árban sem egy liga. Mindenki a pénztárcájához és elveihez (lélektani határához mérten) vásárol okostelefont. Ha tutira biztos lennék abban, hogy a választott készülék elmegy 5-6 évet akkor én is adnék érte akár 500 ezret is, de a P30 Pro is 2,5 évesen már új aksiért kiabált, végül kihúztam vele 3,5 évig, de aksi csere után nem sokkal már alsó panelt kellett benne cserélni a két SIM kártya kezelésével volt gondja. Csere után 1 hónapig bírta utána folytatódott a feketeleves. Egyre több embernek megy tönkre ilyen-olyan hibával hiába akkora nagy volt a hype körülötte. Én is imádtam mert 3,5 évig nyugtom volt, de ha egy teló csak eddig bírja akkor 300 felé nem akarok menni semmiképpen, így a kiegészítőkkel a Honor 200 Pro N.o.1 vétel.
Nekem első számú szempont a hívásrögzítés és tudtommal a Huawei és Honor telefonokon kívül nincs még egy márka ahol működésre lehet bírni Európában a gyári hívásrögzítőt. Minden egyéb harmadik feles applikáció semmit sem ér, de tényleg mind egy nagy nulla.
Tovább nem is ecsetelném, mert ahány ember annyi félét keres egy telóban, de sok sikert a választásodhoz, mert az is egy remek telefon. -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #327 üzenetére
Ez a fekete-fehér üzemmód? Éjszaka használod, vagy milyen esetekben? Néztem pdf olvasásnál, olyan nagy különbséget első blikkre nem vettem észre.
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #326 üzenetére
Köszi, hogy leírtad ez már elég jelentős megtapasztalás volt. Hogy ne essen szét már ez ellen biztosító elhúzhatós zárat is szoktak rátenni - amit rendeltem azon is volt-, de hogy leesés esetén a feleséged telójának sarka is vele együtt repedt az elfogadhatatlan.
Lehet hogy azóta az AliExpress kifogáskezelése is fejlődött, mert amint megtapasztaltam a hibákat rögtön jeleztem fotókkal dél körül és kb. 3 óra múlva már meghozták a határozatot, másnap hajnal 4-kor már el is indították a visszatérítést és 18 óra múlva már a számlámon volt a pénz. Gondolom sok ügyet már a mesterséges intelligencia analizál, el sem jut a kereskedőhöz. -
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #324 üzenetére
Nagyon szívesen, hát én is nagyon bíztam benne. Az a matt hátlapos egészen jónak néz ki és ott az objektivek részére biztos ki van vágva az anyag. Ha esetleg megrendeled kíváncsi leszek a véleményedre.
Azt a poszt végére még írni akartam, hogy ezekkel a fotókkal nyitottam egy dispute-ot és az Ali jóváhagyta, már elindította a visszautalást. ✌️ -
Nashville
tag
Termékteszt következik!
Ezt a 360 fokos Full Body tokot kipróbáltam, hogy nektek ne kelljen!: [link]
Így néz ki kibontás előtt: [kép] [kép] [kép]
Gyorsan, 8 munkanap alatt megérkezett. Eléggé vártam, mert a nyugdíjazott P30 Pro-ra vásárolt hasonló tok csak! 1600 Ft-ba került, ami tökéletesen védi a telót, ha egyszer szükség lenne még rá. Szóval voltak elvárások a háromszor annyiba kerülő tokkal szemben és volt jó összehasonlítási alap.
Ami viszont ma érkezett a Honor 200 Pro-ra elég nagy csalódás.
Az illeszkedése tökéletes azzal nincs semmi gond, viszont ahogy ráhelyeztem a tok kijelző oldali felét azonnal furcsa tapadási nyom jelentkezett a képernyő két szélén (ami végig ott is maradt) [kép] , majd használat közben szintén a fotón látható használati nyomok jelentek meg, melyek lassan tűntek el majd újabbak jelentek meg attól függően, hogy hol nyomtam rá erősebben. [kép]
Mindezek mellett borzasztóan gyűjti az ujjlenyomatokat a tok egész felületén, a kamera felületét is beleértve. Na itt is van egy furcsaság, a kamera objektíveit is védi egy plasztik réteg nemcsak körkörösen van kivágva teret hagyva az objektiveknek a gyári minőségi üveg mögüli tökéletes munkának. Szóval nem csak síkban kb. 1 mm-es távtartó védelmet nyújt neki, hanem teljesen befedi.
Vajon ki bízik a torzításmentességben?
A termék leírásában úgy nézett ki, hogy opcionális ez a védelem, de nem vehető le.
Szóval a cucc több ponton is elhasalt.
Dilemma: a kijelzőhöz való furcsa tapadási nyomokat nem a gyári fólia okozhatja?
Valószínűleg igen, de a teszt kedvéért nem fogom levenni.
Talán megtenném ezt is, ha az objektiveket nem takarná fullban a plasztik és ha egy kicsit ujjlenyomat mentesebb lenne legalább a hátlapja.
Amúgy az előlap ujjlenyomat érzékelése tökéletes és az arcfelismerés is villámgyors minden érintésre jól reagál, kivéve a duplakoppos screensotot. Eléggé meg kell kopogtatni, mondjuk 3 méteres körben hallható "diótörős" zajhatással. 😬
Ezek lettek volna a további jelöltek:
Erre lennék a legkíváncsibb: [link]
Ez viszont brutáljól néz ki, de úgy néz ki, hogy talán ez is fedi a kamerát: [link]
Most egyelőre maradok a jelenlegi normál toknál, ami tökéletes minden szempontból: [link]Kíváncsian várom, hogy valakinek sikerült-e megfelelő 360 fokos mágneses tokot találni rá.
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #315 üzenetére
Ne is add fel! Most nyitsd meg a linket [link] és innen töltsd le a Plattform Toolst, ha az apk-t még nem installáltad akkor azt is innen töltsd le szóval mind a kettő fájt. Itt is van egy tutorial nézd meg ezt is hátha ez jobban segít vannak Screenshotok is.
Futtasd az adb.exe-t rendszergazdaként.
A két oldalról tanultak segítségével hátha sikerül összehozni. Ja és máskor ne Google fordítós hibaüzenetet küldj, mert az nem sokat mond, úgy nincs értelme ahogy magyarítja a Google.Szerk: Közben látom hogy írtál egy újabb posztot így már jobban néz ki de csináld úgy ahogy a poszt elején írtam
-
Nashville
tag
Nekem ezek az üveg"fóliák" nem jöttek be. Könnyen lepattogzik a széle és beleakad az ember ujja,, mondjuk nem is ennyiért vettem lehet, hogy ez erősebb.
Sőt az egyik példány a P30 Pro telómon zavarta a közelségérzékelőt is.
Mikor a P30 Pro nyugdíjba ment kaputt egy 360 fokos Full Body tokot. Annyira megtetszett, hogy rendeltem a Honor 200 Pro-ra is egy ilyet: [link] elvileg jövő héten érkezik. -
Nashville
tag
válasz
bestreal #300 üzenetére
Szívesen, sok sikert hozzá. Ha lepésről-lépésre haladsz minden oké lesz. Arra számíts, hogy minden hívást rögzíteni fog nincs más lehetőség mindent vagy semmit.
[#302] p2pp
Ha majd sikerül jövök majd egy teszttel 100 vs 40 W töltés, csak ilyenkor nyáron több mindent csinál az ember a körülmények mindig változnak. 🙄 -
Nashville
tag
Volt egy kis elírásom, nem hangrögzítőt akartam írni, hanem mindenhova hívásrögzítőt. A lentebbi kérdés is az ACR harmadik féltől származó hívásrögzítő appra vonatkozott, de néha tévesen hangrögzítőnek írom a hívásrögzítőt
🫣.
Ha már hangrögzítő (most tényleg az, tehát ami diktálomként használható) akkor csakis az Easy Voice Recorder a Digipomtól remek tényleg, a gyárit sohasem használtam az nekem fapados.
Tehát a hívásrögzítő az más tészta, aminek a hangállományait - hogy egy kicsit bonyolítsam a dolgo-t a gyári hangrögzítő appban lehet lejátszani ott ömlesztve van az összes hívásfelvétel és keresni is lehet benne. A felvételek a Honor tárcsázóban a hívás előzményekből is lejátszhatók.
A hívásrögzítő csak ezen eljárás szerint működik: [Reddit] , de ugyanez van a nagymúltú XDA-n is csak a Redditen emészthetőbben van leírva. Gyári Hívásrögzítő APK-t kell telepíteni (talán indiai ROM-ból van kiszedve) és ADB-n keresztül kell aktiválni. Csak így működik és csak C431-en. Már több mint egy hónapja használom és minden pillanatban tökéletes úgy, mint a P30 Pro-n. -
Nashville
tag
válasz
bestreal #291 üzenetére
Nálam eddig semmilyen hangrögzítő app nem működött megfelelően csakis a Honor gyári hangrögzítője, amit külön kell aktiválni számítógéppel összekötve. Van erre egy metódus, de az alap, hogy a teló C431 build (régiókód) legyen. Ha Google tárcsázós C430 akkor csak ilyen szirszar erősen kompromisszumos harmadik feles applikáció csak ideális szinte laboratóriumi környezetben vesz fel jól, bármilyen háttérzaj esetén kuka a minőség sajnos,bármilyen beállítással is próbálkozol.
-
Nashville
tag
A töltőhöz adnak kábelt is. Később ki fogom próbálni, hogy a P30 Pro 40W-os töltőjével ugyanolyan körülmények között mennyivel kell több idő a teljes feltöltéshez. Ma pl. 12%-ról 100 %-ra az AccuBattery app 1 óra 9 percet írt lehet, hogy nem sokkal maradna le a 40 Wattos töltő sem.
-
Nashville
tag
Nekem nem volt Magic6 Pro-m, de itt a portré tényleg lenyűgöző. A telefoto szerintem ideális viszonyok között nagyon jó viszont a széles látószög tekintetében nem a legélesebb kés a fiókban arra ott a Magic6 Pro. Pénztárca függő a döntés, mert nem csak 60 ezer a különbség. Ha az ajándék tablet feltételezett eladási árát - kb. 60 ezret- plusz a beszámított telód árát kivonjuk akkor lesz ez még simán 150-200 ezer különbség, a beszámított telefonod értékétől függően.
-
Nashville
tag
Lefotóztam, nekem ezt a töltőt adták hozzá az előrendelési akcióban:
A teló dobozában lévő kábel USB-C to USB-C, a töltő és a hozzá adott plusz kábel USB-A to USB-C, na de nem keressük ebben sem a logikát... 🙄A hátralévő töltési időt mint sok mindent csak külön appban tudsz megnézni, pl.: [AccuBattery] , töltési előzmények, akku degradáció stb. Nekem a Pro verzió van.
-
Nashville
tag
válasz
Krisz0630 #264 üzenetére
Ahogy Pinyo kolléga írta még utoljára ma jár hozzá az ajándék tablet. Megnéztem rendelhető a Media Marktban, még nincs tablet hiány, mint korábban. Az eMAG felejtős sokaknak volt problémája velük a szállítással, kommunikációval kapcsolatban.
Még van egy pár órád, ha ezt választod, mert ha nem kell a tablet akkor azt el is adhatod. Nagyon korrekt véleményeket olvashattál, sőt én még megtoldanám azzal, hogyha szeretnél tökéletesen működő hívásrögzítést és ezt korábban hiányoltad az iPhoneból akkor csak a Honor! Sok sikert a választáshoz. -
Nashville
tag
Egy érdekességet felfedeztem a teló képességeivel kapcsolatban ami remélem egy technológiai újítás és nem valami bugos dolog. Napszemüvegben voltam és az arcfelismerés működött. Bízom benne, hogy ez a szelfi kamera melletti 2 megapixeles mélységérzékelős kamerájának köszönhető, de felismert. Az igaz, hogy nagyon jó fényviszonyok kellenek hozzá, de működik.
Azt is észrevettem korábban, hogy messziről oldalasan tartva is villámgyorsan felold nem kell "face to face" szembenézni vele, de lehet hogy ez nem olyan nagy újdonság már. -
Nashville
tag
válasz
Krisz0630 #259 üzenetére
Ebben nem tudok segítséget nyújtani, viszont úgy hallottam, hogy az új iOS már mindent tud amik régebben csak jailbreak-el mentek. Az Android más kávéház ha iPhonehoz vagy szokva furcsa lesz neked. A fiam próbálkozott váltással az akkori csúcs Sansunggal, de kb. 1 hétig bírta visszatért az almához mondjuk itt sem kell már mókolni de azért vannak meglepetések.
Ha visszaolvasol jó pár dolgot megtudhatsz erről a telóról. Lehet, hogy érdemes a Facebookon keresni releváns csoportokat, ott gyorsabban pörögnek az infók, mondjuk több a sületlenség is.
Tökéletes telefon nincs, mi itt egy páran kicsi kompromisszummal nagyon szeretjük ezt a telót. Nagyon stabil kis teló én pl. nem tudtam volna árkategóriájában jobbat választani.
Mostanában volt olyan Xiaomi a kezemben amin az egyik appnak nem bírtam megadni a jogosultságokat egy őskáosz volt 4 félét kért ebből kettőt hiába adtam meg nem akarta "felfogni" kettőt nem is találtam. Ugyanazt az appot feltettem az enyémre ahol 2 jogosultságot kért amit megadtam és ment minden ahogy kell. Szóval - 1 a Xiaominak. -
Nashville
tag
válasz
PaLa1985 #254 üzenetére
Hello,
szépen összefoglaltad, kb. én is hasonlókat írhatnék, mint te. Nekem nem Samsungom volt, így nem tudom milyen érzés mikor "lemásznak" a színek. A P30 Pro-ról tökéletesen sikerült a váltás.Fotós téren is egyezik a véleményünk brutáljó portrékat készít a főkamerával és a szelfivel egyaránt és a videós képességeivel is nagyon elégedett vagyok. Jó a váltás a normál és a telefoto között, gyorsan fókuszba kerül meglepően jó a végeredmény.
A rossz fényviszony tényleg nem a barátja, arra ott vannak a csúcstelefonok 500-700 ezerért, de ebbe tényleg nem mennék bele, mert nekem is teljesen kielégíti a fotós és videós igényeimet, amit ezért az árért elvárhatok főleg előrendelési akcióban.az áthozott képek nem időrendi sorrendben jelennek meg mint S20 FE-ben.
Itt mire gondolsz? Sérültek a meta adatok? Ha igen akkor próbáld FileZilla-val FTP-n keresztül átmásolni az eredeti dátum megtartásával,de megpróbálhatod pl. az F-Stop appot használni a galéria helyett hátha beválik neked is. Számtalan beállítási lehetőség van.
Samsungból a képszerkesztő hiányzik főként
Itt is javaslom harmadik fél applikációját kipróbálni, majdnem mindenre van megoldás, csak kicsit kutakodni kell, próbálgatni és meglesz az eredmény.
-
Nashville
tag
-
Nashville
tag
válasz
bestreal #234 üzenetére
Hello,
én sohasem szerettem az ilyen app átviteles klónozásos megoldásokat, mert inkompatibilitással találkozhat az ember az Android rendszer különbözősége miatt. Neked ez a Mate 10-ről nagy verzióugrás lesz de nálam a P30 Pro is csak Android 10 alapú volt. Nem tudom olvastál - e vissza kicsit, de arra számíts, hogy a Nova launcher 8.1.1 Beta-ja is rosszul működik Android 14-en számos telefon márkán, talán 1-2 kivétel van. Ha nem használsz Novát akkor egy gonddal kevesebb neked, én még a mai nap is gyászolom bár egyre jobban kezdem megszokni a Honor launchert. A "widgetezés" korlátozottságát sohasem fogom megszokni, még titkon fohászkodok a Nova védőszentjéhez! 😅
Én azt javaslom, hogy kezd elölről az appok installálását és beállítását, de ha ennek ellenére ragaszkodsz a klónozáshoz akkor keresd fel ezt a topicot, hátha szerencséd lesz: [link] -
Nashville
tag
Valaki rendelt már 360 fokos Full Body tokot a Honor 200 Pro telojára? Ilyesmikre gondolok: [link] [link]
Amikor nyugdíjaztam a P30 Pro-t egy ilyen "vitrinbe" [link] tettem. Vésztelefonként hordom magamnál és nemcsak qrvajó védelmet kapott hanem őrültjól is néz ki! 😁 Ezen megy az ujjlenyomat, arcfelismerés minden szuper. Jó lenne egy pontosan illeszkedő jól működő a Honor 200 Pro-ra is.
Várom a tapasztalatokat, köszi. -
Nashville
tag
A laptoppal más is lehet a probléma. Nekem egy 1,5 éves Asus laptopon az MTK-s WiFi kártya szarakodott, qrva sokat olvastam utána mire kaptam egy tippet hogy szerezzek bele egy Inteleset. Vettem egyet az Alin biztos forrásból, belepattintottam a laptopba azóta minden hasít rajta jobban mint előtte, új korában és egyszer sem volt wifi eldobás. Szóval valamikor hardveres a probléma, de ahogy olvasom Z. É. T posztját valamikor a WiFi-s router cseréje a megoldás.
-
Nashville
tag
-
Nashville
tag
válasz
#01881923 #148 üzenetére
Na, ezzel a véleménnyel egyetértek!
Megnéztem egyébként gyenge megvilágítású térben (nincs hivatalos LUX mérőm) a P30 Pro-val hasonlítottam össze ugyanolyan körülmények között. Jobban tetszik a 200 Pro élsimítása és a színvilága. Úgy látom beltérben sem fog szégyent vallani. Azért kíváncsi lennék egy ugyanolyan iPhone 15 Pro Max-al való összehasonlításra, mint kültéren, amit korábban linkeltem. Persze nem lenne az sem szégyen, ha alul maradna a 200 Pro, de amit kültéren művel az szerintem zseniális. -
Nashville
tag
Jaja totál Spigen utánérzés.
Itt vannak a fotóim, ja és nem 200 Pro kamerával készült! 😅
Nagyon kényelmes a használata, oldalról húzva a képernyőn nem akad meg az ujjad szépen átsiklik a peremről a kijelzőre, jobban mint tok nélkül! Nekem kicsit akadt az ujjam előtte a gyári fóliába, nem volt vészes, de így már tökéletes 👌 -
Nashville
tag
Majd az övre füzhető tapasztalatod érdekelne engem is. Van egy linked?
Egy kicsit szorosan megy a P30 Pro-hoz használt övre füzhető mágneses "nagypapás" 😅 tokba. Senki nem mászkál már így az utcán, de nem bírom elengedni annyira hasznos. Én a válltáskám pántjára is rá szoktam akasztani. -
Nashville
tag
Nekem 1 órája érkezett meg két tok az Aliról.
Múlt héten csütörtökön rendeltem meg szóval a 6. munkanapon meg is érkezett!
Mindkettő nagyon jó minőségű, nem fogja az ujjlenyomatot, mert matt és nem is csúszik.
Ha "pofára" teszed a telót, akkor a diszkrét peremével eltartja a felülettől, hátára fektetve pedig a kamerát is jól védi mindkettő.
Az első linken lévő pluszban a kamera üvegét is védi körben kihagyva a lencsék és a vakku körvonalát így kicsit beljebb kerülnek (kb. 1 mm) ami plusz karcolás és ütődés elleni védelem. Ez tetszik jobban!
[link1]
[link2]
Ui:
Futásban van egy harmadik tok is: [link]
... ja és a műanyag kerettől való para Solved! 😉 -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #101 üzenetére
Én a P30 Pro-t majdnem 4 évvel ezelőtt 220 ezerért vettem. A tapasztalatok alapján amiket hallottam róla annyira nyugodtan még nem adtam telóért annyit.
1 hónapja viszont azért vettem meg a Honor 90-et mert nekem elég az, sajnálok már megint egy rakat pénzt adni érte, ha 3,5 év után már egy csúcsteló is kompromisszumos. A hívásrögzítő hiánya miatt a Honor 90-et el kell engednem és akkor jött a képbe a frissen megjelent Honor 200 Pro. Ezt nevezem gondviselésnek, mert megtaláltam a méltó utódot, minden tekintetben főleg az előrendelési akcióban!
Elmondom az én koncepciómat, hogy én hogy győztem meg magam:
tulajdonképpen nem is telefont veszek, hanem egy mini számítógépet média központtal, amit mindig magammal vihetek és még telefonálni is lehet vele.
Próbáld így nézni, így könnyebb. Még az asszonyt is sikerült ezzel a dumával meggyőzni.😁 -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #94 üzenetére
Én nem szerettem a sokat dicsért P30 Pro kameráját csak a zoomot, de a színhűséget nem dicsérném, továbbá a tétova fókuszt főleg a közeli tárgyakra nagyon nem bírtam, viszont a többi tulajdonsága a stabilitása parádés volt.
A Honor 200 Pro a portrén kívül nagyon jó makróban is, a többiről nincs még tapasztalatom.
Itt van egy tesztelő videója, ahol mindent láthatsz ami fontos kamera fronton, ez a kedvenc tesztem: [link]
Itt pedig egy iPhone 15 pro Max-al!hasonlítják össze: [link]
Na ezek elég meggyőzőek! Úgy látom nagyon feladja neked a leckét ez a teló (jól teszed, sok agyaláson vagyok túl én is) , ha a Dolbyt el tudod engedni ez a két videó a kameráról tuti meg fog győzni. 😁 -
Nashville
tag
Természetesen. 😉
Hívásrögzítő leírások: [XDA] [Reddit]
Mindkettőt érdemes megnézned
XDA alapján csináltam és a fájlokat is innen töltöttem le, de egyben van és ösdzeszedettebb a Redditen például hogy milyen jogosultságot kell adni a hívásrögzítőnek az is itz van, de leírom.
A Hangrögzítőt az akkumulátor optimalizálásnál állítsd át nem engedélyezettre és az Akkumulátornál az Alkalmazásindítás szekciónál is tedd kézire a hangrögzítőt, plusz adj jogosultságot, hogy hozzáférjen a mikrofonhoz, mert magától nem kéri. -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #88 üzenetére
Nagyon szívesen, remélem sikerül helyes döntést hoznod. Ha a hívásrögzítő nem olyan fontos neked, akkor biztos vannak még alternatívák ebben az árkategóriában. De tényleg nagyon jó kis teló.
-
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #86 üzenetére
Megnéztem neked, most így első blikkre jobbnak tűnik a P30 Pro a Jabra Elite 75t fülesemben Spotify-t hallgatva. Jobban szól a basszus, de lehet hogy a Media Marktban ebben partnerek lesznek és megnézheted hogy megfelel az igényeidnek. Egyszer vásároltam ott egy Asus laptopot és kilátszott a világítás a billentyűzet felső sora alól. Bementünk egy sötétszobába (nem csaj volt az eladó sajnos 😅) és ott engedte tesztelni, meg tudtam mutatni hogy mi a probléma szóval nagyon rendesek voltak.
Amúgy van hangszínszabályzó:
-
Nashville
tag
Na akkor ez most nem hangzik valami jól. Igen a gesztusokkal van a probléma, pl egyszer sem ugrik a Home képernyőre alulról felhúzva néha üres képernyő ragad be, egy kicsit bizonytalanul lassan megy a háttérbe az oda küldött app, ennyit vettem észre. Ugyanez történt Honor 90-nél is 14-re frissítés után.
-
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #77 üzenetére
Szívesen. Én már nem akartam ennyi pénzt adni telefonért, de kapóra jött az előrendeléses kampány, mert úgyis kellett már egy normális tablet is. Ha érdekel a hívásrögzítő téma akkor visszább olvasva láthatod mire kell figyelni.
Nyugodt szívvel állíthatom, hogy méltó utódja ez a teló a P30 Pro-nak. A sok plusz mellett megjegyzem, hogy a kamerája a Honor 200 Pro-nak zseniális. Igaz nincs benne 5-szörös optikai zoom, de olyan portrékat lőttem vele, hogy felveszi a versenyt egy tükörreflexes géppel persze azért erős túlzással 😅, de az élmény amit visszaad lenyűgöző.
A Nova Launcher szemszögéből nézve van még egy kis dolga a fejlesztőknek az Android 14 miatt, de bízom benne, hogy egyszer úgy fog működni itt is, mint ahogy az utóbbi 10 évben megszoktam. -
Nashville
tag
válasz
Pinyo16689 #75 üzenetére
Teljesen rendben van, főleg úgy, hogy úgyis tokba tesszük. A P30 Pro sem sokat volt a kezemben tok nélkül, néha megtörölgettem és egyszer akksit cseréltettem benne azonkívül mindvégig tokban volt, szóval ez úgy gondolom nem releváns. Persze, ha neked ez fontos tényező, akkor kiállítva valahol megnézheted, kézbe veheted. Gondolom Media Marktban ki van már állítva.
-
Nashville
tag
válasz
Cornholio84 #71 üzenetére
Köszi az infót, az eMAG-nál még intéznem kell az elállást így hogy a Media Markt-os szerencsére C431-es. Jó hogy van elérhető élő Ügyfélszolgálat nem csak chatbot és idegesítő társai.
-
Nashville
tag
Úgy látszik a Media Markt amennyit házon belül előrendelt annyit értekesített, aztán óvatosan adagolva adott újabb és újabb lehetőséget. Az eMag mindenkinek kedvezni akart, biztos túlvállalta magát. Nem számított ekkora népszerűségre, gondolom ezért is lesz egy kis csúszás,de hátha nektek is mihamarabb megérkezik.
Pár órás nyomkodáson vagyok csak túl, az alkalmazásaim 90 százaléka nincs még rajta de amit eddig tapasztaltam az nagyon biztató. Szerintem a P30 Pro méltó utódja lesz, minden olyan gördülékenyen működik, veszett gyorsan reagál minden eddig próbált műveletre. Holnap GPS alapú riasztásos app teszt lesz, hogy mennyire melegszik. Kíváncsi leszek rá, mert az átmeneti Honor 90-et eléggé elöntötte a forróság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest