- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Amúgy szereztem olcsón ide a munkahelyemre 45W-os samsung töltőt, igazából az is ilyen hogy 60-80%-ig gyorsabb, és végül is ez a lényege, ha nagyon le van merülve és kell bele 5-10 perc alatt annyi amennyi belemegy, arra hasznos. De a teljes töltés nem sokkal gyorsabb, de úgy is kellett még egy töltő, ja és persze ez Galaxy S22 Ultrához jó, mert sok telefon nem is tudja... Szupergyors töltés 2.0
Igen azért is írtam a kamerát példának, hogy hiába dobálóznak a számokkal
Sőt van kb 12 éves, 16 Mpixeles tükörreflexes gépem, annak a szintjét sem fogják megütni még egy darabig a telefonok
De azzal még nem lehetett olyan jól videózni, így jobban szeretek telefonnal.
(az még belevette a fókuszálás hangját, elég rossz visszanézni a videókat amiben a gyerekek ide oda mozognak)
-
Nashville
tag
Lefotóztam, nekem ezt a töltőt adták hozzá az előrendelési akcióban:
A teló dobozában lévő kábel USB-C to USB-C, a töltő és a hozzá adott plusz kábel USB-A to USB-C, na de nem keressük ebben sem a logikát... 🙄A hátralévő töltési időt mint sok mindent csak külön appban tudsz megnézni, pl.: [AccuBattery] , töltési előzmények, akku degradáció stb. Nekem a Pro verzió van.
-
Pinyo16689
senior tag
A Samsung a kameran tudna kicsit faragni, mindent vinne androidos vonalon. De lehet, hogy azert olyan a színkezelese, meg ugy altalaban, mert a koreaiak igy szeretik, es nehezen alkalmazkodnak az europai izleshez. A kínaik kicsit rugalmasabbak ebben a kerdesben. Barkivel osszeallnak, csak jo legyen. (Leica, Zeiss, Hasselblad, Harcourt). Termeszetesen a "barkit" nem negatív ertelemben hasznaltam, csak hogy nem szamit, hogy nem kínai, az eredmeny a lényeg. Szerintem ez hozott kameras sikereket a kinaiaknak Európában es az USA-ban.
-
Krisz0630
senior tag
Hasonló minőséget/teljesítményt keresek mint az iPhone Pro Max esetében.
Két évente veszek telefont, de kicsit már "unom" a 600+-os árakat.
Ezért is kezdtem el Androidos vonalon nézelődni.Fontos a kamera teljesítménye, támogatás legyen meg 2-3 évig, tárhely legyen 512gb, akkumulátor se fél napot bírjon.
Számomra jelenleg a Honor 200 Pro, illetve a Xiaomi 14 szimpatikus. A Honor Magic 6 Pro meg a Xiaomi 14 Ultra számomra nagyon drága, ugyanott vagyok, mint egy almás készüléknél.
-
Nashville
tag
-
bestreal
csendes tag
Szia! A Huawei health a Huawei Watch D-vel - sokadik nekifutás után - eddig úgy túnik, hogy nálam most már simán megy. A lényeg az, hogy a régi alkalmazás - most már közös - (új) azonosítójával és jelszójával lehet csak belépni. Na ez az, ami nem olyan egyszerű, mert azt kell(ene) elfogadtatni az új alkalmazással, viszont a rendszer(?) a Huawei azonosítókat és a hozzá tartozó új közös jelszót, nálam mindkét telefonon úgy módosította, hogy aztán egyiken sem fogadta el. Ezek mellett a "Személyazonosság hitelesítését" is átírta x alkalommal érvénytelen e-mail hitelesítő kódokkal, megváltoztatta a Google fiókok és gmail jelszavát úgy, hogy az újakkal már nem tudtam sehová belépni. Ezek után mindenhol az "elfelejtett jelszó" alól kellett mindent újra meg újra felépíteni, kevés eredménnyel. Az új telót három alkalommal állítottam vissza gyárira, kezdve mindent elölről, miközben a régi telefont sem tudtam használni. Egyetlen szerencsém, hogy szokásom a korábbi kedvenc telefonokat megőrizni és az LG G3-as telefonom részben megmentett a teljes elszigeteltségtől. Ez a Káosz gyakorlatilag 4 napig tartott, mire tegnap estére viszonylag magunkhoz tértünk. Megmondom őszintén, hogy nehezen határoztam el magamat a váltásra és ezt így utólag nagyon megbántam, mert kezdeti kétséget a teljes bizalmatlanság váltotta fel. Pestiesen szólva teljesen eluralkodott bennem az "ezt most nagyon megszívtam" fíling. A poén az egészben az, hogy a készüléket telefonként még egyszer sem használtam, előzetesen az volt a tervem, hogy gyorsan beköltöztetem a szükséges és nélkülözhetetlen alkalmazásokat és miután belakom, csak akkor indulunk. Ehhez mérten a Huawei Mate 10 Pró-rol csak egyetlen - igaz az egyik legfontosabb - alkalmazást sikerült átraknom, hogy úgy működjék mint korábban. A klónozással egyébként - a minimális elváráshoz képest is - csak nagyon kevés program jött át, amelyek abban az állapotban gyakorlatilag számomra használhatatlanok. Gondolom, ilyenkor kell mondani, hogy innen szép felállni. Befejező megjegyzésem, hogy átlapozva a fórumon beírt előzményeket, nekem úgy tűnik, hogy velem együtt vagyunk néhányan, akikben még nem uralkodott teljesen el a "Honorérzés" hurrá optimizmusa.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem bármilyen telefonom volt (Huawei, Samsung, most éppen Xiaomi) nekem annyiból állt ez a dolog, hogy letöltöttem a legfrissebb Huawei Egészség alkalmazást, bejelentkeztem a Huawei azonosítómmal, és durr, kész, Honor Watch Gs Pro-val tökéletesen működik. De Huawei watch gt4-el is ugyan úgy..
-
Nekünk nincs gond a Honorokkal / M 5 P, és 90-es / de a laptopom szokot sz@rakodni hogy eldobja a wifit otthon. Digi van, páromnál Voda. Elötte a laptopon Linux volt most Win 11 és Hp laptop Amd 5... és Linuxal állandóan ledobálta a netet Win 11-el egyszer egyszer csak. A fiam megnézte a fórumokat és cserélni kellene a wifit. Lehet hogy haladni kéne a korral a telefon valamiért nem bírja a wifit?
-
dbius
veterán
Jó, hogy említetted a Voda-UPC szolgáltatói eszközt.
Nekem a fiam nem panaszkodott wifi dobálásra (otthon nekünk Digi van de saját routerekkel, a digi ONT bridge módban van), VISZONT barátnőmnél szintén Voda szolgáltatói ONT van router módban és az Ő telefonja (ugyan nem Honor 200 Pro) de ugyanezt csinálja, nem tud folyamatosan a wifin lenni, szinte percenként eldobja a wifit és visszacsatlakozik.
Nem a telefonnal van gond, de nála nem tudtam megoldani ezt, akárhogy próbáltam. Nála is bridge módban kellene használni saját routerrel, az oldaná meg, de őt nem zavarja ezért nem vesz saját routert.
Szerintem nálad is a szolgáltatói eszköz lesz a gond és nem a telefon.
Ki kellene próbálnod máshol, más wifi hálózatán, ahol rendes router van, nem a szolgáltatói eszköz a router is egyben.
-
Orgi
addikt
Én próbálgatnám akkor más helyeken, főleg ahol más fajta router van, aztán ha mindenhol működik, csak UPC modemmel nem, akkor esetleg beszereznék egy olcsó Asus vagy TP-Link routert, ha olyan helyeken meg működik rendben. Nekem is voltak apróbb problémáim ugyanilyen UPC modemmel (de azért nagyrészt működött), de a végén meguntam, átraktam bridge módba és mögé kötöttem egy Asus saját routert...
-
Orgi
addikt
Mondjuk én első körben a router beállításainál néznék szét, ha sajátod van akkor egyszerűbb, de ha vmi szolgáltatóit használsz bele kukkantanék a beállításokba, mert vmelyik azok közül okozza ezt... illetve ha van lehetőséged kölcsön kérni egy routert, érdemes lenne kipróbálni, lehet van a mostaninak vmi olyan beállítása, amit vmiért nem szeret a Honor telefon.
Ezt az alvó módos beállítást is megnézném:
[link] -
golyós
addikt
Megjött az új készülék, a másikat visszavittük, jeleztük a wifi hibát, rendeltünk újat, hátha.
Ez is eldobja folyamatosan a wifit, kettő is van a lakásban, 2,4 és 5ghz-en is produkálja a hibát. Kipróbáltam mindent amit találtam ezzel a hibával kapcsolatban, semmi nem használ.
Szűz belakást is kipróbáltam, hátha a régi Honorról húz át valamit a mentés ami okozza, de így is már a telepítés közben fel- le csatlakozik.
Nem értem a gondját, 5 telefon, 4 tablet, 2 laptop, 3 tv , 1 klima megy gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest