- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Ugyan nem Honoron, de más készüléken használtam ilyen jellegű tokot és nekem nem igazán vált be, bár konkrétan nem lett baja a készüléknek, de amikor leejtettem (szerencsére csak kézből és lakásban) , a mágnes nem tartotta össze a két felet, szépen lerepült róla az eleje. Ezután már nem használtam, mert ha ugyanaz történt volna érdes betonon, talán nem úszta volna meg a készülék.
Aztán lehet, hogy ez a tok már jobban sikerült ..... -
Exian
addikt
válasz
klimokrisz #1849 üzenetére
Én is tervezek ilyet, ha neked netán előbb lesz, beszámolhatnál majd a tapasztalatokról.
Én most egy ilyet rendeltem:
Honor 200 Pro Premium Hybrid Armor Kickstand tok, kameracsúszka, ütésálló, felső védelem, ezüstDe ez előröl ügye nem védi.
Most jelenleg pedig egy egyszerű flip tokban használom, de én főleg a kamerát akarnám védeni, azért rendeltem azt a csuszás tokot, amivel el lehet takarni a kamerát, amikor nem kell.
Az általad linkelt tok úgyhiszem nem védi a kamera üvegét.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
klimokrisz #1655 üzenetére
Droid Dashcam DVR-t [link] használok rajta autózás közben, volt hogy 5 óra video-t vett folyamatosan, ekkor töltőn volt. (FHD 60fps a rögzítés) Töltés nélkül is ment már több mint 2 órát folyamatosan, felmelegszik, de hibátlanul megy. Ott valami nem kerek ha újra indul.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
klimokrisz #1652 üzenetére
Igen, én. Szintén Magyar Péter, Tisza párt rendezvényén! Szerintem a Fidesz blokkolta vagy nem tudom..
😈😁
-
kp78
addikt
válasz
klimokrisz #1214 üzenetére
Ez nem flip tok.
Smart view flip tok nincs hozzá, nem támogatja érthetetlen módon, hiszen lássuk be, azért ez egy szinte Huawei szoftveres telefon.Itt van pár flip tok, de ezekről nincs tapasztalatom.
[link] ; [link] ; [link]
Az utolsót smart view toknak írják, de vmi app-ot kell letölteni hozzá, és azzal vmi működik, de alapból semmi extra funkciója nem lesz. -
Nashville
tag
válasz
klimokrisz #571 üzenetére
Ha nem lenne ilyen telóm, akkor fotós szemszögből nézve ezeket a fotókat látva azonnal megvenném. 😉
-
antatom
tag
válasz
klimokrisz #563 üzenetére
Szia! A tejútrendszeres fotó 1 db hosszú záridős kép , vagy valami más technológia? Redmi note 8-al rápróbáltam , vicc kategória lett.
-
L4ck091
csendes tag
válasz
klimokrisz #571 üzenetére
Nem, amit mutattam is panoráma volt. Ha a galériában a kép jobb felső sarkában rányomsz az i betűre, árulkodik a felbontás és a kamera módban kiírja, hogy panoráma.
A panoráma rész érdekelt, ahogy kérdeztem is, hogy másnak is csak a két széle az éles(ebb)?!
-
L4ck091
csendes tag
válasz
klimokrisz #567 üzenetére
Utóbbi, mikor vízszintesen vagy függőlegesen mozgatod a telefont.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
klimokrisz #563 üzenetére
Tessék - Fotók, videók mobillal
Jók az éjszakai fotók, amiket megosztottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest