- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #2096 üzenetére
Üdv újra.
Én motoros túrán véletlenül több képet is portréban fényképeztem, szóval a háttérben lévő hegyi csacsi sem látszik, pedig 1,5-2m-re volt, próbáltam vele feljavítani, semmi nem változott szinte, összehasonlítva az eredetivel, alig van különbség. A szemnyitás funkció viszont tényleg beteg.
Csak kell neki egy referenciakép is az illetőről.
-
Exian
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2089 üzenetére
Aha, akkor jó, hogy épp tegnap vettem gyári Honor töltőt.
-
Exian
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2087 üzenetére
Ezt javasolják a szakik, én csak ezt mondtam. Én sem szoktam tudni betartani. Illetve, azt igen, hogy 20% alá ritkán engedem. Viszont 100%-ra szoktam tölteni.
Előző telefonommal is így csináltam, 5 évesen is még tökéletes volt az akku, simán bírt egy napot.
Leginkább a teljesen lemerites a fő gond, amúgy eleve úgy van elvileg a töltés optimalizálva, hogy 80% felett lassítja a töltést. Legalabbis nekem ez be van kapcsolva, előző telefonon is be volt:
Azt hiszem ez azt jelenti, hogy ha azt érzékeli a telefon, hogy sokszor "rajta felejted" a töltőt, akkor egy idő után nem tölt 80% felett, csak ha használod, vagy valami ilyesmi.
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2023 üzenetére
Elhiszem de nem is a nagyítással van gondom hanem a nagygépes fotózással.
Azzal hogy nem tudja olyan szépen nagyításnál leválasztani a hátteret.Még egy dolgot ki tudok emelni. Az a videó. 4K-ban de 1080P-ben is tökéletes a kép. Ezt sosem tudta ennyire a P30 Pro. Egy dolgot nem szabad bekapcsolni videózás közben az a zajszűrés.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2025 üzenetére
Értem , köszi a választ .
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2019 üzenetére
Ha nem élesítene ennyire, engedné a zajt jobban, tökéletes lenne. Kár, hogy nem lehet állítani az élességet.
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2014 üzenetére
Nekem is kezd jobb véleményem lenni.
De csakis jó időben és kültéren.
A portré mód nagyon jó de nagyon hiányolom az igazi 5-szörös zoomot ami a P30 pro-nál volt. Azzal olyan fotókat tudtam lőni mintha nagy géppel fotóztam volna. -
keszo
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1944 üzenetére
ez jelenik meg
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1924 üzenetére
Most már nekem is megjött ma.
-
keszo
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1831 üzenetére
Szia.
Milyen telokra gondolsz? -
Vangelis
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1831 üzenetére
zsír
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1782 üzenetére
Nincs. Attól sárgább lesz a képernyő, bár sose használtam, csak megnéztem, a kapcsolója is el van rejtve.
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1770 üzenetére
Igen, nem zavaró sokan szerintem nem is vették meg.
Ha 1x beállitja az ember, végigmegy minden ponton nem is kell később megnyitni, ergo nem is találkozik reklámmal. Arra már nem emlékszem hogy a tárcsázo alján megjelenik e ilyen reklámcsík.... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1766 üzenetére
Személyes embargóm és lázadásom az orosz politika által képviselt dolgokkal szemben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1763 üzenetére
Kár, hogy orosz a fejlesztő. Van valami más?
Bluetoothon csatlakoztatott eszköznek meg lehet nézni valahogy az akku szintjét? alapból csak az óra mellett nagyon miniben mutatja. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1741 üzenetére
Telekomtól nekem is C430 van. Nem kezd megdőlni ez a fikció?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1739 üzenetére
Jelent valamit, hogy c430 vagy más?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1720 üzenetére
Köszönöm. Tökéletes.
Pinyo16689 - Próbálkozom mindenfélével. Egyre jobbak. Általánosságban viszont azt veszem észre, mintha picit sötétebbek lennének néha, mint kéne. Viszont a módosításoknál, a szűrőkkel egész jók lesznek.
Alapvetően a szoftvertől féltem leginkább, hogy csalódás lesz, mert a Samsung féle OneUI híresen jó és tényleg nincs is vele gond. Arra is 10 év iPhone után váltottam.... DE az durva, hogy semmiféle visszalépést nem tapasztalok a Samsung S24 Ultrához képest se.
Már csak azt kéne megtalálni, hogy alkalmazást el tudok-e rejteni valahogy. Bár nem létkérdés. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1713 üzenetére
Még nem nagyon volt időm fotózni. Pláne nem kint. Tegnap lőttem párat, azoktól nem estem hanyat. De nem is rossz annyira. Szoba világításnál a mozgó bármi fotózás, azért elég gyenge.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1696 üzenetére
Widgetet hogy lehet kirakni ebben az új rendszerben?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1692 üzenetére
Amúgy az Android 15 és Magic OS 9 mikorra várható? vagy már megjött rá?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1692 üzenetére
jah, persze. Igazából annyira jó az ajánlat tablettel, meg annyival nem rosszabb, hogy nem is kérdés. Meló után be is csattogok megvenni. Egyedül kicsit azt sajnálom,hogy csak a T-nél tudom megvenni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1689 üzenetére
Hogy jól tartja magát? nem fenyegeti gyors degradáció? nem puffad fel? Bár gondolom ha mégis, akkor ez majd később derül ki.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1687 üzenetére
Ezzel az újfajta szilicium aksival nincs gond?
Nálam az S24 Ultra még laggol is. Törölheted a casht is vagy akármit.... sima ablakkezelésnél is tapasztalom. Szóval nekem csalódás az kicsit.
Nem akartam Honor-t, de most épp kéne egy új tablet, mert megkotlott a mostani és 196-ért úgy elég jó ajánlat T-től. Bőven kijön az S24 árából.
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1680 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1676 üzenetére
Jöhet. Néha gondolkodom, hogy ki kellene próbálni egy Xiaomi-t. 15-ös a mérete miatt pl. tetszene is.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1668 üzenetére
Szia! Mi a különbség a C 430 és a C431 között? Válaszod köszönöm!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1668 üzenetére
És az email? A gyári pont ugyanaz, mint a p30pro-n volt, semmit nem változtattak rajta, de szerintem még mindig ez a legjobb. Az, hogy fekvő nézetben van betekintő ablak, hát, az non plusz ultra. És hogy ezt még nem vette át senki, ezt nem is értem... Próbálkoztam a gmail és az Outlook appokkal, de valahogy nem jött be egyik sem.
-
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1665 üzenetére
Én azért nézegetem, mert ha majd a gyári, most rajta lévő fólia viseltes lesz, akkor nem biztos, h erre az ívelt kijelzőre tudok úgy tenni fóliát, ami nem jön fel a tok miatt, vagy simán csak attól, h a kijelző lehajlik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1663 üzenetére
Biztos nem, csak tokot erre én nem raknék rá, mert lehet feltolná + ha tok nélkül használná az ember nem tudom a hátlap érzetre milyen lenne. Nem lenne-e csúszós?
-
klimokrisz
tag
válasz
Ferenczi Áko #1653 üzenetére
Bármilyen rendezvényt írhattam volna példának, a lényeg számomra az lenne, hogy tapasztaltatok-e már olyat, hogy hosszabb videózás után a telefon magától kikapcsol és újraindul?
-
válasz
Ferenczi Áko #1626 üzenetére
Szoktam nézi az eladó telefonokat több 200 Pro és Magic 6 Pro van eladó mint a többi. Pl én a 5 Prot tartottam meg a 6 Pro helyet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1626 üzenetére
Picicel jobb az aksiideje a Magic 6 Pronak. Én a 200 Pronál a magasabb sebességű usb-c portot hiányolom csak. Párszor gondoltam rá, hogy cseréljek-e vagy sem, de a különbség számomra elhanyagolható + itt a portré mód is jobban tetszik, bár lassan a 6 Pro is megkapja a Harcourt módot.
-
válasz
Ferenczi Áko #1619 üzenetére
Köszi az infót
Gondolkodtam a cserén de innentől marad a 200 Pro.
-
Alladin888
kezdő
válasz
Ferenczi Áko #1619 üzenetére
A kamerája miben jobb? Amúgy tényleg ez a teló elég magas tudású,nehéz lenne ezen az áron jobbat találni.
Amúgy egy kérdés felmerült bennem,hogyan lehet elutasítsni a bejövő hívást? Mert piros gombot nem találni. -
válasz
Ferenczi Áko #1615 üzenetére
Adaptív akkumulátorvédelemnek hívja ezt a Samu, a három közül ez az egyik amit be lehet állítani.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1612 üzenetére
A 100Wos töltő és a kábel kell hozzá .
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1608 üzenetére
Nálam csak azzal müködik, a 45W-os samsung gyári töltövel nem... kábel gyári Honor.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1582 üzenetére
Ez engem is abszolút érdekelne, mert - nyugodtan megkövezhettek - számomra fontosak a frissítések, az újdonságok bevezetése és ebben mondjuk a Samsung abszolút jó. Ha ki ad egy havi frissítést akkor máris jelentkezik az adott telefon majd összes variánsára. Ezzel szemben a honornál már kiadták a magic os 9-et de c430-as régióra ez majd egyszer talán megjön és ez viszont hatalmas bukta. Én Samsungról jöttem anno, de könnyen lehet, hogy a következő teló is az lesz.
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1556 üzenetére
Be! Windows 11-en vagy?
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1554 üzenetére
Én is így csinálom, de nem települ fel a telefonomra valamiért
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1552 üzenetére
Szia! Hogy lehet összehozni a telefonnal? Feltelepítettem, de nem látja a telót és most már a fájlátvitel sem megy hiába feljön az ablak..
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1548 üzenetére
A HiSuite-t régen a Huawei Mate 10 Pro telómmal használtam....ezzel a Honorral is össze lehet hozni pl. biztonsági mentést készíteni?
-
Nashville
tag
válasz
Ferenczi Áko #1543 üzenetére
Ennek nem jártam utána sajnos (tőlem szokatlanul), mert időhiány miatt mindent egy lapra tettem fel. Valahol olvastam amúgy, hogy nem megy a downgrade.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1525 üzenetére
Az intelligens érzékelés alatt lesz:
-
Smish
tag
válasz
Ferenczi Áko #1509 üzenetére
Köszönöm! Ez működik.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1493 üzenetére
Igen, sajna nem találtam rá opciót rá. Írtam a Honornak.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1491 üzenetére
Én felraktam a 9es probaverziót, sztem itt rosszabb lett. Viszont a Honor nem enged downgradelni, én nem találtam lehetőséget visszaterni a 8as-ra. A Huawei ezt engedte.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1489 üzenetére
A p30pro esetében sztem jól kijott. Ott rontottak rajta, sokkal jobban mosta a részleteket az utolsó friistes után.
De akkor Te itt nem látod, jól értem, ugye? -
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1401 üzenetére
Ezért lenne jó a prémium szegmensben is a laposabb telefon nem hajlított kijelzős.
Az üvegfólia megoldja a problémákat. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1395 üzenetére
Akkor lehet megpróbálom azért az már nagy különbség és utaznom se kell 1 - 1 órát + költség az is. 3ból 1 csak sikerül.
-
salieri.
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1365 üzenetére
sikerült!
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1346 üzenetére
Android 15 mikorra várható?
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1338 üzenetére
Jó fénynél vagy közeli témánál jó a telefon de ezen a fotón is látható a mosódás a húsoknál a kép felső részén. De továbbra is azt mondom hogy beltérben vakuval vagy vaku nélkül gyakran mossa a képeket és alul fényeli.
Tehát szemre stabilabb volt nekem a p30 pro de ez a telefon meg tud jobb minőséget tőle elvétve.
De a valódi telefotót továbbra is hiányolom ami benne volt a p30 pro-ba.
Ötszörös.
Azzal leválasztva a hátteret olyan volt a fotó mintha nagy géppel fotóztam volna. -
pruzsi
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1310 üzenetére
Köszönöm
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1303 üzenetére
-
válasz
Ferenczi Áko #1276 üzenetére
Mindent meg lehet szokni, kinek melyik jön be. Én használtam Samsungot, Xiaomit, Huaweit, Honort, Motorolat, és egyikkel sem volt gondom és megszoktam.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1211 üzenetére
És hát ez a két telefon nem egy liga. Lehet, hogy kamerában talán jobb a Honor, de minden egyéb tekintetben az S23 ultra sokkal jobb.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1208 üzenetére
Na hogy hogy? Nekem eddig teljesen bevált.
Bár én nem vagyok egy hard core felhasználó. -
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Az jó... 170körül reális.Viszont most nagyon sok van eladó belőle.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
2év gari,de hova?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
Megnézve a hardveraprón a 2 év gari miatt olyan 175 kb.
-
válasz
Ferenczi Áko #1168 üzenetére
Szerintem megéri bár nekem még nem volt a 200 Pro de tetszik és követem a fórumot mert lehet hogy a párom 90-esét cserélném 200 Prora de lassan a 300-as jön. Én 23 Ultráról váltottam 5 Prora és ezt is tartottam meg a 6 Pro helyet.
-
válasz
Ferenczi Áko #1168 üzenetére
Megéri.
-
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1146 üzenetére
Nem vagyok fotós, biztosan vannak szakszavak, hogy miben jobb egy 600 ezres telefon, nekem az a tapasztalatom, hogy ez egy olyan telefon, amivel még nem sikerült rossz képet csinálnom (a saját igényeim szerint), minden szituációban hozza azt a szintet, amit egy telefontól reálisan el lehet várni. Nálam villanyórán szokott az összes telefon elvéreznia ha rá süt a nap/lépcsőházban kevés fénynél. Ott minden telefonnal manuális beállításokkal kellett fotóznóm, drágábbal is, ez meg automatán szépen megoldja. Ami még a halálom, hogy pl. a Xiaomi 14 főkamerája ferdíti az egyenest (pl.: egy asztal élénél), ezen meg nem láható ilyen (mondjuk a Xiaomi 13-nál sem). Az árához képest kellemes fotókat készít, főleg ha a Hardveraprós árakat nézzük... Nem is lassú, frissül is stb.
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1112 üzenetére
De nem is egy árban van a Honor 200 Pro-val.
Így felesleges őket pariba állítani a Honorral. -
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1083 üzenetére
Én is P30 pro után váltottam.
Az egy csúcskészülék volt.
Ez a mostani nem az mert a Magic széria a csúcskészülék.
Kamerában nem rossz a telefon főleg ha a Xiaomi 14T szériát nézem.
De azért hiányolom belőle az 5 szörös optikai zoomot.
Az minőségben verhetetlen volt és mellette volt egyfajta olyan térleválasztása mintha nagy géppel fotóztál volna. -
lcee79
addikt
válasz
Ferenczi Áko #948 üzenetére
Mindenképp vennék valamit, mert van otthon 2 tablet 4 telefon
és csak 2 samsung töltő a többi régebbi 1-2-5W-os, mindenképp jó lenne vmi komolyabb, legalább 1.
Meg max veszek egy 45W-os ikeást
Akkor már elégmost ráfrissítettem, már nem volt raktáron a bontott...
-
peanar
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #918 üzenetére
Nem kell apkmirror, a honor Store-ból is letölthető, frissíthető....
-
válasz
Ferenczi Áko #910 üzenetére
Sajnos az új Pixel kilencesekkel vastagon fogott a ceruza, a plusz memória is drága. Régen bővítés mikró sd pluszba 128 gb 5000 ft, most meg a plusz memória 20000 ft.
-
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #905 üzenetére
431-es a győri MM-s
Durvának hangzik ez a 12/512 memória.
Az iPhone-ok meg még mindig 128-nál járnak horror pénzért is.
Na persze a Samsung sem túl bőkezű ezen a téren. -
kp78
addikt
válasz
Ferenczi Áko #889 üzenetére
Nem ismerem a true phone tárcsázót, ahogy a Honort sem.
Így még bekapcsolás után sem fogom tudni megállapítani, h mit kaptam.
Vki tenne fel 1 képet a jobbnak vélt tárcsázóról?Én most gyorsban csak 1 ilyet vettem hozzá, h vmi legyen, aztán majd megkeresem a tuti kombinációt, mint Kuplung a Papírkutyákban.
Carbonblack
Neked ezzel van problémád? -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #885 üzenetére
Én sem cserélném arra, akárhány tesztet nézek meg!
-
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #812 üzenetére
Igen a mostani 18 órás üzemideje szégyen, viszont nem most fogok váltani, hanem 2 év múlva akarok, addigra remélem újra tudja a teljes napot (1-2 szériável ezelőtti volt és az tudta), esetleg addigra a 2 napig is eljuthatnánk, de nem vagyok benne biztos, hogy sikerül nekik. Az a baj azt fogadja el az orvos, mást nem (Apple). Viszont addig valamit majd lehet nézek, mert sok idő a 2 év és igazad van a kicsit pontatlanabb mérés is jobb, mint a semmilyen mérés. Mondjuk én nehéz eset vagyok és pl. amikor a Honor Watch 4 60-as pulslzust ír, a drága EKG-vel meg látom, hogy 120 a pulzus, akkor nincs értelme mérni. Viszont az új Huawei órák talán ekkorát nem hibáznak.
Amúgy egy dolog miatt nagyon haragszok az Apple Watch-ra, ha leáll a szív, akkor nem értesít senkit, nem hív mentőt (talán ez azóta sem változott), pedig ez szoftveres dolog lenne, hiszen hardveresen folyamatosan figyel. Ez szerintem hasznos lenne, főleg ha valakinél kifejezetten magas ennek a kockázata. Na mindegy ez már nagyon más téma... -
válasz
Ferenczi Áko #781 üzenetére
+1
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #769 üzenetére
Azért ugrál, mert nem fér mindig ki (nagyobb lett ugye sajnos minden). Előtte is sokszor változott a helyzetük, de nem csak a BT-nak. Átrakni nem tudod, max. a "tiszta" módot bekapcsolod, azzal kevesebb ikont mutat.
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #761 üzenetére
Pár év múlva lesznek 8-10"-os telefonok, de nem baj, majd lesz rajtuk 15mm-es értesítési sáv...
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #759 üzenetére
Rosszabb nálam biztosan nem lett akkuidőben, kamera passz, nem nagyon fotózom mostanában.
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #756 üzenetére
Már fent van talán vasárnap óta.
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko #756 üzenetére
Nekem se jelezte, itt olvastam, hogy van, rákerestem, akkor dobta be.
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #721 üzenetére
Nekem még mindig semmi..
-
válasz
Ferenczi Áko #696 üzenetére
Képzeld el, tavaly volt nekem mikor kijött egy Magic 5 Pro de a beszélgetés minősége az nagyon gatya volt, mintha 99'ben lennénk, nemhogy HD hang vagy bármi...Akadozott, robothang minden is játszott, alig tudtam beszélni rajta.
Szerencsére volt mellette egy Nokia XR20-am, na ezt a szintet beszélgetésben most a Honor 200 tudja amit a Nokia tudott.Lacko87: Szomorú, de erről nem tudok nyilatkozni mert kocsiban bár bluetooth-ról szól a zene de ott okés. Fülessel milyen nem tudom, nem használom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #626 üzenetére
Egyetértek. Az ip68 miatt venném a Xiaomi-t, de a MIUI felület és a néha hektikus frissítések miatt (13-as topickot néztem) nem választanám a Honor mellett.
-
djbelo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #607 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Ferenczi Áko #592 üzenetére
Igen, azt olvastam amikor írtad.
-
válasz
Ferenczi Áko #599 üzenetére
Megnézem majd, de azért több teszt is jó lenne akár a Mobilarénán, minél több annál jobb az összehasonlítási alap.
-
válasz
Ferenczi Áko #589 üzenetére
Néztem én is, belerakták már a vezeték nélküli töltést is, jó kamerák, gyors. Remélem lesznek tesztek is. Most kéne választani 200 Pro kontra 14T Pro erősen el kéne gondolkodnom. De addig is H. M. 5 P.
-
interfész
tag
válasz
Ferenczi Áko #594 üzenetére
igen úgy... akkor sajnos így marad ha jól gondolom... nem lehet mit csinálni...
-
válasz
Ferenczi Áko #589 üzenetére
Igen mostanában jó képeket csinálnak a Xiaomik, haveromnak igaz csak egy 13T van de meglepő, hogy teljesen használható a kamera.
Ami miatt soha nem vennék az a rengeteg reklám...Csoda,hogy a tárcsázóba belépve nincs reklám.... -
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #550 üzenetére
+ Rhino82
3 nap után úgy érzem marad egy ideig.
- Az Oppo/OnePlus ColorOs rendszerét megszoktam az évek során és elég jól átgondolt, megfelelő apróságokkal telepakolt rendszernek tartom. Oppo Find X5-öt 1 évig használtam és előtte utána OP-ket. OP11 az esim hiánya miatt ment, mert kínai verzióm volt. OP12 pedig a rosszul kalibrált pwm és dc dimming miatt - ha ez nem lett volna akkor marad a 12.
- A Pixelen nem tetszett pl. az, hogy zárképernyőn szerintük az tök normális, hogy bárki lehúzhatja a felső értesítési sávot és bármit kapcsolgathat rajta feloldás nélkül.7 és 8 Prom volt, de az utóbbit az alacsony pwm-e miatt nem igazán tudtam használni. Kamerában tetszett, de portré módban azért hibázott jó párszor + a hidegebb árnyalatú képei néha nem tetszettek. Pixel 9-est már meg se néztem.
- Motorola Edge 50 Ultra is volt 1 hónapig, de ott túl lekerekítették az oldalsó széleit a kijelzőnek és zavart még jó pár egyéb dolog is a készülékben - pl. az hogy alapból reklám van a gyári időjárás appban is, zsebből kivéve bejövő hívásnál napsütésben szunyókált egyet az automata fényerő szabályozó és nem láttam ki hív, addig amíg le nem árnyékoltam a kijelzőt - ezekből elvileg javíthattak a 2. frissítéssel, de azt már nem vártam meg.
A Honornak nem rossz a rendszere, de jó lenne, ha gyári launcher a parancsikon helyett tudná a dupla koppos lezárást, lehetne ujjlenyomat-olvasónál app gyorsindítást beállítani, az AOD-n több lenne a digitális óra - de amúgy ezek apróságok. Ami tetszik, hogy a Pixel 7 és az Edge 50 Ultra után az ujjlenyomat olvasó nem téveszt, egyáltalán. A másik kettőn be kellett állítani az arcfeloldást is, de itt nem igazán van rá szükség. Hangminősége rendben van, BT jól szól, telefonhívások rendben vannak, aksi is jól bírja 2 simmel. Kamerát még nem tudtam jobban kipróbálni, de az a pár kép, amit eddig néztem nekem bőven elég + a Fotós topickban már amúgy is nyomon követtem a telefont és natë azért rakott fel vele pár képet. -
Rhino82
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #550 üzenetére
Op-t én is néztem még, igaz én a 12R-t amíg akcióban volt.
Milyen a benyomásod az op után? Jobb vagy rosszabb valamiben? A rendszert mennyivel érzed fluidabbnak? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #537 üzenetére
Akkor jó, aztnálam is kihúzza 120 Hzen!
Azt hittem, nem számít, de ha visszaállítom 60 hzre, már zavar..
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #534 üzenetére
Az akkumulátor így is jól teljesít nálad?
-
válasz
Ferenczi Áko #507 üzenetére
Sok szempontból bevált a honor nekem egy kicsit olyan iphone-os a kezelőfelülete.. csak egy egyszerű példa hogy amikor megy a gps bejön egy hívás akkor a kis ablak leugrik föntről megnyomom a zöld gombot felveszem a telefont és nem tűnik el a kis kocka ablak hanem a kihangosító jele egyből aktiválódik ha akarom kirakhatom hangszóróra... ezek ilyen kis finom apróságok amit nagyon szerettem az iphone-onon is.
-
válasz
Ferenczi Áko #505 üzenetére
Minden jó nem lehet benne egy telefonban.
Nekem is tetszik, és hogy a hangszóró is parádés ez nekem nagy megváltás. -
válasz
Ferenczi Áko #502 üzenetére
Azzal kezdtem a belakás előtt, hogy feltettem a 159-est.
Elvileg naprakész vagyok.Tegnap reggel 8-tól (ekkor vettem le töltőről) este 6-ig belement 7 óra 40perc kijelzőidő meg 2 óra telefonálás és 12%-on volt mikor felraktam 18:20kor.
-
válasz
Ferenczi Áko #493 üzenetére
Akkuidő nekem bevált, kicsivel jobban bírja mint az S24+ pedig az sem volt rossz már.
Sztereó hangszórók sokkal jobbak mint az S24+-ban, ez már Iphone 15 pro max szintű.
Pláne, hogy beszélgetés közben is aktív mind a 2 hangszóró és hangos erőteljes.
S24+ ezért cseréltem le mert hívás közben csak az alsó hangszóró szólt és elég gyér volt hangerőben, konkrétan kocsiban összes ablak felhúz rádió off, még halkan se szólhatott! és akkor talán talán lehetett hallani...
Nekem eddig bejön, kamera szintúgy nagyon jó képeket lő.
Elégedett vagyok vele azt hiszem. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #483 üzenetére
Köszönöm, hogy kiprobaltad! Akkor az én készülékemben van a hiba...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #481 üzenetére
Ez is működik, időzítve?
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #466 üzenetére
Akkor a 13T megy végül eladásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest