- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
V.Stryker #2051 üzenetére
Szia! Ma elkocsikáztunk egy tófürdőhöz. Egy óra 15 perc menetidővel. Ment a Waze végig. Én a szellőzőrácsra tettem tartót és ment rá hűtés, semmi gond nem volt a teloval. Tokban volt.
Délben megnéztem a forró strandsátorban amit felzippzároztam 38 C fokot mutatott sz akkubattery, egyáltalán nem volt meleg a telefon.
Napfényben kicsit fényesebb kijelzőre számítottam talán ennyi negatívum volt vele ma kánikulában. -
eurolac
senior tag
Szia! Én ezt az Alza-s tokot vettem hozzá.
[Alza tok]
Nem csúszik, jók a kivágások, a gyári fólia szélét nem bántja, védi a kamerákat és megy vele a vezetékmentes töltés szépen! -
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1770 üzenetére
Igen, nem zavaró sokan szerintem nem is vették meg.
Ha 1x beállitja az ember, végigmegy minden ponton nem is kell később megnyitni, ergo nem is találkozik reklámmal. Arra már nem emlékszem hogy a tárcsázo alján megjelenik e ilyen reklámcsík.... -
eurolac
senior tag
válasz
Alladin888 #1768 üzenetére
Az elején probaidöszak van kb egy hét mulva jönnek reklámok ha nem veszed meg. Régebben igy volt. Mindenhogy teljesértékü, nem korlátozott semmilyen szinten.
-
eurolac
senior tag
válasz
Alladin888 #1761 üzenetére
Igaz, nekem a Honor tárcsázós van (431) de ha a Google féle lenne (más telon láttam már, nagyon fapados) a True Phone Dialer & Contact appot tenném fel. Régebben akcioban megvettem, nem nagy összeg (a free is használható) és nagyon személyre szabható.
Úgy emlékszem 7 napig kipróbálható nem veszitesz vele semmit. Ha 430as telom lenne biztosan ezt használnám a Google helyett! -
eurolac
senior tag
válasz
V.Stryker #1756 üzenetére
Szia! Én ezt a gyári beépített dokumentum scant használom pedig van még 2 dok scannerem letöltve.
Lehetöleg nappal ablakfény mellett használom. Ügyelek rá h árnyék ne essen a dokumentumra ami általában A4-es lap. Felé helyezem a kamerát, megjelenik a sárga keret és exponálok. Utána a képet ki lehet exportálni PDF-ben vagy txt-ben. Nekem szép szokott lenni a végeredmény..
Hasonló elven müködik még a Microsoft Lens ami ingyenes. -
eurolac
senior tag
Sziasztok! OS9 alatt Portré módban hogy lehet kikapcsolni - ha ki lehet - a Harcourt módot? Úgy emlékszem a 8 alatt ki lehetett fent kapcsolni és visszaállt a képarány 5:4-ről 4:3-ra....
-
eurolac
senior tag
Ezt most kipróbáltam, hívtam magamat a feleségem telójáról messengeren és viberen is. Nekem rendesen feléled a kijelző és mutat mindent.
Alapban nekem folyamatos AOD van beállítva.
Beállítások: értesítések és állapotsáv....Képernyő felébresztése értesítésekhez ki van nekem kapcsolva, nem szeretem ha jön üzi és kivillan....
Próbáltad újraindítás után? -
eurolac
senior tag
Szia! Én egy ilyet Alzásat vettem. Kerestem a gyári vezetékmentes töltőjét is, de nem találtam. Azzal biztosan gyorsan töltött volna. Ezzel szerintem 5W-al tölt. Rá lehet tenni keresztbe is, úgy nem tartja ki a kamera sziget. Én akkor teszem fel rá ha biztosan tudom, hogy 2-3 óráig nem kell a telefonom ill. kímélem a csatlakozóját is és a lassú töltéssel magát az aksit.
[Alza] -
eurolac
senior tag
válasz
ghiottone #1577 üzenetére
Nem lehet h ezzel az Android System SafetyCore cuccal van összefüggésben? Tegnap olvastam róla le is kaptam a telóról főleg h terhelheti a rendszert !
https://pcforum.hu/hirek/28976/google-android-safetycore-titkos-foto-vizsgalo-alkalmazas-biztonsag
Lehet nem jól linkeltem, másolni kell...
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1556 üzenetére
Be! Windows 11-en vagy?
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1554 üzenetére
Én is így csinálom, de nem települ fel a telefonomra valamiért
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1552 üzenetére
Szia! Hogy lehet összehozni a telefonnal? Feltelepítettem, de nem látja a telót és most már a fájlátvitel sem megy hiába feljön az ablak..
-
eurolac
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1548 üzenetére
A HiSuite-t régen a Huawei Mate 10 Pro telómmal használtam....ezzel a Honorral is össze lehet hozni pl. biztonsági mentést készíteni?
-
eurolac
senior tag
Nekem ahogyan feldobta a 9-es frissítést rögtön felraktam. Ahogyan a frissítés leírásában ajánlották, a frissítés után 1,5 órát kikapcsolt képernyővel töltőn hagytam a telót, nem piszkáltam. A leírásban az volt, h ez idő alatt a háttérben szépen rendezi magát az új OS.
Nekem sokkal gyorsabb, simább, fluidabb az új rendszer.
Bár Sony milc rendszerrel fotózom, nem volt időm a régi és az új OS-el fényképet készítenem, hogy összehasonlítsam történt e valamilyen pozitív vagy negatív változás...
A biztonsági frissítések miatt is szerintem célszerű frissíteni. De ha valaki Debrecenben vagy környékén akar képeket összehasonlítani, benne vagyok írjon rám!Egy negatívumot ma vettem észre: 8 alatt a számítógépemmel ha összekötöttem egy régi samsung kábellel, feldobta, hogy mit akarok csinálni....tudtam fájlátvitelt kezdeményezni.
Most 9 alatt csak a gyári Honor usb c - usb a kábellel dobja fel a lehetőséget. A régi samu kábellel csak tölt, nem dobja fel a kis ablakot alul.....Ti milyen kábel nélküli fájlátviteli lehetőséget használtok a teló és PC (laptop) között??
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Felraktam az új OS9-et. Igazából én sem látok így elsőre sok változást az előző verzióhoz képest. Lehet a motorháztető alatt......
Nálam abszolute nem röcög a rendszer, mintha simább és gyorsabb lenne picivel.Azt hol találom a kameránál: ha belenagyítok egy félkörrel pontosabban tudok nagyítani?
-
eurolac
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
eurolac
senior tag
válasz
mirci18 #1400 üzenetére
"Sajnos az új tokom széle felszedi" - ettől tartottam a legjobban a hidrogélekkel kapcsolatban.
"A gyárit napok alatt kinyírtam" - azt hogy sikerült??Más: a Temun látok olyan tokot ami teljesen védi a kameraszigetet, gyakorlatilag a képek szerint egy kisablak amit lehet nyitni-zárni. Kinyitva kitámasztható a teló vele. Kipróbálom milyen.
-
eurolac
senior tag
válasz
Fitzgerald #1397 üzenetére
Érdekes dolog ez a kijelzővédelem, sok múlik a szerencsén is szerintem. Mint írtam lentebb, én is a minőségi edzett üveg mellett voksoltam eddig. Egy korábbi telóm Huawei Mate 10 Pro mobilommal úgy jártam, hogy kb. 1,8 magas polcról lerántották egy iratköteggel. Járólapra érkezett kijelzővel. Csattant is, bennem megállt az ütő pár másodpercre. Az edzett üvegfólia több darabra tört, de a kijelző és a teló sértetlen maradt. Majdnem uez...a feleségem egyik Samsung telóján szintén edzett üvegfólia. Kiesett a kezéből kijelzővel lefelé szőnyegpadlóra esett. Se az üvegen, se a kijelzőn nem látszott egy karcolás sem, de maga a kijelző panel megadta magát, teljes cserés lett volna. Valami kell rá az biztos, ami nem befolyásolja magát az élményt.
-
eurolac
senior tag
válasz
ghiottone #1390 üzenetére
Üvegfólia ilyen ívelt kijelzőnél felejtős szerintem. (Eddig azt használtam, de ez az első ilyen ívelt kijelzős telóm) Nekem megfelel a gyári is, tudok vigyázni a dolgaimra. Hidrogélt még nem használtam, azt olvastam róla h ütődések ellen is jobban véd mint a sima gyári. Csak azt nem tudom, hogy a tok mennyire nyomná fel a találkozásnál, mennyire tartós.....a gyárival jól el van a tok nem bántja. Szóval nem tudom, hogy megbánnám e ha leszedném a gyári fóliát....?
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Erre a telóra ill. az ívelt kijelzőjével kapcsolatban a hidrogél fóliákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Érdemes a gyárilag felrakott sima fóliától megválni és hidrogélt tenni rá? -
eurolac
senior tag
válasz
antatom #1383 üzenetére
A beállítások fenti keresősávjába beírod, hogy : külső ... és már dobja is. Azon belül a fájlok. Érdemes előtte a külsős apk-t átvizsgáltatni, nehogy tartalmazzon valami rosszindulatú kódot is. Telepítés után ugyan itt a fájlokat vissza kell állítani Nem-re. Legalább is én így csináltam.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Én is beléptem ma a "klubba". Honor 20 Pro után és 3 év Samsung S21 Fe után visszatértem. Nagyjából a beállításokkal képben vagyok, jönnek vissza a Huawei/Honor emlékek ez ügyben.
Két dologban kérnék segítséget:
- ha a kikapcsoló gombot oldalt megnyomom a Gemini jön fel alul,...lehet vele valamit kezdeni? Nekem nincs rá szükségem.
- a hívásrögzítésre van e valami okosság jelenleg ami működik is? (korábban megvettem a Skvalex call recordert, viszonylag nálam jól működött tudtam eddig azt használni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest