- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50363 üzenetére
No fene, már be is újítottál egy rendszert?
Gratula hozzájuk, leld bennük örömöd! Ennyi pénzért szerintem jól jártál velük. Ha azt nézed újonnan a 5.1-es JBL hangfalszett nem telt volna ki ennyiből.
A kis JBL szett ajánlása ennyire megtetszett? Látom Toobee is ajánlotta még ezt a 5.1-es szettet.
A Yamaha erősítőd nem ismerem, a Pio dvd-játszóból meg nekem kisebb volt a Blu-Ray játszóm előtt (a 310-es), de én elégedett voltam vele.
"Valszeg nem fogom használni a dvd-t" . . . miért nem? -
-
Dorian
félisten
válasz
Stubi28 #50363 üzenetére
Nem lesz rossz hangja, ez atom vétel volt ennyiért és összeillő összeállítás. Annak idején majdnem pont ilyen cuccokat vettem mozira. Aztán kaptam egy szép prémiumot csak ezért lett jobb. (a DVD-m ugyanez
)
Még annyit tennék hozzá, ha maradtam volna a Yamaha (igaz 459-et néztem) +JBL178 szettnél, akkor nem indultam volna el a hifis lejtőn...Egyébként meg továbbra is fenntartom, hogy az igények eltérőek, ezért nem illik lenézni valakit. Csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak, hogy az élet minden területén mindenből a legjobbat vegyék. Engem pl. többek közt az autók hagynak hidegen, akinek az a mániája, biztos igénytelennek tartaná az 1.4-es Astrám. Mondjuk az is, mert eddig kutya baja és csak olajat meg hasonlókat cseréltem benne
-
törölt tag
válasz
Stubi28 #50318 üzenetére
Like.
Egyébként ettől még jó ez a topik, én például az utóbbi időben rendszeresen olvasgatom, keresgélem a neten a linkelt cuccokat, időnként szörnyülködök.
Ez a kis flame itt meg jó lenne, ha vita maradna, és nem csapna át veszekedésbe, remélem ezt xtremetuning is hajlandó tudomásul venni, és alábbhagyni a fellengzős viselkedéséből, mert építő jellegű kritikának még a nyomába sem ér. Részletekbe nem mennék bele.
szerk:
Bbéci Lehet, hogy valami madár egy sima 128-asból konvertált fel, ezt utólag nehéz lenne megmondani, de annyit még én is értek hozzá, hogy az attól nem lett jobb
Olyan akvárium meg nincs, amiben megdöglik a hal)
-
BBéci
legenda
válasz
Stubi28 #50318 üzenetére
Viszont nem fogsz olyan akváriumot ajánlani, amiről tudod, hogy egy hét múlva megdöglenek benne a halak.
Azok a hangdobozok, amiket linkeltél, abba a kategóriába tartoznak. De tudod mit? Vedd meg a szettet, magasról letojom.(#50317) pitepeti71
Saját üzletemben nem árulnék hulladékot, mer más az ócskapiac és más a házimozi szaküzlet.
Rossz a telefonos példád, mert nem a hangminőségüket hasonlítottad össze, hanem a funkciókat. Hangdobozok esetében csak az fontos, hogyan szól. A szóbanforgó Jamókról leírtam a saját tapasztalaton alapuló véleményemet. -
Stubi28
tag
válasz
Stubi28 #50312 üzenetére
Egyébként van hobbym nekem is. Tizen éve tartok, tenyésztek halakat. A témában járatlanabbak, ha kérdeznek én sem azt mondom, hogy 20l alatt ne vegyél akváriuot mert az nem az. Elmondja az igényét én meg ajánlok valamit. Aztán, ha később úgy adódik, vált.
Elismerem, hogy magas a színvonal és sok a hozzá értő itt a fórumban de, hogy még mindíg a topic címénél maradjunk a kérdés még mindíg az: mit vegyek 100.000-ig, nem az, hogy mit ne vegyek.. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Stubi28 #50312 üzenetére
tudod az a baj,h minden kategóriára igaz, hogy izlés dolga. és akkor még van oylan is,hogy van aki a természeteset keresi, és van, aki az igzalmasat. olyan cuccok nem nagyon vannak,amik mindekinek tetszenek.
elején érdemes azért használtat venni, hogy otthon megtudd,egyáltalán kb mit keresel. csereberélsz,aztán 1-1 konkrét dolog végleg otthon marad. és amig használtan vásárolsz,nem buksz nagyot.
-
törölt tag
válasz
Stubi28 #50256 üzenetére
Stubi felesleges olyan emberkéket kérdezned, akik teljesen más megközelítésből nézik a zene világát.
Az ittlévő T. fórumozók többnyire súlyos százezreket költöttek, és még fognak is költeni a saját rendszerükre, amit Te, vagy én sosem fogunk.
Azt gondolom, hogy Neked egy teljesen átlagos cucc bőven megteszi, így a kiválasztottak is jók lesznek.
Amúgy miért nem gondolkozol falra szerelhető dobozokban?
És most harácsoltam össze EZT mivel a szobám elrendezése ILYEN és nem gondolkodhatom földre állítható dobozokban.
Amúgy maguk a dobozok jók, kis esztétikai hibával, messzíről nem is látható.
Az itt kiajánlott erősítő hozzá pedig majd fél milla újonnan (DENON 3808) persze használtan azért olcsóbb. Nyilván nem veszem meg, nézek használtan valamit 50E-ért és csattogtatni fogom a makkomat, hogy milyen jól szól.
Ahogy elnézlek, Te ugyanez a kategória vagy.
Véleményem szerint ahhoz hallás is kell, hogy észrevedd a különbséget a 100E motyó, és a félmillás között.
És abban is majdnem biztos vagyok, hogy akinek ilyen van, az is valami olcsó, "gagyival" kezdte.
Szal nyugi van, de azért természetesen Te dönts! -
BBéci
legenda
válasz
Stubi28 #50261 üzenetére
Tüzelőnek való mindegyik. A padlásomon van olyan center és két háttér, valamikor 1997-98 táján kaptam egy tartozás részeként. Kipróbáltam és elborzadtam tőlük, pedig akkor még gyerekcipőben járt a házimozi, nem sok összehasonlítási alapom volt. Frekvenciaátvitelük a Pro Logichoz illeszkedik, de azt sem teljesítik, a centerből egyetlen tiszta érthető szó nem jön ki.
-
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50192 üzenetére
Vagy ha rendes álló frontok nem jöhetnek tényleg egyáltalán szóba akkor meg vmi hasonló szetteket kellene nézegetned (NEM AZT MONDOM, HOGY EZT VEDD MEG, HANEM VMI HASONLÓT -ezt azoknak emeltem ki akik ezt a szettet is támadni akarnák
).
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/jbl-scs-178
Ezek kis polcsugárzókból állnak és legalább subot is tartalmaz a pack vmint a "házuk" vélhetőleg nem műanyag hanem vmilyen fa. -
BBéci
legenda
válasz
Stubi28 #50185 üzenetére
Hangerőt egy árva szóval nem említettem. Hogy jön ide a falbontás?
Azt is rengetegszer leírtuk, hogy a jó minőség nem méret és hangerő függvénye. Viszont az ugyancsak tény, hogy minél jobb minőségű egy rendszer, annál jobban szól halkan és egészen nagy hangerőn is, amire az olcsók nem képesek.
Kiadtál közel 300000 forintot tévére, ugyanakkor a hangzást meg akarod úszni a harmadánál is kevesebből. Ez csak durva kompromisszumok árán sikerülhet. Egy 50 colos G30-hoz tisztességes házimozi rendszer való.
Az én nappalim 22,5 négyzetméteres és kényelmesen elférnek a nagy állódobozok, melyeket semmi körülmények között nem szabad fektetni vagy szekrényre tenni. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50185 üzenetére
Béci is csak jót akar, ne kapd fel a vizet.
Valóban kevés ez a összeg új hangfalakra és a általad említett kis szettek meg tényleg nem nagy durranások lehetnek.
Egyértelmű, hogy nem mkinek az a célja, hogy falat bontson a cuccával vagy a szomszédokat riogassa vele, de ezek a "bögreszettek" nem vmi jók.
Inkább szánj rá picit többet, nézelődj tovább, esetleg 2-3 alkalommal szerezd be a összes cuccot (ha egyszerre nem engedi a anyagi kereted). Inkább kicsit később legyen kész, de lehetőleg minél tovább leld benne örömöd, ne unj rá pár hónap múlva. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50184 üzenetére
Nem tudsz a szoba berendezésén picit változtatni, hogy rendes álló frontok elférjenek?
Kezdetben nekem is elég gáz volt a szobám elrendezése, de sokat "baszogattak" érte és átrendeztem úgy, hogy semmit sem dobtam ki belőle, de most már jobb vmivel a elrendezése a cuccoknak.
Ha már újonnan akarsz mindent akkor meg most vegyél egy 5.1-es erősítőt + 2db. frontot, esetleg még egy centert. Hogy pl. ezek tegyék ki azt a 95-100e-es keretet.
Aztán később majd veszel ha megint lesz rá pénzed 2db. surround-ot és egy aktív subot.
Oszt meg a költséget. -
T-Tboy
tag
válasz
Stubi28 #50169 üzenetére
Én egyiket sem választanám, akkor inkább már vmi hasonlón agyalnék a helyedben, például:
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/jamo-s-416-hcs-3-5-0-hangfalszett
és
http://www.procinema.hu/termek/5-1-hazimozi-radioerosito/onkyo-tx-sr308-hazimozi-receiverIgaz, ezek együttes ára már 115eFt nem 95-100e-es határ, de ezek a hangfalak (normálisabb frontok) már vmivel jobban szólnának mint az általad linkelt kicsi vmik amik sok esetben műanyag házasak.
-
BBéci
legenda
válasz
Stubi28 #50023 üzenetére
Jól gondoltad, mert annak a filipsz csodaizének a hangszórói nem bírják a nagy terhelést, elolvadhat a lengőcséve tekercselése.
A 20e forintért kapható erősítők egyrészt ezerévesek, másrészt a hangminőségük is erős kompromisszumot kíván.
Hogy nem érted Ginola mondanivalóját, arról csak Te tehetsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest