- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
k.zozo.
tag
Olvastam, hogy sokan Dali c6 szettet használtok. Denon 1912 erősítőm van, szerintetek érdemes lenne a mostani Celestion szettet (F30,F35C,F10) lecserélni a C6ra? Sokkal jobban szólna a C6? Ha már kiadok nem kevés pénzt, akkor minőségi, jól hallható előrelépést szeretnék. Polk110 a sub, az maradna, kb.25m2 a szoba, akusztikus zenét, könnyebb jazzt hallgatunk főleg, meg némi Sade és Chris Jones. 50-50 film, zene.
Előre is köszi a véleményeket. -
k.zozo.
tag
Sziasztok!
Tegnap beüzemeltem a Denon 1912-t. Megvolt a mérőmikrofonos beállítás, és a 1604-hez képest a változás brutális. Nem hittem volna, hogy ilyen hangok ki tudnak jönni a Celestionból. Viszont az Audyssey-el kapcsolatban felmerült pár kérdésem. Alapból 40 -es vágási frekit adott meg a centerre és a surrondokra, ezeket felvittem 100-ra, a subra meg 120-at de az elég soknak tűnik, jobb lenne 90-en? A frontokat large-ra állította és így nem lehet vágást állítani rajta. Az F30 elbírja a large beállítást? Mélyben nem túl erős, mondjuk én sztereót is subbal szoktam hallgatni, vagy jobb lenne small-on 90-es vágással?
Az Audyssey settingsben a multiEQ-t Audysseyen érdemes hagyni? Mert van egy Byp L/R lehetőség is. Dynamic volume-t nekem alapból evening-re tette, ez jó így, vagy legyen day, vagy off?
Már csak egy dolog, a magas hangok főleg sztereónál kicsit túl vannak lőve, olyan
sziszegősek. Ebbe bele lehet valahol nyúlni? Visszacsípni belőle kicsit, úgy hogy a többi dolog ne változzon?Bocsi a sok kérdésért, köszi a segítséget előre is.
Üdv -
k.zozo.
tag
Szevasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Valószínű hozzájutok egy B&W 603 S2 hangfalpárhoz. A mostani Celestion rendszerben, az F30 frontok helyére gondoltam betenni. A surrondok F10-ek, a center F35C, azok maradnának. Polk PSW110 a sub. Gondolom hangminőségben komoly javulást hozna a dolog, de nem lesz gond hogy keverve van a két márka? Az erősítőt gondolom nem zavarná mert 8 Ohmos mindegyik hangfal, csak hangzásképben, vagy mozinál...? Végül is nagyon nem egy kategória a kettő. Vagy a surroundnak és a centernek jó lesz a Celes is? Most Denon 1604 az erősítő, de ez cserélve lesz hamarosan 1912-re. Főleg akusztikus zenét, jazzt hallgatok. Tuc-tucot és rockot nem. Erre a típusú zenére milyen a B&W? Kb. 20m2 a szoba.
Köszi -
k.zozo.
tag
válasz
Dorian #47744 üzenetére
Köszi, akkor valószínűleg erősítő csere lesz. A hangfalszett egy darabig biztosan marad, mert az erőlködő elviszi az összes pénzt. Különben a Celestion hangjával én teljesen meg vagyok elégedve, a magasak nagyon szép tisztán szólnak és az egyes hangszerek is szépen elkülönülnek pl. Unplugged-nál. A mélye volt kevés nekem, de amióta megvan a Polk sub azóta tökéletes a rendszer. Tudom, vannak persze sokkal jobb hangfalak is, de ha már cserélném akkor az valami sokkal komolyabb lenne, az meg egy vagyonba kerülne.
Üdv -
k.zozo.
tag
Szevasztok!
Kb. 20m2-es szobában Celestion hangfalszettem van, F30-as frontok és ha jól tudom F20-as subok, a centert nem tudom de az is Celestion. A mélynyomó Polk PSW110. Az erősítő egy Denon 1604, ezt cserélném Denon 1912-re. Szerintetek megérné az erősítőcsere? Hallható lenne a különbség? Jobb hangminőség és a nagyobb teljesítmény miatt cserélném elsősorban, a HDMI, netes rádiók, stb. annyira nem izgatnak. A Denon hangzásvilága tetszik a legjobban, szóval más erősítőmárkát nem szeretnék. Unplugged, Jazz, némi komolyzene amit szokam hallgatni rajta, meg mozi. Semmi tuc-tuc és rock.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest