- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34318 üzenetére
Ha visszaolvasod a hsz-eim nagy százaléka tele van ezekkel a vigyorgó figurákkal...
Az azért van, mert alapvetően jókedélyű srác vagyok.
Nem szeretnék itt senkit sem b@sztatni és nem is szoktam.
Van pár eset, amikor tudnék, de akkor inkább kussban ülök a seggemen és nem szólok hozzá, pont elkerülve az 'elbalkániasodást'...Cekkk meg bírja a kiképzést.
Cekkk : fiatalság-bolondság
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34305 üzenetére
Nem, de ez tényleg csak humor vagy csipkelődés
Vagy lehet nála tuningoltatok
Meg most ezen, nem húzom én fel magam, mert tegnap játék közben sikeresen széttörtem a falon az 1 hónapos squash ütőmet, és ha azon nem mérgelődök, ezen sem fogok, főleg, hogy egy ilyen simán belefér a fórumbaxtremetuning
A Dune fórumán vagyok jó fiú
Bár tényleg csak itt torlkodomMondjuk tegnap az avforumon is sikeres voltam, mert van a 255-s erősítő + C6 és amikor olyan sorozatot nézek amiben 2.0 hang van akkor az erősítőt is 2.0ba kapcsolom.
Ilyenkor feltünt, hogy ilyen sistergő hang jött ki(3 méterről is hallani lehetett), amire azt mondták föld hurok. Mondom ez eddig rendben is van, de ha 2.0-ban hallgatok valamit akkor a centernek meg sem lenne szabad nyikkannia, mert elméletileg le kellene kapcsolva lenni-e.
Erre mondják, hogy a sztereó módban lehet 5.0 is választani és azért, mondom eberek, akkor nem tűnne fel a hang egyrészt, meg minek járassak egy sztereó hangot 5.0ban amikor tök felesleges, szóval okosabb nem lettem, hogy a centerből miért jön minimális hang ami csak 5-10 centiről lehet hallani, ha elméletileg az nem kaphat jelet sztereó módban.
Most annak örülnék majd ha nem hallanám azt a brumbrumot. -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34314 üzenetére
Ha kipróbáltad, írd le a tapasztalataidat a Bártfayihoz képest.
Az IC-t mennyiért sikerült végül eladni?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #34305 üzenetére
Humor, Pityu humor...
Cekk le is reagálta jól.....pláne azok után, hogy anno egyszer írta, ide 'trollkodni' jár, az avx-en játsza jó fiút...., ráadásul szerintem nem kell neki védőügyvéd...
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #34307 üzenetére
Arról nem olvastál, hogy a Dali C6-hoz ezüstözött, vagy hagyományos kábel illik jobban? Nekem a magas mintha kevés lenne, így rátettem +2-őt, ezért gondoltam, talán az ezüstözött jobb volna.
István: Milyen dugó megy rá?
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #34307 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen hangfalhoz tesznek silver anniversaryt, nem mindenhez jó .Pláne bi-wire-t. Én az RS1-el imádtam a hangját és gondoltam ha már az bejön akkor legyen bi-wire. Igaz 4k/m de ha lúd legyen kövér.
Szerk: Azt a tesztet linkelhetnéd nékem
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajnokpityu #34248 üzenetére
Már így is jelentősen túlléptem az eredeti elképzelésemet anyagilag. (Ugye eredetileg egy erősítő és egy "kompakt" 5.1-ből indultam), így ebbe nem szállnék el, ha nem muszáj. Viszont nézegettem náluk a kábeleket, és a Sinus Live NL2.5s lehet nekem jobb lenne a színe miatt. +100 Ft/m, az még bírható.
A Sub-okhoz jár kábel, vagy azt is vennem kell?
Még valami...árthat a kábelnek, ha ilyen "ragasztópisztollyal" egy pár helyen felfogatom?
-
zetecR
addikt
válasz
bajnokpityu #34135 üzenetére
Mekkora mázlim van, hogy fogalmam sincs az erősítőmben lévő DAC paramétereiről, viszont marhára élvezem rajta a mozizást.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #34135 üzenetére
Ezred, vagy ezrelék? A kettő ugyanazt jelenti, de ahogy Te írtad, az ezred, ezredrésze, van köztük néhány nagyságrend.
Mármint a fenti adatok és a z ezred ezreléke között.
A végén még belezavarodom. -
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #34132 üzenetére
de nem is ez a feladatuk a technikai adatoknak.
vannak szubjektiv és objektiv tulajdonságok.
mindezek együtt adják az élményt. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #34101 üzenetére
Én 6k-ért adtam el őket.
-
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34101 üzenetére
Tudom, hogy nem rossz, bár Én még nem hallottam.
Tedd fel amennyiért gondolod, nem vesztesz vele semmit! -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34098 üzenetére
Egy próbát megér többért feltenni, de ahogy mostanában néztem, annyira nem kapkodnak az ilyen kábelekért.
Végül is enni nem kér, ha felrakod ide meg az avfórumra... -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34087 üzenetére
Szerintem 6-8k körül kérhetsz érte.
Hirdesd meg 9-ért, úgyis alkudnak... -
robi0604
őstag
válasz
bajnokpityu #34083 üzenetére
Mekkora, csatik vannak rajta?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34077 üzenetére
Én valahol olvastam, hogy mennek azok tönkre szépen.
Bár már már a mai világban semmit sem az örökké valóságnak terveznek.ricsik
Főleg, hogy angliából megvan az egész kb 210fontért haza szállítással együtt.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34075 üzenetére
Nálam simán csak lefagyott a lejátszó amikor ilyen zenét akartam lejátszani.
Ilyenkor kellett áramtalanítani.Ricsik
Ha nem lesz én erősen gondolkoznék a duet lejátszóján, mert pl nincs benne kijelző ami tönkre mehet.
De ha neked a classic tetszik és kapsz jó vétel nagyon!Most nézem, hülyék ezek, hogy ennyiért akarják adni?
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34072 üzenetére
Jaj Pityu nem mp3-ra gondolok és hanem 192Khz-es zenére mert a 96Khz-s a szerver vissza alakítja 48-ba de a 192-vel nem boldogul.
Milyen szoftveres tuningra gondolsz te?
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #34066 üzenetére
Kerestem ilyet popcornhoz is, és akkor nem kéne mennie a tv-nek, de használhatóra nem leltem. Meguntam, ezért keresek classicot. A C200 lett volna még alter, mert annak meg van kijelzője, de mivel rádiós a távja, így a Harmonynak nem sok hasznát venném. Az infrás downgrade meg +5-6e ft a C200- hoz, meg plussz egy lom. Nincs más megoldásom. Touch drága, nem kell szines kijelző. Kár hogy a classicot nem gyártanak már. Ha minden kötél szakad, erősítőből új modellt kell vennem és az is tud ilyet. Még a szám címet is kiírja. Vagy a Marantznak van nagyon komoly ilyen lejátszója, de az is drága [link]
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #34066 üzenetére
Szerintem azért fagy le nálad mert 192-es zenét akarsz vele hallgatni, nálam csak akkor fagyott le
ricsik
Most már Korzikán található az én lejátszóm, ott sütteti magát
Egyébként érdemes szépen meg tag-elni a zenéket.
Ezthasználtam, de nem 1 nap volt mire megcsináltam, de utána öröm volt használni a lejátszót telefonról. -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #34062 üzenetére
Ha már classic, ugye ez tud olyat, hogy felteszed pc-re a servert és aztánm okostelefonnal lapozod az albumokat és amit kiválasztasz, azt játsza a classic?
Jó lenne már venni egyett, pont most nem árul senki... -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #34059 üzenetére
Értem, tehát az ilyen olcsóbb cuccoknak megkérdőjelezhető az analóg kimenetén fellelhető minőség. Mivel nem vagyok DAC-ban otthon az eddigi hozzászólásokat nagyjából átugrottam, majd visszatekerek és átolvasom.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #34021 üzenetére
A NAD-okat se hagyd ki! Viszont a Denon PMA 2010AE eszméletlen jó, az ára már kevésbé.
n.dani
Nem rossz, de nagyon pici, még a Xenóhoz is karcsú, pláne JBL ES szetthez. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33996 üzenetére
Remélem, sokáig nálam marad, lesz időm alaposan kivesézni!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33987 üzenetére
Holnap megyek az ARCAM AVR400-ért, plusz megnézem a SIM2 C3X Lumis 3D-S produkcióját.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33628 üzenetére
A Lexicon processzorról és végfokról, valamint a Focal Stella Utopia hangdobozpárról már volt szó, a többit inkább a tulajdonos sorolja fel, ha akarja.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #33611 üzenetére
+1
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33595 üzenetére
Azon is, valamint a kerti faházat zsindelyeztem, lazúroztam. Párnafákat cseréltek alatta.
Hogy tetszik az AVO? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #33544 üzenetére
Ha jól tévedek ez az egykori Sztereó tesztgyőztes Neotech kábel (amilyen nekem is van) Kácsás utánzata, vagy átmárkázata vagy valami, de pont úgy néz ki. Nem olyan olcsó, és mások szerint is elég jó. Csak annyi, hogy a mennyiség felét a kettős kábelezés miatt felesleges volt megvenni.
-
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #33544 üzenetére
mivel 60m kábelt kellett venni, a lehetőségekhez mérten jót, összevetve a rendszerrel nem igazán ugrálhattam tovább.
de a lehetőség még mondig adottha akarom kihúzom és kész, visszateszem a sarukat és 1 db 4.0mm2-esen fog menni a hang, potom 1140 ft/m-es lapos szőtt OFC kábelen.. ez már csak nem olyan fos kábel
de majd este megcserélem s fülelek.ettől függetlenül reggel tiszta fejjel tiszta füllel a bögre forró tejeskávé mellett belehallgattam a Brian Culbertson DVD9 studio felvételbe... hát összefostam a bokám a gyönyörtől...
minden hangszernek tiszta karaktere van, pontos határai, semmi sem mosódik össze a másikkal, nem zavarják egymást, kristálytiszta a hangzás...
"loudness war"-t nem lehet rendezni vele, de azért -6dB-en is meghajtottam, tovább nem mertem... de nem süketültem meg.. szvsz az erősítő fogyott el...azonos erősítő hangerőn ugyan érzetre ugyan olyan hangosnak hallottam a jamot, se sokkal maszatoltabb volt, a parketta sem rezget... ellenben az RTivel!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33521 üzenetére
Hű..
Milyet vettél pontosan, ha szabad ilyet kérdezni?
-
Heffi
őstag
válasz
bajnokpityu #33505 üzenetére
Lehet, hogy a olcsó műszer miatt, de nem változott a mért érték.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #33505 üzenetére
Eco módban van? Vagy dinamikus kontraszt?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #33445 üzenetére
Én kis sztereóra gondoltam.. esetleg 2.1-re.
-
€uro
őstag
válasz
bajnokpityu #33434 üzenetére
"nincs értelme a kérdésnek, és nem is lehet rá válaszolni"
Milyen kérdésnek? Nem tettem fel kérdést. Kértem. Azt, hogy valaki mérje meg az erősítőjének az áramfelvételét.
-
KTTech
veterán
válasz
bajnokpityu #33434 üzenetére
FET-ek vannak (olcsó, jól integrálható, gyakorlatilag az összes hibrid végfok PowerMOSFET-es)... de A osztály az nincs
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33423 üzenetére
Én csak azokra alapozok, amiket fórumokon olvastam most itt-ott..
Ezért is kíváncsiskodok, hogy esetlegesen milyen véleményekkel, tapasztalatokkal voltatok itt erről.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #33421 üzenetére
Értem..
Olvastam pozitívat, negatívat, de több helyen viszont arról írtak, hogy cat5E-s kábelből viszont "jó" kábelek lehetnek. Erről esetleg van valamiféle vélemény, kritika?
-
Visormail
addikt
válasz
bajnokpityu #33407 üzenetére
Ezen a fórumon is van pl egy genius_5_1_fa_tuning_1_ora_alatt topik azon rengeteget nevettem.
Ott is bemondta valaki hogy a fal felé kell fordítani a mélynyomót, utána volt vagy 5 hozzászólás hogy hú kipróbáltam és tényleg sokkal jobb, csak így a hátulját kell nézni meg kicsit nehezebb kezelniDe vannak még ott gyöngyszemek bőven, pl a szekrényes megoldások [link] vagy más megközelítésben [link]
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33407 üzenetére
Ilyen teóriákat én is hallottam már. Csak videoton hangfalak voltak az alanyok.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #33372 üzenetére
Én Electrával is kibékülnék.. de több más tipust,többek közt Chorus-t, Scala és grande Utopia-t is gyártanak.
Lényeg: hasonló kategória kellene a Denonom mellé. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #33370 üzenetére
Hát ehhez hasonló üzlet nem lesz közeljövőben az biztos... mert a lagközelebbi tulaj tuti felveri az indulóárat. Sztem az eladó késön kapcsol,de én is,.. mindjárt az este kelett volna lefoglalni...Mindenesetre küldtem neki üzit,ha megjön szoljon és elviszem 155-ért.
Ricsik:
Sanja én is igy látom a közeljövőt.. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #33323 üzenetére
Némi tudatmódosítás után
mivel pl. a hallás kiélesedik, a többcsatornás hangot lehet kifejezetten az egyes hangdobozokból hallani, a subot 80Hz alatt is simán. Érdekes módon a jó minőségű sztereó zene viszont nagyon precíz színpadot kap.
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #33323 üzenetére
Én úgy tudom a centerhez is irdomos ugyanolyan hosszt használni, mint a frontokhoz. Vagy a frontok is 120 centisek?
Bár valószínű sem a rendszerünk, sem a fülünk sem tudja azt megkülönböztetni. Az már magasabb szint.
-
v.attis
őstag
válasz
bajnokpityu #33310 üzenetére
mi az a frekvencia amelynél már nem hallom az irányt?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #33283 üzenetére
Én kifejezetten örültem, hogy Mattes kolléga közülünk csapta le, szuper jó vételt csinált!
(Tegnap este gondoltam rá, h megveszem tarcsiba, de csak azért, hogy álljon... )
Végülis anno újonnan vettem az 5.0-t 140-ért -
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #33283 üzenetére
Ezabajom nekem is, a touch drága és nem is tetszik. Amikor volt lehetőségem venni classicot nem volt zsé rá, 35 se.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33262 üzenetére
Őszintén. Jó hangot keresek, szép kidolgozással.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33259 üzenetére
chipsre gyűjt
ez jó.
Nekem a focal-ok között a 806 pl ami nagyon tetszik kialakításra és felfele. A 700-as dobozokat külsőre csúnyának találom. Persze nem ezzel kellene foglalkozni de nálam ez is szempont.
MaTTeS: Grat, jövő hét elején nálam is ott lesznek a C8-asok.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #33259 üzenetére
A c6-ot délelőtt elhoztam, decemberig még garancia is van rajta, teljesen hibátlan.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33248 üzenetére
Igen, azért is van ott olyan grill amit nem lehet/nem szabad levenni.
Dorian: A z a C6 annyiért ajándéj, én is láttam.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33236 üzenetére
Mondok egy durvát: Dynaudio Evidence, párja 150000 euró és lágy (selyem)dómok vannak bennük.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #33233 üzenetére
hát igen.visszaolvasva,kicsit erős volt.megmondom őszintén,én annyira durva selyemmagasat még nem hallottam,amiről beszélsz BBéci,ami megverné a monitor bronzszinű magasait.
folyton azt láttam,h aki gyártó igazán durvát akart,nem középszerűt,az mindenféle spéci magasakat csinált,és nem selymet használt.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #33196 üzenetére
Végig akartam olvasni az összes új hozzászólást, de erre azonnal válaszolnom kell.
Számtalan high-end hangdobozban van selyemdóm, amikre botorság lenne azt mondani, hogy sávhatároltak. Nézd csak meg a Scanspeak Revelatort, vagy a Vifa magassugárzóit! -
Jamboo529
senior tag
válasz
bajnokpityu #33203 üzenetére
Igazad van, megnéztem itthon, DTS HD-MA val egyátalán nem is találkoztam.
Mindössze AC3, DD, DTS, esetleg TrueHD dekódolásokkal találkoztam.
DTS-HD-MA egyátalán nem volt közte, még DTS-HD se nagyon, úgyhogy a WDTV-live rendben lesz.
Most már visszatérhetünk a hangrendszerre.
Tegyük a keretet akkor mondjuk 100-150 közé (max 200-ig kitolható, ha nagyon muszáj)
Különösebben nem zavar, ha használt a cucc, szóval ez nem kizáró tényező.
Nézegettem pár helyen, és az új komplett szettekből ezeket találtam:Onkyo HT-S5405 - 135k
Onkyo HT-S6305 - 150k
Denon DHT-1311XP - 150kVan még esetleg olyan márka hasonló árban, és kiszerelésben, amit meleg szívvel tudnátok ajánlani?
Másik kérdés, ha használt mellett döntök, akkor az előbb felsorolt keretből mit tudok kihozni? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #33222 üzenetére
privát akart lenni
-
robi0604
őstag
válasz
De a goldoknál már ribbont használnak...
-
Gál István
senior tag
válasz
Hát igen, vagy legalábbis valami olyan lánc kell a selyemhez ami nekünk még nem volt
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33189 üzenetére
A textil magasakkal csak annyi a bajom hogy hallottam Monitor Audio C-Cam magasat
Ha nem tetszik majd akkor csak megkínálom QED Silver Anniversary XT kábellel és csodát tesz vele ha kell.
Szerk: Mármint az elkent magasakat részletesebbé teszi. Anno poénból kipróbáltam haveromnál a vardus 400-as páron a QED kábeleket és szólni sem kellett a tulajnak de hallotta hogy más lett a magas.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #33174 üzenetére
-
Pokzoli
tag
válasz
bajnokpityu #33150 üzenetére
Engem érdekel. Milyen bemenetei vannak, ára,hol van helyileg?
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #33154 üzenetére
külsőre sem?! pedig a legszebb dobozok között vannak
elegáns, minimalista, semmi gombdzsumbuj, tudatosan kerülik végre ezt a hivalkodó stílust, rájöttek, hogy a kevesebb többlegalábbis szerintem, én örülök neki nagyon.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #33114 üzenetére
Jó az avatar-od
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #33088 üzenetére
Az Onkyo hangfalai nem igazán ütik meg a mércét. JBL sokkal jobb hangzást ad,mint amit az árkülönbség indokolna.Ráadásul az AVX az passziv mélynyomós,ellentétben a Pio (vagy akár másik Onkyo) után kötött mélynomóval.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32992 üzenetére
Akkor most neked nem Bártfai-s hangfal kábeled van ami Cat7ből készült vagy a Bártfai kábel készült VDH102 kábelből
Kicsit más így nem csak neked szól.
Manapság mindenre rá mondják, hogy az árán felül szól, játszik,
Nézzük a hangfalakat, ott vannak a svéd hangfalak amikre azt írja a stream hogy audiophile hangszórók, ami szerintem már erős túlzás, de valamivel el kell őket adni.
Kérdeztem Kalmit fórumon (Ő hangalakat épít és méri be őket mint Pagrus), és nem javasolták ott sem hogy a Dalikat cseréljem, mint a Procinema.hu-nál sem amikor érdeklődtem.
Nem azt mondták, hogy rossz, hanem, hogy nüansznyi különbségek vannak, és ha már a Dali meg van, értelmetlen a csere, inkább feljebb lévőre lenne érdemes, akkor ezek szerint a enyémek is audiophile hangfalakÉrdekes az írás, és látszik van aki még úgy gondolja mint én, hogy pl egy kábel cserénél 1 perc a max és az alatt ha van különbség érzékelni lehet. Én is ezt mondtam régebben is, hogy olyan ért fizetek aminél egyből hallom a változást, és nem kell az napokig keresnem, amikor én teszteltem magamnak max 1 perc vagy 1.5 percig hallgattam a zene számokat és utána csere is volt, mert utána már tényleg nem emlékszünk milyen is volt ami előtte szólt.
Mondjuk én az analóg kábelek hangzásbeli különbségét nem vitatom, de ott is van egy ár ami után már igen keresni kell a különbséget az olcsóbb és a drága között, és akkor már megint nem a zenét hallgatjuk élvezettel, hanem a kábelt -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32992 üzenetére
Na igen, a forrás a lényeg, ez jött le a fenti ezoterikus írásból is
"tranziens intermodulációs torzítás mentes végfok"
Fluxuskondenzátor nincs bennük? -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32951 üzenetére
Csak találnék olyan szettet, ami lealázza a géniuszt és nem kerül száznál többe. Például a Mission MV Cinema Pack, amit egyébként nem szoktam ajánlgatni.
A Stream-ben legalább 5 olyan akciós szettet kínálnak, ami szerintem jó vétel. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32954 üzenetére
Itt csak szarkák vannak. Szépek, de ennyi.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32950 üzenetére
.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32950 üzenetére
Mióta megvan a Rotel, azt a Misty-t legalább naponta meghallgatom, amit nálad mutattál, nagyon jó!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32946 üzenetére
Bármelyik belépő receiver, 50-60 pénzért, akciós szett 90-100-ért.
Olcsóbban csak használtat kapni, ami szintén klasszisokkal jobb bármelyik PC-s szettnél.
Ezt legalább olyan jól tudod, mint én. -
Vidala
senior tag
válasz
bajnokpityu #32880 üzenetére
Ez igen jó kis ajánlat!
-
Vidala
senior tag
válasz
bajnokpityu #32885 üzenetére
Nekem is így tanácsolták, nálam is így van.
Integra:
Nagyon sok minden van így az életben, sajnos kompromisszumokat kell kötni, és abból kell kihozni a maximumot, ami van. Bár ezzel sztem nem mondtam újat. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32883 üzenetére
Nekem vásárláskor azt tanácsolták (Kácsa), hogy ugyanolyan kábel legyen, de rövidebb lehet. Így is van.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #32880 üzenetére
Licitáltam is
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32877 üzenetére
na, szóval majd ha lesz házam, akkor lesz moziszobám, azt úgy fogom megtervezni meg megépíteni. jelenleg csóró ifjú vagyok, nincsen házam, 50m2-ből gazdálkodom teljes területre, ennek megfelelően szerény a nappalim, ne várjunk imax-et
valahol kompromisszum lesz az egész, és messze lesz az ideálistól, vannak körülmények, ezek adottak, így kell a lehető legjobbat kihoznom. majd szépen alakul, először marad a hkts, aztán ahogy idővel látom már, hogy mi merre meddig, ott lakom és egyenesbe jön a bankszámlám újra, akkor dobozolhatok, ha rámjön az 5 perc
de ha valaki megszponzorál 60-70 millával, hogy építsek belőle egy fasza házat, megteszem, ügyes vagyok -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32840 üzenetére
Úgy kell Neked, minek vitézkedsz az avx-en.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32835 üzenetére
bocsi a szarkasztikus megfogalmazásért, de az elmúlt pár hét nagyon lehozott itt is meg az avx-en is.annyira határozottan meg akarják mondani,hogy miért szar a láncom,miközben eddig bárki,azaz bárki jött, nem mondta,h gázos.
Nem aggódód túl ezt egy kicsit?
Van akinek tetszik ez a hangzás világ amit te hallgatsz van akinek nem, neked pl a dalik hangja nem tetszik. De nem baj, attól még nekem nem fog rosszabbul szólni, hogy neked nem tetszik, de én azt vettem észre nálad, most, hogy annyira megakarsz győzni mindenkit, hogy már pedig mégis milyen jó a tied, hogy másik erre lehet úgy reagálnak, hogy már pedig még sem olyan jó mint amilyennek te gondolod.
Vagy én értem félre, de mostanában kicsit túl aggódód ez a dolgot, ülj le hallgass zenét és fórumozz kevesebbet, ne a mások véleménye érdekeljen , hanem az, hogy neked tetsszen amit hallasz. -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #32837 üzenetére
megmondom a megoldást: le kell szarni. hülyének lenni (még) alkotmányos, de inkább vele született joga mindenkinek
tudom én is, ahogy a legtöbben tudjuk, hogy mi a jó, meg a legjobb, csak a pénztárcánk véges. ettől függetlenül nem fogom fikázni azt amit nem engedhetek meg magamnak, meg azt mondani arra, amim van, hogy ugyanolyan jó, mert ez nyilvánvaló baromság. Béci is túl sokat idegeskedik olyanokon, akiken felesleges.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32835 üzenetére
Pityu, nagyon jól szól a rendszered nyugi. A kételkedőkön meg nem érdemes felhúzni magad, kicsit olyan az az elméleti okoskodós vita, mint amikor itt jön valaki azzal, h nem lehet pl a hdmi kábelek közt különbség
Rotelt ennek ellenére nem ezért választottam, volt nekem korábban 840bx4, így valamennyire ismertem + annyit simán megért, gondoltam ha nem jön be tovább adom.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #32740 üzenetére
Tudom, már majdnem meg is vettem annyira megtetszett csak kicsit jobba utána olvasva csak nagyon jó meghajtással adja ki azt ami benne van és az még1x annyi lenne... És azt a heti 1 óra zenehallgatást azt hiszem valami olcsóbb összeállításból is megúszhatom.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #32729 üzenetére
Ez csak egy tipp volt.
Én máshol tuningoltattam a dobozokat.
Ethosz Audio -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32679 üzenetére
Amennyit hallottam belőle, az a Viba jócskán túlmutat az árán. Amennyiért meg használtan vetted az rablás
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #32679 üzenetére
ja beirtam már googlébe: a CD DACja jó eséllyel a 1541es,ami a vibám nagy tesója...
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #32676 üzenetére
A ki-s Malac?
-
cintula187
addikt
válasz
bajnokpityu #32632 üzenetére
Ezt eddig nem is ismertem
Borostyán?Familya KFT? Classic 90-es évek disney mesedélutánnal.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32624 üzenetére
Nem tudtam, hogy már ezeket is Kínában gyártották, de nem Angol márka volt ez, nekem valamiért az ugrik be először róla. de majd utána olvasok.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32622 üzenetére
Nekem nem mint a kínai termékekkel van a bajom, mert ugye nagyon sok minden onnan származik, hanem hogy azt próbálják a b2b üzleti modellen alapuló oldalakon (alibaba és társai) beléd sulykolni a csalók, hogy kint olcsóbbak a márkás termékek, ami lehet igaz is de nem annyival mint amennyiért ők akarják adni. Azok vagy átverések, vagy pedig hamisítványok.
Milyen kínai hangfalad van?
Meg már úgy tudom, több nagy hangfal gyártő is kínai kézbe került, de hogy már kint gyártják-e vagy nem azt nem tudom.
Az hogy nem tetszik az Ikon ilyen, találtál benne egy társat
, bár biztos sokan így vannak vele, kinek mi tetszik, de ez a jó , hogy nem egyformák vagyunk, és nem csak dalit lehet kapni, bár nekem megfelelne de neked nem
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #32620 üzenetére
Én azóta nem hiszek az ilyenekben amióta Kínából akartam venni egy projektort.
Felvettem több értékesítővel a kapcsolatot, és iszonyat jó árakat mondtak.
De már küldték is az igazolványt meg nem tudom miket, hogy küldjem a pénzt WU-n keresztül. Na itt kezdett gyanús lenni. Ezeket hanyagoltam is.
Ez után olyat kerestem akiknek minimum banki átutalás vagy pay-pal. A PP-ra azt mondták nem lehet magas adó stb kifogások. Na ez is gyanús nekem, na nézzük a banki átutalást.
Mondom próba szerencse veszek egy telefont az mégis olcsóbb mint a proji. Lebeszéltem a kis kínaival, hogy a pénz beérkezését követően repcsivel küldik. Mondom ok, jelentkezek majd.
Másnap írok hogy elutaltam, kb mennyi idő a repülővel a csomag?Erre hogy hajóval adja fel, félre értettük egymást stb
De baromi szerencsém volt, hogy azt mondtam, hogy utaltam és közbe meg nem, csak kíváncsi voltam mit reagál rá. Elszólta magát a kis sárga , én meg rájöttem, hogy Kínában sem olcsóbbak a márkás termékek, így onnan olyat nem érdemes rendelni. De ugye csak elcsábul az ember olyan árak láttán, de csak lehúzás lett volna.
Szóval Kínából olcsó kínai cuccokat érdemes venni, és nem szabad megbízni bennük -
Peak
addikt
válasz
bajnokpityu #32612 üzenetére
elviekben a jogszabályok szerint valamilyen jótállási jegyet kell adniuk a vásárláskor, plusz ugye a számla.
ezzel simán visszamehetsz reklamálni a törvény ezzel a te oldaladon van 100%osan meghibásodás esetén.
ciki akkor van ha a cég megszűnik létezni gar.idő alatt jogutód nélkül. akkor nincs kivel érvényesíttetned a garit.
max. az onkyo magyarországi illetékes szervize lehet jó fej. -
lszacsuri
csendes tag
válasz
bajnokpityu #32612 üzenetére
Aida-audio a beszerző, és 24 hónap a gari.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #32474 üzenetére
Ha valamit kidobott pénznek értékelnék akkor azt.
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #32471 üzenetére
Új dolgokat csak a gazdagok vegyenek ha hifiről van szó. Megvenni az újat 2 kategóriával lejjebb, szemben a fél-1 éves szinte új helyett badarság. Szerintem.
-
Esnyocas
csendes tag
válasz
bajnokpityu #32428 üzenetére
A minőséggel nincs gond az ablak remeg rendesen ha kicsit feljebb tekerem
és tisztán.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bajnokpityu #32439 üzenetére
Mit nem lehet azon megérteni, hogy mindezt lehet közölni kulturált stílusban is a nélkül, hogy a másikat a földbe tipornánk? Az meg a másik, hogy ő nem jó szetett szeretett volna 40.000 Ft-ért, hanem a 40.000 Ft-os szettek közül a jobbat....pontosan erről beszéltem. A jó szett neked más, nekem más, és neki más. Ő csak tanácsot kért, hogy abban az árkategóriában melyik a jobb, és nem azzal az elvetemült ötlettel jött ide, hogy 40K-ból stúdiót szeretne otthon építeni.
BBéci:
azt válaszolom, hogy tegyél hozzá egy nullát.
Látom átjött a lényeg a mondandómból...Részemről a "vitát" lezártam, ez egy véleménynyilvánítás volt, el lehet fogadni, meg lehet szívlelni, leírtam, ettől sem én, sem más sem szegényebb, sem gazdagabb nem lesz, egy kis szösszenet volt.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32409 üzenetére
Ácsi, a 400-as a belépő szériájuk, a Te igényeidhez feljebb kell keresgélni!
A Karat szériát ajánlom figyelmedbe. -
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #32409 üzenetére
Írtam neked p.ü-t!
-
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #32407 üzenetére
Egyik haveromnak a sztereo vonalán Canton monitor páros van. Már többször voltam nála hallgatózni, de mindig újra és újra ámulatba ejtenek azok a kis dobozok... A pontos modell nevüket sajna nem tudom. A hangjuk egyszerűen elbűvölő! Hihetetlen a mély hang tartományuk, és a közép hang is annyira természetes, szellős. A magasak pedig csilingelőek, tartalmas lecsengése van az egész hangképnek. A tér leképzése is kiváló. Csakis szuperlatívuszban tudnék róluk nyilatkozni.
Már elgondolkodtam, hogyha a többi - nagyobb modellje is ennyire jó a Canton-nak, akkor talán egyszer érdemes lenne rájuk zsét kuporgatni. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #32405 üzenetére
Mire lettél kíváncsi?
-
Halasi38
csendes tag
válasz
bajnokpityu #32376 üzenetére
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:w2dVvtdH6n4J:4szoba.hu/cikk/tech/1778-mediaszobat-mindenkinek+Miért+nem+jó+a+négyzet+alakú+szoba+zenehallgatásra&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest