- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Esnyocas
csendes tag
Na megoldottam a problémát ,ps3 rca kábelt ketté vágtam volt rajta 3 rca abbol kettőt összetoldottam ,faszán leszigeteltem és lám nem búg
hiába sony..
-
Esnyocas
csendes tag
válasz
bajnokpityu #32428 üzenetére
A minőséggel nincs gond az ablak remeg rendesen ha kicsit feljebb tekerem
és tisztán.
-
Esnyocas
csendes tag
Hát akkor lehet az rca kábel a ludas télleg énis arra gondoltam mert 3 rca kabelból vágtam össze ,mert messze van az erősitőtől ,de leszigeteltem faszán pedig
, valami specko rca kabel kell hozzá?
-
Esnyocas
csendes tag
Sziasztok Yamaha RX-V357-es erősítőm dts két optikai minden van benne, de nemis ez a lényeg, hozzá van kapcsolva egy SUB Rca Kábellal ,és azt csinálja megfigyeltem ha teszem azt be van kapcsolva az erősítő és nem hallgatok semmit , akkor kikapcsol a sub kb úgy 5 perc után igen ám de mikor kinyomom az erősítő OFF-ra - 5-10 másodperc múlva hallani hogy bekapcsol a sub és elkezd búgni és rohadt zavaró ,mivel egy szekrény mögött van így gondolhatjátok
, mi lehet ez? Nem értem ha egyszer kivan kapcsolva az erősitő miből gondolja azt a sub hogy neki be kell kapcsolnia mikor elvileg nem kap semmi jelet
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest