- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
hackeeeee #20248 üzenetére
Ha egy régi felsőkategóriás erősítőhöz most olcsón hozzájutsz, ami rendelkezik multi channel bemenettel és ehhez csatlakoztatsz egy olyan blu-ray lejátszót amiben vannak hd hang dekóderek, és van rajta analóg kimenet, akkor jobb hangot is ki tudsz belőlük hozni, mint egy most megvásárolt középkategóriás hd-és erősítőből.
-
törölt tag
-
válasz
hackeeeee #6093 üzenetére
Szélessávú hangszóró -> a mélytartományokat kellően visszaadó hangfal..legalábbis a házimozinál ezeket szokták annak hívni. A gyakorlatban meg ez azt jelenti hogy nem vágja le róla a mélyet, hanem 1:1-ben ráküldi. Viszont ha csak kisebb polc cuccokat használt házi-rozira, akkor illik levágni róla a submélyt, ne tegye tönkre az első robbanásos jelenetnél
Ezek után döntsd el te ez jó-e a sal2610-ednek. -
tigipuf
senior tag
-
tigipuf
senior tag
válasz
hackeeeee #5990 üzenetére
Nekem panasonic SA-HE70-es van,én meg vagyok vele elégedve,habár eléggé lenézett cucc de szerintem nem is szól olyan szarul
,sőt ha nincs 100k-s hanfalrendszered,simán fasza zenére sztereóban is,de 5.1-ben, mélynyomóval elmuzsikál filmeknél is! (ezek elég régi tipusok,forgalmazzák őket még valahol?)SAL szetthez gondolom bármelyik tökéletesen megfelel.
-
Játékos
addikt
válasz
hackeeeee #5698 üzenetére
Nem szégyen ezt nem tudni, hoszen a fontos dolgokat mindig eltitkolják!
Egyébként még a MM honlapján is le van írva, de egyébként Magyarországon ez élő TÖRVÉNY, amit minden eladónak be kellene tartani! Idézet az oldalról:"Mit tegyek, ha meghibásodik a készülék?
Amennyiben a Media Marktban vette a készüléket, fordulhat bármelyik áruházunkhoz, illetve a jótállási jegyen (garanciajegyen) feltüntetett Önhöz legközelebb eső szervizhez. 10 kg fölötti készüléknél a szerviz házhoz megy! "
Egy kicsit OFF, de mindenki számára a "jó tudni" kategória.
-
sirdond
őstag
válasz
hackeeeee #5695 üzenetére
szerintem ez marha nagy hülyeség
beszéltem már pár harman tulajjal és eddig senki sem panaszkodott, sőt (persze kivételek biztos vannak)
egyébként kb 1 hónapig kutattam a piacon használt harman hm erősítő után és alig kaptam 1-2 ajánlatot, ellenben denon,yamaha,onkyo ezekkel tele van a piac (itt most nem a többszázezres dolgokról van szó), olyanok is amikre még 1+ év garancia van
azért ez jelent valamit nem? de mindenki vonja le magának a következtetést
aztán sikerült találnom egy h/k 245-öt és most semmi pénzért nem válnék meg tőle annyira beleszerettemkkrisi:
a tapasztaltabbak azt mondják, a h/k belépő szint nem ott van ahol a többi gyártónál. sajnos nem tudok véleményt mondani, mert a mostanin kívül nem volt komolyabb hm erősítőm, de írd le pontosan milyen típusokat néztél ki és akkor könnyebb tudunk segíteni -
iceman1024
csendes tag
válasz
hackeeeee #5670 üzenetére
Köszi a választ!
Most találtam egy 5.1-es, számomra jó árban lévő rendszert, ami az Onkyo HT-S5205.
Az ára ~115e Ft.Az lenne a kérdés akkor, hogy a két rendszer közül melyik a jobb választás az alábbiak szerint:
Onkyo HT-S5205 [link]
5.1
3 hdmi bemenet
115FtOnkyo HTX-22HD [link]
2.1 (bővíthető 5.1-re)
True HD
2 hdmi bemenet
120e FtSajnos még soha nem volt házimozi rendszerem, ezért fogalmam sincs, hogy a TrueHD mit nyom a ladba. Viszont jelenleg is 1080p-s filmeket nézünk egy fullhd-s LCD-n (dvico 6500), tehát ki tudnám használni az előnyeit. A szoba, ahogy írtam már 20 m2, tehát erőműre nincs szükségem.
Köszi előre is a válaszokat!
-
Játékos
addikt
válasz
hackeeeee #5678 üzenetére
A probléma a következő: öööö....nincs hang.
Ez egy olyan rendszer, amiben van egy plazmatv, egy laptop, egy DVD lejátszó, és az erősítő. Minden (DVD, és laptop) HDMI-n megy az erősítőbe, abból pedig HDMI-n a TV-be.
Bekapcsolást követően 10-15 percig SEHOGY SEMMI hang nem jön ki a hangfalakra! Aztán kapcsolgatás/bemenetváltás után egyszercsak van. Visszaváltok mondjuk DVD-re, és megint nincs, holott mindent teljesen úgy csináltam, mint 5 perccel azelőtt, és akkor minden rendben volt.Átkapcsolok tunerre, a kijelzőn írja az RDS-s, meg minden egyebet, de hiába adok rá hangot, semmi.
A legviccesebb az volt, mikor minden rendben ment egy jó ideig, aztán a végén a rádiót is beállítottuk, meguntuk a rádiót, távirányítóval kikapcsoltam, egy perc múlva visszakapcsoltam, és a tuner néma!Persze utána minden más is...
Nem tudom elképzelni, hogy ennek a gépnek így kell működnie. Reseteltem is, hátha el van állítva valami, de ugyanez a szitu.
Hálás lennék az ötletekért!Ja! Most hazahoztam, itt csak egyetlen digitális jelet kap (coaxon), meg a rádió, és itt sem ad ki egy árva hangot se magából. Mondjuk itthon 4 Ohmos hangfalakat kötöttem rá, és az van a gépen, hogy 6 Ohm-tól, de ettől kéne hangot adnia, nem?!
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
hackeeeee #5674 üzenetére
Az az essence jol nez ki. meg a fejhallgató erősítője is.
de sztem sztereo hangkártyák terén vannak régebbi, meg ügyesebb(gondolom) gyártók. az 1.3 pedig d2x lehet hangzasilag, ugyanazok a dacok vannak benne, csak ugye tamogat minden uj formatumot.
Szerintem amugy az asus hazimozis kártyáik nagyon jok. persze még csak a d2x-et probáltam, de az eddigi hangkártyáim alapjan itt egy sorrend. növekvő
Audigy4->M-Audio rev 5.1-> Xonar d2x
en sok különbseget hallok a kartyak közt. de árban is 10k,20k,40k....
szerk: amugy az essence árára rákerestem, mert nem akarod tudni200usd körül talaltam googleban
-
Thuglife
senior tag
válasz
hackeeeee #5654 üzenetére
Nekem semmi bajom a SAL cuccokkal csak kkrisi hülyén tette fel a kérdést... Hogy lehet azt kérdezni, hogy van e olyan jó egy Mission mint egy SAL?
Én inkább tisztelem ezt a magyar céget h ilyen jó minőségű cuccokat gyárt, de azért egy világhírű angollal nem vetekedhet... Ja és egyébként Suzukim van, bár abból is egy jobb típus és nagyon szeretem
kkrisi: Onkyo tx-sr 506-ot használok a Mission-höz, ennyi pénzért a legjobb
-
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5643 üzenetére
Hát egyelőre ennyit tudtam segíteni remélem most már megtalálod a neked megfelelő beállítást, talán más szemmel és füllel figyeled. Én elég sokat kísérleteztem mire azt mondtam "na ez az ami nekem kell" ( a család azt hitte megbolondultam, hisz állandóan átrendeztem a szobát, tologattam a hangfalakat ide-oda, de megérte most már megnyugodtam).
Hát jó szórakozást, azért a kérdéseidre szívesen válaszolok, ha tudok!
Üdv -
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5639 üzenetére
Ebben a beállításban az enyém mind a frontokra,hátterekre és a centerre is kiküldi a teljes frekvenciasávot. A te esetedben végül is a 60Hz-es beállítás mellet is hozták amit tudnak, hisz akkor a hátterek és a center alsó frekvenciája fölötte van a vágási frekvenciának.
Nálam a hátterek 45Hz-től a center 40Hz-től muzsikál.(papír szerint, mert a valóságban ezen a frekvencián már erőtlenek) -
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5633 üzenetére
Ha a mély-közepek képesek lemenni és megfelelő erővel ki is adni a 60Hz-et akkor ezzel a beállítással nem keletkezik a hangképben lyuk.
Ezek szerint azt a beállítást használod amit javasoltam, ahol a frontokról nincs levágva az alsó frekvencia (esetedben a 60Hz alatti), tehát a frontokkal párhuzamosan megy a Sub?
( a Denonnál ez lenne a "main" állás? ) -
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5629 üzenetére
Hagyd a maxon a subot viszont a Denont csak 180Hz-re állítsd, mert 200Hz-es állásnál megint egy lyuk lesz a hangképben, mert a Subod csak 180Hz-ig ad a Denon erősítőd pedig a közép és magas sugárzóra 200Hz-től adja ki a hangokat.
Van olyan lehetőség a Denonon, hogy kiküldi a frontokra, a hátterekre és a centerre is a teljes frekvencia sávot (tehát a 20Hz-20000Hz-ig) és mellé lehet kapcsolni párhuzamosan a Subot, tehát minden hangszóró amit tud azt ki is adja.
Én így használom a Pioneert, így a frontjaim is adják amit tudnak, a Subom meg 80Hz-re vannak korlátozva.(viszont az én frontjaimban a mélyek ugye nem lettek kiiktatva mint a tiedben, hisz te azt használod Subnak). -
hackeeeee
Jómunkásember
-
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5620 üzenetére
Igen, ha a Suberősítőn a crossovert maximumra állítod(a te esetedben 130Hz) akkor a Denon erősítődön állítsd 135Hz-re a crossovert, így amit a Suberősítőd tud maximum kihasználod, tehát a 130Hz alatti hangok a mély hangszórókon fognak szólni, a 135Hz feletti hangok viszont a közép- és a magas sugárzóra kerül. A Denon erősítődet fel lehet állítani 200Hz-re, de nem érdemes, mivel a MNC suberősítőd, ahogy írod csak 130Hz maximumot tud.Tehát ha a Denont felállítanád 200Hz-re a subot meg maxira (130Hz), akkor a hangképből hiányozna a 130-200Hz-es tartomány.Ezért javasoltam a Denont a 135Hz-re állítani , ha a subot maximumra állítod.Igazából a subot állítsd fel maximumra (130Hz) és a Denon erősítőn váltogathatsz a kiküldött frekvenciákkal (60;80;100;120;135 Hz-ig), így nem lesz lyuk a hangképben.
A Sub hangereje: kikísérletezel egy olyan hangerő beállítást, mely általában neked megfelel, ezek után a Denon erősítődön is van némi korrigálási lehetőséged (ha jól értelmeztem a kézikönyvet 0-15dB tudsz állítani a Denon subwoofer menüpontjában.
Remélem érthetően írtam le, ha nem nyugodtan érdeklődj, bár nekem Pioneer HM erősítőm van, de valamilyen szinten azért hasonlók.
Sok sikert!
Üdv -
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5618 üzenetére
Az én Subomon a poti kb. 90Hz-re van állítva, az HM erősítő a crossover pedig 80Hz-re, és igazából ez a meghatározó ( ilyen esetben a Subon akár teljesen feltekerheted a maximum Hz-re akkor is csak a 80Hz-et adja).
Mivel e te esetedben a hangfalakban van a mélynyomó, én megpróbálnám mind az erősítőn mind a suberősítőn a maximumra állítani a crossovert (igen a crossoveren beállított érték alatti frekvenciát szólaltatja meg).
Az én esetemben megtaláltam a Subon azt a hangerőt amit már nem kell külön állítgatnom (persze amíg kísérleteztem addig elég sokat létráztam a szekrény tetejére).
Üdv.:mano660 -
mano660
tag
válasz
hackeeeee #5615 üzenetére
Szia hackeeeee!
Szerintem az MNC Suberősítőd annyiba került , mint az én Magnat Monitor Sub A200-as aktívom (22900 Ft).
A hely probléma nálam is fenn állt. Sokáig kerestem a helyét, s végül a szekrény tetején meg is találtam. Helyet sem foglal és jól is szól. Lehet mások szerint ez furcsa, de a funkcióját jól ellátja, és ez a fontos. Nekem Magnat Monitor 900, 5.0-ás szettet támogatom a Subbal.Az álló frontjaim is aránylag jó mélyeket hoznak csak alsóbb frekvencián egy kicsit erőtlenek és ezt erősítem az aktív subbal. Az erősítőn kiküldöm a mélyeket minden hangfalra és a Subra is.De a Subra csak a 80 Hz alatti mélyeket engedem, mivel az emberi fül ennek a frekvencia tartománynak nem tudja meghatározni a helyzetét.
Sokat kísérleteztem mire minden összejött, de megérte.
Jó szórakozást!
Üdv.: mano660 -
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5612 üzenetére
Igen , ez mindegyiknél így van. Nekem Heco victa 500 van, azon is ugyanígy egy áthidaló van. De az csak azért van, hogy ha sima erősítőd van akkor rá kell tenni, ha meg tudja a biamp-ot akkor érdemes a mély részt külön bekötni. De ott a biamp az tudja azt, hogy folyamatos a frekvenciaátvitel, mivel egy eszközről beszélünk , és nem két különálló berendezésről (mint a te esetedben).
-
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5610 üzenetére
Értem, hogy érted. Szegény ember vízzel főz.
A helyedben azért ha van rá lehetőség, tennék egy próbát. Visszakötném a két mélyet az erősítőre, az mnc suberősítőre meg rákötnék próbából egy normális passzív autós szubládát. Na, akkor hallgassd majd megÍgy, hogy az mnc csak 130Hz-ig visz át, elég nagy tartomány ki fog esni, mert én kizártnak tartom, hogy a sal hangfalak középtartományban lemennek 130 Hz környékére Persze lehet, hogy majd valaki kijavít......
-
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5608 üzenetére
Igen, hát erről beszélek én is..... Ezek szerint jól értettem. Én nem a mély hangváltóról beszéltem, hanem a középsugárzó hangváltójáról. Ha a szuberősítőd 200 Hz-ig visz át, a közép hangváltója meg csak 500-tól, akkor hiányzik a 200-500 Hz közötti sáv. Persze nem biztos, hogy így van, de azért elég nagy az esély rá. Nem tudom pontosan, hogy a hangfalaid milyen keresztezési frekvenciára vannak beállítva, és azt sem, hogy mekkora az mnc sub sávszélessége.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #5607 üzenetére
És lényegében, sokkal szebben szól a mély, mint amikor úgymond 1ben volt hajtva....Mert ugye így subwoofer kimenetről van hajtva. Szal úgy van, hogy a "normál" kimenet, az megy a közepekre, magasra, a mély meg sub kimenetről megy, mintha ládám lenne, csak lényegében nekem nincs külön ládám, hanem a 2 frontban van a 2 25cm-es mély.
-
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5604 üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok túl öreg az ilyen kísérletezésekhez, de én nem sok értelmét látom ennek az egésznek. Már ha egyáltalán jól értelmezem a dolgot. Ezek szerint neked van két SAL front hangfalad, amin különválaszottad a mély, és a középmagas szekciót. A mélyet egy MNC sub erősítő hajtja, a középmagasat meg a házimozi erősítő? Ennek mi értelme? A Hm erősítőd (gondolom mint minden normális erősítő) 20 Hz és 20 lHz között dolgozik, így ő is simán meghajtaná a mélynyomókat. Akkor miért kell az MNC suberősítő? Sokkal egyszerűbb lenne ha a Hm erősítő hajtaná, és nem kellene vacakolni a beállítássokkal. Arról nem is beszélve, hogy így felmerülhet egy újabb probléma. Méghozzá az, hogy a hangfalban levő hangváltó mekkora frekvenciától engedi a középhangokat. Ha mondjuk 500 Hz-től, akkor az azt jelenti, hogy a középső+magas rész 500 Hz-től 20 kHz-ig megy. Csakhogy az MNC erősítőd egy sub erősítő, aminek végesek a határai, és ha az csak 20Hz-től 200 Hz-ig visz át, akkor hiányozni fognak a 200 Hz és 500 Hz közötti hangok. Hiszen azt az MNC már nem adja le, a Hm erőstő meg hiába adja le, ha a hangváltó levágja a középrészről.
Lehet, hogy jobban jártál volna egy mélyládával. -
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5601 üzenetére
Ez az a dolog amit csak egyszer kell jól beállítani, és aztán nem kell hozzányúlni
Én azt javaslom, hogy az erősítőn állítsd be a legnagyobb értéket amit lehet, így az nem fogja szabályozni a dolgot, és a végső értéket magán a mélyládán állítsd be! Már csak azért is , mert az erősítőn csak lépcsőnként lehet állítani, a mélynyomón meg folyamatosan, mivel azon egy potméter van. Így ezzel sokkal pontosabban be lehet állítani.
Ahogy O_L_I is mondta, mindenkinek más és más beállítás kell, úgyhogy nem lehet megmondani, hogy te pontosan hova tekerd. Nekem pl a legkisebb értékre kellett állítanom, ami nálam elvileg 50 Hz, de én szívem szerint még lentebb tekerném (csak már nincs hova), ugyanis még 50 Hz alattt is elég szépen jönnek a hangok a két frontsugárzóból. Én igazából olyan 30 Hz környékére állítanám, csak hát addig nem lehet letekerni.
De, hogy neked hova kell beállítani, azt a füledre kell bízni.... -
O_L_I
őstag
válasz
hackeeeee #5601 üzenetére
A crossover az a frekvencia amit a mélynyomód még ki tud adni magából a frontjaid pedig már ki tudják adni. Ezért nincs adott szám ami jó ez mindig függ a szobától a mélynyomótól és a frontoktól.
Ha nagy álló frontajid vannak akkor valsz kisebb szám 90-100Hz ha kis tejfölösök akkor 120-150Hz bár ez sincs kőbe vésve. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #5337 üzenetére
Azért érné meg, hogy ne 4, hanem 8ohmos legyen a hangfal, és ezért szebben is fog szólni valamennyivel, mert kisebb lesz az erősítő torzítása(tudtommal), viszont halkabb is lesz.
Ha nincs valamilyen kábeled és azért nem tudod kipróbálni(ha jól láttam csak egy-egy áthidalót kellene leszedni), akkor tedd rá a B-re a háttereket(persze az erősítőben addig kapcsold ki)
Vagy eszembe jutott valami, ha nem szólna úgy a B, ráköthetnéd a mélyeket egy monó erősítőre és réköthetnéd a denon pre-sub kimenetére, mint egy subládát. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #5325 üzenetére
Az nem A-B oldal, hanem A és B front pár, gondolom tetszőlegesen használhatod a két teljes értékű front párat, amit te szeretnél használni ahhoz a bi-kötéses A pár-kellene.
Nem sok értelme lenne így szétszedni, mert nincs az erősítődőn se bi-kötés, se erősített sub kimenet.
Vagy esetleg akkor érdemes, ha szól egyszerre a filmeknél is az A és a B is, mert neked min. 6ohmos hangfalak kellenének, és ha nem szeded szét akkor csak 4ohmos. -
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5329 üzenetére
Nemértelek.... Miért akarod te forrasztani a hangváltót? Ha jól tudom, akkor a hangfal hátulján lennie kell 4 db csatlakozónak (elvileg 2piros, és 2 fekete). Most úgy van bekötve, hogy a 2 piros össze van egymással kötve, és a 2 fekete is össze van egymással kötve. Ha fellazítod a csatlakozó külső menetes részét, akkor ki tudod venni alóluk az áthidaló lemezeket, és így teljesen külön lesz a mély, és a középmagas.
-
Ninoka
tag
válasz
hackeeeee #5325 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod a SAL oldalán, akkor láthatod, hogy éppen fordítva van, mint ahogy te írod. Vagyis, ha össze van kötve az áthidalóval, akkor 4 Ohm, ha meg nincs összekötve, akkor külön-külön 8- 8 Ohm-osak a mély, és a középmagas.
Sajnos nem tudom, hogy a Denonnál pontosan hogyan van ez, de a Yamahánál tudom, hogy nem szól egyszerre az A és a B csatorna. Választani lehet, hogy vagy A, vagy B, vagy egyik sem. Legalábbis az én erősítőmön így van. Ebből kiindulva nem lehet így bekötni ahogy írod. De mondom, a Denonnál lehet, hogy másképp van. Ezt majd olyan valaki tudja neked megmondani, akinek ilyen erősítője van.... -
Skynet258
veterán
válasz
hackeeeee #5097 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam a dolgot, de nem jött be
Egyedül az analóg tévé hangját küldte ki scarton (a két dvd, az xbox, és a digitális adás hangját nem).
Szóval ez kiesett... az új ötlet, hogy veszek egy ilyet, ezen van optikai bemenet. Arra gondoltam, hogy a tévén lévő optikai kimenettel ezt összekötöm, aztán ebből mehet normális hangfalakra.
Már csak az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy a tévén lévő optikai kimenet ugye minden hangot ki fog küldeni erre (tehát ami épp megy, legyen az a két dvd egyike, set top box, vagy xbox)? Tehát én lényegében úgy gondolok erre a tévén lévő optikai kimenetre, hogy az minden hangot kiküld, mintha csak a tévé hangszóróját hallanám (csak azt természetesen kikapcsolom, ha működik a dolog).
Illetve az az elgondolásom, hogy lényegében összekötés után nem kell kapcsolgatni ezen az erősítőn semmit, mert folyamatosan az optikairól kapja az épp aktuális jelet. Tehát összekötöm, bekapcsolom, kilövöm a tévé hangszóróját, és a külső hangfalakról jön ezentúl a hang.
Jól gondolom, ugye? -
Skynet258
veterán
válasz
hackeeeee #5080 üzenetére
Nem, egy scart van, de nincs használva, csak a két hdmi (a lejátszónak és a felvevőnek, az Xbox meg komponensen van). Tehát a scart kifelé is küldené a hangot
(hülye vagyok, nem értek hozzá
)
Közben utánanéztem, elméletileg ez így működhet is... köszönöm a tippet, ha lesz időm, neki is állok
-
-
Paulo81
aktív tag
válasz
hackeeeee #5009 üzenetére
Hát +-6 db-t látok, az sajnos nagyon kevés
Keresgéltem a neten, megmondom őszintén az onkyo a legszimpatikusabb, még sok évvel ezelőtt hallottam is szólni egyet és nagyon szép basszusa volt. De amikor megláttam mennyibe kerülnek manapság!...
A második helyen addig a pioneer van, azon van loudness is
Csak hangilag nem tudom milyen, esetleg, ha valaki tud tapasztalatot mondani róluk? -
Paulo81
aktív tag
válasz
hackeeeee #4991 üzenetére
Hát igen, én is tapasztalom már, hogy mélyben milyen gyenge is a sony
Csak eddig nem volt összehasonlítási alapom.
Akkor mostanság is úgy megy a hangszínszabályzás, mint régen
A mostani sony-m mélyszabályzója 80 hz-en +- 10 db-t állít, a bass boost pedig 60 hz-en még +8 db-t.
Köszönöm szépen a tanácsot!
Nem tudsz nekem véletlenül hasonló adatokat mondani a denon avr-1306-ról?
Remélem megvan még a leírásod hozzá, én is csak onnan tudok ilyen adatot mondani, a neten nincs ilyen részeletesen fent.
A keret egyébként kb pont annyi -
kkrisi
senior tag
válasz
hackeeeee #4848 üzenetére
és szerinted a Denon AVR 1909 veszek hozzá egy Wharfedale Vardus VR-400 HCP 5.0 Házimozi Hangsugárzó Szettet akkor elég jól meg fogja hajtani? ja és ha hozzá veszeh egy subot akkor nem fogja elnyomni a magas hangot a sok mélyhang? mert a 2db VR-400 2db mélysugárzó van. Lehet h a subbal elég lenne a VR-300?
-
válasz
hackeeeee #4839 üzenetére
Hát, akit említettem az előbb, mondta, hogy a használt cuccok (nem reklám! vatera-n ) vegyek cuccot.. ott én már láttam 15e-ért is házimozi erősítőt..
de ha nagyon muszáj, akkor veszek 20ért is.. tehát használtan.. Azt mondta, hogy ezek "nem romlanak el" , nyugodtan vegyem..
és a házimozi erősítős módszerrel jobban járnék!
Hát, egy 15négyzetméteres szobát kéne feltölteni nagyon jó minőségű hanggal, amiben a Bass nagyon fontos
hasonlóan a közép és magashoz.
Te értesz ehhez, így komolyabban?
hogy analóg jelen kéne, mert nincs pénzem hangkártyára, hogy digit jel legyen.. tehát így kéne az egészet.. tisztában vagyok, hogy ha erősítős módszert választom a dekódolt jel az erősítőben fog kódolódni így kicsi a veszteségem, de kérdés, hogy milyen áron.
-
kkrisi
senior tag
válasz
hackeeeee #4835 üzenetére
Szerintem maradok a balboa és a jbl scs178 szett között ajd még elválik h melyik lesz de amúgy azt hallttam h a denon erősítőknél inreálisak az adatok arról hogy csatornánként több mint 100w tudnak amikor a méregdrága h/k 50-75w között mozognak csak.Ebből mi az igazság?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest