- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
-
tigipuf
senior tag
válasz
hackeeeee #5990 üzenetére
Nekem panasonic SA-HE70-es van,én meg vagyok vele elégedve,habár eléggé lenézett cucc de szerintem nem is szól olyan szarul
,sőt ha nincs 100k-s hanfalrendszered,simán fasza zenére sztereóban is,de 5.1-ben, mélynyomóval elmuzsikál filmeknél is! (ezek elég régi tipusok,forgalmazzák őket még valahol?)SAL szetthez gondolom bármelyik tökéletesen megfelel.
-
tigipuf
senior tag
válasz
deicide #4749 üzenetére
hello!köszi
,nem tudom azok amik pl a MM-ben vannak mostanság 40-50k körül milyenek lehetnek,majd megfülelek egyet.Mondjuk azt láttam,hogy pl a jvc-n nem volt 5.1 analóg input(kb 1 árban voltak a yamahával)viszont a yamahán volt,szerintem ez is yamaha mellet szól.amúgy nem vagyok vájtfülű,bőven megfelel igényeimnek ez a kategória színvonala
-
tigipuf
senior tag
hali! Tudnátok ajánlani olyan alsó árkategóriába eső erősítőt,amelyik inkább sztereó módban(zene) jeleskedik?viszont az 5.1 -re is szükségem lenne a játékok+filmek miatt.De 80 % ban zenehallgatásra használnám.köszi,üdv!
-
tigipuf
senior tag
válasz
hackeeeee #4608 üzenetére
Köszi
,valahol azért csak jó volna meghallgatni, úgy látom azért sokan megvannak elégedve a gyárilag összerakott cuccokkal.Volt már rá példa,hogy márkás erősítő+márkás hangszórórendszer,és még se szólt valami nagyot
Tényleg azoknak van igazuk ,akik azt mondják,olyan helyen kell vásárolni ahol van mód a saját füleddel tesztelni egy adott konfigot
-
tigipuf
senior tag
szerintetek ez a cucc (tegnap láttam az MM-ban)milyen minőséget képviselhet ?
[link]kár hogy nem volt beüzemelve így meghallgatni sajna nem tudtam
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest