- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet hackeeeee, hogy külön foglalkoztál velem Skype-on.
Maradok a Genius SW. Home Theater 5005 v. 6000 között kell döntenem.
(utóbb 6k-val drágább és +50Watt, +LCD kijelző+távirányító, de lehet távirányító van a másiknál is.
)
-
válasz
dragon11 #4840 üzenetére
Bocs, hogy ennyit írok..
Hja, ha komplett hangrendszert kellene vennem, akkor fontos lenne, hogy legyen fülhallgató bemenet, mert nem akarok hátul vacakolni minden egyes átdugásnál.
Egyelőre még gondolkozzunk a házimozi erősítős+hangfalas megoldáson.
Ha van vlami elérhetőséged, xfire/msn akkor ott szívesebben beszélnék veled.
-
válasz
hackeeeee #4839 üzenetére
Hát, akit említettem az előbb, mondta, hogy a használt cuccok (nem reklám! vatera-n ) vegyek cuccot.. ott én már láttam 15e-ért is házimozi erősítőt..
de ha nagyon muszáj, akkor veszek 20ért is.. tehát használtan.. Azt mondta, hogy ezek "nem romlanak el" , nyugodtan vegyem..
és a házimozi erősítős módszerrel jobban járnék!
Hát, egy 15négyzetméteres szobát kéne feltölteni nagyon jó minőségű hanggal, amiben a Bass nagyon fontos
hasonlóan a közép és magashoz.
Te értesz ehhez, így komolyabban?
hogy analóg jelen kéne, mert nincs pénzem hangkártyára, hogy digit jel legyen.. tehát így kéne az egészet.. tisztában vagyok, hogy ha erősítős módszert választom a dekódolt jel az erősítőben fog kódolódni így kicsi a veszteségem, de kérdés, hogy milyen áron.
-
Helló.. Lehet off, de részben ide is tartozik.=)
Én nem tudok dönteni, hogy Genius SW 5.1 Home Theater (5005, v. 6000) v. Házimozi erősítő+5hangfal.. (3utas, beépített méllyel?)
V. egyáltalán hogy csináljam.
A hangosítás egy 15négyzet méteres szobába kéne... (Alaplapi, integrált kártyám van, nincs digit bemenet, tehát csak Analóg lehet.:-s
Segítsetek dönteni pls és ha a házimozi erősítőset, akkor használtan venném ( ajánlotta itt ezt Eagl3 is, hogy a használt jó) és akkor milyen hangfal hozzá, stb..
Még kezdő vagyok a témában, tudok már pár dolgot.
Nagyon szépen köszönöm a helpet!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja