- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
-
mike1978
tag
válasz
ricsik #25523 üzenetére
öntapis tüske: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=131&S=2&ID=2423&FK=&AK=22&SE=105&TTXT=Proson%20Hangfal%20t%FCske%20Hangfal%20t%FCske,%20univerz%E1lis%20t%FCske,%20hangfal%20al%E1t%E9t
De a soundcare sem rossz, csak az azért drágább dobozokra való....egy barátom velodyne sub alá rakta, és nagyon meg volt elégedve vele...
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #25443 üzenetére
Egy pillanatig nem kétséges, hogy a különféle lejátszóprogramok nem egyformán szólaltatják meg ugyanazt a zenét. Aki ezzel nincs tisztában, azzal valóban kár beszélgetni,pláne vitázni.
(#25445) bozont
Próbálj ki egy aranyozott végűt, meg egy simát és döntsd el, neked melyik tetszik jobban. Ilyen egyszerű!(#25448) tony70
Az adatokból nem derül ki, melyik szól jobban, csak a füleidnek szabad hinni! -
BBéci
legenda
válasz
ricsik #25351 üzenetére
A Streamaudio kínálatában elég sok 130-160000 közötti szubládát találtam, amit szívből ajánlani tudok.
Velodyne Impact 12, Polk DSW Pro 600, MJ Acoustics Pro 50 MkII, Dali Concept, Atlantic Technology 212SB, de a Proson R12 is megér egy meghallgatást.
A leárazás miatti ár/érték arányt figyelembe véve az MJ Reference 100MkII tűnik szuper vételnek, bár az még így is 190000 Ft. Kissé könnyűsúlyú az én ízlésemhez képest, ezért kipróbálnám a tetejére pakolt 3-5 kilós gránitlappal is. Vagy csak egy-egy rezgéscsillapító lapocskával a tetejére és a lábai alá, bár ez mindegyikhez ajánlott. -
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #25153 üzenetére
Nem tapasztaltam, mert mással nem próbáltam, csak fórumon olvastam páraktól, már miután megvolt az új. CA-ról és Marantz-ról írták, Dalihoz Denont ajánlottak. Én addig teljes megelégedéssel használtam. A mostani Denonnal meg nem lehet összehasonlítani, mert több kategóriával felette van.
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #25143 üzenetére
Mérnök vagyok, vagy mi
De főleg az asztalos miatt kellett pontosan megrajzolni, kiküldöm párnak, adjanak rá árajánlatot.
Tetszik ez a Denon
Tegnap belenéztem valami külföldi fórumba ahol azon vitatkoztak, hogy ebben, vagy a 3808-ban van jobb DAC, szóval ha így egyáltalán szóba került mellette a nagy testvér, túl rossz nem lehet
Igen, a táv felső része érintős-világítós. Amúgy a régi tulaj 4311-re cserélte.
A Marantz 4001 újra eladó, aki lefoglalta közbejött neki egy váratlan kiadás...
Szintén világítós távval -
Vidala
senior tag
válasz
ricsik #24883 üzenetére
Én is ehhez hasonlóan látom.
Miben érzed kevésnek?
Sztereó zenehallgatásnál? Mert akkor inkább az erősítő lehet a szűk keresztmetszet.
Vagy mozinál? Mert akkor inkább egy jó(bb) sub-ot kell melléraknod inkább. Persze az álló valamit itt is segít, de arányaiban nem biztos, hogy jobban jársz.Emellett az ES20-asok elég jók sorround-nak, szó se róla.
-
cstomee
tag
válasz
ricsik #24420 üzenetére
köszi, időközben volt lehetőségem kipróbálni a crystal 3 tagjait és az én igényeimnek teljesen megfelel. Sajnos anyagi okokból nem tudok új frontsugárzókat vagy egy új set Diamond-ot venni ahogy (#24415) fury71 javasolta, így marad a CR2 és CR3 keverés.
Ez már gányolásnak számít?
-
fatallerror
addikt
-
robi0604
őstag
válasz
ricsik #23517 üzenetére
Azért ne tegyetek úgy mintha teljesen tele lenne szemetelve a fórum...
Minimálisan belefér egy aktív közösség (remélem fogalmazhatok így) életébe ez is, mivel nem a hétvégi horgászatról volt szó.
Ne érts félre, nem vitatkozni, vagy védeni akarok embereket, csak Nekem ez a véleményem.
-
fatallerror
addikt
válasz
ricsik #23198 üzenetére
szerintem ez mindenre igaz. veszel egy jó drága cipőt és úgy érzed h megérte akkor többet nem akarsz rosszabbat. veszel egy pc-t, fejlesztgeted folyamatosan h minél jobb legyen. és számos példa van. mindenből mindig jobbat akarsz és folyamatosan jelennek meg új dolgok vagy újabbak mint az aktuális vmid ezért sosincs vége
-
sirfer
aktív tag
válasz
ricsik #23151 üzenetére
Nekem ez a bekötés van. Olyan stereo erősítőt kell választanai, ahol van végfok üzemmód, különben nagyon pontosan kellene belőni a hangerőt és szinte lehetetlen feladat egyszerre vezérelni. Nekem a HK AVR-760 van a Denon PMA A-100-as erősítővel és nem hallok akkora különbséget a 2 erősítő hangkarakterisztikája között.
Megoldható a direkt kötés a stereoba, az a lényeg, hogy legyen kijelző a média player-en, különben zenéhez is be kell kapcsolani a tv-t.
-
fatallerror
addikt
válasz
ricsik #23048 üzenetére
igen én is addig tudok csak a szórakozásomra költeni míg itthon lakom, de még van pár évem :] röpködnek a 10 ezresek így is az edzésre de hát nem tudom abbahagyni, sport nélkül én nem bírom, na meg ha koncert van az is legalább 50 ezer, de majd úgy alakítom a dolgokat h maradjon bőven a házimozira
-
xtremetuning
addikt
válasz
ricsik #23030 üzenetére
Nem nyilatkozhatok. Elfogult lennék...
Az, ami nekem van, 70 kilós Krelleket és Levinsonokat utasított maga mögé. És ezt azok a tulajok is mesélték, akik ilyenre cserélték a nagy vasakat. Hihetetlen, mi jön ki ezekből a 'kis' dobozokból. És nagyon zenei a hangjuk. De befejezem, mert azt fogják hinni sztárolom a cuccom.
-
xtremetuning
addikt
válasz
ricsik #23021 üzenetére
A monoblokk csak egyfajta elterjedt megoldás a sztereó hallgatásra.
Előnye, hogy egymástól el van szeparálva (csatolva) a két csatorna.Többek közt külön tápokat tudnak így használni ugye dobozonként, ezért egyenletesebb lehet a teljesítményleadás is.
Hátránya (számomra) : több helyet foglal, és 1 tápkábel helyett 2 kell.Gyártás oldalról még nehéz feladat mindkettőt ugyanolyanra legyártani, elkészíteni.
Válogatott alkatrészek stb...
Nekem mindkét nuforcehoz saját mérési jegyzőkönyvet csatoltak. -
krilinn
csendes tag
válasz
ricsik #22598 üzenetére
Köszi
Azért majd megpróbálok szerezni egy kissebb tesó CV-T ha sikerül, próbára aztán ha nem jön be majd eladom egy tuctuc kedvelőnek.Onkyosok és profik véleménye érdekelne az Audyssey automata beállitás szerintük jól működik-e.
Nálam siralmas erdmények születnek,sokkal jobb az egész rendszer ha manuálban állitok be mindent.De a távokat tökéletes beméri viszont a hangerőket elszúrja és belenyúl a frekvenciákba úgy hogy eltünik a felső és középbasszus.
Csak reseteltem az erősitőt . Újra kalibráltam a rendszert és sokkal sokkal jobb lett.
Most kicsit elégégedett vagyok -
xtremetuning
addikt
válasz
ricsik #22581 üzenetére
Mostanában kezdenek a nagy gyártók is áttérni a "zöld" termékek gyártására (Lásd pl. a Bladelius új referencia erősítője)
Nekem ezért is szimpatikus, hogy nem fogyaszt sokat (kapcsolástechnikájából adódóan) és mégis méretei ellenére nagyon tud zenélni.
Anno 2005-ben megszerezte az Amplifier of the Year elismerést is. Sokan fanyalogtak, de mára mindenki elismeri és követik a példáját. -
MaTTeS
senior tag
válasz
ricsik #22356 üzenetére
Jólvanna... Nem volt időm megnézni a 15m árát
Beléptem a Polk Audio tulajdonosok körébe egy PSW 125 cseresznye színű mélynyomóval.
Néztem én a méretét megvétel előtt, de mikor szedtem ki a dobozból akkor szembesültem vele mekkora nagy doboz ez
Lassan 4 órája megy rajta halkan a zene, szépen lágyulnak el a mélyei. Úgy érzem jó társam lesz egy pár évig -
BBéci
legenda
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #22314 üzenetére
Jah, hogy arra! hát szerintem ne sajnáld azt a 2-3ezer postát rá. Én is ugy kaptam a harman kardonomat. Semmi baja nem volt. A posta hozta Jtages boxom azzal sem volt baj. Amikor eladtam ők vitték el, akkor sem volt baj vele. Egész megbízható lett ez a posta.
Csak érték biztosításos csomagként kell feladni 50 ezerig 1920 1000ig meg kb 3200 ft és ebbe már ha utánvéttel veszed az is benne van.
Beszélgettem az eladóval, Megbízhatónak tűnik, meg nem ilyen kis hülye gyerek, ha nem korrekt és normális. -
fatallerror
addikt
válasz
ricsik #22309 üzenetére
az a pár ezer vonatjegy..még úgy is megérné szerintem
az vajon miért lehet h az onkyo 708as tápja 570 w-ot ír a 608asé meg 620at? nézegettem képeket és csak úgy feltűnt... tán rosszabb v gyengébb a drágább erősítő v mi? ezeket a teljesítményfelvételeket sosem értettem, mintha hasraütésszerűen írnák rá
ráírják például h 7x170 watt aztán az a valóságban csak 7x50 ami szintén leviszi a fejed és annyin se járatják úgy sem..
csomó user moziszoba fotón látok olyan pöttöm szobákban 4310 meg hk 660as erősítőket h szerintem 50%on sem járatják
-
xtremetuning
addikt
válasz
ricsik #21939 üzenetére
Ami már megközelíti alulról egy plazma képét, csak nagyban.
Nekem egy epson 5000-es lcd vetítőm volt az első. 2 éve az volt az epson csúcsa, nagyjából 600-ért vettem. (nagy alkudozós vagyok)
Egy 224-es gagyi (80e) motoros vászonnal akkoriban a legtöbb emberről leesett a bugyi, amikor meglátta....
Persze ki kellett szolgálni. 25 giga alatt nem töltöttem filmet illetve koncertet. Ez volt az a határ, amikor már tényleg jó képe volt. Alatta so-so.A mai fejemmel dlp-t keresnék, vagy szürke vásznat tennék az lcd-k elé, hogy húzzak a feketéjükön.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest