- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #44791 üzenetére
Nah megtaláltam a két akciós rendszert, ha valakit érdekel a MM-ben.
Az egyik egy Onkyo AVX-390 - 79 990 HUF
A másik pedig Denon AVR1312-es erősítő az Eltax Experience 5.0-ás hangfal szettel - 99 990 HUFEgy kis érdekesség ott van meleltük egy Samsung HT-D4550 egtybeszett 89 990 HUF-ért
Ti melyiket választanátok??
-
kigyi_23
addikt
válasz
spiky03 #44382 üzenetére
Nálam a 220V csak annyival akart átverni, hogy nem volt raktáron a cucc, na mondom kifizetem előre és akkor nem kell magammal hordjam a pénzt, meg át tudja venni megbízott ember is. Na 56k körül rendeltem akkor és persze, hogy a futár kérte a pénzt..... (tehát csak ennyivel akartak lehúzni..)
-
vaksi8
senior tag
válasz
spiky03 #44300 üzenetére
Szia!
Mikor én erőltettem bele a 2.5 ös kábelt,nagy nehezen sikerült../kínlódtam rendesen/
De ha jól megtekered a végét pl egy kombinált fogóval vezeték kaszabolás nélkül is bele megy!
Nekem bele ment-kellett hogy menjen....LuckyT
A proteusaudio.hu oldalán elég jó árak vannak most szerintem! -
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #44279 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, ha a frontokat 60Hz-en vágom (Dali Concept 6), akkor zenehallgatáskor Pure Audioban a teljes freki tartományt megkapják?
Nekem abba a Yamahába, a 2.5-es kábel csak nagy erőszakolások árán fért bele "összegyűrve", biztosan le kell belőle szedned jó pár szálat.
-
kigyi_23
addikt
válasz
spiky03 #44006 üzenetére
Ez egész jó lejátszónak tűnik, wifi-t nem találtam, hogy lenne benne, de a LAN az korrekt módon benne van így rá tudnám kötni a belső hálóra. És most még ajándék Trója BD-vel is adják ingyen szállítással egy-két helyen. Mondjuk van egy Popcorn A-210-em szóval annyira nem lényeg egyenlőre, de sok a régről maradt DVD-m és talán a videoton dvd lejátszóm lassan csere érett lesz. Vajon hálózaton látja a megosztásokat és le tud belőle játszani?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
spiky03 #43944 üzenetére
"eu-s szabványt kiiktassam"
kipattintod egy csavarhúzóval, vagy körömmel... akármivelehhez csak nem kell segítség. Nincs az benne olyan masszívan, csak egy "védőkupak".
(#43943) regger: hátra 10m lesz. Én úgy gondoltam, hogy veszek egységesen 1.5mm-eset aztán kész. De ha azt mondjátok jobb lenne a vastagabb akkor elgondolkodom, aztán majd pénz beszél...
-
vaksi8
senior tag
válasz
spiky03 #43840 üzenetére
Szia!
Pont most cseréltem le a "belépő kategóriás"cuccom vezetékeit,a már emlitett in-akusztik star (2x2.5-ös 550Ft/fm)előre és hátra (2x1.5).
Lehet el fogsz keseredni,de lényegi különbséget nem igazán hallok.
Ez csak egy egyéni vélemény.Lehet nem csak vaksi hanem süket is vagyok.. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #43826 üzenetére
Már annyiszor leírtuk, hogy bizonyára sokan unják, de amint látom, kénytelen vagyok megismételni: nem a vastagság hozza a jobb hangzást, a kábel anyaga, minősége többet számít.
(#43827) Festina86
Ha eleve sub/sat a rendszer, akkor zenén is muszáj szólnia a mélynyomónak. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spiky03 #43635 üzenetére
Nah, akkor jobb lett, ez a lényeg.
Én most cserélem 1,5-esekre a frontok és a center kábelét. Holnap rakom össze a bal frontomat, mert generálon volt.
Ezért írtam korábban, hogy van olyan film, amin hiába van 1,5Mb-s DTS sáv, elég gyenge, erőtlen, dinamikátlan, vagy, hogy is fogalmazzak.
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #43575 üzenetére
Többen, sokszor írtuk, hogy az esetek többségében a kettő jobb az egynél.
Nem Y kábellel, hanem egyikből a másikba átvezetve szokás kötni, ha az erősítőnek csak egy kimenete van. Ebből következik, olyan szubládát kell választani, ami alkalmas rá.(#43572) gazsibacsi
Nem nyírják ki egymást és ugyanannak a gyártónak, ugyanabból s családjából származzanak. Léteznek speciális, kivételes esetek, de azokat most hagyjuk. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
spiky03 #43559 üzenetére
Inkább DTS-t vadássz, sokszor 384 vagy 448kbit-es a Dolby hang, a DTS pedig 1,5Mb. Bár ha a DTS nem gyári, hanem kódolt "újrakevert" sáv, akkor van amikor az sem az igazi...Több panasz volt már a Fast Five DTS sávjára például. Többször csinálnak ugye TrueHD-ből DTS-t.
Hallottam már gyári 640-es DD-t, szinte semmi különbség nem volt a 1,5Mb-s DTS-hez képest.. Szépen szólt. Viszont volt már szerencsém olyan 384kbit-es Dolby sávhoz, ami iszonyat halk..
Próbálgasd, hogy, hogy jó! Ha a suberősítőn adsz neki kakaót, akkor azért erőteljesebb lesz, a hm erősítőn pedig kicsit tudod még csökkenteni, emelni a hangerejét, ha valamelyik filmben hangosabb, vmelyikben halkabb.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
spiky03 #43551 üzenetére
Nálam erősítőn +4 , subon 55%-ig van tekerve. De észrevettem, hogy az Onkyon a +4 annyi mint a Yamahán a 0 volt.
Szeretem filmek alatt, ha dolgozik és rezeg az ágy. Se nem sok-se nem kevés így a mély. Persze ez lehet a szar szobaakusztikám miatt is, hogy eddig fel kell venni. -
törölt tag
válasz
spiky03 #43480 üzenetére
Persze,az Audysssey állitotta be a távolsgot, DPL IIx-en megy, GEQ-t használom, ami levett picit a mélyekből nálam, crossover 80Hz-nél van vágva (alapb.). Én is egységesiteni szeretném a hangrendszert,de gyüjtök vmi komolyabbra....
Ha másra is kiváncsi vagy utánanézhetek az erősitőben.. -
Khelben
nagyúr
válasz
spiky03 #43474 üzenetére
Semmi extra, itteni viszonyokban tesco gazdaságos
Yamaha HTR 6230 + Sony SS A307 frontok.
Van egy Technics center, surroundnak meg Sony SR65ES, de ritkán mennek, cserélni akarom őket, mert 8 ohmosak, az erősítő meg 6 ohmos. Nemrég cseréltem a frontokat is 8 ohmosról 6osra és hallható a javulás. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #43293 üzenetére
Kár volt megemlíteni a helymeghatározást, most azon lovagoltok. Az a rendszer, amelyikben csukott szemmel rá tudsz mutatni a szubláda helyére, az nem ér egy kalap szart sem. Azt azért nem tételezzük fel, hogy bármelyikőtöké olyan.
Csak Te tudod eldönteni, merre fordítva jobb a szubtartomány. Nincs rá mindenhová érvényes szabály. -
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #43278 üzenetére
Szerintük ott ideális, amiben nem kételkedem, de a gyakorlatban szinte kivitelezhetetlen.
Amennyiben hangáteresztő vászon mögött helyezed el a centert, alatta elfér a méyláda. Egyébként kettőt vagy négyet szoktak javasolni. Két szubláda eszméletlen jó hangzást nyújt, erről azok is tudnak mesélni, akik hallották xtremetuning rendszerét. Olyankor a frontok és a center közé célszerű helyezni őket, de a két oldalsó fal közepén is hatékonyak.(#43279) hackeeeee
Nagyobb mozikban három center és 2-4 szubláda van a vászon mögött. -
Patice
nagyúr
válasz
spiky03 #43188 üzenetére
Igen, egy kis kompromisszumot kell kötni, de mondd meg neki, hogy az erősítő élettartama miatt van szükség erre. Szerintem te sem szeretnél pár év múlva új vagy másik erősítőt venni, mert túlmelegedés miatt tönkrement a vas.
Meg az átrendezés kb. egy filléredbe sem kerül.
-
Patice
nagyúr
válasz
spiky03 #43185 üzenetére
Kicsit asszimetrikusan helyezd el a szekrényt. A TV mellé mehetnek a játékosok. Látom állíthatóak a polcok. A legfelső polcra, a játékosok helyére tedd be a centert. Fölé a TV-t, ezek mellé jobbra a játékosokat.
A középső polcot vedd ki és tedd legalulra az erősítőt, így lesz elég helye szellőzni.
-
-
robi0604
őstag
válasz
spiky03 #43156 üzenetére
A döntés tény, hogy Rajtad áll.
Ha olcsón akarod kihozni, rendeld meg a haveroddal, amit linkeltél.
A többinél igazából árban minimális az eltérés...Dorian
Szerintem nálad fölösleges vastagabbra cserélni, nem az a probléma, bár kicsinek látszik a táv, de mennyi is a kábel hosszúsága? Inkább másik kábelt lenne érdemes nézni, de kérdés, hogy melyik hasonlít az excalibur hangkarakteréhez és nem utolsó sorban azt is kompenzálni kellene, hogy nincsenek tuningolva a sorrundok.
-
krenkoka
tag
válasz
spiky03 #43142 üzenetére
szerintem ha biztosra akarsz menni bemész a Kácsába és körbekérdezősködsz. én évek óta náluk veszek minden kábelt, nagyon profik. és van olyan lehetőség, ha nem tetszik a kábel minősége visszaviheted és visszaadják az árát. én kb 3.-4.re találtam meg azt ami megfelelő volt minőségben.
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest