- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
raycoon
tag
válasz
ginola #48244 üzenetére
Jól írja krenkoka, nem Zensor 7.1-et vettem és nem is 5.1-et.
Egy pár Zensor 7, egy pár Zensor 1 és egy Zensor Vokal center. Ez volt kb 260-270..
A hol, az vegyes.. A netdepo-nak volt egy centere jó áron. A másik kettő a Saturn-ban volt. Talán tegnap jött és egy pár volt mindből. Viszont még tavaly rendelték le és így az ár is tavalyi volt.. Minusz az Europark-os kedvezmény..
Szabikaa első linkje jó volt..
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ginola #48244 üzenetére
Ö azt irta hogy 7.1 et vett...de amugy itt van 5.1 290k-ert!
-
törölt tag
válasz
ginola #48211 üzenetére
6005-öt én is hallottam Dali ikonnal, Lektorral JBL-el és Jamoval is (tetszési index:1-4ig sorrend) de nem értettem miért kérdezed,azt hittem kimi02 rendszereiből kérdezel. Polk RTI7-et is hallottam,deújakat,míg kimié tuningolt ,így nem releváns összehasonlítani mondjuk a Marantzal vagy Denonnal hallgatott Polk rti-ket..És onkyót elég sokat a 6.osbol 606,506 is figyelemre méltó,de persze az előtte és a következő generáció onkyóit is hallgattam.
-
törölt tag
válasz
ginola #48201 üzenetére
Vannak más hangfalcsaládok is ahol nem egy a hangszóróméret, impedancia fizikai méretről nem is beszélve. Mégis egy családba tartoznak. Hangszórók paramétereis a Thielle-Small paraméterek adják meg és a dobozokat több paraméter,pl. a Bass reflex response system alapján méretezik egybe
-
Arnee01
csendes tag
válasz
ginola #48027 üzenetére
Igen, ezen én is gondolkodtam, csak ajtó-ablak-erkély... szűk a mozgásterem, és valahogy be kell osztani négyzetmétereket, szóval külön moziszobára nem jut egyelőre.
Ennek ellenére (remélem) nem lehetetlen ebből a felállásból valami élvezhetőt kihozni, így próbálom a legjobb kompromisszumot megtalálni, úgyhogy ehhez köszönöm a(z eddigi) tanácsokat és észrevételeket.
-
python1
veterán
válasz
ginola #47777 üzenetére
Igen ez igaz,de azt is hozzá kell tenni,hogy a H/K erősítők érdekes módon mindenevők hangfal tekintetében,hallottam már mindenféle hangfallal társítva,soha nem vallottak szégyent.
Visszafelé már nem volt ez így(DENON,ONKYO),természetesen egyénfüggő is a dolog,meg inkább pénztárca. -
BBéci
legenda
válasz
ginola #47503 üzenetére
Mostanában az egyik legjobb vétel, mindenkinek azt ajánlgatom. A Speedshop 15-ért adja.
Realtekes, de ennyiért nem kapni Sigma chipest.(#47499) ladatuning20
Nem akartam véleményt írni róla, mert fájni fog. Te akartad.
Házimozis szemmel nézve, két jelzővel tudom minősíteni, melyik tetszik jobban? Híg sz@r, vagy a fos? PC-hez megfelel. -
lzs79
csendes tag
válasz
ginola #47315 üzenetére
Privi nem jött.
Ellenben írtam is privit, hogy nem jött.#47307
Ahhoz az erősítőhöz minimum ES JBL kéne, bár nem ragaszkodnék a JBL-hez.
A használt nem feltétlen rosszabb, sőt.(#47311) lzs79 válasza ginola (#47307) üzenetére
lzs79 (újonc)
én sem ragaszkodom a jbl-hez.
jelenleg minden tippre nyitott vagyok, bár a "kedvem" az véges.
használtat hol érdemes nézegetni?
mennyi az esély, hogy valami gond van / lesz a cuccal? esetleg túlhajtották, vagy hasonló
esetleg tud valaki olcsóbban a bolti árnál bármit? -
lzs79
csendes tag
-
Dorian
félisten
válasz
ginola #47195 üzenetére
Azok inkább rontanak, mint javítanának.
Én nemrég volt nálam Zoli (pont az Alcesek és a tápoldal került szóba), hozta vissza a Lupust. Most már minden f@sza, zaj sehol. Már hiányzott a zenehallgatás.
"Hogyan lehet a 1034 M Neotech kábelt blankolni?"
Erre én is vakartam a fejem, ezért kértem meg a Zolit -
Dorian
félisten
válasz
ginola #47154 üzenetére
Igen. Mivel bazi széles, lapos kábel volt, a szigetelés viszonylag merev pvc, nem hiszem, hogy az bármibe beleférne.
ginola:
Már nincs, mert eladtam a kábellel együtt, de Naka "Z" volt. A vastag lapos kábeleket nem is én dugóztam fel, mert pont akkor adtam oda a hangfalakat Hivox-nak tuningra, így megkértem, hogy csinálja már megToobee
Nem akarom lehúzni a Gotham-et úgy, hogy nem is hallottam, ill. azt vedd figyelembe, hogy az Excalibur jóval drágább kategória. -
robi-k
őstag
-
raycoon
tag
válasz
ginola #47096 üzenetére
Jja, az nekem szólt..
Huhh, le kellene porolnom az amúgy is gyenge fizikai tudásomat..
Valamiért úgy rémlik, hogy a vasbeton épületben való telefonálásnak nem a mágnesestér tesz be, hanem, hogy kvázi faraday kalitkaként üzemel..
Ettől még persze ebben az esetben állhat a mágnesestér és a bezavarás. Végülis mindegy, ezen már nem tudok segíteni, lesz amilyen lesz..
-
Dorian
félisten
válasz
ginola #47028 üzenetére
A házimozis rendszerem egy régebbi felállásában (régi hangfalkábelek, stb) próbáltam pár tápkábelt (500-50.000-ig) de minimális különbséget tapasztaltam, akár hibahatáron belülinek is lehet mondani.
A sztereó rendszeremen simán kihallani a különbségeket, azóta a mozis is kapott normális kábelt, de azt nem próbálgattam újra. (Sőt, most van egy "felesleges" tápkábelem is, úgyhogy amíg el nem adom, miért-ne alapon a sub is arról megy) -
nagyatt
tag
válasz
ginola #46784 üzenetére
Hát klasszikus zene 5%, pop-rock 40% trance 55%
Ez ugye az 50%-os zene-mozi arányhoz viszonyítva.
Még annyi kiegészítésnek, hogy van elfekvőben még a rég rendszeremből egy
Magnat Monitor SUB 300A, bár őt inkább nem erőltetném az új felállásba, de hátha láttok
benne valami fantáziát
-
törölt tag
válasz
ginola #46737 üzenetére
Nekem Proson front,Jamo hátterek és center, és Wharedale center a 6. 6.1-es kiépítésben van,tehát egységesiteni terveztem azokat. Off: voltam halgatózni egyedül és egy hi-fikedvelő baráttal is, közösen választottunk két tipust: Lektor és Tannoy C4-et, ám a cetelemnek más tervei voltak...
-
gerzsol
aktív tag
válasz
ginola #46584 üzenetére
Igazából nekem a BD lejátszó nem is lényeg csak hogy legyen ami meghajtja a hangfalakat. Annyira nem akarnék beleölni 100e-t vagy többet, hisz én egy amatőr vagyok, lehet még a különbséget sem érzékelné a fülem.
Ha szánnék rá annyit akkor Onkyo HT-S3305 rendszert vennék legszívesebben, de sajnos 80e-t én sajnálok rá.
Tudom hogy nem egy Onkyo és mégcsak egy lapon is szégyen említeni, de ha nem a legműanyagabb 5.1-et veszek hanem pl ezt?
Genius SW-HF 5.1 6000 [link] -
MaTTeS
senior tag
válasz
ginola #46572 üzenetére
4-5 éves készülék. Az új árának a 40%-át éri kb., és belépő kategóriába hemzsegnek a 4-5-6 éves készülékek 25-40k között. Nekem biztos nem érne 35-öt.
3 hónapja 35-ért vitték el a belépő 2 éves Yamahám. Az volt a reális piaci értéke, pedig makulátlan volt az állapota. Ez van sajnos. Ezért mennek pl: a 4éves 605-ös Onkyo-k az új ár közel harmadáért... -
Toobee
veterán
válasz
ginola #46107 üzenetére
Köszönöm szépen! Streamnél úgy néztem, hogy sajnos dec 31-én véget ér az akció, ami nem tudom, hogy az árban nyilvánul meg, vagy az 1+4 év garanciában. Igazából én is úgy töröm a fejem rajta, hogy már bele van kalkulálva minden bejövő pénz, nulla kiadással számolva. Tehát januárban levegőt, napfényt és havat fogok enni és inni. Valamint ezek kombinálásával mindenféle gasztronómiai fogásokat
-
Toobee
veterán
-
Dorian
félisten
válasz
ginola #45817 üzenetére
Elméletileg a leszorítós kötés jobb, mert nem iktat be plusz anyagot. Gyakorlatban én amikor az összecinezett (made by Kácsa) csupasz vezetékvégeket banánokra cseréltem, semmi különbséget nem hallottam, hozzá teszem, hogy az akkori rendszeremen. (ahol sok mással kapcsolatos különbséget sem hallottam, amit a jelenlegin már egyértelműen)
A Naka Z banánok jók, én is olyant használtam, ill. a surroundoknál még ma is.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest