- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
-
Termi16
őstag
Én ennyiért biztosan nem Wharfit vennék, de meg kell hallgatni.
200k-ból újonnan kijön kb egy JBL ES80-as szett, vagy Dali Concept 6, esetleg használtan sokkal jobbak is.
Jut eszembe: Valaki rendelt már esetleg ettől a német bolttól?
35 euró fejében kihoznának nekem egy subot, így lehet, hogy onnan fogok vásárolni, ha nem találok megfelelőt használtan. -
törölt tag
A többutas természetesen jobb de az csak 1 tényező a sok közül, ami miatt jó hangja van az adott hangdoboznak,sőt: olcsóbb kategóriában jobb kétutast venni mert az olcsóbb 3 utasok hangváltói felejtősek, inkább rontják a hangképet.
Olyant nézzél ami 2-3 év mulva is kapható lesz,ES szerintem annyira elterjedt hogy használtban is kedvező áron kaphatsz hozzá centert és ES20-at is. -
Termi16
őstag
Ezt a hány utas a hangfal témát el kéne felejteni. Kit érdekel? Hallgasd meg, ha tetszik, akkor nem mindegy? Amúgy sem igazán számít ebben a kategóriában szerintem.
Engem annó JBL ES vs Studio széria közötti választásnál mindenki az ES-re terelt, aztán meghallgattam őket egymás mellett, és tényleg ES lett, igaz a 90-es.
Ha mégis Studio-n gondolkozol, az Örs Vezér téri MM-ban van egy pár kiállított 100k-ért. Ha más nem, meg tudod hallgatni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest